Written by AbangNara | November 10th, 2011

Impressive (sekali sekala cakap omputih di awal pagi). Filem Alamak Toyol terbitan MIG dikhabar sudah pun mengutip RM2.2 juta dalam masa 5 hari tayangan. Abang Nara masih tak sempat menonton filem ini akibat demam yang tak kebah-kebah, tetapi daripada maklum balas yang diterima, filem Alamak Toyol ini mampu merobek usus anda. Kelakar sangat-sangat.

kutipan filem

Nampaknya gandingan Along Raja Lawak dan Angah Raja Lawak sememangnya menjadi. Tak mustahil untuk filem ini mengutip lebih daripada RM3 juta pada hujung minggu ini. Untuk anda yang belum membaca sinopsis filem ini, boleh membacanya di sini. Untuk info lanjut tentang filem Alamak Toyol dan lain-lain filem dari MIG, boleh LIKE Facebook David Teo.

29 responses to Filem Alamak Toyol Kutip RM2.2 Juta Dalam Masa 5 Hari

  1. rief penang says:

    congrat!.. mesti campur dengan duit yang toyol 2 curi malam2..

    0

    0
  2. aku says:

    tunggu astro frst….

    0

    0
  3. Anak Toyol says:

    Filem nih memang best kelaka giler!!! 10x lagi best dari ngankung

    Sekian,
    Pandangan jujur dari pemerhati filem yang biase2 je

    0

    0
  4. anonymous says:

    filem ni x best. bosan sgt. dlm pawagam pun x ramai y gelak. org belakang asik tanya bila nak abis

    kesimpulannya : sgt x best. rugi p tgk

    0

    0
  5. futuremg says:

    tunggu Youtube-muahahaha

    0

    0
  6. darihati ibu says:

    kutipan byk..tp kesian dgn budak yg jd toyol tu..sy x nampak ia satu kelakar….amat kesian…kalau sy jd mak bdk tu sy x izinkan dia pegang watak tu…kecik2 dh jd bahan org…

    0

    0
  7. TECKTECK says:

    ade yg kelakar….x tinggalgak yg bosan……lucah of koz…spt ulang2…tp leh la nk wat hiburan….lari bujet dr ape yg aku pk kan

    0

    0
    • anonymous says:

      betul tu. part y ditunjuk dlm iklan tu mmg la kelakar. y lain rasanya biasa jek. mmg x seperti y diharapkan

      0

      0
  8. wanita melayu kacukan jawa says:

    Dah tengok dah. Ok..best juga. Kiranya duit yg wat bayar tiket tu berbaloi la. Aku tengok ngan anak2 sekali. Hiburan yg sesuai utk seisi keluarga. Utk yg belum tengok, sejujurnya aku sarankan bolehla gi tengok ramai2 utk release stress. Lawaknya neutral. Light and easy. Jom! nak tengok lagi.

    0

    0
  9. Dr. Fazeley says:

    filem melayu?? tggu kuar kt internet dan donlod je la…. buang masa/duit je tgk kt cinema…

    0

    0
  10. zek says:

    toyol amek K lol wtfbbq

    0

    0
  11. sha says:

    hurm.. Best la citer ni..lawak..semalam tgk dlm panggung..semua orang xhenti2 gelak.. sesuai utk sesape yang nak release tension..

    0

    0
  12. Bomoh says:

    Pe2 pun aku tunggu je cite ni keluar Astro First dulu, then aku beli DVD RM8 kat mini market..tengok kat rumah ramai2..bancuh air sendiri dan makan dengan mamee..bosan2 cite ni aku main baling2 je dengan anak buah aku..save duit!! Rugi pun RM8 dari ke panggung berbagai..

    0

    0
  13. meeradiana says:

    best ker…??
    x tgk lagi sbb trailer mcm mbosankan..

    0

    0
  14. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cita toyol ni takot tk? kalau takot minah jambu suka tengok…tapi kalau tk takot n seram minah jambu macm malas lah nk gi tengok cite yg tk seram pasal minah jambu kalau tengok kt panggong cite seram minah jambu suka menjerit ……dn dengan tk sengaja nye terpel…………………………k best kn……….

    0

    0
    • minah cute says:

      oi jambu. ko ni poyo kan. ko ni mesti cik pon

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ni la mlayu tk tau ape2 cakap orang cik pon hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa jangan 2 kau yg cik pon hahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBWEK !!!!! HUH !!!!

        0

        0
  15. opocotomakkau says:

    cite xde intelek mcm ni pun juta2 ye…

    0

    0
    • wahaha says:

      org tgk sekadar nk release tension kot.. yg tak mau stress2.. yg kena fikir itu ini… ok le tu..

      0

      0
  16. win says:

    tahniah lah pada pengarah dan krew2 citer ni jika mendapat 2.2 juta dalam masa 5 hari may be rezeki anda semua… tak taulah apa istimewa citer ni nak tengok pun macam tak selera bila tengok posternya….belum lagi citernya…kadang2 tu poster bukan lagi bagus citer entah apa-apa wat rugi duit apa lagi tengok poster ni macam mengarut …sebab dah dan naik serik nak tengok filem yang berbentuk aksi begini….

    0

    0
  17. dfdfghfhg says:

    mesti citer bodoh dan sampah..kalau membabitkan ahmad idham, prof madya tu, atau david teo..mmg sampah la jawabnya..takde nilai artistik, tak berseni..takde ilmu pengarahan..ada yg basic je lakot..pastu idea tak kreatif

    0

    0
  18. Shaza says:

    Cite ni bosan, lawak bodoh yg xx lawak. Tak tau mana part lawaknya.

    0

    0
  19. haih says:

    kalau bagi aku la kan, filem melayu la yang aku pergi tengok dekat cinema, filem barat (yang mostly funded by yahudi ni) aku download.

    they need our support. org cina sport org dia, india sport org dia, tapi org melayu susah sekali nak support, which is such a shame.

    0

    0