Written by AbangNara | April 19th, 2012

Masih bercerita tentang si cantik Fazura. Semalam Abang Nara berjalan-jalanlah di Facebook rasmi Fazura dan terbaca satu status yang sangat menarik. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik.

fazura

Tambah menarik apabila Fazura turut berkongsi berita tentang perniagaannya yang akan dilancarkan pada bulan Mei ini. Namun buat masa ini Fazura masih lagi merahsiakan apakah perniagaan yang bakal dijalankan. Tekaan Abang Nara pastinya perniagaan tersebut berkait rapat dengan kecantikan wanita.

fazura

Semoga lebih ramai artis wanita bakal mengikut jejak langkah Fazura dengan meminta watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Sekiranya makin ramai yang membuat permohonan sebegini, pastinya pihak penerbit akan terpaksa menurut. Tak gitu? Tahniah kepada Fazura atas perubahan besar ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

317 responses to Fazura Mahukan Watak Tak Bersentuhan Dengan Lelaki, Bakal Buka Perniagaan May Ini

  1. kui3 says:

    yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttttttttttttttttt :PPPPP

    0

    0
    • pemerhati123 says:

      tettttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!apa ada pd 1st??????????????????bluerkkkkk!!!!!

      0

      0
      • KIrana says:

        sy disini utk meremove org yg berkata 1st!

        ah, terlambat pulak~ choi!

        0

        0
      • cuba sentuh pasal aurat gak ya..huhu

        0

        0
      • PondanSepi says:

        ALA! NI SEMUA PROPA JE! DAH TAK LAKU KUAR LA STATEMENT MCM TU! KONONNYE DH KURANG BERLAKON SBB XDE WATAK2 WANITA MUSLIMAH! PADAHAL DAH XDE ORG NK AMIK BERLAKON! TERIMA JE LAH KENYATAAN PAJURA OI! KALAU BETUL2 NAK BERUBAH, KO BERSARA JE TERUS. KAHWIN DGN PUTERA KO TU PASTU DUK DIAM2 KAT PALACE!

        0

        0
      • mekjura says:

        fazura patut berhenti mengumpat artis lain kat twitter dulu. simple2 things yg menyebabkan org pandang rendah kat dia.

        0

        0
      • tertanya-tanya says:

        mcm2 yg aku tertanya2 ni… nak watak yg tak bersentuhan dgn lelaki sebab dia semakin berubah ke arah kebaikan atau sebab nak jaga hati/nak menghormati prince dia? kalau sebab nk jaga hati atau nk menghormati prince dia tu agak meluatlah sbb kalau lelaki yg dia nak jaga hati tu suami dia aku boleh respect lagi dgn statement mcm ni…. tp kalau berubah ke arah kebaikan tak nampak pulak tersebar gambar2 dah pakai tudung sbb selalunya pelakon2 ni berubah pakai tudung dulu baru cite pasal watak2 yg dorg akan terima.. aku nak sokong sebenarnya ni tp disebabkab terfikir2 reason dia xnak watak bersentuhan sbb ape, aku jd confuse… aku akan sokong kalau niat dia kerana Allah.. tp aku akan respect kalau niat dia nak jaga hati suami… kalau alasan dia sbb nak jaga hati bf, pendapat aku, lebih baik kawin cepat2….

        0

        0
      • scalarichter says:

        masih ada peminat bodoh yg percaya pada penipuan fazura kah? cepat benar kagum2 dan puji. bodoh sgt percaya cakap artis mcm fazura ni.

        0

        0
      • Bunga Lara says:

        Aku tak rasa Sultan dan Sultanah Johor akan merestui hubungan TMJ dgn dia ni. Kalau takat bercinta tak ke mana, mungkin org istana tak berapa kesah. Tp kalau nak dijadikan isteri yg bakal jd sultanah and permaisuri agung, no. Kerabat Johor ada education background yg bagus, a noble family. Sultanah Johor tu wanita yg dihormati kerana keperibadian yg bagus, mestilah dia nak bakal menantu yg berperibadi bagus, yg baik bukan berpura2 jd baik. Semoga jodohnya TMJ wanita yg baik2… Amin.

        0

        0
    • 0_0 says:

      nak amek hati sekutu2 kerabat lah tu… maklum la nak join kaum keluarga vvip ni susah sikit.. kena la berubah sikit2 ye tak? harap fazura tak bersentuhan dgn bf dia jugak sbb statement mcm ni agak berat utk public figure mcm dia .. dh keluar statement mcm tu mmg lagi seronok pemerhati2 ni memerhati… kalau tersebar gambar terbaru pegang tangan atau berpeluk nti statement ni akan jadi bahan sindiran/kutukkan.. harap dia ikhlas berubah..

      0

      0
      • KIrana says:

        mulot ko very de longkang..typikal makcik2 kg y pepagi dok ngmpat sbb xde mnde nk bt smbil menambahkan kolestrol kt perot!

        0

        0
      • Anonymous says:

        at least dia cuba berubah plahan2. dr duk berlakon mengangkang sana sini seksi sana sini tak sudah2. mmg dia pernah teruk dulu.. tp tu dulu. kita tak tau apa akan jadi lagi lepas ni

        0

        0
      • 0_o says:

        ikhlas keww. kalau mau berbuat baik x payah canang kat twitter, buat je terus. kalau betul2 buat orang akan perasan sendiri. tp baru je beberapa hari lepas gambar sondol dada dgn bf dia keluar. kadang2 aku tertanya jugak berapa IQ fazura ni. sbb mcm orang bodoh x berpelajaran lagaknya.

        0

        0
      • lisa ray says:

        BETOL2..ARI 2 AK TGK TWITTER TMJ,,ADE PIC FAZURA PELUK BELAKANG TMJ TIME REHAT MEN POLO,.BILE TGK BLIK PIC 2 DAH HILANG LA PLAK…

        0

        0
      • TANTE says:

        lerrr…. nak berubah pon susah kang tak berubah kang kate tak sedar diri dah umur makin meningkat pulak..name lagi retiss standard aaaa tu..

        0

        0
      • cik pial says:

        Yelah tu Faz… kau dah kenyang berpegangan sana sini tiba2 nak tunjuk baik. Gelilah ketiak mak dengar

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        SUKENYA AHKAK BACA KOMEN LANTANG KO 0_0 :P

        BTW TO COMPARE PAJURAH NGN LOFA, LOFA LG BIJAK PANDAI. BACKGROUND FAMILY LOFA PUN LBH NGANCAM DR SI PAJURAH NI..NTAHLAA SINCE DIE DUK PERLI2 ORG KT TWITTER, AHKAK DAH KURENG MINAT KT PAJURAH NI. KEKADANG SETUJU JUGAK IF ADE ORG CKP DIA NI HIPOKRIT. KT TWITER KEMAIN MANIS JE AYAT REPLY FANS PUNYE TWIT. BUT AT SAME TIME DOK SIBUK NAK PERLI SORG AKTRES TU (XYH SEBUT NAMA AKTRES TU PN ORG DH DPT AGK SAPEKAH GERANGANNYE).

        0

        0
      • tu la,…. arboks ni nulis skrip asik nak rogol je…. pengalaman agaknya. sabar la faz. nantikan MIG buat filem syukur 22 plak.

        0

        0
      • amira says:

        Pakai je tudung abis citer masa tu pengarah tau dh org2 mcm tu x leh bg scene pegang2 ngan lelaki….

        0

        0
      • > says:

        kalau dia ni jd sultanah kan, dialah sultanah pertama yg tak amek SPM kot. belajar pun tak abess. ><

        0

        0
      • angsana says:

        Fazura…fazura….berlakon x nk pegang2 konon…nk jugak tnye dier nie kalau peluk bf boleh tak? Kikikik…lagi bru rasanye tgok gambar si faz ni berpelukn dgn bf sewaktu gi cuti oversea…atau dosa hnye bersentuhn dgn lelki lain tp bf boleh pulak:.mcm mane tu…oh ya kurang2 knlah bercuti dgn bf. Syaitn ada dimana2..hati2 klau nk buat sttment nnti kena bahan sbb cakap x serupa sttmnt..hehe

        0

        0
      • haron aziz says:

        lepas ni pakai tudung plak kot fazura…??? mesti ag comey and meletup…aminn….

        0

        0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      kalau mak tiri pajurah masuk entry ni buat provokasi lagi macam mana? Nanti kena block comment lagi macam semalam… Nara, block la makcik tu…

      0

      0
      • nyai_anggun@hotmail.com says:

        ah2! Betul! Kalau dia banyak comment pasal Fazura blocked saja. Jgn jadi makcik kepoh. Jadi penyebok lak!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Aku pasti dan benar2 pasti.lps fazura cakap cenggini mesti yg x suka kat dia akan cakap- pegang ngan bf bleh plak.
        Sebagai org yg jujur,aku mengaku aku pun berpegangan tangan ngan bf aku.dan aku pun x bg org lain sesuka hati sentuh aku.
        Salah ke aku berpendirian begitu? Kalau ikut hukum memang salah.tp kita ni manusia.yg terlarang itu kan godaan.korg yg kutuk dia pun sure ade pegang2 tangan gak kan?!
        Apepun tahniah kat fazura kerana semakin berubah kearah yg lebih baik.love u fazura

        0

        0
    • Anonymous says:

      Boleh tak sesiapa beri penjelasan sekejab… series nak bertanya kepada sesiapa….

      Ok, si pelakon ni sedang bercinta dgn ‘kita tahu siapa’…

      Soalannya, si pelakon ni ada peluang ler nak jadi permaisuri negeri itu? dan bila tiba giliran ada peluang jadi permaisuri Agung?

      Sesiapa, tolong jelaskan kejab… betul ke aku punya soalan ni?

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehehe…… “kita tahu siapa”…… macam cerita Harry Potter la pulak… kalau sebut Voldemort, rasa seram semacam… waakakakakaka

        Jawapan: bergantung kepada Kesultanan Negeri mana… kalau Kesultanan Kedah, Perak & Johor rasanya tak boleh.. kalau negeri lain tu boleh contoh macam Selangor dulu Siti Aishah orang biasa boleh jadi permaisuri agong..

