Written by Bella | March 3rd, 2016

Kesian pulak kami baca komen tentang gaya rambut pelik Sherry Ibrahim ketika hadir pada Anugerah MeleTOP ERA 2016.

Ramai yang beranggapan rambut palsu yang dipakai oleh Sherry sangat tidak sesuai dengan beliau sehinggakan ada yang melabelkan Sherry seperti Kak Limah.

Meskipun menerima pelbagai komen negatif, Sherry nampaknya cukup tenang dan tidak melatah ketika membalas komen netizen.

Selebriti macam ini lah bagus, kalau orang komen sikit tidak cepat marah dan relaks jer. Jangan mudah ambil hati dengan kritikan kerana lama-lama pasti mereka akan berhenti komen juga.

18 responses to Fesyen Rambut Pelik Sherry Ibrahim Jadi Perhatian Ramai

  1. i am me says:

    ultraman ada rambut ke? hahahaa

    0

    0
    • aku says:

      xde rambut…sbb tu la dia pakai rambut palsu..ko ni pun..tu pun x paham..haha

      0

      0
      • Anonymous says:

        ok je rambut tu sb mula2 tgk ok..mgkin dh ramai org pns bgai rimas..terus huduh

        0

        0
    • minah jambu terlajak habis says:

      alaaa skali2 sherry nk buat perubahan rambut dia kire ok laa kenape jadi isu pulak ni ? ape yg pelik Nye ? minah jambu tengok ok aje..semoga dorang dua ni setia sampai ke pelamin ye…lov uuu…!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    retis lain sila ikut cara dia nie jawab komen2….

    0

    0
  3. Lorat says:

    Ker dia nak ikut big momma punya pesen rambut.. kot2 nak dapat berkat dapat billion billion…

    0

    0
  4. bunga mekar says:

    Macam kakak dengan adik…

    dia nak buat ala-ala Sailormoon kot

    0

    0
  5. Anonymous says:

    pelik ke?
    biase jer

    0

    0
  6. MY says:

    hihihi, kelakar la pulak rambut dia

    0

    0
  7. macammacam says:

    ala2 saloma ni…kui3

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ala artis kekwat je suka marah bila kena kutuk perasan bagus & rasa diri dah perfect sangat

    0

    0
  9. serai says:

    suka tgk dorg 2 org ni .. sama2 masuk air

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Biasa je aku tgk… ala biasa la org kita.. semua nk condemn. Padahal kalau retis kpop ke, jpop ke, minah salleh ke buat rmbut cmtu diorang puji plak..

    0

    0
    • Momo says:

      Ce bagi contoh artis kpop jpop pujaan ko yg buat rambut mcm ni, nak trngok pastu br decide nak puji or kutuk

      0

      0
    • bubur lambuk says:

      sebab orang melayu ni memang x sesuai lah rambut warna lain… memang akan nampak pelik.

      0

      0
  11. titi says:

    dengan rambut gitu, dengan mekap gitu, honestly, kalau baju tu ditukar baju patient hospital, dah serupa pesakit telepas wad mental. No offense :)

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Titi: cuba ko yg mekap. Cnfrm tkde muka org. Jdi muka beruk. Kemain ko ehh ckp org. Tah2 muka ko mcm slipa jamban. No offense

    0

    0
  13. ku says:

    ko ni pun nara..benda ni pun nk pos.
    rambut palsu je pun.

    0

    0