Written by AbangNara | January 17th, 2012

Apa akan jadi kalau sebuah filem menggabungkan si cantik Fazura dan 3 pelawak iaitu Johan, Nabil dan Saiful Apek? Jawapannya ialah confirm filem tersebut akan membuatkan pankreas anda kejang akibat gelak tak berhenti-henti. Daripada trailer filem Bujang Terlajak di bawah, sememangnya gabungan Fazura dan 3 pelawak ini nampak mampu membuatkan penonton gelak ketawa.

Abang Nara baca sinopsis filem Bujang Terlajak pun dah boleh agak ini filem santai dan sempoi. Memang khas untuk buat orang yang stress bekerja macam Abang Nara nie gelak ketawa:-

Bujang Terlajak mengisahkan mengenai 3 rakan karib iaitu Saiful, Nabil dan Johan yang jatuh cinta dan bersaing antara satu sama lain untuk merebut perhatian seorang gadis bernama Puteri (Fazura). Mereka bertiga adalah ahli silap mata profesional. Ketika membuat rakaman penggambaran sebuah iklan, mereka tertarik dengan Puteri yang menjadi model untuk iklan itu.Tiga sekawan ini mengekori Puteri sehingga mereka mengetahui yang Puteri adalah seorang guru tadika dan juga model sambilan. Bagi mengenali Puteri dengan lebih rapat, Saiful mencungkil rahsia untuk menambat hati Puteri daripada ayah Puteri yang buta, Haji Hashim (Mustapha Kamal). Dia diberitahu Puteri ingin berkahwin dengan seorang yang kurang upaya kerana Puteri percaya bahawa dia akan mendapat cinta sejati seperti yang dialami oleh ibunya. Oleh itu ketiga-tiga mereka mula menyamar dengan niat untuk memenangi hati Puteri. Pelbagai helah mereka gunakan untuk meraih kasih Puteri termasuk menggagalkan rancangan antara satu sama lain. Siapakah yang bakal memenangi hati Puteri? Semuanya akan terjawab menerusi Bujang Terlajak yang ditayangkan di pawagam pada 19 Januari 2011.

Kalau tak kelakar pun Abang Nara nak pergi tengok gak sebab ada Fazura. Hahaha ~~

39 responses to Filem Bujang Terlajak Gabungan Si Cantik Fazura Dan 3 Pelawak Handalan Malaysia

  1. faz says:

    i like fazura!!!

    0

    0
  2. jiran Nara.. says:

    Bagus jugak Film ni,ok lah tu.sipa nk tengok jm mari serbu Pwagam….

    0

    0
  3. jiran Nara.. says:

    Nara knape susah sngat Cmment nk masuk,apa kesilapanya… ???…

    0

    0
    • tak kisah says:

      betul2..susah sngt nak komen..selalu tak kluar..

      0

      0
      • lia says:

        fazura kawen ngan johan?xsurprised la tunjuk awal2 fazura kawen ngan sape hehehe..ade fazura baru ade mood nk tgk heheheh

        0

        0
      • farah says:

        gimik je fazura kawen ngn johan tuh , yg tuh johan yg berangan….~~~last skalik fazura pilih apek…~~hehehee…dh gtaw ending nih,jgn marah ha..~~

        0

        0
      • farah says:

        johan berangan je kawen ngn fazura, bkn btol pon…heeee,gimik je…last skalik naty fazura pilih apek….heee…sy dh gtaw ending nih ,jgn mara ha … ;)

        0

        0
  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gd nite !

    0

    0
  5. chilipadi says:

    dah tengok da citer ni kat USM…..memang lawak giler la…..nak p tgk sekali lagi…..

    0

    0
  6. otai says:

    kenkwn..baik pikir baik2..ni cerita razak mohaideen..sure sampah,mengarut n meyesal tgk nnt…hahahaaa

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nape mesti ade APEK???? meluat kot kat die, sape aje yang minat die lagii.. die punya pasal lah orang tak selera nak pegi tgk..

