Written by serenity | September 17th, 2013

Sebuah filem aksi yang menampilkan Aaron Aziz yang memegang watak utama akan menemui penonton di pawagam dua hari lagi (19 September). Filem yang berjudul ‘Dampak’ rata-rata menerima rebiu yang positif dari pihak media. Filem ini diarahkan oleh Lai Yuk Long dan turut menampilkan Farid Kamil, Scha Al-Yahya, Juliana Evans, Intan Ladyana, Michael Chin, Wan Hanafi Su, Yank Kassim dan Cat Farish.

 photo 1278013_164751563715443_1237414301_o.jpg
 photo 1277139_164751137048819_258225399_o.jpg
Dampak bermaksud ‘kesan’ atau ‘akibat’ dan apa yang cuba diketengahkan ialah dampak selepas pilihan yang dibuat dalam hidup, dan sebagai pengajaran, pilihan yang tepat perlu dibuat supaya akibatnya baik.

Filem “Dampak” mengisahkan kehidupan dan penggembaraan lima adik-beradik yang mahu membalas dendam terhadap musuh kepada ayah angkat mereka–seorang bekas gengster yang menyimpan satu rahsia silam.

Lai Yuk Long memberitahu yang dia memberi fokus yang lebih kepada babak aksi dan penceritaan seperti novel grafik untuk filem Dampak ini. Saksikan treler filem ini:

Kredit foto Malam Gala Filem Dampak kepada Facebook Dampak. Untuk maklumat lanjut berkenaan kuiz dan filem, sila like Facebook Dampak .

Lihat kesemua 39 gambar melalui slaid di bawah.

beautifulnara's Dampak album on Photobucket

14 responses to Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September

  1. […] rata rata menerima rebiu yang positif dari pihak media Filem ini diarahkan oleh Lai Yuk Long Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Aaron, Aksi, Aziz, Filem, Penonton, SEPTEMBER, […]

    0

    0
    • ayam jepun says:

      NEXT MOVIE BY MIG ! BERJUDUL ” TETEK KU DAH LONDEH , KENA HISAP TIAP MALAM “! PELAKON UTAMA : DIANA DANIEL ! FILM ARAHAN : PARED KAMEL !! KAH KAH KAH KAH KAH!!!

      0

      0
  2. mak temah says:

    fK makin macho pas jadik bapak…DD napa kurus sgt….kut yer pon klu berisi sket dah cantik…tapi kureng berseri skg…usaha lebey makan herba @ jamu yer dek…

    0

    0
  3. pailang sikit says:

    dah lanjut tetek DD..asek kene isap ngan anak n farid..tak mantap ahh

    0

    0
  4. ketawariang says:

    aku salah tengok atau memang DD x pakai bra?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    jue evans… minat..
    dd.. tak berapa sangat nak minat
    scha.. hurmmm… xtau la nk cakap minat ke tak..

    0

    0
  6. ayu nadira says:

    dd punya nipple tu nampak doooo…kalau ye pun menyusu bayi x kan nk kasi org tgk bentuk tu jugak derrr..aku pulak yg malu tengok

    0

    0
  7. hanis says:

    Dampak ni mcm hongkong movie ek? okay pasti tonton coz ada Aaron Aziz dan Jue Evans..

    0

    0
  8. […] Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September (9) […]

    0

    0
  9. […] Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September (10) […]

    0

    0
  10. […] Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September (11) […]

    0

    0
  11. […] Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September (12) […]

    0

    0
  12. […] Filem Aksi ‘Dampak’ Tampilkan Aaron Aziz Temui Penonton 19 September (13) […]

    0

    0