Written by AbangNara | July 30th, 2010

jue aziz baru rambut

Wow. Gambar fesyen rambut terbaru Jue Aziz nie macam pernah kami tengok. Fikir punya fikir. Rupanya lebih kurang sama dengan Farid Kamil. Cantik tue cantiklah berambut begini. Tapi bagi seorang perempuan macam kurang sesuai je.

Tapi kami faham jiwa muda remaja Jue Aziz. Kami pun remaja jugak. Selagi rasa nak buat apa-apa, buatlah. Jangan sampai terlampau sangat sudah la ye. Kepada Jue, semoga terus maju jaya dan sukses dalam dunia industri hiburan.

Lagi gambar fesyen rambut terbaru Jue dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

jue aziz baru rambut

jue aziz baru rambut

Baca Yang Ini Pulak:-

113 responses to Fesyen Rambut Terbaru Jue Aziz Memang Meletop!!!

  1. azharie says:

    apakah?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Cik Nurul says:

      wow.. luv your hair :)
      but actually, as a malay girl..cam x elok lah rambut cam gitu..:(

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Pisces says:

        ha bekas jerawat kat pipi kat dahi.. hehe

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • sucker says:

          bukanlah,susuk nak terkeluar.hehe
          (JK:ktorg kalo jerawat2 tu panggilnye susuk nak terkeluar)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • enot says:

        aik nape x elok pulak malay girl rmbt cmtu??

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • Comot says:

        Apa masalah dgn malay girl tak boleh buat rambut camtu?
        berdosa sebagai umat Islam,yes..sbb tak tutup aurat.

        Tapi as a malaygirl,tak elok?!funny comment

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • munga says:

      Aku dah lama nampak gmbr ni kat Forum Cari…2 ke 3 minggu lepas…. cerita kevin kawin pun dah lama tgk… Abang nara ni lambatlah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • azzyma says:

      kurang sesuai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. azharie says:

    1st ahaaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aizyaniehamid says:

    me 1st…..
    cun gak eh rambut cm gini…
    tapi sakit ler nak tido nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. azharie says:

    camne la dia mandi wajib

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • peace says:

      tau xpe. kene bukak balik r nmpak gayenye. rugi jep wat. rmbut die yg pnjg mengurai tu kalo dilepaskan lg cntik. tp lg better brtudung. hihihihi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Rhue says:

        Air telus ke seluruh rambut yang dalam. Pakai je shower atau paip air tu sembur ke seluruh rambut. Rambut dia pun bukannya tebal sgt. Masaalahnya pompuan melayu agak x sesuai la…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • pink bear says:

        yap..cantik lg btudung…sesuai dgn jue

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • mikus says:

          biar la duit die..dah xtau nk wat pe..
          datang bulan kn seminggu, ckup la tu.. lps smggu bkak la balik..pastu mndi wajib.. pengotor sgt klu nk wat lme2

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. viva says:

    kenapa tak tunjuk pandangan dari hadapan? nk tgk dari depan gak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. sand says:

    rambut nipis mana sesuai buat camni. tgk gmbr last skali tu cam parut kena jahit je hahaha,,

    eh asal jue aziz ni cam dah kurus?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. lovely says:

    eeewww…menakotkan jerk gamba last tuh…mest muke x mekap yg x cun neh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. pascual says:

    haah la..rambut nipis xsesuai buat mcm ni.xcntik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. JMR says:

    mcm fasha sandha po ade ni..dlm duyung ardinata..huhuhuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jeri says:

    1st yahuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. msmifa says:

    hm… :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bai says:

    it’s called african braid kan kalau tak salah lah. huhu

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    dh cam rmbt pacat sendat ja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Rin says:

    mcm sakai kan ppuan buat rmbut cmni.
    nk jgk ikut stail jntan.. ppuan mmg TAK sesweiiii buat rmbut cmni pd pndangan mata umum..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. puteriaquarius81 says:

    x seswai lah.. nmpak cam botak.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      bukan nampak macam botak je….dahi jendul pun dah nampak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • amoira_amoi says:

        tu laa pasl..bajet lawa..dahi ke dalam jendul keluar..rambut nipis,dahi jendul,pakai tudung lg afdal laaa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. [...] Read More: Beautiful Nara [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. nurul says:

    Umm cm ta bpa na sesuai sgt…hihihihi p/s….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ProfHariz says:

    Apa Punya Style Nie :)
    Selepas Ini Lebih Ramai Berfsyen sebegini~

    New Entry Prof-Hariz
    Kenapa Mama Perlu Berbohong?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aini says:

    rambut dia panjang & cantik….jeles i

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Kay says:

    alaa..biarla kat dia..dia nak bereksperimen dengan style baru..
    lama mana je dia nak tahan..dengan sakit kepala,mandi pun payah,rosak rambut lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. wak luuu says:

    nak mandi wajib nanti dia bukak la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. syarul says:

    mmg kompom payah nak mandi wajib ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ziha says:

    cantek ah rambut tu.. mmg jeles, panjang n sehatm kelimomor pon x de..hehehehe
    tp betol la korang ckp, susah nak mandi wajib, air x kena kulit kepal =P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aku tengok.... says:

    aku 1st, aku 2nd, aku 3rd, aku 4th, aku 5th, bla…bla… dan bla…

    ha amacam puas hati :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. velasrizal says:

    pakai tudung lg cantik la..

    Pendidikan Percuma Untuk Kakitangan Kerajaan ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kudo bolang says:

    kopi jantan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Kancilbiru says:

    ee tak sesuai la sebab rambut dia nipis…:(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. razis says:

    dr depan xde ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. honest says:

    rambut nipis..cam xsesuai je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ryta says:

    Pesyen rambut ni macam sama plak macam dak Pasha Panda tu penah buat….rosak rambut wat camni….sayang je rambut asal yg panjang mengurai tu ha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Jackal says:

    Dia ni pernah mandi wajib ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • seet says:

      tak baik berburuk sangka. nanti sampai masa habis period, dia bukak la braided tuh n mandi la apa yg patut. jgn negatif sgt.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. mizzura says:

    menarik jugak.. adeh..biarlah dia..janji bahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jemapoh says:

    awat plak xkna kulit kepala..tu part jarang2 tu..bkn kulit kepala..leh ja kena..actually ni juz dandan biasa je..bukannye dipanggey dreadlock..erti kata lain simpul mati dilayor or dibakar..yg tuh logik ar..konpem xley semayang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rhue says:

      Betoi… betoi… betoi… Kulit kepala dia mmg jelas sgt. Sembur je air paip kuat-kuat gerenti kena semua. Tp x sakit ke rambut dibuat gitu… manusia! manusia!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. chicharito says:

    jehan tukar style dan2 ko pn tukar gk ek…kihkih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. makyong says:

    geli smcam je la tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. budin says:

    cam sengal jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. gambar ambik sendiri..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. awek KL says:

    pakai tudung lagi cantik!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. acikindie says:

    kalo pakai tudung lagi santekkk……betullll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. nyonyot says:

    luv your tats… keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. kyo_9 says:

    tgk gambar nih.. rasa cam nk pakai tudung la plak~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. mys abby says:

    cantik lg kalau rambut dia dibiar pjg mengurai..lagi cantekkkk mcm kat citer janji kekasih……heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. basshunter says:

    pic tu mcm die amik sendiri je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. syasya says:

    rambut dia cam bekas jahitan… heheheh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lulu says:

    macam jendol je minah ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. xlawa buat mcm ni…lagi lawa kalau lepas abis..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. bobanmasdar says:

    camane nk mandi wajib ek??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akuzle ayu says:

      sy mmg x berkenan org2 Islam neh wat pesen Rastafari or pesen Afrika mcm neh…. btui tuh, boban…. depa neh mndi wajib ker ?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • didi says:

        boleh je mandi wajib tanpa perlu bukak ikatan tocang tu. aishah r.a ada cakap pasal ni.. fyi org2 arab dulu2 yg gemar bertocang satu/dua pun biasa mandi wajib tanpa perlu buka ikatan rambut

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • akuzle ayu says:

          oho… mcm tuh eks, didi? x tau plaks… tq 4 the info…. meaning pesen rabut berbulut2 or rastafari tuh bole laaa org2 Islam buat eh? kalo air x rata? still confuse…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ariana says:

    cantik, tapi hati2lah. org yg slalu buat rambut mcm ni biasanya akan jadi botak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. benjo says:

    agak huduh..
    haha~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Mamat says:

    Macam orang sakit kanser jer muka dia dr tepi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aku says:

