Written by AbangNara | March 4th, 2011

fazura payu dara

Abang Nara pun tergelak besar apabila gosip paling bodoh di dunia tentang Fazura tersebar luas beberapa hari lepas. Apa kejadahnya ada orang cakap silikon payu dara Fazura pecah. Tak logik langsung Fazura nak guna silikon kat payu dara dia. Sekali tengok pun tau yang payu dara Fazura original dan tulen. Tak gitu?

[note]Semua yang ada pada diri saya adalah asli dan tulen. Tak pernah saya melakukan sebarang pembedahan plastik pada diri saya. Gosip yang mengatakan silikon payu dara saya pecah adalah cerita yang amat memalukan dan bodoh.[/note]

Kepada si pembuat cerita ini, lain kali nak buat gosip biar la buat yang logik sikit. Mungkin boleh buat gosip Fazura jatuh longkang ke. Fazura dah ada pakwe baru ke. Ini buat gosip silikon payu dara Fazura pecah. Bapak tak logik. Tak bijak langsung gosip yang anda reka tue. Tak gitu? Nasib baik Fazura dah maafkan si pembuat gosip nie.

[note]Saya malas nak layan benda-benda remeh dan bodoh ini. Bagi saya ini merupakan perbuatan orang yang dengki pada kejayaan diri saya. Saya dah maafkan individu-individu tersebut. Cuma saya nak ingatkan mereka, setiap perbuatan yang dilakukan, pastinya akan kembali atau dipulang semula pada mereka. [/note]

Abang Nara perasan yang cerita silikon Fazura pecah ini selepas Fazura dilantik menjadi Duta Lux. Mungkinkah ada orang panas hati dengan perlantikan tersebut? Iyerlah, dengar ceritanya Fazura dibayar juta-juta jugak untuk jadi Duta Lux nie. Confirm ada orang yang jeles punya. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Fazura yang original 100% dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Jangan tiru aksi ini.

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

 

128 responses to Fazura – Payu Dara Saya Tulen Sepenuhnya, Tak Main La Silikon-Silikon

  1. Merpati Putih says:

    hihihih…kna tngk dlu la nk tau tulen ke x.

  2. kassim says:

    popular btol baju ni..mcm mizz nina pn pnah pki bj design cmni..colour je lain

  3. Chinta_Akma says:

    ambOi..pagi2 da pOst gOsip..
    hurm..agaknye dengki la tu..
    nk publisiti murahan.. lebih baek dy pkai simplyct..
    *eh,ni prOmote ke ape ni*

  4. suke ati akulah...aku popular...ko ader?..xde diam..haha says:

    hahahha kesian fazura…jaatlah dorang nih..memalukan jerk..

    • comei says:

      cian fazura.x pasal2, sume org dok perati dia punye buah ori ke x,bsr ke x..memang org wat ftnh ni dgki ngan fazura n bniat nak mmalukan dia

  5. sang suri says:

    sian fazura…. tp mcm bsr jgk yek.. hihihi… :)

  6. koya says:

    kwn aku pnh ngajar fazura dulu.die ckp mmg cantik putih melepak.dek sbb cantik 2 la memanjang c fazura ni pkai sluar pendek je.bab gatal die x cite la plak.2 ms blm jd artis.da jd artis msti le lg vavavoom.p/s bile u nk pkai tudung fazura

    • sue says:

      ELEH KOYA..DENGKI LAK GAN KECANTIKAN ORANG…LANTAK DIE LA NK PAKAI TUDUNG KA APA..YG KO SIBUK TU PESAL???

      AKU XFAHAM BETOL LA !!!!!

      LAW YG XPAKAI TUDUNG KO SIBUK SUH PAKAI TUDUNG…

      YANG DA PAKAI TUDUNG PON BOLEH JADI MANGSA GAK,

      ADE JELA SALAH MATA ORG NI!!! PUI

      • anti-silicon says:

        emo nmpk? nmpk sgt hormon xstabil…nk pui, pndang atas dulu. t leh telan blk.

      • hot sangat says:

        diam lah sue.