        0

        0
      • serius says:

        buatlah research sikit, permaisuri/sultanah Perak dan Kedah sekarang ni kan org kebanyakan.. kipas susah mati neelofa balik study dulu sebelum bagi komen!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        sikit nak tambah: Kahwin dengan sultan memang la boleh, takder salah pun, tapi kalau ikut sesetengah negeri, isteri dari orang biasa tak boleh jadi permaisuri. So sultan tu kena tu kena cari jugak dari kalangan anak raja untuk dijadikan permaisuri.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Betul jugak cakap awak serius, tapi arwah isteri Sultan Kedah yang 1st dulu iaitu Sultanah Bahiyah keturunan raja.. So apabila seseorang Sultan pernah mengahwini isteri pertamanya keturunan raja, so yg 2nd orang biasa pun takper..

        0

        0
      • aik...to Kipas Susah Mati Neelofa..ko biar betik??? says:

        to Kipas Susah Mati Neelofa….ada wat research????
        kan..permaisuri agung sekarang…sultanah kedah kan org kebanyakkan….malah..sultan pahang jugak kahwin dgn org kebanyakkan….almarhum sultan selangor jgk kahwin org kebanyakkan…negeri mana yg ko maksud kan tak boleh kahwin dgn org kebanyakkan…??? se tau aku…sultan atau raja yg tak berkahwin tak boleh naik takhta(jd Agung)…syarat2 jd Agung mesti berkahwin..tp tk pernah lak aku dgr..kahwin org kebanyakkan tk boleh jd Agung..huhu..

        0

        0
      • dynasty says:

        i am a johorean..
        setau i, takde masalah nak kawen dengan rakyat biase.
        Cuma nanti anak hasil perkahwinan tu takleh naik takhta.
        If dlm kes Miss Ellie ni nak kawen dgn ‘kita tahu siapa’, boleh dan ‘kita tahu siapa’ boleh naik mana2 takhta cuma anak mereka nanti tak leh naek takhta.
        If im wrong, sila betulkan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        apa2 pun belum ade sejarah, artis jadi permaisuri.. rakyat biase tu ramai, sultan terengganu, sultan perak etc.. but semua org biasa je. bukan selebriti. however, aku rs xde salah if fazura dgn tmj, why not, as long the person ade imej yg baik, x amik laki org, tunang org, bf org, xde salah .. they’re in love, i just hope they’ll end up living happily ever after.. jgn sbb title artis tu, dia direject berkahwin dgn tmj, x adil mcm tu… psl education, if dia nak, bila2 dia boleh smbg belajar blk, ada duit semua jadi.. yg korg duk mengutuk iq dia lemah, korg tu master dah abis? phd dh start? stakat phd-perasaan hasad dengki je, xyah laa…

        0

        0
      • mimi says:

        permaisuri johor, takut je dgr…betol ke fazura ni pelajaran takat pmr jerk..maybe rakyat johor tak kisah tapi…sultan johor ngan tunku zarith sofia tu kisah ke tak……..hehehe…cer ngk raja nazrin ngan sara….kan tak jadi ngan wan zaleha dlu tu…

        0

        0
      • pujit says:

        kan ke sultanah perak tu orang orang kebanyakan dan pernah jadi permaisuri agung? kipas susah mati neelofa ko mesti muda lagi kan?

        0

        0
      • Dzul says:

        Setahu saya Sulan Johor sekarang juga bondanya dari orang kebanyakan. Takde masalah pun. Ok je semua.

        0

        0
      • kak limah says:

        Masalahnya pajura ni ada imej yg baik keee????
        Kalau macam pajura ni dikatakan ada imej baik… 2 tahun lagi Zarina anjolie atau Dira abu dzahar pun layak jadi permaisuri mana2 negeri.

        0

        0
    • observatory says:

      bila si bimbo pajura berkata2. ayat bajet baik sbb minta dipuji di twitter, tapi perbuatan x selari dgn kata2. konon x mahu berlakon bersentuhan dgn lelaki, tp gambar berpeluk2 dgn teman lelakinya berlambak di dunia maya.

      0

      0
      • ko ni kolot btol la..!! says:

        org nak berubah patut la sokong…tkyh la nk th yg laen…yang berlambak tu kan bnda dulu….jgn la nak judge negatif je….cara ko ni..sama dengan je mcm…~hari ni ko maki org kafir..tp ko malu tk..klu one day si kafir ni msk islam..lebih islam dr ko…??? malu tak…???…~sama la kes nye kat cni…klu dia nak berubah…why u should think tht on the negative way….siap ckp bimbo bagai…ko ni kolot btol la..!!!!

        0

        0
      • observatory says:

        kalau nak berubah buat betul2. jangan hipokrit. cakap lain, buat pula sebaliknya. nampak berpura2, tak ikhlas & fake. tambahan pula dia ni antara artis yg kontroversi, dgn gambar2 peluk2 dia tu pastu dgr cerita pernah gaduh kat kelab sbb berebut lelaki. kesian dia ni. tak kawen2 sampai skrg.

        0

        0
      • aku says:

        pelik.. bercuti ke sana sini dgn bf sampai ke over sea.. mcm gundik pun ada..x ada ikatan tapi boleh je ke sana sini mcm org dah kahwin..menakutkan.. peluk2 mcm dah biasa je.

        0

        0
      • mizz says:

        perkataan ‘fake’ tu mcm familiar jek…dah tuka nama hehhh…sbb yg 1st dah kene block…x kee…

        0

        0
      • Nek Wan says:

        Tapi sultan sekarang mak dia kan orang putih …boleh pulak jadi Sultan Johor!

        0

        0
      • Anonymous says:

        tu boyfren dia sukati la nak pelu ke hape. ko klu boyfren x kesah peluk bnyk jantan, sukati dia la.. dia xnak, sbb dia nak jaga hati bakal suami, so what????… sibuk sgt!!

        0

        0
      • ko ni kolot btol la..!! says:

        kita sape nak ckp dia hipokrit atau sbg nya…tu urusan dia la…..kita pon tak tahu kan dlm ati dia tu…..so tkyh la terus nak jatuh hukum kat org…dia nak berubah..so bgs la…dia nak hipokrit atau ape ke…lantak kt dia..dia gaduh ke..gmbr peluk2 ke..tu dulu kan???knp mesti nk ungkit hal dlu…tk phm la aku dgn jnis manusia cm ko..jenis manusia yg tk phm erti hijrah..tgk..dh sentuh psl hal kahwin..beb..igt la cket..kahwin tu jodoh..jodoh tu kat tgn Allah…lg skali ko takde hak nak ckp cmtu..aku bg contoh kat ko psl fasha sandha..aku tk ske dia..tp..bile dia kate nak kahwin..so aku support..at least dia sedar..dia buat satu perubahan dlm hdup dia..even aku th dia ala2 perampas..tp bnda tu positif kan..?? knp kita tknk terima dgn positif..?? soo..tk ksh la..life fasha cmne dlu..dan akn dtg..jnji dia nak wat perubahan..same la dgn fazura..dia nak berubah..so support..hipokrit atau tak…bukan urusan kau..aku..atau sesape….

        0

        0
    • kiki says:

      kelakar bile die marah yg lg sorg tu punye statement kononnya tak mudah didekati dgn wang ringgit…. kononnye die marah, lagi sorg tu tak fikir ke prasaan isteri2 vip dgn statement mcm tu? (mungkin diri sndiri yg butt hurt)

      persoalan aku, die x fikir ke statement mcm ni akan buat pelakon lain terasa? mmg la niat die bukan nak jatuhkan atau perli artis lain, cuma nk update perkembangan diri utk peminat2 je.. tp still artis2 yg same2 mencari rezeki mcm die mungkin akan terasa… bg aku, kalau kite tak berapa nk sempurna dan penah bergelumang dgn aksi2 mcm tu, lebih baik jgn bg ape2 statement kononnye mcm kite ni manusia lindungan kaabah… kalau nak berubah pun, lebih baik diam2… takut nti jadi riak…. aku lg respect klau tibe2 kluar gosip fazura makin demand xnak watak bersentuhan dgn lelaki drpd diri sendiri yg bg statement mcm kt atas tu….. ape2 pun, aku sokong perubahan die…. harap2 ni permulaan utk berubah secara menyeluruh…..

      0

      0
      • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

        aiyyok…, cmne ni fazurah?? nk jadik princes, kenalh bijak..

        0

        0
      • Anonymous says:

        bijak cmner…aritu kat ABPBH masa die bagi nak bg award dengan rosyam noor tu…kan die ckp merapu jer… smpai semua org tersenyap a few second dok pikir ape yg dier melalut…rosyam noor pun x tau ape nak sambung lepas tu last2 terus umum calon2…

        0

        0
    • kiki says:

      persoalan aku, die x fikir ke statement mcm ni akan buat pelakon lain terasa? mmg la niat die bukan nak jatuhkan atau perli artis lain, cuma nk update perkembangan diri utk peminat2 je.. tp still artis2 yg same2 mencari rezeki mcm die mungkin akan terasa… bg aku, kalau kite tak berapa nk sempurna dan penah bergelumang dgn aksi2 mcm tu, lebih baik jgn bg ape2 statement kononnye mcm kite ni manusia lindungan kaabah… kalau nak berubah pun, lebih baik diam2… takut nti jadi riak…. aku lg respect klau tibe2 kluar gosip fazura makin demand xnak watak bersentuhan dgn lelaki drpd diri sendiri yg bg statement mcm kt atas tu….. ape2 pun, aku sokong perubahan die…. harap2 ni permulaan utk berubah secara menyeluruh…..