      Kaler rambut tu mmg halal kalau kamu pegang je..tp bila kamu guna dan salut kt rambut..still halal…BUT yg jadi haram bila mandi wajib korang xsah. Aku pun pelik..mcm mana korang lepas brsetubuh..?mcm mna korang lps abes dtg bln…?mcm mna korang lps ‘tembak’ sana sini…? dan esok lusa ni nk pose…mcm mna korang pose yeeeeee…. klau xsedar2 lg yg bangga rambut dia kaler ijo + ungu+kuning tu..sio2 je la korang idop ni..xdok maknonyo… yg rambut kaler…cuba tgk cermin diri dan tnya…aku ngan org bkn islam beza kt mana yer???? Hahahaha..

      p/s : Tgk pasni, selalu dgr artis tu kena bomoh…artis nie kena buatan org…so korang tgk la yg kena bnda2 sihir cani org yg mcm mna…kot2 la yg rambut ijo+kuning+ungu… Mano xkeno sihir..kalau selalu dok dlm keadaan kotor…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Aku says:

        Aiyakkk..separuh je komen aku..kekekee…Yg atas tu terdelete..Aku nk ckp ..psai pa la dok wt isu dia nk mndi wjib mcm mana…jenis rmbut mcm dia ni bukan kekal..len la klau kaler rambut…klau dia nk mandi wajib, pandai la dia bukak tu.. Huhuhu…alaaaa…kadang2 ada jgk yg xwt rambut jenis ni pun xmndi wajib kan..atau melambat-lambatkan mndi wajib..kekeke…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. muslimah says:

    Astagfirullah !!! jgnla kamo pndg remeh dgn agma !!!wlupon dy xkaler rmbut tp aurat dy sbgi seorg pompuan dlm islam HARAM dn BERDOSA bila didedahkan kpd org umum yg d’gelar LELAKI !! REMAJA kew xbole sng2 nak laku ape yg kamo suka… kena jaga batas2nya… ingat REMAJA xbole mati ke ???!!!!! Allah ambil nyawa hmba2Nya bkn wk2 tua jer bdak bru lahir pon Allah ambil..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. muslimah says:

    jgnla kejar dunia sgt…fkirla akhirat akan tiba bla2 masa jer…kita semua sbgi HAMBA ALLAH dan UMAT RASULULLAH kenalah igat mane satu DOSA dan mane satu PAHALA…Biarla kte dahagakan PAHALA jgn dahagakn DOSA sdah lar…ASSALAMMUALAIKUM !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. semacam je pesen rambut die ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. skudaskudip says:

    yesss.. viewer yg ke 54

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. omar says:

    rambut sikit ada hati nak buat camtu. dah rupa kepala berjahit aje aku tgk…kuikui…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. loupoh comel says:

    muka dia ada jerawat jua kan…ingatkan halussss sgt…n rambut x lawaaaa…puiihhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. open mind says:

    biarlah.. dia nak rasa .. tak semestinya hari ni dia rambut gini hati dia jahat ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. lily damia says:

    eeeeeee tak sesuai r…cam pe ntah….eeee macam kepala botak lak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. akuorangbiasa says:

    lawak giler..da mcm mop lantai jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. akal says:

    macam mop lantai.x sakit ke…
    confirm xleh mandi wajib
    nampak sangat cetek agama
    mak ayah x marah ke?(opps selalu masuk kelab kan) pe heran…gadis melayu…what happen?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. xlawa….haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. hu3 says:

    rambut dh cantik,tpi syg bt cam 2..kan elok bertudung aje..lg cntik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. amirah says:

    mcm rambut fasha sandha dlm cita duyung aridinata

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Reena says:

    Alah..fasha pun tiru Reshmonu..Reshmonu wat gak kena ngan style dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. amirah says:

    apa yg bestnya rambut mcm2 bkan lwa pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Erin says:

    cantik… I adore U hair…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. saifullllllllllll says:

    u mmg cantik syggggggggg….jue i love u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. abg sontot says:

    woi nara..kau ni bulan puasa pon nak bergosip…
    cepat ucap astaghfirullahal azim…
    ingat mati ingatsakit, ingatlah saat kau sulit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. liaaaaa says:

    kite suke dgr suare diye..manje je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Legalsounds says:

    Wow!, this was a top quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I keep putting it off and never seem to achieve anything

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. amberdrawn says:

    B………………ur…………u…kkkkkkk…BURUK………….10X

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. open mind says:

    ramainye yg jeles…diri sendiri pun xelok dok sibuk komen diri org xelok..aku suka pic yg second tu! caiyok!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0