Written by Bella | June 20th, 2016

Fezrul Khan sebenarnya bukan nama yang asing lagi dalam dunia lakonan Malaysia, beliau sememangya cukup versatile ketika berlakon dan cukup mantap jika diberikan watak antagonis.

Sudah bercerai baru-baru ini, ada sesetengah pihak melabelkan Fezrul sebagai duda “hot” lebih-lebih lagi selepas beliau memuat naik beberapa foto bentuk badannya di Instagram ketika bercuti di Pulau Mabul, Sabah.

Tidak dinafikan,sejak dua menjak ini,Fezrul tampak lebih sado dan gayanya membuatkan ramai orang terpukau. Hehe..

Namun, ada yang mengkritik bahawa foto berkenaan tidak sesuai untuk dimuat naik kerana beliau tidak menutup aurat. Walaubagaimanapun, Fezrul nampaknya tidak menghiraukan kata-kata negatif netizen.

Apa pendapat anda? Fezrul semakin seksi ke sekarang?

7 responses to Fezrul Khan Dikritik Kerana Tayang Badan Di Instagram?

  1. Anonymous says:

    natang nguh..

    0

    0
    • tak hensem says:

      tak glamer dan tak hensem.
      meluat jeee

      0

      0
      • kentut telur padu busuk says:

        kannn… klau mcm captain america nak minat jugakkk… ni kalau mcm ni…… posing pula mcm ni… memalukan betull

        0

        0
  2. minah jambu terlajak habis says:

    suka hati dia la nk tayang badan ke ape apesal orang2 ni semua ?? tk pernah tengok badan jantan ke ?? bukan nye dia telanjang ponnnnnnnn..! makin lama orang2 ni makin macam bahalol macm tk penah tengok orang huh ! gi dudok kt utan lah tengok orang utan telanjang huh !!

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      aurat la bodoh…nk tayang body x de org heran pn..berlambak ada body camtu pn…lee chong wei tgk body mamat ni gelak jek la…

      tp nak wat camana kan…rupa takda.. biasa2 jek..kepala lak besar…
      pastu lakonan pn same jek …x de perubahan…so kene la create issue kasi org up kan nama skit..gune skill neelopa la…

      0

      0
  3. nok gebuzzz says:

    biasa lah…dah duda kena la up sikit,baru la org npk dia siapa.mana tau lepas ni ramai permintaan..

    0

    0