      • koya says:

        ouch…someone is feeling the heat.did my statement sound like i was envious of her beauty?hell, no.y shud i be jealous.aku tnye bile die nk pkai tudung bcos die pnh kt die akn pkai tudung.ksian la sue cantek kite ni.next time, dear, read carefully,jgn main hentam je.but again, i think ur just a kid.

      • tak tahu says:

        hahahaha . kau ni kan . sabar je la . tak yah nak marah3 . suka hati orang la . dia nak cakap apa, cakap . kau ta yah nak marah . panas badan kau ni kan ??? tak pe , tak pe . minum susu kacang soya kau sembuh . hahaha . relax broe .

  7. Aku Suka says:

    dapat bayangkan besaq payudara Fazura ni..

  8. naddy says:

    love the bodycon dress….shes marvellous…

    • naddy says:

      name kte sme plak hikk…
      fazura cun gle ske jew tgk..ta bek tw tduh cmtu tgk mcm ori je,,biase la klo dh cntk rmai la yg dngki…

  9. Qayra says:

    saje je manusia nie nak bergossip,,

  10. rooftrln says:

    siot lah buat post camgini..tgk fazura yg ‘original’..kasi stim aje

  11. bungarkejora :) says:

    biarla..apa yg dia nk buat hak dia

  12. indahnye ciptaan tuhan…

  13. fcukk says:

    bukak tunjuk lah baru tahu besar ke atau pakai silikon ke atau kecik ke…

  14. Aku Suka says:

    ni kalau tonggeng…boleh tahan ni siott..

  15. cik epal says:

    fazura totap cantik!!!

  16. rokha0la says:

    i love u fazura!! =]

    ape kes nak silikon2.. yang ori pon dah best ape.. huhu..

  17. anti-silicon says:

    baik buat gosip dara pecah. logik la jgk…

  18. Gegeh says:

    lor pe susah g ler tengok video lucah Fazura main dgn omputih tu.. mmg sexy body dia

  19. rosebuds says:

    xyah buat pownd dh super gorgeous…biaselah manusia,cantik dikeji,x cantik pown dikeji jugak…….dah2 la tu weh,klo dah diri sniri kurang rupa paras biarlah hati pulak yg lawa….at least org leh ckp,baiiiikkkkk die nak buat kawan/menantu etc2 walau biase2 jew….lol~

  20. TAURUS says:

    FAZURA yang sangat cantik dan joges….. i like fazura

  21. gegeh ade kerw video tu…..x kan dia kot

  22. MAMA MANIA says:

    MINAT DGN FAZURA……..MANIS ORANGNYA.MMG LAYAK PUN KAWIN DGN KERABAT.

  23. bb says:

    biase la.mana de org sng klu org lain dpt duit.msti dgki punya.dah rezki dia, redha jer la.

  24. sepupu Kak Limah Kg Pisang says:

    dlm gmbo mmg le beso. kalo dpn2..biase jer.
    xyahlah nk tyg2. simpan le br lebih berharga, x gitu??

  25. aquagirl says:

    dia ni mmg ctik la…mnusia dr planet mn la yg wat fitnah 2 ya…lngsung x leh tgk org lain lebih ckit….apa pn go fazura…pduli la apa org nk kata…bkn dia yg bg awk mkn pn..smoga trus sukses ya

  26. putih_suci says:

    sememangnya dia ni cantik orngnya..susah nk nafikan..bonus untuk dia, jagalah diri sebaik mgkin..

  27. kaki_g0ssip! says:

    DIA DH NMPK A BIT CHUBBY.. TGK LENGAN DIA.. BSR CKIT.. APE PUN MUKA DIA MAINTAIN SWEET! SUKE FAZURA NI..

