Written by serenity | September 27th, 2012

Filem Dampak ialah merupakan antara filem terbaru lakonan ‘abang besar’ Aaron Aziz, Farid Kamil, Scha Al-Yahya, Intan Ladyana, Juliana Evans dan ramai lagi. Dampak berkisar mengenai kehidupan lima adik-beradik yang dibesarkan oleh seorang tok guru di kampung yang melatih mereka seni mempertahan diri untuk membalas dendam terhadap musuhnya yang menetap di bandar. Kedengarannya seperti jalan cerita klasik filem-filem pertahanan diri Hong Kong, bukan? Atas dasar itu, ada juga kelainannya kalau dibandingkan dengan arus filem tempatan.

Photobucket

Photobucket

PhotobucketFilem ini menjalani penggambaran mulai 30 Jun lepas dan siap sepenuhnya pada 27 Julai.    Bolehlah kita semua melihat lagi Aaron menampilkan aksi lasak untuk filem ini yang sedang berada dalam kerja pasca-produksi. Filem ini diterbitkan oleh Displaymax Sdn Bhd dan Ops Picture Sdn Bhd dan diarahkan oleh Andy Mak dan  Lai Yuk Long. Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Fanpage Dampak.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

62 responses to Filem Dampak Lakonan Aaron Aziz dan Scha Al-Yahya Temui Penonton 2013

  1. apa2 pun boleh... says:

    takde pun scha al-yahya… ke memang gambar dia takde??? kalau ada tolong bgtau… maybe tak perasan…

    0

    0
  2. Mak Lampir says:

    1sttttttttttttttttttttt

    0

    0
  3. observer says:

    mana scha alyahya nye?? huhu

    0

    0
  4. yahoo..aku 1st says:

    aaron aziz ttp the best!!! nara je yg tak best sbb tak hensem!! kahkahkah

    0

    0
  5. eza says:

    tak nampak scha pun.. intan ladyana ada la

    0

    0
  6. fap fap fap says:

    ju evans ni islam ke ape hek?

    0

    0
  7. poruman says:

    macam best je filem ni. kalau aoran aziz berlakon mesti mantap termasuk aksi fighting. x sbr nk tgk filem ni

    0

    0
  8. cantik says:

    Abg Nara, fotogenik yang terbaik …

    LAGI MENGENAI FOTO YANG DIMAKSUDKAN

    0

    0
  9. IzaLina says:

    Scha xde pun??

    0

    0
  10. poruman says:

    mcm best je filem ni. kalau aoran aziz berlakon mesti best dan mantap..

    0

    0
  11. bini zed zaidi says:

    mana scha nya? julian evans je lebih. salah entry lah abng nara ni. puikkk

    0

    0
  12. paulaaaaaaa says:

    mcm best jer… scha alyahya belakon best……
    tgk la cter kl drift 2 tyme die berlakon..jd jer..
    x mcm lisa,neelofa n laen2..keras!!!

    0

    0
  13. jinggo says:

    farid kamil belakon besh… tp law mengarah hancusss…

    0

    0
  14. apa2 je la says:

    weh ada sekeping je gambau scha tu.. tak nampak ke?
    anyway.. patut tajuk dia aaron n juliana evans.. baru betul.. takpun cerita baru juliana evans.. penuh gambar dia je..

    0

    0
  15. Kepologi says:

    knpa bnyk gmr julia dri scha..

    0

    0
  16. bagus ke mcm tu says:

    cover sikit taik lalat tu..

    0

    0
  17. No One says:

    Oh My Aaron!!
    Confirm g tgk ni!!!

    0

    0
  18. aaron??????urmmmm…
    cite pasal mr.macha xde ke?

    0

    0
  19. aarOn????cik ta nk tgk2,nk tgk…
    wat anak ikan bgs ni…
    auuuu,mmmmmmmmmmmmmmm
    nyumm..nyummmm

    0

    0
  20. pak hasan says:

    muka jue evans ada iras² miyabi la. (maria ozawa)

    0

    0
  21. lantakpilah says:

    i love the fact that aaron always put his shirt on.

    0

    0
  22. dyna says:

    gmabr2 ni…juliana evans yg email kat nara..

    0

    0
  23. Kepologi says:

    eh..scha ad tahi lalat kt situ la…

    0

    0
  24. Melati says:

    cantiknya Intan Ladyana :D

    0

    0
  25. hooo says:

    sape mamat yg peluk ju tu?pelakon ke?

    0

    0
  26. tahi lalatkuuuuuuuuuu........... says:

    satu dkt mulut satu dkat tuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttt…elok je sepasang …….kelas ko nyahhhhhhhh…..

    0

    0
  27. Mungkin selepas ini Nazim akan mula tampil sebagai hero filem pula. Berbekalkan wajah yang kacak, badan yang sasa seperti pelakon lelaki Korea dan bakat lakonan yang menyerlah segalanya mungkin buat anak muda ini. Semua ciri yang ada pada Aaron Aziz dan Adi Putra ada juga pada Nazim. Part lakonan itu anda boleh tonton sendiri lakonan Nazim tapi part kacak dan sasa tu boleh anda lihat di gambar-gambar ini. LOL. Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Nazim Othman.

    0

    0
  28. xsukeartisperasan says:

    si scha blakon ker? dia ni blakon bkn bgus sgt… watak pompuan bimbo, pompuan blur2 mcm awan dania tu sesuai la utk dia.. perasan lebih.. hahaha

    0

    0
  29. yaya says:

    aaron ni bajet jewww eyuwwwwwwwwwwww

    0

    0
  30. […] Filem Dampak Lakonan Aaron Aziz dan Scha Al-Yahya Temui Penonton 2013 (60) […]

    0

    0
  31. ramos says:

    AARON POJAAN HATIKU…..
    HEHEHE…JULIANA JUA

    0

    0