      0

      0
    • markonah says:

      choiiiii nampak sangat Nipunyer…

      0

      0
      • Kurus says:

        hahaha…
        baca statement ko.. teringat hantu kak limah…
        i very the loikkkee that filem.. berkali2 ulang tengok pun tkper
        i juga suka ‘aku bukan tomboy’ siot habis lakonan pelakon2
        wanita jelita kta jadik tomboy… i very very the loiikkkeee…

        um.. fazura pakai baju tu untuk majlis apa eh? kt isetana eh? wow..
        memula aku ingat salah click entry.. ingatkan magician..

        0

        0
    • macam2 says:

      serius, ini ke wanita yang menjadi pujaan kalian?

      pelik kan….

      semua orang nak jadi cantik, xmahu jadi hodoh, tapi semua orang belum tentu nak jadi baik sebab ada yang pilih nak jadi kurang baik.

      same goes here, bila kita tahu artis ni xjaga semua2 benda syariat, nak jugak minat artis? hebat sangat ke? boleh tolong kita di akhirat ke nanti?

      tolonglah..kat padang masyar nanti semua orang bersendiri..xda nak ikot artis2 mane2 pon..ikut syafaat rasulullah je kalau yang beroleh syafaat.
      (this is reality, anda nak amek kesah ke tak, benda ni PASTI terjadi)

      0

      0
    • e says:

      boleh blah. gambar berpelukan dgn sorang mamat yg dipanggil kekasih tu ada je kat twitter.

      0

      0
    • Pemerhati321hahaha says:

      Pernah terbaca pasal “slutload fazura”, bila google keluarlah video2… muka mcm dia, tp tak tau la kan……. maybe pelanduk dua serupa jeeee. Ye laaa… zaman sekarang ni gambar boleh edit photoshop… video pun mungkin boleh laa edit gak… huhuhu. Tp eloklaaa kalau nak berubah tak nk pegang2… didoakan semoga niat yg baik ini berpanjangan… Best of luck… ^_^

      0

      0
    • hehe says:

      pelik…dulu ramai btl yg suka dia..siap suruh nara upload pic fazura bnyak..ramai puji fazura skrng d kurang kontroversi n lain.,,tp skrng ramai pula yg kutuk…sekelip mata kau berubah

      0

      0
    • Wink says:

      Kesian fazura.. tp salah sendiri , :) Semoga Faz benar2 berubah ye kakak, jangan xnk pegang2 dgn guy dlm filem je, luar filem pun kena jaga jgk. Terutama dgn “SI DIA” . Itu yg paling penting, tutupla aurat kamu jika mahu orang menghormati kamu :)

      0

      0
  2. aishiteru says:

    cantik nye…

    0

    0
    • UstazahTerlampau says:

      Dia ni aku tgk plastik.. Jadi baik tp mcm x ikhlas….tp harap2 ape yg aku fikirkn ni x betl…

      Wardina lg mantap ow..masa dulu seksi gile…ada drama 2 die pakai seluar pendk nampk paha..alhamdulh dia dah berubah. Kak dina la contoh tbaik..bijak plak 2.

      0

      0
  3. ODAH says:

    wow! hebat my fazura.. love you too darling.. :)

    0

    0
  4. embok kesum says:

    Semoga fazura ikhlas

    0

    0
  5. aku hantu TV says:

    wow……statement menarik, ada kesedaran dah. berubah sikit2, lama2 berubah semua ::

    0

    0
  6. kikicap says:

    terbaik la fazuraaaaaa dah la cantik . i love u princess !

    0

    0
  7. kedua says:

    yey! 2nd! ;p

    0

    0
  8. chentalove says:

    tahniah…
    ada penigkatan ke arah kebaikan…

    0

    0
  9. shaz says:

    sy mmg minat giler kt fazura..she’s very humble person…muka pn x pyh nk letak mekap bnyk2..xpyh pki mata palsu..mmg dh cntik…bgus la fazura nk berubah ..smoga hati die terbuka utk bertudung pulak.. ^_^

    0

    0
  10. Ikebana says:

    Mmg sesuai dgn kecantikan yg dimiliki….

    0

    0
  11. Irman Hazz says:

    pandainya fazura ni berpura2…

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      awk jgn guna nama sy,,,awk cari lh nma awk seniri,,jgn paki nama sy,,,okk,,
      n satu lgi jgn kutuk Fazura,?? sy anggap dier mcm akak sy tau,,awk x der hak nk kutok org len,,kita org melayu ada kesopanan n kesusilaan kita org islam x bek umpat org yg x der sangkut patu dgn kiter,,?
      kpd kwn2 semua,,,sory hr ni sy masuk lambt sket,, k goog luck semua,,,?#

      0

      0
      • ADIBAH BARU BALIK VIETNAM WEYYYY says:

        paki?? hahaha..fazura anggap irman hazz adik die ker? perasannn laaa irman…mcm lembut pon ader kot nie..nk jer aku lempang2 laju…tk pyh laaaa nk buat gedik bulu pye komen…geli siakkkkkkkkk…ko tk komen lg bagus laa irman, dh mcm dibah…blh tk ko g vietnam jgk? hahahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko x pyh jaki sgt boleh tak???.. kalau aku lempang muka kau, sia sia jer ko dpt.. biar la dia nak komen aper pon, dia ader kacau hidup bapak tiri laki mak kau???

        0

        0
      • suke kat irman says:

        Cayalah irman.akak sokong ko.sokong lagi fazura banyak banyak.hidup irman demi fazura.huhuuu…

        0

        0
      • Suka Irman Jugak says:

        Kelakar sungguh Encik Irman Hazz =)

        0

        0
      • mizz says:

        alolo adik irman dah masukkan rukun negara…mst hafal stp kali perhimpunan ari isnin waktu pg kat sekolah kan…good boy… bdw ejaan kene adjust ckit…kami pakai short font tp adik irman terbalik font…try your best…

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        AKU XTAU KNP AKU JAKI BENOR NGN BUDAK IRMAN NI. AKU KATEGORIKAN DIA BUDAK LEMBAM YG BIMBO!

        KO NI IRMAN NK KOMEN IKUT STIM MULUT KO JELA. KOMEN NK POYO KAN.. KO NI MEMANG BEBTUL REMIND AKU PD SOMEONE YG BIMBO TULAAA. THE WAY KO KOMEN MEMANG SEBIJIK!!! ARGHH BENCI KAU IRMAN HAZZ!

        0

        0
      • ahkak gile glam says:

        AKU BENCI IRMAN HAZZ, XTAU NAPE…..IM SORRY GUYS, ITS JUST MY FEELING…NAK THUMBSDOWN PON TK PELAH…………;p

        0

        0
      • Mira says:

        budak2 pun boley komen lg baik. korg hade? xde kan. lu pk la sndri.

        0

        0
      • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

        Akak ponn sayang kan Irman Hazz..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        ahkak puaka: sy x taw nape awk benci sy,, sy x pnah kaco awk,,
        kpd akak2 lain yg syg sy?,,,Irman juger syg akak semua,,sy doakn akak2 yg baik dgn sy dlm bn nie dipanjgkn umur n dimurahkn rezki,,kalu akk belum kawin smoga akak dpt husband yg briman n hensem mcm abg aaron ookkk,,, peace yoo,,,

        0

        0
      • @.@ says:

        wth korang borak ni wey????

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehehe…. ko ni lawak la Irman… Tapi kan, mana tau doa kau makbul… Dapat la kakak-kakak angkat kau yang baik-baik kat atas ni merasa suami handsome macam Aaron Aziz. Budak innocent yang menaip lintang pukang macam kau ni la selalunya hati bersih.. Bukan macam ahkak puaka tu, belajar jer tinggi tapi hati busuk, asyik nak “memuaka” jer kerja dia… Dia ejek kau taip tak betul, yang dia tu tak reti nak off CAPSLOCK..

        p/s: Irman Hazz, doakan semoga Neelofa jadi isteri aku boleh tak?
        Aminn…….ya rabbal a’lamin…

        0

        0
      • AHDIK PUAKA says:

        kecewa betol ahdik dgn ahkak puaka ;( akakk… akakkkkkkk… tolonglahh akakk…. ;(

        0

        0
      • suke kat irman says:

        Aku terharu dgn komen irman.betapa suci bersihnya hati dia.kena kutuk kaw2 pun dia tetap peace yoo.T_T

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        IRMAN ~ AHH AKU TETAP BENCI KO. AYAT KO TU X UBAH MCM MUSUH AKU. BTW G MATILA MUKA AKAK2 ANGKAT KO YG ADE KT NARA NI.. GELEMAN AKU.

        KIPAS SUSAH MATI PEGI MATI ~ LORR JANTAN HAPRAK RUPENYE!!! AKU IGT BETINA SEBAB MULUT KO X UBAH MCM BETINA.. POTPETPOTPET… KO NI MESTI BAPOK TUA SEPI KN? SEBAB TU DUK KIPAS NEELOFA JER. MUAHAHAHA..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Eh, ahkak puaka ni memuaka lagi… Bila masa pulak aku potpet potpet macam betina. Yang betina tu kau, kau tu tak layak dipanggil perempuan. Aku bukan bapok, bukan arbok, tapi aku cakap banyak pun tak guna..Dalam blog ni boleh taip jer la, bukan orang nampak aku pun. Orang yang busuk hati macam kau jer suka-suka nak benci orang tu, benci orang ni.. Apa salah Irman ni yang kau nak benci sangat dia..

        Patut la nabi pernah bagitau kita, dalam neraka nanti paling ramai perempuan.. Tolong la jaga hati anda wahai perempuan, jangan biarkan ia terus “sakit” dengan penyakit wahan tu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman ni wat lawak lah, aahaha

        0

        0
      • cikgu tuisyen says:

        ahkak puaka ini adalah SYAITAN YANG DIREJAMMMM…!!!
        SYAITAN YANG DIREJAMM…!!!
        Binasalah kamu……..binasalah kamu…. ahkak puaka iblis ronggeng..!!!
        SYAITANNNN….SYAITANNN…SYAITAN YANG DIREJAMMM….!!!!

