Written by AbangNara | April 29th, 2011

p1 wimax 4g

Kacak sungguh lelaki di atas ini. Sudahlah kacak, badan pulak tough. Memang badan pujaan ramai lelaki seantero dunia. Korang kenal ke tak kenal dengan pria di dalam gambar di atas? Apa? Tak kenal? Biar betik ~~~~ Ok Abang Nara share 1 lagi gambar mana tau korang boleh kenal selepas tengok gambar di bawah.

p1 wimax 4g

Inilah Vin Diesel. Pelakon Hollywood yang tersangatlah popular dengan filem Fast and Furious. Kalau korang peminat cerita action dan kereta, sudah tentu korang tak akan terlepas tengok filem Fast and Furious daripada yang first sampai yang nombor 4. Dan kini ada berita baik untuk anda semua.

p1 wimax 4g

Yezzaaaaaa (muka gembira sambil melompat). Fast and Furious 5 atau lebih dikenali dengan nama Fast 5 akan mengganas di panggung wayang Malaysia pada 5hb May ini. Filem ini sudah tentu akan jam-packed dengan action kejar mengejar sambil memandu kereta, tembak menembak, gaduh bergaduh dan YANG PALING BEST ialah, P1 4G akan bergabung tenaga dengan Universal Studio untuk memberikan tayangan ekslusif untuk pengguna P1 4G. Bersesuaian dengan filem Fast 5, kempen P1 4G ini diberi nama Furiously Stronger, Wider and Faster.

p1 wimax 4g

Bukan sekadar tayangan ekslusif dan barangan limited edition filem Fast 5 , P1 4G juga akan memberikan hadiah-hadiah yang tersangatlah BEST kepada bakal pengguna-pengguna yang mahu menggunakan perkhidmatan mereka. Antara hadiahnya ialah percutian 5 bintang untuk 2 orang ke Hong Kong, Bali dan Phuket. Selain itu ada jugak iPad, netbook dan kamera digital untuk dimenangi. Memang meletup sungguh hadiah yang ditawarkan!!!

Ok Abang Nara, saya dah teruja gila-gila punya nie. Ce citer sikit macam mana saya nak masuk contest P1 4G nie

Senang sahaja!!! Anda cuma perlu mendaftar untuk menjadi customer baru P1 4G. Masa pendaftaran tue jawap 2 soalan yang terlampaulah senang dan lengkapkan slogan. Tapi pastikan korang buat semua ini sebelum tarikh tutupnya pada 5 Jun ini.

Tapi Abang Nara, bagus ke P1 4G nie. Pastue tak mahal sangat ke pakej dia? Takut kalau saya subscribe nanti menyesal pulak

Menyesal? Tiada istilah tersebut untuk pengguna P1 4G. Mungkin fakta di bawah mampu membuatkan anda menyesal kalau TAK melanggan P1 4G:-

1. P1 4G ada 300,000 pengguna yang SANGAT berpuas hati dengan servis yang diberikan.
2. P1 4G tak perlu pasang kabel or whatever yang menyukarkan. Anda cuba perlu PLUG kat P1 Wiggy dan dah boleh terus guna.
3. Antara pakej yang ditawarkan ialah The Home Pakej yang bermula dengan harga serendah RM49. Lepas tue ada pakej Portable Outdoor Wiggy dengan harga RM10, RM20 dan RM30 (harga Pakej Portable Outdoor Wiggy ini adalah off normal subscription untuk 6 bulan pertama dengan penjimatan sehinggaRM240). Bapak murah kan?
4. P1 4G menawarkan kelajuan 5 kali ganda lebih laju daripada internet 3G yang lain.

Ok kalau Abang Nara nak cerita panjang pasal kelebihan P1 nie sampai esok pun tak habis. Kalau korang nak info lebih, jangan segan silu layari Facebook P1Wimax ataupun follow Twitter P1 4G. Facebook dan Twitter P1 bukan sekadar tempat bertanya, malah tempat untuk anda mengetahui trend terbaru, news pasal entertainment, free tools info dan paling penting, banyak tips tentang cara mendapatkan pengalaman terbaik melayari Internet banyak dikongsi di Twitter dan Facebook P1.

p1 wimax 4g

Abang Nara berani jamin korang akan terasa lebih Fast dan Furious semasa menonton filem Fast 5 yang dijana oleh P1 4G.  Jangan lupa untuk join Facebook P1Wimax dan follow Twitter P1 4G sebab banyak hadiah mingguan untuk dimenangi. Pemenang akan dipilih secara random. Kalau korang rajin berinteraksi dengan P1, kemungkinan besar boleh dapat hadiah terkejut.  Vroooooooooooommmmmmmmmmmmmmmm ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to Filem Fast 5 Kini Lebih Pantas Dengan P1 4G

  1. pizza says:

    Oh, aku suka lakonan dia ni. Cool jek…

  2. looobak says:

    tak penah ketinggalan semua episod f & f nie…..mesti tengok punya…

  3. Jabun says:

    haruss.tonton

  4. izura says:

    kat [email protected] dah kuar cita ni…mlm ni nak g tgk…

    • comei says:

      dah tengok ke?malam tadi nak tengok tapi dah sold out la plak.terus tengok cter lain.cter roommate.ingatkan cter hantu.rupenye, cter psiko.hehe…

  5. sizuka says:

    dah tengok~!memang best~!

    p/s: dekat sini cite ni kuar awal sikit.hehe~

  6. myvitrd says:

    Baru tengok malam tadi dengan rakan2 blogger dan Media.. memang terbaik.. rugi beb tak tengok 5 may nanti

  7. ismah says:

    p1 tempat aku macam hampeh, kepada sesiapa yg duduk dekat gombak jgn amek

  8. khalis says:

    hahha..dah tengok trailer kat YT.. memang bagak arr.. tapi saya memang prefer streamyx la bang nara.. bukan apa lagi stabil dan laju..

    Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

  9. queen says:

    drpd aku bce pasal group yg ntah ape2 kat bwh nie….bek aku lyn fast 5 nie

  10. aaa says:

    wimax x best….streamyx gak berbaloi……..cam hampeh pakai p1

  11. sume cite die dr awal sampai yg latest aku dah tgk…bez giler

  12. kakisalon says:

    aku dah tgk…mmg bez cite ni

  13. fadah says:

    X sabornya nak tengok filem nie….

  14. GucciPrada says:

    My Hero…The Rock!

  15. mesti best cerita ini..tengok image mcm ada aksi ganas la pulak..takut-takut..hahahaa..try korang search ISU MAKCIK HAJJAH ALWUZARA HINA ISLAM di google..panas aku..huh!!!

  16. ariel says:

    dlm poster 5 may,tp asal aku tgk smlm kt sume pawagam da kua..bia betol..cte kua awal seminggu

  17. kaktus says:

    last week borak ngn org streamyx,dia kata p1 wimax pakai line streamyx,,huh!

  18. RATU KERRR says:

    HI GUYS… I DA TGK MOVIE NI SMLM. BEST GILERRR2 DOWH! SIYES… I KASIK 4.9 BINTANG DARI 5! MMG PERGHHHH… GT40! LAKONAN VIN DIESEL MMG CUN ABES… (tgkp lentok-cool je). in luv wit him! n GAL GADOT mmg cun abes… suke sgt2 movie ni! im luving it! :)

  19. superhaniff says:

    pantas la sangat rasa mcm nak paling dekat dinding jew ni ha 4G hape…mula2 jew ok pastu ko dah…

  20. […] Hello world! Posted in Uncategorized 30/04/11 Filem Fast 5 Kini Lebih Pantas Dengan P1 4G […]

  21. Kurus says:

    pantas la sangat
    garang la pulok…
    ahaks ahaks ahaks

    tp brapa tengok citer cenginih.,.. takot

  22. Kurus says:

    ntah naper aku mcm tk leh digest tengok van diesel ni..sama lah dgn aron ajis.. tk leh digest.. sama la dgn hang tuah omputeh merong ke haper tu.. tk leh digest.. tk leh tk leh tk leh

  23. Kurus says:

    The ROCK aku leh… hik hikk.. aku rasa cam leh jadi kawan aku jerk..

  24. Kurus says:

    oh aku tau naper..
    sebabbbbb… the Rock.. body dia besar.. tp trimmmmm

  25. Kurus says:

    yang tuh dan tuh tu, cam kuat makan jerk aku tengok.. makan ubat2an makan cendol makan ayam.. cam geleber sket..
    (haaa?? korang heran aku cakap sorang2 kat sni? dah korang tk der masuk.. aku monopoli lah bn nih..)
    hik hikk

  26. Kurus says:

    okay out nk basuh kain guna mesin..
    (tu pon nak hangen ker???)
    lalalala

  27. Milo panas says:

    dah tengok free dari Packet One..hehe..best owhhh

  28. edayu says:

    aku baru tgok cite nie tadi,
    ingatkan 5 may keluar,
    tapi dah ade kat cathay,
    ape2 pon, 5 STARS doo filem nie !!
    BEST GILE WA CKAP LU

  29. kopiko says:

    huhu… dah setahun lebih daftar P1 ni… tapi smpi sekarang SANGAT MENYESAL.. memula mmg laju… lepas 2 3 bulan rasa nak hempas kat jalan je… sangat lembab… suggest pakai internet prepaid Digi.. murah lak tu…

    yup.. dah tgk citer ni 10star gua cakap lu!!!

  30. buntut kuali says:

    dh tgk dh hahahah

    xleh belah 1kete bawa peti besi yg ntah brp tan berat dia guna nos hentam polis hahahahaha

    • Kurus says:

      huhhh? tk ske lah citer hentam poyis..sian poyis.. aku sayang poyis…uhuk uhukkk.. :=(

  31. ayeen says:

    dah tgk…10/10 ayeen bg…team best kali ni..

  32. harus ditengok cite ni..arghhh

  33. lulu says:

    p1 4g kat kl pon lembab apa kes…huhu

  34. huzn says:

    x best la wimax..

  35. kandaq says:

    sape yg dh tgk..korang tgk sampai abis CREDITS tak?sbb ade info..lepas Credits tu..ade tunjuk utk FAST n Furious 6

  36. zass says:

    Puhlizzzzzz go and watch!!!! Extremely worth every sen. Kalau 10bintang.. aku dah vote 10bintang dah. Totally awesome. Tak sempat space out sepanjang movie… n bila credits keluar jangan bangun dulu…sebab penghujung movie, dia buat sneak peek untuk next movie. Awesome!