    0

    0
    • peminat apek says:

      tanpa apek filem mana bagus ohh,……. dia adalah pelawak yang paling berbakat ..kau tau ka….. Apek the best!!!!

      0

      0
  8. luphjibbie says:

    ape spoil punya trailer dahh taw johan yang dapat pazura…wekkk

    0

    0
    • lia says:

      kan?da xsurprised da..

      0

      0
    • farah says:

      bkn johan yg dpt lorhhhh….~~ apek yg dpt fazura last skalik……~~yg kawen tuh gimik jew….~~ ;)

      0

      0
      • mamatmaster says:

        hoi farah.ko ni mesti suke spoil mood org nk tgk cite kan?ko ni mesti jenis mulut x reti duduk diam kan kalo tgk tgk cite?rilek2 sudah la.taw la ko da tgk.ape punye bangang laa

        0

        0
      • mamatmaster says:

        hoi farah.ko ni mesti suke spoil mood org nk tgk cite kan?ko ni mesti jenis mulut x reti duduk diam kan kalo tgk tgk cite?rilek2 sudah la.taw la ko da tgk.ape punye bangang laaaaaaaaaaa

        0

        0
      • mamatmaster says:

        hoi farah.ko ni mesti suke spoil mood org nk tgk cite kan?ko ni mesti jenis mulut x reti duduk diam kan kalo tgk tgk cite?rilek2 sudah la.taw la ko da tgk.ape punye bangang laa……….

        0

        0
  9. Spider says:

    Keluar da cerita karut Madya bongok ni

    0

    0
    • scorpion says:

      nk ikotkn citer filem sume karut…nk tgk yg real..p tgk reality show la..hehehe..jgn mara..

      0

      0
  10. […] Apa akan jadi kalau sebuah filem menggabungkan si cantik Fazura dan 3 pelawak iaitu Johan, Nabil dan Saiful Apek? Jawapannya ialah confirm filem tersebut akan membuatkan pankreas anda kejang akibat gelak tak berhenti-henti. Daripada trailer filem Bujang Terlajak di bawah, … Continue reading → […]

    0

    0
  11. Saya says:

    ala cite mohaiden ni mmg mcm sampah lah selalu

    0

    0
  12. Lovelyvic says:

    Ye ker Johan dapat Fazura…. ker mimpi?
    Biasa kalau dalam trailer tu… mimpi je..
    Kalau aku pi tgk wayang citer ni sekalipun..
    semata2 kerana fazura…
    adore her so much~!!!!

    0

    0
  13. Suri says:

    Prof punyer citer? Adoyai awal2 dah x kuasa… Yeke factor pelakon tu penting, klu sebab fazura mesti citer kayangan dia meletup, klu sbb nabil, film Lu fikirlah pon meletop…org kata Aaron aziz buat ombak rindu jd boom tp x silap datin ghairah pon Ada je aaron…so jln citer pon penting jugak..klu takat drama je buang Karan klu tgk…just my .2 cent

    0

    0
  14. sliz says:

    aiii…..mcm cite pendekar bujang lapok je……….3 org kejar 1 org cikgu…cikgu manisah…..x dek idea baru ke..??

    0

    0
  15. farah says:

    hehehehhe….~~sy dh tgk filem nih smalam….mmg bestt n klaka….korg g la tgk naty….~~ hehehe…lawak trutama ble scene apek ,johan n nabil…mmg klakaaaaa….~~

    0

    0
    • farah says:

      ada ponn…hehehe…watak penulis skrip die pon agak klaka…~~ penulis skrip nye blakon jd adik angkat fazura…watak jibab…~~

      0

      0
  16. farah says:

    aikk…xkua lak komen…~~huhuhu…testing3…

    0

    0
  17. zoro says:

    boooooooooooooooooooooooooo!!

    0

    0
  18. saeh says:

    huhu..aku nak langgan astro first ni..aper komen korang

    0

    0