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        ahkak puaka, btol ckp kipas sush mti nelofa tu,?awk mmg bucuk hati n jahat jua sekali#sy rasa awk kalu masok pertandingan pedengki pringkt asia,awk akn menang tmpat pertama, sy harap awk akn insaf n kita akn dpt bekawan x lama lagi dgn aman damai. ahkak puaka, kalu kita kawn sy akn bwk awk jumpa mama sy n kita gi mkn kat mcd sy belanja # okk n kipas sush mati nelofa n kwn2 lain yg bekap sy,, tq very much.?
        peace yoo,,,peace nowar

        0

        0
      • AHDIK PUAKA says:

        ahkak!! sudah2 lah akak!! ahdik malu ahkak berperangai mcm ni.. malu dengan jiran2 akak… ahkak.. ehmak cakap kalau ahkak balik nanti ehmak suruh beli tepung ngn gula. ahkak jgn gaduh2 ahkak.. ahdikk maluu ahkak =( . tolong laa ahkakk!! tolongggg =(

        0

        0
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        Muahahahhahahahaha!!!!! Padan muka ko ahkak puaka!!

        0

        0
      • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

        Bodohhhh siallll ahkak Puaka mulut cam longkang!!!!!! oittttt ko pe hal nak kutuk2 Irman Hazz???? Meh sini berdepan dgn aku dulu!!! Mmg aku hamun betul2 ko petang ni!!!!!

        0

        0
      • Irman Hazz, ini abang kamu yang berlengan besar merangkap dewa zoroaster kamu ni, kamu dah lupa ke? kekakakan saja kamu ni

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        IRMAN ~ MCD??? OH NO NO NO!! KO LYK AH MKN MCD SEBAB KO X MATANG. AKU TETAP X SUKE KAU. SEKIAN!!!

        KIPAS MATI PERGI MATI ~ DASAR JANTAN LAHANAT. G MAMPOS MUKA KAU.. KO NI MESTI GAY PARIA EK!

        0

        0
      • mak enon says:

        kahkahkah…kembang kempis lobang idong si irman ni sbb ramai yg bekap dia…kpd ahkak puaka…tu la…lenkali mulut tu jgn lahar sgt…mak sumpah ko jadi pokok getah kang!

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman hazz, kamu ni jgn nak manja sgt boleh? lempang kang…

        0

        0
      • Bz body says:

        Eh adik irman ada lg…hmmm..tp kali ne sy ok jer..hihihi..cuma lucu ayat tu “Sory..hr ni sy msuk lmbt sket”…mcm masuk dlm kelas jer dikk oiiii..baru balik dr sek yer dik?eh…kata aritu mkn kfc ari2…ne dh tukar mkn mcd plak?….

        0

        0
      • irman hazz, ko jilat je la ketiak ahkak tu. dia suka. anyway, tiket penerbangan anda telahpun siap. hari tu adik lady apa ntah tanya macam nak tiket tu, kami diamkan dulu.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        ahkak puaka, ko nak kata apa pun kat aku, kata lah.. kau nak describe aku ni macam mana bentuk pun ikut suka kau lah.. aku tak kisah, “anjing menyalak bukit, bukit takkan runtuh”. Aku tak ada hal sebab aku “bukit”, kau tu “anjing”… Tapi jangan la sebut perkataan-perkataan yang boleh menyinggung kaum lain.. Apa kau ingat bangsa lain tak masuk baca blog ni? Jaga la nama baik Melayu & Islam, jangan sampai bangsa lain kata kita ni racist….

        p/s: blog hiburan jer kut… tak payah la emo sangat.

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        KIPAS SUSAH MATI ~ AKU RS KO NI BAIK G MATI LA. AKU SKRG MENYAMPAH KT SI IRMAN NI SEBAB KOMEN DIA MCM BAGUS. PDHAL BODOH DUNGU JER. YG KO NK EMO PEHAL?? LG1 BILA MS AKU KUTUK KAUM LAIN SMPIKN KO NAK KATA AKU RACIST HAH SETAN???? BODOH KO NI SBNRNYE!! LENKALI BACA KOMEN ORG & PHMKN ORG TU KATA MENGENAI APE.. ADE KE KOMEN AKU BERBAUR PERKAUMAN?? ADE??? DASAR BUTA LA KO GAYBOY SEPI!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Okay, kalau kau nak menang jugak..ambik lah.. aku tak kisah!

        0

        0
      • aliana says:

        aku harap termakbullah ko dapat kakak cam fazura, ratu twit negara, x amik spm sibuk nak kawen ngan anak raja…

        0

        0
    • Nek Wan says:

      ya..pandainya berpura -pura, hanya org yang tahu asal usul minah ni saja yang tahu ……kesian orang johor!!!

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        NEK WAN…SHARE LAH APA ASAL USUL DIA..SY SBG “PEMINAT” SETIA NK TAU JGK…..

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        NEK WAN ~ SENANG CITER SI PAJURAH NI MATA DUITAN. DIA GUNAKAN MUKA DIA YG MCM LAWA BAK BIDADARI TU UTK USHA ORG TERTENTU. GITU KE MAKNENYE NEK WAN? SEBAB LAU KORG G FORUM CARI, TGKLA MUKA EX BF DIE. BURUK TP DIE STILL LEKAT, SEBAB?? JANTAN TU BYK FULUS.. XDE FULUS, KO IGT SI PAJERO NI NAK KE?? XDENYE LA..

        0

        0
      • ngomel says:

        wei mak nenek! jgn kutuk org johor hehhh… aku pun org johor tau…

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        NGOMEL ~ BILE MASA NEK WAN KUTUK ORG JOHOR?? KO G BACA BEBETUL AYAT LAST DIE TU.. DIA “KESIANKAN ORG JOHOR”. SO FHMKAN MAKSUD KESIAN TU BLH???
        BEFORE REPLY KOMEN, BACA BEBETUL. DASAR BUTE.

        0

        0
      • Nek Wan says:

        tulah nak share pun kesian…..datanglah Pekan Pahang.

        0

        0
      • Sakit Mata Tengok says:

        Betul..orang kg dia je tahu sapa dia ni..

        0

        0
      • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

        err…, ramai sesangat yg bg statement ‘lepas2’ je psl fazura ni ek.. ingatkn dia ni artis kesayangan ramai. tp kn.., yg berani sgt ‘melaser’ fazura ni, nnt tk jadik mcm Aduka Taruna ke? ke, si fazura ni blm di kira ‘kebal’ lg?

        0

        0
  12. marion kaunter says:

    bersentuh kulit dgn ehem ehem sebelum nikah boleh pulak..

    hipokrit ?

    0

    0
  13. kukukaki says:

    Biarla orang kata fazura fake,, hipokrit aku sangat suka dia. Sebab dia makin lama makin bagus . Wahh maklumla princess the making

    0

    0
    • Nek Wan says:

      Ingat apa …macam cite kartun ke! princes konon..suruh balik duduk kampung jela..kalau tak gi je brunei!!

      Hem ..rasanya tak lama lagi takdelah keturunan tulen anak raja jadi Queen…semuanya P…

      0

      0
      • Kurus says:

        tau apa yg aku perati n suka tntang keturunan raja2 malesia ni..
        ialah idung mereka..
        idung mereka mancung
        no wonder..maybe sebab mereka kawin antara derang jer..
        (eh.. boleh ke guna derang utk derang)

        0

        0
  14. Nyai anggun says:

    Alhamdullilah Nyai sambut dgn rasa shukor kalau Fazura sudah ada wawasan yg membina n Nyai sokong 100%. Fazura cantik n ada class gitu. Fesyen Fazura semuanye tersangat cantik. Kalau Fazura ada boutique mesti Best!!! Maybe banyak org serbu. Kalau semua artis di M’sia ni, nyai vote Fazura untk artis wanita yg cantik dan artis wanita berfesyen yg paling cantik. Fazura boleh dapt gelaran Miss Universe. Tapi keperibadian dan kelakuan harus jaga dgn baik. Tak lama lagi nanti nak kawin dgn TMJ. So jaga diri baik baik k. Love u Fazura!!

    0

    0
  15. maibiskut says:

    butik kot…..

    0

    0
  16. atiqsalleh says:

    ada je.. tapi tv al-hijrah la.. memang takde sentuhan antara laki dan perempuan..

    alhamdulillah.. permulaan yang baik.. lepas ini berubah dengan imej bertudung pulak ye…

    0

    0
    • missnina says:

      Cepatnya awak kagum! Baru cakap nak berubah, lom berubah satu titik pun,
      ramai dah KAGUM. Apa punya peru bahan ni.

      0

      0
  17. matsuara says:

    baguslah. patutnya artis malaysia ,lagi2 perempuan kena lantang bersuara dan ada pendirian. bukannya lantang bersuara pasal ketiak lecak je.

    0

    0
  18. Reena says:

    Kalau ada ‘dana sumbangan’ atau dana atas usaha titik peluh, leh lah bukak production hse sendiri..cari skrip yg elok, produce & berlakon dlm poduction sendiri cam sheila rusly..sempoi..

