Written by AbangNara | July 30th, 2010

jue aziz baru rambut

Wow. Gambar fesyen rambut terbaru Jue Aziz nie macam pernah kami tengok. Fikir punya fikir. Rupanya lebih kurang sama dengan Farid Kamil. Cantik tue cantiklah berambut begini. Tapi bagi seorang perempuan macam kurang sesuai je.

Tapi kami faham jiwa muda remaja Jue Aziz. Kami pun remaja jugak. Selagi rasa nak buat apa-apa, buatlah. Jangan sampai terlampau sangat sudah la ye. Kepada Jue, semoga terus maju jaya dan sukses dalam dunia industri hiburan.

Lagi gambar fesyen rambut terbaru Jue dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

jue aziz baru rambut

jue aziz baru rambut

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 responses to Fesyen Rambut Terbaru Jue Aziz Memang Meletop!!!

  1. azharie says:

    1st ahaaha

    0
    0
  2. aizyaniehamid says:

    me 1st…..
    cun gak eh rambut cm gini…
    tapi sakit ler nak tido nanti….

    0
    0
  3. azharie says:

    camne la dia mandi wajib

    0
    0
    • peace says:

      tau xpe. kene bukak balik r nmpak gayenye. rugi jep wat. rmbut die yg pnjg mengurai tu kalo dilepaskan lg cntik. tp lg better brtudung. hihihihi

      0
      0
      • Rhue says:

        Air telus ke seluruh rambut yang dalam. Pakai je shower atau paip air tu sembur ke seluruh rambut. Rambut dia pun bukannya tebal sgt. Masaalahnya pompuan melayu agak x sesuai la…

        0
        0
      • pink bear says:

        yap..cantik lg btudung…sesuai dgn jue

        0
        0
        • mikus says:

          biar la duit die..dah xtau nk wat pe..
          datang bulan kn seminggu, ckup la tu.. lps smggu bkak la balik..pastu mndi wajib.. pengotor sgt klu nk wat lme2

          0
          0
  4. viva says:

    kenapa tak tunjuk pandangan dari hadapan? nk tgk dari depan gak…

    0
    0
  5. sand says:

    rambut nipis mana sesuai buat camni. tgk gmbr last skali tu cam parut kena jahit je hahaha,,

    eh asal jue aziz ni cam dah kurus?

    0
    0
  6. lovely says:

    eeewww…menakotkan jerk gamba last tuh…mest muke x mekap yg x cun neh…

    0
    0
  7. pascual says:

    haah la..rambut nipis xsesuai buat mcm ni.xcntik..

    0
    0
  8. JMR says:

    mcm fasha sandha po ade ni..dlm duyung ardinata..huhuhuhuhuh

    0
    0
  9. jeri says:

    1st yahuu

    0
    0
  10. msmifa says:

    hm… :D

    0
    0
  11. bai says:

    it’s called african braid kan kalau tak salah lah. huhu

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  12. aries_april says:

    dh cam rmbt pacat sendat ja

    0
    0
  13. Rin says:

    mcm sakai kan ppuan buat rmbut cmni.
    nk jgk ikut stail jntan.. ppuan mmg TAK sesweiiii buat rmbut cmni pd pndangan mata umum..

    0
    0
  14. puteriaquarius81 says:

    x seswai lah.. nmpak cam botak.. huhuhu

    0
    0
    • jane says:

      bukan nampak macam botak je….dahi jendul pun dah nampak….

      0
      0
      • amoira_amoi says:

        tu laa pasl..bajet lawa..dahi ke dalam jendul keluar..rambut nipis,dahi jendul,pakai tudung lg afdal laaa…

        0
        0
  15. […] Read More: Beautiful Nara […]

    0
    0
  16. nurul says:

    Umm cm ta bpa na sesuai sgt…hihihihi p/s….

    0
    0
  17. ProfHariz says:

    Apa Punya Style Nie :)
    Selepas Ini Lebih Ramai Berfsyen sebegini~

    New Entry Prof-Hariz
    Kenapa Mama Perlu Berbohong?

    0
    0
  18. aini says:

    rambut dia panjang & cantik….jeles i

    0
    0
  19. Kay says:

    alaa..biarla kat dia..dia nak bereksperimen dengan style baru..
    lama mana je dia nak tahan..dengan sakit kepala,mandi pun payah,rosak rambut lagi..