  28. huahua says:

    tanya Hans Issac la kalau nak tau breast Fazura ori ke tak
    huhuhu

  29. lolyat gang says:

    kalo letak silikon gerenti la boobs dia lagi besor dr yg dlm gambo tu

    tp boobs dia yg skang ni pun da nice
    hehe

  30. [email protected] says:

    Setiap kejadian telah ditentukan oleh Allah s.w.t dan kita sebagai manusia adalah sebaik-baik umat yang telah dicipta oleh-Nya. Namun Allah s.w.t melihat umatnya bukan melalui rupa paras yang cantik atau harta benda yang melimpah tapi dari hati yang suci.

    dan aku sebagai wanita akui suka tgk fazura ni…dia mmg cantik dan aku pun cantik gak….hahaha….(kenalah puji diri sendiri dan bersyukur =)…… )

  31. sepupu Kak Limah Kg Pisang says:

    mak lg cantik yuu even x jd artis..kalo jd, xtaula..mau menangihh sume artis..keh3

  32. Kata Aku says:

    cantikk…yang penting…x hipokrit….

  33. ana says:

    x besar pun…

  34. ck says:

    fazura..tunggu abg kt umh yer….. syg fazura laju2 !! Muahh……lalalalalalalala…..

  35. gia says:

    apa daaa punya gosip…..sibuk pasal aset org lain….dengki la tu…biar la….payu dara dia punya…..sibuk jer…..manusia bengong…..

  36. ntahapaapantah says:

    apa daa silikon pecah.. mcm si..

  37. aku fazura says:

    terima kasih kpd peminat yg menyokong dan percayakan sy….hehe =P

  38. Lovelyvic says:

    Orang cantik macam dia… pakai apa pun nampak cantik kan….
    I love her so much!!!

    Silikon pecah?? ape daaaa…. kalau silikon pecah rasanya fazura skang tgh terlantar kat hospital lagi.

  39. maknya Galang says:

    Botol parfum ni bhagian atas dan penutup tiru Channel No 5

  40. cha says:

    klu korg prasan kn..fazura pki bju ungu 2 msti ketiak die bsh..cbe korg tgk blik gmbr2 fazura mase pelantikn duta lux..dlu pn abg nara penah cite psl ketiak fazura yg cpt bsh..nmpk sgt xssuai la plak..duta lux tp ketiak fail..haha

  41. Erin says:

    Hehe..so funny…
    silikon pecah la sgT..

  42. diana says:

    Cantiknya dia… akhir-akhir nie mmg suke sgt kat dia. muka cantik, body cantik, kontroversi pun tak de (kot..), berlakon pun best… perfect as a woman.. natural beauty. x yah make up tebal-tebal sgt pun dh cantik… :)

  43. mizz nunu says:

    what u what u waiting for… yeayy lets get crazy

  44. Pamelang angdersun says:

    hey, im ori too,

  45. Han says:

    Panjang la umur lelaki yang baca tread ni… terima kasih pada Bang Nara hehehehehehehehe (^_^)

  46. luv says:

    fazura cantek…jauh lagi cantik dari fasha sendat………cantek sgt la kamu ni……

  47. cantiknya fazura !!! natural.

  48. sepupu dak Usin says:

    bodo….hal2 brg peribadi pon nk havoc satu malaya. very disgusting! hormatilah tubuh badan sendiri..mulut manusia ni kan jahat kalo npk benda2 terdedah mcm ni..aiyerrrk

  49. hajimaru says:

    sendat nya baju…aduhai la..

    • pizza says:

      Yup….. ketattttttttttttttt melekatttttttttttttttttt………… semata2 dia dianggap clean, so org puji2 la. Pakaian mcm ni takde beza ngan Fasha pakai bikini arituh…

  50. yg last sekali tu memang mantops..huhu

  51. Myra Dolce says:

    i loike….
    knape la ko cantekk sangat…
    walawey…

  52. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh sape yg pandai2 cakap si fazura nye tetek ni selikon ha ? pandai2 je nk tudoh2 !! fazura kn belom kawin dn belom lagi beranak mesti lah tetek dia cantek ! ape2 saja lah orang2 ni …minah jambu tau lah si fazura ni jambu kau orang jeles kn ?? so fazura jangan peduli apa yg orang2 ni cakap ok be coolllllllllllllllll n be hepi ….

  53. hihi says:

    pesal la fazura niyh cun….cun+comel…

  54. ct says:

    aku lg suka ngan fazura ni,dr fasha sandha…….