    0

    0
  19. zell00 says:

    suke2…salute ngn fazura..=)

    0

    0
  20. bing says:

    tak kisah la dulu dia berpegang tangan ke bersentuh ke apa..yang lepas tu biarkan lepas..tak payah nak ungkit dan memburuk kan orang sebab kita semua pun bukannya sempurna..Alhamdulillah dia dah dapat kesedaran..Kita doakan dan memberi sokongan utk dia melakukan perubahan..Ikhlas ke tidak dia melakukan perubahan tu antara dia dengan Allah..kita tak boleh pertikaikan..semoga dia akan berubah menjadi muslimah yang solehah..:)

    0

    0
  21. Darling says:

    Alhamdullilah bila Fazura mula berfikiran macam tu..sokong sgt! :)

    0

    0
  22. luvlavender says:

    nape die xkawin je ngn bf die 2 ek.duit banyk..ble2 je leh kawin..xyah nk pening pk sal berlakon lg

    0

    0
  23. qaseh says:

    alahai, kalau dah tak suke tu.. buat la ape pun, tetap dikata jugak..
    keep it up fazura.. 1 hate u, there’s 10 lagi love u..
    kalau dgn couple kerabat die boleh ubah self die more to better person..
    biarlah…
    its good lah..
    yang orang lain sebok kenape….

    p/s : abang nara nak keluarkan cerita pasal sape pun biarjela.. blog die..
    tak suke tak payah bace…

    0

    0
  24. sidaracantikmanis says:

    AWESOME..SHE VERY GORGEOUS..BAGUSLAH KALO MCM TU..TPI MESTI PENERBIT TAK MAHU AMBIK FAZ LAGIK KAN..DA KE PENERBIT YG NAK IKUT APA FAZ MAHUKAN..APA PUN LOVE LOVE LOVE TO FAZURA

    0

    0
  25. ita says:

    aku org johor..dengar kate dia ade station minyak..x tahu la betul ke tidak.

    0

    0
    • Sakit Mata Tengok says:

      Stesen minyak tu bukan dia punya..asalnya arwah atuk dia yang punya dulu the only stesen minyak caltex di Pekan tu…kita tahu sebab kita kecik2 dulu selalu pergi rumah tu arwah atuk dia sedara atuk kita..kita panggil dia Cu….nama kena rahsiakan…

      0

      0
  26. minat ok2 jer says:

    aku okay jer dengan fazura ni… suker laa jugak tngok die…cuma pada yg lain2 peminat die takyah laa taksub sgt… korang ni kalo taksub, artis tu dijulang tinggi dr langit… org kritik atau jentik sket dengan kata2 -ve atau komen2 membina, dah meloncat panas punggung. Fazura, Dato CT, Mawi(dahulu kala) antara artis yg mempunyai peminat yg terlalu taksub… minat tu minatlahhh xde sape nk larang, tapi jangan terlalu mengagung2kan sampai mcm x nmpak buruknyer walaupun ade kesalahan…dok tutup mata sebelah jer… drpd situ sedikit sebanyak anda telah mewujudkan tanda2 kecil nak kiamat dengan terlalu mengagung2kan artis~~ (just my 2cent)

    0

    0
    • lady says:

      sangat setuju dgn comment anda:D mmg tak salah nak minat seseorg artis tapi jgn terlalu taksub sampai bila ade yg komen positif kita yg suka & add on lbh2 klu komen negatif kite plak memaki hamun sesama sendiri…apa dpt?ada artis yg awk julang tue dpt tlg awk masa awk ssh?lg pun kepada yg beragama islam (walaupun sy nie tak warak lg alim) tp sy rasa banyak lg contoh lbh baik untuk dipuji2 & dijulang, klu nak minat artis tak slh sy pun minat FAZ nie tp biasa2 jerk dah lah. tp klu dia jd princess mmg tak layak lah sebab pernah ada kontroversi lg pun backgrnd dia tak berapa bagus, agamanya tak tahu lah wallahualam…, education pun biasa2 aje(sorry faz) tp klu dah jodoh tak kemana cuma faz kena perbaiki lah diri untuk masuk family VVIP.

      0

      0
  27. mm says:

    poyo lah. padahal dia g becuti ngan TMJ kat argentina. diorang tak tido sama ke? podah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku sokong, kita bukan tau dia buat apa time bercuti..siap ikut ke sana sini..dah mcm laki bini..

      0

      0
    • luqman hakim says:

      mm KAU TAK BAIK MEMFITNAH MASA TMJ PEGI ARGENTINA TU.FAZURA ADA KAT MALAYSIALAH SIAP ADA SIARAN LANGSUNG LAGI ABPBH.KAU X BAIK CKP MACAM TU.FITNAH NAMANYA.

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        LUQMAN HAKIM : KO NI TK DE TWITTER KE OR TK FOLLOW TWITTER DIA??

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        LUQMAN HAKIM ~ KO NI DASAR BUTA IT! BODOH LA! DAH SAH2 BEBARU NI ADE GMBR DIE NGN TM TU KT ARGENTINA.. TP DIORG DH REMUV THE PICT. APE KO IGT DIORG NK SUPERIMPOSE GMBR MEMASING KA?? SENGAL!

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        LUQMAN HAKIM ~ ALAAA STATEMENT DAH SALAH MEMANG LA JWB CMTU.PDHAL KO DH MALU KN?? UTK PENGETAHUAN KO TMJ KT ARGENTINA DAH LAMA. BEFORE ABPBH LAHH. SO LPS ABPBH TU YG PAJURAH BARU FREE. TU PSL G SANA.. TULA LENKALI IKUT PEREDARAN MS. NI LYN NARA BLH PLK. LYN TWITER KO CKP MEMACAM. DASAR JANTAN HAPRAK LA KO NIH.. BOOOOOOO!!!

        0

        0
    • kesian rakyat johor says:

      seriously. rakyat johor deserves better than Fazura. bila i tgk dia, teringat gambar berpeluk2 dia dekat kelab sambil terjelir lidah.

      0

      0
      • luqman hakim says:

        SORRYLAH TWITTER2 NI AKU TAK LAYAN.MERAPU JE.TWITTER NI LAYAK UNTUK ORANG MACAM KUA ORANG NI JE.ASYIK NAK CONDEMN ORG JE.

        0

        0
      • Aku budak gemuk tu says:

        fazura selayaknya kawen dgn ” ” kalau dah jodoh.
        kalau dieorang bercinta pun hak dieorang.
        x ada masalah kalau dia kawen dgn ” ”

        cuma utk jadi sultanah johor & raja permaisuri agung,aku harapkan seseorang macam YTM pengiran anak sarah (bakal permaisuri brunei)

        0

        0
      • diya says:

        To Luqman Hakim,

        Oh dear, Twitter tu untuk orang yang suka condemn ye? But then, Fazura and you-know-who pun ada Twitter jugak. So diorang pun suka condemn lah ye? Oh wait, diorang memang suka condemn orang pun. *zip zap double snap*

        0

        0
  28. Lavender says:

    fazura cantikkkkkkkkkkkk sgttttttt!

    0

    0
  29. azza azman says:

    ek eleh… peluk peluk pegang dgn kekasih hati leh pulak hehehe….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Wahai azza azman…(aku rasa ko pompuan).ko mesti ada pegang2 ngan bf ko kan?.pehtu kalau org lain pun nak pegang ko jugak,ko bagi tak? Secara jujurnya baik ko ngaku.aku tunggu jawapan ikhlas ko.lain la ko x penah kapel.br aku percaya ko x kasi org laki pegang2 tangan.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bangga ke pegang2 ngan bf? mcm bagus… nape kalo kapel mmg kne pegang2 ek…ade je org kapel x pegang2…

        0

        0
      • Anonymous says:

        xde la bangga.sekurang kurangnya aku jujur.xde la cam korang ni.kutuk orang bukan main.sendiri buat x nampak.macam diri baik sangat.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Eleh, aku dah 5 thn couple dulu xda plak nak pegang2 dgn awek aku.. bahagia jek.. ni dah masuk 6 bulan aku kawen.. alhamdulillah laa.. kekal jek pakwe n makwe n dah jd suami isteri dah.. xyah pegang2 n raba2 pon.. ckp mcm aper jek, bila couple kne wajib pegang2 ker?

        0

        0
      • Kurus says:

        aku taim sek rendah budak laki pegang tngan aku
        aku tk dapat tido..
        aku takut aku pregnen

        0

        0
  30. christina says:

    KOLOT btl malay ni . . Lantak dia laa nk ckp mcm tu . . Dasar PENYIBUK PHD sungguh la PALUI2 ni . . Cm bakas ja perangai . . Dweji , pabo saram . . Micheoso malay !

    0

    0
  31. christina says:

    KOLOT btl malay ni . . Lantak fazura laa nk ckp mcm tu . . Dasar PENYIBUK PHD sungguh la PALUI2 ni . . Cm bakas ja perangai . . Dweji , pabo saram . . Micheoso malay ! ! Mcm la kmu tak pernah sentuh laki . . Berlagak alim taik kucing . . Puiiih , bakas

    0

    0
  32. leman lambung says:

    aku rasa tmj tu seriuslah dgn fazura ni.kalau tak x kan tmj ni open to public pasal hubungan dia org kan.apa pun bagus apa berubah kepada kebaikan hati org kita x tau kan.yang lepas,lepaslah.sepatutnya betullah cara dia berubahkan jgn jadi setengah org macam tu juga tak berubah2.

    0

    0
  33. christina says:

    drpd kmu kisah kan si fazura ni , bgs lg kamu kisahkan ttg zahida rafik yg dpt rm1.5 juta tu . . Hhuhuhuhu ~ krlass kau , menteri support . .

    0

    0
  34. […] mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bakal, Bersentuhan, Buka, dengan, Fazura, Lelaki, […]

    0

    0
  35. jacqueline mary says:

    alaa,anda yg komen bkn2 itu CEMBURU kan krna anda tdk secantik fazura,tdk ada org kaya mngorat anda,maka JELES TERLAMPAU la..

    0

    0
    • derp says:

      x cantik pun fazura. sepadan la dgn bfnya tu. bukan hensem pun.

      0

      0
      • sakura says:

        bf die tak ensem pn, pewaris takhta negeri taw x! ko ado?

        0

        0
      • budi says:

        cemburu ke..ahaha

        0

        0
      • derp says:

        takda, tapi aku x kisah. sbb tuhan tak tanya pun pasal tu nanti bila aku kat dalam kubur. bukan boleh masuk syurga pun klu jd pwaris takhta ciptaan manusia.

        0

        0
      • sakura says:

        taw plak tuhan tak tanye dlm kubur! rase2 tuhan tanye tak klu kutuk ciptaan Die? suke suki nk ckp org x cantik ngn x ensem!