    0
    0
  20. wak luuu says:

    nak mandi wajib nanti dia bukak la

    0
    0
  21. syarul says:

    mmg kompom payah nak mandi wajib ni

    0
    0
  22. ziha says:

    cantek ah rambut tu.. mmg jeles, panjang n sehatm kelimomor pon x de..hehehehe
    tp betol la korang ckp, susah nak mandi wajib, air x kena kulit kepal =P

    0
    0
  23. aku tengok.... says:

    aku 1st, aku 2nd, aku 3rd, aku 4th, aku 5th, bla…bla… dan bla…

    ha amacam puas hati :)

    0
    0
  24. velasrizal says:

    pakai tudung lg cantik la..

    Pendidikan Percuma Untuk Kakitangan Kerajaan ?

    0
    0
  25. kudo bolang says:

    kopi jantan..

    0
    0
  26. Kancilbiru says:

    ee tak sesuai la sebab rambut dia nipis…:(

    0
    0
  27. razis says:

    dr depan xde ke?

    0
    0
  28. honest says:

    rambut nipis..cam xsesuai je..

    0
    0
  29. Ryta says:

    Pesyen rambut ni macam sama plak macam dak Pasha Panda tu penah buat….rosak rambut wat camni….sayang je rambut asal yg panjang mengurai tu ha!

    0
    0
  30. Jackal says:

    Dia ni pernah mandi wajib ke???

    0
    0
    • seet says:

      tak baik berburuk sangka. nanti sampai masa habis period, dia bukak la braided tuh n mandi la apa yg patut. jgn negatif sgt.

      0
      0
  31. mizzura says:

    menarik jugak.. adeh..biarlah dia..janji bahagia..

    0
    0
  32. jemapoh says:

    awat plak xkna kulit kepala..tu part jarang2 tu..bkn kulit kepala..leh ja kena..actually ni juz dandan biasa je..bukannye dipanggey dreadlock..erti kata lain simpul mati dilayor or dibakar..yg tuh logik ar..konpem xley semayang..

    0
    0
    • Rhue says:

      Betoi… betoi… betoi… Kulit kepala dia mmg jelas sgt. Sembur je air paip kuat-kuat gerenti kena semua. Tp x sakit ke rambut dibuat gitu… manusia! manusia!

      0
      0
  33. chicharito says:

    jehan tukar style dan2 ko pn tukar gk ek…kihkih

    0
    0
  34. makyong says:

    geli smcam je la tgk

    0
    0
  35. budin says:

    cam sengal jer

    0
    0
  36. gambar ambik sendiri..hehe

    0
    0
  37. awek KL says:

    pakai tudung lagi cantik!!!

    0
    0
  38. acikindie says:

    kalo pakai tudung lagi santekkk……betullll

    0
    0
  39. nyonyot says:

    luv your tats… keh keh keh

    0
    0
  40. kyo_9 says:

    tgk gambar nih.. rasa cam nk pakai tudung la plak~

    0
    0
  41. mys abby says:

    cantik lg kalau rambut dia dibiar pjg mengurai..lagi cantekkkk mcm kat citer janji kekasih……heheh

    0
    0
  42. basshunter says:

    pic tu mcm die amik sendiri je

    0
    0
  43. syasya says:

    rambut dia cam bekas jahitan… heheheh!!

    0
    0
  44. lulu says:

    macam jendol je minah ni..

    0
    0
  45. xlawa buat mcm ni…lagi lawa kalau lepas abis..hehe

    0
    0
  46. bobanmasdar says:

    camane nk mandi wajib ek??

    0
    0
    • akuzle ayu says:

      sy mmg x berkenan org2 Islam neh wat pesen Rastafari or pesen Afrika mcm neh…. btui tuh, boban…. depa neh mndi wajib ker ?

      0
      0
      • didi says:

        boleh je mandi wajib tanpa perlu bukak ikatan tocang tu. aishah r.a ada cakap pasal ni.. fyi org2 arab dulu2 yg gemar bertocang satu/dua pun biasa mandi wajib tanpa perlu buka ikatan rambut

        0
        0
        • akuzle ayu says:

          oho… mcm tuh eks, didi? x tau plaks… tq 4 the info…. meaning pesen rabut berbulut2 or rastafari tuh bole laaa org2 Islam buat eh? kalo air x rata? still confuse…..

          0
          0
  47. ariana says:

    cantik, tapi hati2lah. org yg slalu buat rambut mcm ni biasanya akan jadi botak

    0
    0
  48. benjo says:

    agak huduh..
    haha~

    0
    0
  49. Mamat says:

    Macam orang sakit kanser jer muka dia dr tepi…..