  55. Reena says:

    Baju cam ala2 mizz nina..anyway, aku rasa org yg wat ceta ni jeles pasal skang ni faz dah femes balik..start jadi duta few products after court case dia dolu. Dia ni mana men gosip2 murahan..fasha bolehlah..

  56. hati _ini says:

    bla bce tjuk!!! mata semua tgk ke tmpt yg tjuk tuh katakn….. ape nie??? x ke mgaib kn org…. xpyh lah buat tjuk2 @ msukkn gosip2 mcm nie…. kn x elok….. kasian kat tuan punya bdn…. astafiallahalazim….. sebaiknya doakn org ke arh kebaikn @ nsihat2 yg baik2….

  57. aku says:

    sedap, lazat dan bekhasiat

  58. dol says:

    bleh lah

  59. Kurus says:

    silikon kt tuuttt? tu biasa kta dengar…

    aku nk share.. aku pernah baca, ada sejenis alat yg diselitkan ke dalam lobang idung… bertujuan untuk menaikkan hujung idung kita yg tk berapa nk tajam. tapi tk tahu la mcamana halnya dgn suara kita bila berkata2 semasa memakainya… alat tu pula boleh dipakai n ditanggal macam gigi pelesu tu..

    selepas hair extention, eyelash extention..kalu ada nose extention pula, sure artis2 sprt fazura nak jugak cuba kan.. kte pun nak….hehehe…..

    • Kurus says:

      oh ya..gigi pon…
      korang tengok kan..gigi pengacara e entertainment tu..
      hari tu ada tunjuk kt tv…
      derang lapik kan jer gigi asal dgn ‘kulit’ gigi yg putih berkilat tu…

  60. ana admi says:

    sy pnye pun ori tau.awwwwwwwwww.
    hehe

  61. jabun hensem says:

    ceh!..sampai bermimpikn fazura smlm..

    aku tengok biasa je size..ne..sesedop gitu..

    muahh! love fazura!

  62. hamba Allah says:

    TIDAK AKAN MENCIUM BAU SYURGA, KEPADA MEREKA YANG MEMBUKA KEAIBAN ORANG LAIN.
    KEPADA ADMIN BLOG,DAN JUGA KEPADA PEMBACA.SATU KALI ANDA MEMBUKA KEAIBAN ORANG LAIN,BERGANDA-GANDA KEAIBAN ANDA AKAN DI BUKA.NAUZUBILLAH.YANG BURUK AMBIL IKTIBAR,YANG BAIK JADIKAN IKUTAN.

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh tapi bukan minah jambu yg menghina eh ok…..minah jambu tk bersalah ok……….be coolllllllllllllllll

  63. Isk says:

    she’s a stunner isnt she. her figure is just right. Not too skinny like Liana Jasmay (in one of her recent pic, lengan dia size wrist aku, yuck), or others.

  64. senjot says:

    manehhhhhhhhh aku suka hg fazura..dpt hg best la aku..kwen ngan aku jom msti hg puas

  65. aspire5580 says:

    apela nak kecoh2 pasal benda ni..byk benda lain boleh cerita la woii..malu la sikit..

  66. yoyo says:

    fazura cantiikkkkkkkkkkkk <3

  67. umi eez says:

    ori kot….yerlah sifat biologi manusia kan…..remaja ke dewasa ke tua…..
    tapi, dia wat mancung hidung kan…cuba la tgk drama yg dulu2 / gambor dalam majalah lama…tgk hidung dia betul2….
    apa pun, faz mmg semakin cun….

  68. umi eez says:

    mmg semakin cun pun….ori kot….yerlah sifat biologi manusia kan…..remaja ke dewasa ke tua…..
    tapi, dia wat mancung hidung kan…cuba la tgk drama yg dulu2 / gambor dalam majalah lama…tgk hidung dia betul2…

  69. lemon says:

    ada sapa2 tau tak apa nama lagu iklan lux yg baru tu?

  70. Cubadak says:

    Sabon dibilik mandi sabonnnn…