        0

        0
      • derp says:

        dah mmg fazura x cantik dan bfnya x hensem. tu bukan kutuk namanya, tu menyatakan kebenaran. rasanya tak salah pun dalam agama.

        0

        0
      • sakura says:

        mengatakn ciptaan Allah tu x cantik bukan kutuk? x taw la klu org yg kuarkn komen psl agama mcm ko tafsirkn tu bukan kutuk!

        0

        0
      • iynies says:

        dalam kubur nanti pun malaikat tak tanya hensem ke… cantik ke… hensem dan cantik manusia yang kategorikan… hurmm…

        0

        0
      • derp says:

        aku cuma menjawab bila ada yg kata pengkomen jeles sebab tidak secantik fazura dan bfnya org kaya. jadi aku jawab dia tidak cantik, sepadan juga dgan bfnya yg tidak hensem (jadi tidak ada sebab utk jeles), walhal aku juga seorang lelaki.

        ciptaan Allah mmg sempurna, tapi fazura tak cantik dan bfnya juga tidak hensem. pendapat biasa dan tidak salah di sisi agama.

        0

        0
  36. ray says:

    segan???patut dari awal rasa segan ngan ALLAH…bukan segan ngan manusia

    0

    0
    • budi says:

      sekurang2nya dia cuba berubah..

      0

      0
      • pernah baca says:

        aku pernah terbaca satu hadis dimana kita kene compare diri kita dengan org yg lebih baik utk dpt yg terbaik…bukan compare dengan org yg kurang baik utk kelihatan lebih baik……..sbb dari situ nnt syaitan akan hasut…xper, cukuplahh dah ok drpd yang lain tu…maka terbit laa org2 yg akan cakap “at least…bla bla… sekurang-kurangnyer…bla bla bla (compare dgn org yg kurang baik)”…. itu adalah hasil dr hasutan syaitan agar org itu dh kelihatan baik sedangkan hakikatnyer masih blom cukup baik~

        0

        0
      • hihi says:

        xpaham nape ramai beno yg dislike.. at least cube berubah…

        0

        0
    • insafla says:

      syukur dia dah mula rasa segan daripada x sedar langsung.ko x segan ke kutuk dia sedangkan sikit pun dia xde dosa ngan ko.cer ko renung balik apa yg aku cakap ni.

      0

      0
  37. pemerhati says:

    Saya akui saya mmg minat ngan Fazura. Mmg dulu dia ada sejarah hitam, tp skrg sekurang2nya nampak dah berubah. X mcm setengah artis yg x de langsung perubahan dr dulu hgga skrg. Klu dia kata nak berubah, kita sepatutnya menggalakkan bukan mengutuk. Sbb itu kdg2 org susah nak berubah. Coz takut org mengata. Sejarah dulu jgn diungkit, agama kita pun mengalakkan manusia berubah ke arah kebaikan x kisah lah sebelum ni org tu sejahat mana pun. Dia fake ke betul ke itu antara dia dan Allah saje yg maha mengetahui. Kita x berhak utk judge dia. Berdoalah yg terbaik sahaja.

    Wallahualam…

    0

    0
    • Riana says:

      Allah maha mengetahui,tapi bukannya kita ni buta dan bodoh tak nampak apa yg dibuatnya. mereka jg yg menyebarkan gambar berpeluk mereka di twitter, sebagai org Islam, wajib kita tegur mereka, bukan diamkan aje.

      apa org bukan Islam akan anggap bila tgk sorg pelakon canang tak mau berlakon bersentuhan tp keluar pulak gambar dia berpeluk2 dgn lelaki yg bukan suami dia mcm laki bini. sila jangan busukkan nama agama.

      0

      0
  38. aku says:

    teringat cerita ‘pisau cukur’ lakonan fazura..tapi bukan hakikat begitu ke artis..mesti nak kawin orang berada dan berdaulat.fazura mesti jaga penampilan segala, bakal jadi orang istana dan permaisuri negeri johor katakan.

    0

    0
    • nyah senduk says:

      betul la tu nokk. dari dulu sampai skrg kaedahnya pajura mengejar orang kaya sampai sanggup gaduh kat kelab ketuk2 kepala bagai. lepas sorang, sah2 la minah ni gold digger. mak dia x malu ke dia ikut lelaki bukan muhrim bercuti luar negara. takkan sbb org tu anak raja, dia diam kot. x takut tuhan ke?

      0

      0
  39. boringgge says:

    aku rasa Fazura n TMJ dah kawin la. cuma x heboh je

    0

    0
    • tara says:

      kalau betul dah kawen wajib dihebahkan. jgn bercuti sana sini tanpa ikatan pastu dihebahkan pulak sbb boleh menimbulkan fitnah.

      tp rasanya dorg ni mmg lom kawen lagi. dgr citer org istana x suka fazura, kat paper pun pernah baca pasal ni.

      0

      0
      • boringgge says:

        aku bagi pendapat ja kot? mungkin la dah kawin tapi xleh heboh sebab tentangan keluarga kerabat tu. sebab aku pernah nampak dlm twitter TMJ dia cakap xmungkin dia akan jadi Sultan/Agong one day nanti.

        0

        0
      • anaisk says:

        ape yg org istana ckp??

        0

        0
  40. faezah mengilai-ngilai says:

    kalau dia ada stesyen minyak kau peduli apa? apa kaitan ?? stesyen minyak tue famili bisnes dah lama dah wei stesyen minyak tue ada kat pekan pahang tue..dia tulis status macam tue sebab dia nak berubah…dah ada NIAT nak berubah…

    0

    0
    • matusin says:

      niat tak menghalalkan cara.

      0

      0
    • Nek Wan says:

      stesen minyak kecik jela..rasanya dah jual pun, aku orang pekan tahu sapa fazura dan kaum keluarganya…cuma mungkin dia dah lupa!

      0

      0
      • Sakit Mata Tengok says:

        Nek Wan..you orang Pekan ke? Keluarga ayah saya orang Pekan..memang stesen minyak tu kecik je..tapi tak sure ada lagi tak sekarang sebab bila arwah atuk dah tak de kita orang dah tak balik….kecik2 dulu selalu gi ke sana arwah atuk dia kita panggil Cu…sedara dgn keluarga ayah…tahu sangat famili dia cam ne..bukan kaya pun..

        0

        0
  41. faezah mengilai-ngilai says:

    Riana statement dia tulis tue semalam..dia berpeluk ngan jantan tue bila? memang baru2 ni kan??? tapi statement dia baru semalam kan???semua orang ada sejarah lampau yang teruk..dia pun manusia biasa..dah dia nak berubah biarkanlah. cth : Kalau kau sendiri nak berubah tapi org kutuk2 caci2 kau apa kau rasa?? ALWAYS PUTS URSELF IN OTHERS SHOES!!

    0

    0
    • over la pulak si faezah says:

      biarla dia nak tegur. beza sehari dua je rasanya x ada apa yg berubah pun. tu sebab lain kali kena jaga perlakuan, tak kira bila masa pun, jgn suka2 nak mepersendakan hukum Allah. bila dah buat, kena la tanggung akibatnya. :)

      0

      0
    • nyah senduk says:

      sah2 ko ni tak baca suratkhabar kan nok. dia cuma ulang ayat ni di twitter, tapi kenyataan dia tak nak bersentuhan dgn jantan dah keluar kat suratkaba dua bulan lepas. tapi 2/3 hari lepas keluar gambar berpeluk kat twitter, sebelum tu pun byk kali dia keluarkan gambar berpeluk selepas dia keluarkan statement kat suratkaba nokkk.

      0

      0
  42. nyampah tgk neelopak says:

    Yup that’s rite! u go girl! Love u!!

    0

    0
  43. Moon-ah says:

    Biar aje la dia nak berubah, ke arah kebaikan plak tu. Kalu sbb dia nak kawen sama org vvip ke ape, biarlah dia. Janji benda yang dia nak buat tu betul. Kamu-kamu dok kutuk mengata dia kat sini pun,belum tentu dia baca satu-satu komen kamu-kamu semua. Kalu dia xbaca,dah jadi mengumpat. Dosa dia antara dia dengan Allah, insya Allah la Allah ampunkan dosa dia sekiranya bertaubat. Dosa kamu-kamu dok mengumpat Fazura ni cemana? Selagi kamu-kamu tak minta maaf, dan tak dimaafkan Fazura, alamatnya jawab sendiri la kamu-kamu dengan Allah. Wallahualam. Doakan dia berubah, bukan dengan kutuk dan mengata.

    0

    0
    • dini says:

      kalau berubah kena seiring dgn perbuatan, fazura ni cuma cakap di twitter tapi dia tak buat pun, malah sebaliknya yang dibuat. kewajipan kita ialah tegur dia, bukan diam biar Allah yang judge saja.

      0

      0
  44. dini says:

    fazura too much mekap la. dengan pakaian silap mata dia, macam kat sarkas je ai tengok.

    0

    0
  45. Raizo says:

    Statement BODOH

    0

    0
  46. lalang says:

    banyaknya haters fazura.

    0

    0
  47. rainbow says:

    jaga pakaian, insyaAllah orang sekeliling akn lebih hormat kita..
    tutup aurat insyaAllah lebih mudah untuk menjaga yg lain.. =)

    p/s:jgn tgu baek baru nk tutup aurat, tp tutup la aurat supaya kita rasa malu tuk buat maksiat.. =)

    0

    0
  48. peace says:

    hari ni xde komen dato minah jambu ke? rindu pulak

    0

    0
  49. sudahla pazura oii bg statement bodo ko ni says:

    poyos la statement ko pazura oii..bajet bgs..sbb kapel dgn anak sultan konon xnk sentuh2 laki lain sbb nk setia sentuh anak sultan tu sorg jela konon nyerr..haktuihhhh.prangai pn mcm jamban(busuk)..xde ape nk d bangga kn dgn artis ni even pazura ni pn…tgkp gmbo pelok2 tu ko ckp ssh nk dpt tawaran xde sentuh..ni la statement artis BODOH

    0

    0
    • mr. motif says:

      mmg dah lama aq perati minah ni suka wat stetmen bajet bagus. hari 2 wat stetmen nak pakai tudung pastu pengipas2 dia puji melangit tp tudungnya x pakai pun. skrg wat stetmen bajet bagus x nak berlakon bersentuhan ngan bf. boleh diterima stetmen ni klu dia x berpeluk2 ngan bercuti wif her bf tu mcm org dh kawen. aq tgk ni lebih kpd strategi utk kekal popular kot sbb aq tgk x byk pun minah ni berlakon. skrg lgsg x berlakon asyik bercuti je.