    0
    0
    • Aku says:

      Kaler rambut tu mmg halal kalau kamu pegang je..tp bila kamu guna dan salut kt rambut..still halal…BUT yg jadi haram bila mandi wajib korang xsah. Aku pun pelik..mcm mana korang lepas brsetubuh..?mcm mna korang lps abes dtg bln…?mcm mna korang lps ‘tembak’ sana sini…? dan esok lusa ni nk pose…mcm mna korang pose yeeeeee…. klau xsedar2 lg yg bangga rambut dia kaler ijo + ungu+kuning tu..sio2 je la korang idop ni..xdok maknonyo… yg rambut kaler…cuba tgk cermin diri dan tnya…aku ngan org bkn islam beza kt mana yer???? Hahahaha..

      p/s : Tgk pasni, selalu dgr artis tu kena bomoh…artis nie kena buatan org…so korang tgk la yg kena bnda2 sihir cani org yg mcm mna…kot2 la yg rambut ijo+kuning+ungu… Mano xkeno sihir..kalau selalu dok dlm keadaan kotor…

      0
      0
      • Aku says:

        Aiyakkk..separuh je komen aku..kekekee…Yg atas tu terdelete..Aku nk ckp ..psai pa la dok wt isu dia nk mndi wjib mcm mana…jenis rmbut mcm dia ni bukan kekal..len la klau kaler rambut…klau dia nk mandi wajib, pandai la dia bukak tu.. Huhuhu…alaaaa…kadang2 ada jgk yg xwt rambut jenis ni pun xmndi wajib kan..atau melambat-lambatkan mndi wajib..kekeke…

        0
        0
  50. muslimah says:

    Astagfirullah !!! jgnla kamo pndg remeh dgn agma !!!wlupon dy xkaler rmbut tp aurat dy sbgi seorg pompuan dlm islam HARAM dn BERDOSA bila didedahkan kpd org umum yg d’gelar LELAKI !! REMAJA kew xbole sng2 nak laku ape yg kamo suka… kena jaga batas2nya… ingat REMAJA xbole mati ke ???!!!!! Allah ambil nyawa hmba2Nya bkn wk2 tua jer bdak bru lahir pon Allah ambil..

    0
    0
  51. muslimah says:

    jgnla kejar dunia sgt…fkirla akhirat akan tiba bla2 masa jer…kita semua sbgi HAMBA ALLAH dan UMAT RASULULLAH kenalah igat mane satu DOSA dan mane satu PAHALA…Biarla kte dahagakan PAHALA jgn dahagakn DOSA sdah lar…ASSALAMMUALAIKUM !!

    0
    0
  52. semacam je pesen rambut die ni…

    0
    0
  53. skudaskudip says:

    yesss.. viewer yg ke 54

    0
    0
  54. omar says:

    rambut sikit ada hati nak buat camtu. dah rupa kepala berjahit aje aku tgk…kuikui…

    0
    0
  55. loupoh comel says:

    muka dia ada jerawat jua kan…ingatkan halussss sgt…n rambut x lawaaaa…puiihhhhh

    0
    0
  56. open mind says:

    biarlah.. dia nak rasa .. tak semestinya hari ni dia rambut gini hati dia jahat ..

    0
    0
  57. lily damia says:

    eeeeeee tak sesuai r…cam pe ntah….eeee macam kepala botak lak

    0
    0
  58. akuorangbiasa says:

    lawak giler..da mcm mop lantai jer

    0
    0
  59. akal says:

    macam mop lantai.x sakit ke…
    confirm xleh mandi wajib
    nampak sangat cetek agama
    mak ayah x marah ke?(opps selalu masuk kelab kan) pe heran…gadis melayu…what happen?

    0
    0
  60. hu3 says:

    rambut dh cantik,tpi syg bt cam 2..kan elok bertudung aje..lg cntik..

    0
    0
  61. amirah says:

    mcm rambut fasha sandha dlm cita duyung aridinata

    0
    0
  62. Reena says:

    Alah..fasha pun tiru Reshmonu..Reshmonu wat gak kena ngan style dia.

    0
    0
  63. amirah says:

    apa yg bestnya rambut mcm2 bkan lwa pun

    0
    0
  64. Erin says:

    cantik… I adore U hair…

    0
    0
  65. saifullllllllllll says:

    u mmg cantik syggggggggg….jue i love u

    0
    0
  66. abg sontot says:

    woi nara..kau ni bulan puasa pon nak bergosip…
    cepat ucap astaghfirullahal azim…
    ingat mati ingatsakit, ingatlah saat kau sulit…

    0
    0
  67. liaaaaa says:

    kite suke dgr suare diye..manje je

    0
    0
  68. Legalsounds says:

    Wow!, this was a top quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I keep putting it off and never seem to achieve anything

    0
    0
  69. amberdrawn says:

    B………………ur…………u…kkkkkkk…BURUK………….10X

    0
    0
  70. open mind says:

    ramainye yg jeles…diri sendiri pun xelok dok sibuk komen diri org xelok..aku suka pic yg second tu! caiyok!!

    0
    0