      0

      0
  50. Anonymous says:

    Lantaklah org nk pikir ape Faz,dio tu bkn baik sgt pon sibuk jg tepi kain org,klu btl Faz nk mcm tu bgsla,berubah sket2,dr x baik ke benda2 baik,hijrah bkn mudah tp kene konsisten la ke arah kebaikan..klu da qada dan qadar tu x kire dgn siapa jodoh u..klu dah rezeki tu x kira berlakon ke bisnes ke janji halal..jgn takut dgn perubahan ke jalan Allah..x kire keturunan baik sekalipon klu dah ke laut tu kelaut la juga..yg penting u ikhlas Insyaallah Allah akan terima…ok..Gud Luck!

    0

    0
  51. Toya says:

    jeng jeng jeng..
    *sory AJ, pinjam ayat kau

    0

    0
  52. nurzetty erisha says:

    korg ckp pe pon aku ttp suke kt fazura,klu da jodoh die ngn Tmj kwen la,,klu xde jodoh dorg xkn kwen.bole je nk kwen ngn org bese coz sultn jhr pye 2nd wife pn org bese gak cntek cm fazura gak..

    0

    0
  53. aku says:

    sultan dan sultanah Johor tak ada cakap apa2pun..korang yang sibuk2 tak layaklah..apalah…tahu pulak korang bab2 hidup orang ni…agak2 korang kalau si lofa yang couple ngn TMJ tu..korang akan kutuk2 bagai tak??tapi aku rasa ramai yang dok memuji2 walaupun hakikatnya diaorang tu 2×5 jer…tak gitu????

    0

    0
    • yui says:

      x ckp apa2 pun sbb pazura bukan pilihan mereka kan? dah lama rasanya pazura ni diusung ke sana ke mari kawennya tak jugak. kalau sultan dan sultanah x kisah, mesti dah lama pazura kawen kan?

      0

      0
  54. we love fazura says:

    yang benci faz semua busuk hati..ada faz kesah ke kau org kutuk2 mcm nie? tak payah nak kata kat faz sangatlah..entah2 nanti faz akan jadi lebih baik dari kau semua…

    0

    0
  55. mak enon says:

    mak rase pelik sgt dgn korang ni…dulu bila si nara buat undia artis plg cantik, rata2 undi fazura…melambung2 pujian utk fazura ni… tp skang ni sape yg komen ckp fazura lawa kne thumb down…isk2!

    0

    0
    • nyah senduk says:

      mak rasa x ramai pun nokk, org yg sama jah dok komen puji2 pajurah.

      0

      0
    • leman lambung says:

      mak enon,dia orng ni semuanya geng2 akhkak puaka tu nama pun puaka kan sememangnya aku rasa perangai pun macam puaka.sebab org yg baik x kan menyumpah orang walau macman jahat pun org tu.teruk betullah dia org.
      org yang vote utk fazura x de komen kat sini ni.sebab menyampah dgn puaka2 kat sini.

      pada aku biarlah si fazura tu mcm tu dia x kacau org pun.dia dgn dunia dia sndiri.last2 org lain yg dpt dosa dia yg dpt pahala dari kutukan dia org ni.

      0

      0
      • -_- says:

        ya ke tak kacau org. fazura ni mempermainkan agama. tu sebab org marah. x siapa yg suka tgk agama mereka dipermainkan. cuba ambil iktibar dari nasihat2 orang, jgn asyik in denial saja.

        0

        0
  56. sara says:

    fazura fake!!!!

    0

    0
  57. kis says:

    tangan dibahu mata ke atas (bilelaa agakye nak dengar cite putera raja kawin ngan wanita cantik bertudung litup) oops ampun =.=’

    0

    0
  58. syasya says:

    berangan nak jadi queen lah tu. saya sbg rakyat johor tak restu!

    0

    0
  59. triple j says:

    kita akan dilayan sebagaimana kita potray diri kita kat orang. contohnya mcm irma hasmie, diana amir, wardina dsb bila berlakon, i tersangat yakin takkan diberi watak2 wanita murahan atau babak yg kurang manis mcm bersentuhan, dirogol dsb. rasa2nya kenapa ya faz? cuba fikir2kan, dan semoga berubah ke arah menjadi wanita2 sedemikian supaya pengarah dan penerbit segan nak bagi watak2 dan babak sebegitu yg u claim tak suka la sangat.

    0

    0
  60. kukukaki says:

    Amboi korang macam sial kutuk fazura, siap ada kta mtlmt x mghalalkn cra. Dahtu npe x buat demo jlnan ckp kami bntah artis pmpuan. Blkon adegan sentuh ngan lelaki. Bodoh punya orang,, atleast dia nk peluk ngn lki tu yg mergkp bf tu. Biarla dosa dia tgung. Tp klu dia blkon ngn lbh rmai lki duk pluk2 lagila btmbh dosa dia tgung!!! Aku pnh gak pgang tgn ngn suami wktu bcnta tp law ngn jntan len xkn!!!! Evn still dosa tp x murh dipndgn mta orang. Bodoh la korang ni, bnci aku

    0

    0
    • kukutangan says:

      entah apa2 alasan kamu ni. biar buat dosa sikit je takpe, jangan buat dosa byk? berpeluk2 dgn lelaki tu bukan dosa besar? berdua2an dgn bukan muhrim bukan dosa besar? rasanya kau ni yg bodoh.

      0

      0
      • dh kawen tapi tak matang says:

        Evn still dosa tp x murh dipndgn mta orang<— ni statement paling bodoh…ko murah dipandangan mata Allah, mata seluruh malaikat dan bidadari syurga xper pulak? bersyukur laa laki yg ko rela pegang sebelum nikah tu sanggup ambik ko jd bini…Allah panjangkan jodoh korang… sekarang taubat laa dan berusaha utk tak ulangi lagi dan bg nasihat kt org lain jangan buat dosa mcm tu jugak…pastu dh buat dosa diam2 sudah..ini lagi mau buka pekung di dada…lagi mau citer tak murah di pandang mata org…. *facepalm*

        0

        0
    • kikikiki says:

      thumbdown!!!

      0

      0
    • anti maksiat says:

      Yang jenis sokong pajura pon jenis yg pegang2 BF masa couple.. ha ha ha. Species yg sama
      Terasa lah tu bila org kutuk BF/GF peluk2 pegang tangan bagai

      0

      0
  61. triple j says:

    heran betul i ada pula yg mempertahankan fazura berpeluk2 dgn bfnya. hello, dalam islam, haram pegang bukan muhrim, lebih baik bersentuh dgn khinzir. pegang ramai lelaki salah, pegang sorang lelaki yg bukan muhrim juga salah. jgn plak kita sampai tahap menghalalkan benda2 yg allah swt terang2 dah cakap haram, sudah la.

    memang la dosa fazura, biar dia tanggung. tapi dosa org yg seolah2 meredhakannya, camna pula?

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalo da artis peberet diorang sume benda btol…cube si fasha buat statement gtu pstu dok peluk jejai… mesti diorang ni kutuk kaw2 punya… manusia2.. agungkan sngt la artis tu… apa pun pegang lelaki bkn mahram ni dosa. tapi niat si fazura nak berubah tu kita sokong je la… harap2 dia betul2 berubah menjadi lebih baik begitu juga kita yang jahil ni…

      0

      0
  62. Angsana says:

    Itulah hukum karma namany..bertahun jugak dia asyik sindir dn pandg rendh terhadap org di Twitter sampai aku naik bosan tahap dewa tgok twit dia yg plastik..sttmnt baik2 sebut nama tuhan..RT kalau org puji..sindir sini sana tah saper yg dia dengki sgt..last2 aku UNFOLLOW.aman TL aku.

    Btw kalau btul2 nk x salah..bgus tp kena ubah sikap..berhenti mengutuk org d Twitter.kankah lebih baik guna Twitter utk mngeratkn hbungn dgn fan..ini tak ajak fan dn sekutu *berjamaah* mengutuk sekali.klau bjamaah solat takpe..lagi satu jgn lh dok follow bf sana sini mcm belangkas sampai cuti pun sama2 smpai mgundang fitnah .

    last but not least jgn asyik pandg rendh org lain semata2 kerana awk *loaded* boleh beli brg2 mahal dn ori siap menunjuk- nunjuk lg.klau dpt elakkn benda tu semua bru buat sttmnt baik2 so taklah kena bahan..aku dpt bygkn kalau Fazura sindir Si ZARINA ANJOULI tu bru bertemu buku dgn ruas.bru tahu langit tinggi rendah.siap kene kaw2 punye….

    0

    0
  63. vanilla ice says:

    alaaaaa…nak khawin dgn TMJ mmg ler buat statement mcm tu. Tak nak pegang2, peluk bersentuhan dgn lelaki. Takut TMJ cabut lariiiii…lerr tewwww !!. Nampak sgt nak jadi permaisuri..hihihikkkk. Mmg good actress si Fazura ni..bluekkkk.

    0

    0
    • lurve says:

      mmg dia ni desprate nak jadi bini tmj pown..siap mn-aminkan lagi doa balaci dia yg twit mcm tu..hipokrit gilos minah ni k..nak buat baik pun nak kne bagi statement ker??? malu wei,klau tmj wat bini pompuan cam gini..

      0

      0
      • Anonymous says:

        takut dpt jd yg 2 atau seterusnyer jer..yg pertama still kahwin dgn golongan dr darah keturunan diraja. cth artis kawen ngan golongan diraja dulu pelakon julia rais…tapi bukan jd yg 1st jugak pun…

        0

        0
  64. mi maggi says:

    emm,saya mengharapkan seseorang yg bakal menjadi tunjang kebanggaan negara sebaiknya atau seboleh2nyaa mencari yang sekufu dr segi pendidikan terutamanya…rupa hanyalah bersifat sementara sahaja..yg penting adalah pendidikan dan background yang baik,sbb ia berkaitan dengn mandat yg tertinggi d dlm sebuah negara…

    walau apa pn, sekiranya itu sudah ketentuanNya..Allah maha mengetahui..

    0

    0
  65. enon says:

    fazura ni buat hidung la…btg hidung tu terang2 nmpk tggi. dulu manade….TMJ pn ade belikan dia rumah…kalo x kawen xtau lah.

    0

    0
    • lurve says:

      camne k thu TMJ ade belikan dia rmh??cite lebey skit kat aku..:) nmpak sgt la dia ni desprate nak jadi bini tmj..mmg bole jln la faz oi

      0

      0
  66. Malisa says:

    sorang lagi artis kuat propa..x mo sentuh2 konon..tp seksi jugak..dah tu dgn bf kemain ko peluk2 sakan …lagi pelik dia ni hidup mewah giler..kasut handbag semua puluhan ribu dan ada nak cecah ratusan ribu..byk duit ?berlakon x seberapa… neelofa lagi bagus..keluarga baik..education baik.. bakat jd emcee semakin menyerlah..ada bisnes kasut sendiri.. cuma doakan dia x seksi2 lagi..

    0

    0
  67. Anonymous says:

    sebelum kuarkan statment macam tu.. fazura..u kena berubah pakai tudung dulu….. sentuh laki ngan x pakai tudung hukumnya sama ja iaitu DOSA….so jgn hipokrit nak tunjuk alim..hakikatnya menutup aurat perkara yg senang dan wajib itu pun ko tidak dilaksanakan…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau pakai tudung, tutup aurat…silap ari bulan TMJ lari pulak….die pesan “jgn sentuh”…..die x pe…….hehehehehe….

      0

      0
    • hyper says:

      bukan ape…kalau die pakai tudung,tutup aurat….silap ary bulan mau x lari TMJ tuu..dh tu itu yg die pesan….”jgn sentuh owg len”….die x pe….hehehe

      0

      0
  68. Makhluk Allah says:

    Fazura: Jangan la kita berlagak baik sedangkan hakikat yang sebenarnya tidak… kalau u betul2 nak berubah..kenapa perkara yang wajib yg paling senang untuk dilaksanakan u x laksanakan…tutup aurat dulu kemudian barulah kuarkan statement yg sebegini….Insyaallah..tiada yg mengeji…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalo dia dh tutp aurat, konfem2 x kan dpt watak yg bersentuh dngn lelaki ni. contoh terbaik diana amir… jd fazura… baik u ttp aurat.. kalo tmj betol2 sayang dia x kan lari kalo u ttp aurat tp makin sayang adelah… kalo lari tu nampak sngt x leh wat laki.

      0

      0
  69. fazura says:

    apa dengki apa….fazura tu bukan kahwin dgn laki apa pun dia kahwin dgn sultan johor je suka hati dia lah nk pakai tudung ke x sebab x dapat hidayah lagi….hapa tu suka kacau hidup dia apa sa….

    0

    0
    • Anonymous says:

      hidayah bukan datang sendiri…kita patut bersyukur dah lahir dalam islam…automatik kita mmg dah dpt hidayah….hati kite jer yg gelap xnk terima hidayah 2 & xnk berubah…

      0

      0
  70. ko says:

    alahai konon taknak ada babak pegang pegang ngan laki. tapi ngan bf boleh plak yer? kau dah tentu islam kan maksudnya dgn bukan muhrim enag tak boleh bersentuh kulit. tolong la jgn cakap tak serupa bikin.

    0

    0
  71. nur fazura says:

    Salm kpd semua pembaca. Faz berasa amat kecewa
    dan agak.sedih dengan cacian dan makian yang bertimpa timpa yg diterima di forum.gossip ni. Sesungguhnya faz takpernah katakan yang diri ingin menagih simpati untuk.dihormati sebagai diri yang berlagak tinggi ilmu agma sdgkn faz thu dri faz tidak smpurna jika faz betul2 begitu faz akn tgalkn bidang ini. Sebaliknya faz hanya menjelaskn. Prtyaan pmnt knp kurg pglbtn faz dlm drama dan televsyen. Sesungguhnya faz kurg selsa jika diberi watak yg agk mengaibkn dan ada aksi trlampau bkn sbb nk kta baik tp faz x selesa dan tak nk dipndg pmnt sbg realiti hdp faz dr sisi realiti. Cukup2 la mnuduh dri ini pelacur sungguh pedih tuduhan yang diterima psal jodoh di tangan allah dan jika benar rakyt johor x restu apa blh faz buat jika itu tkdir dr allah. Dimana allah sdh mntpkn jdoh bt kita

    0

    0
    • pazura poyo says:

      dandan la ko pazura oiii.. hahaha.. dh org x ske suaaa… toksah poyo kunun statement..ni pazura palsu ni..waakakakaka

      0

      0
    • cik tacing says:

      yeahh ! sabar lah ye . manusie nie pandai cari kesalahan org je . drpd dia duk kutuk/fitnah org , lbih baek dia doakan untuk kbaikan seseorang . nanti kalau kite duk kutuk org , nnti dose tu jadi bnyk jugak . so , fikirlah sendiri . i’m just saying okayy ?

      0

      0
  72. Anonymous says:

    a

    0

    0
  73. Juzan says:

    Menyibuk je semua nak kritik..
    Lantak dia lah tak nak pegang2 pun.
    Biar sikit2 perubahan tapi ikhlas, jgn perubahan drastik lepas tu kembali ke asal.
    Lebih baik dia sentuh bf dia je dr sentuh beratus2 lelaki masa berlakon.
    At least ada jgk rasa nk berubah dr xde langsung

    0

    0
    • Anonymous says:

      dlm Islam takde at least2 yer…itu pemahaman budak zaman skarang je utk sedapkan hati masing2… ikhlas atau tak Allah menuntut setiap makhluknyer ikut suruhanNya… yang ko plak sebok nak back-up kenapa? esok kat padang masyar kalo Allah amik pahala ko utk bagi kat Fazura dan pahala ko kurang dr dosa yg akan buat ko dicampakkan ke neraka…ko nak berkorban utk dia??? jadi jangan terlalu agung2kan sangat artis…

      0

      0
      • juzan says:

        Yg ko over sgt tu knp…kat mana ayat yg aku agung-agungkan dia..cuba bgtau sikit.
        Tiba2 nak ckp psl berkorban tuk dia bagai…org melayu kalau pasal nak kutuk2 org nak jatuhkan orang mmg sgt expert.
        Ko rasa ko gerenti dpt msk syurga ke?

        0

        0
  74. cik tacing says:

    suke hati dea lah , y korang nie menyibuk pehal ? kalau korang mengutuk dea , korang dapat ape ? kalau kutuk/fitnah byk2 , nanti korang pulak y dapat bnyak dose taw . seseorang nie ade kelemahan sendiri . jgn tahu cari kesalahan org laen jea , tgok ksalahn sendiri jugak . i’m just saying , aku pun takdelah baek sgt . but , fikirlah sendiri .

    0

    0
  75. qaseh says:

    just cant understand why orang nak marah2 sangat yang die nak couple dengan TMJ (if really lah) tu..
    and the issue of this entry : “Fazura Mahukan Watak Tak Bersentuhan Dengan Lelaki, Bakal Buka Perniagaan May Ini”
    itu je.. yang lain dok komen melalut smpai ke naik takhta bagai la ape la..kenape?
    then, dah itu pilihan diorang sendiri, biar jela.. yang lain sebok kenape?
    if dare sangat..yang tak suke tu pergi ngadap sendiri TMJ and say it depan2..
    ade berani..cakap kutuk sini je .. tak payah la kot…

    0

    0
    • aisya says:

      betul gak… komen lari dari tajuk entry.. si nara buat entry pasal si fazura ni kate yang die susah nak dapat watak yang tak bersentuhan sekarang ni.
      yang mengkomen semua maki dia, siap melibatkan naik takhta ape semua.. alamakkk.. hahahahhaha~
      tu lah kalau nak mengata orang, tak tengok diri sendiri..
      mengata orang lain pandai..tapi diri sendiri yang dok mengata orang tu tak tengok.. 2×5, 5×2.

      0

      0
    • oooo, pasal bukak perniagaan. bukaklah fazura. kami sebagai peminat menerima saja apa gospelmu dengan pujian.

      0

      0
  76. […] Masih bercerita tentang si cantik Fazura. Semalam Abang Nara berjalan-jalanlah di Facebook rasmi Fazura dan terbaca satu status yang sangat menarik. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik. … Continue reading → […]

    0

    0
  77. naz says:

    Faz, kalau nak berubah biar ikhlas kerana Allah..jgn pura2 berubah sebab nak jadi menantu sultan..selagi tmj tu belum sah jd suami kau jgn la bangga dok peluk2 ye..kalau tak jd kawin kau jgk yg malu..tmj takde hal..dia blh cari perempuan lain..nanti kau jgk yg org pandang serong..

    0

    0
    • Paparzy pglipurlara says:

      Petikan kta2 ustaz azhar , buatla kebaikn biarpun x ikhls n dlm keterpksaan seperti bertdung. Solat, kerana dalm hdup memg ada rs tidak ikhls. Tp buatla jg sebab lama2 perasaan itu akn berubh perlhan lahn menjadi ikhlas kerana allah.

      Ayt ustz azhar lain skit tp mksd lebih kurg le

      0

      0
      • Anonymous says:

        masalahnye die buat kebaikan ke? mane tau klau die xnak watak sentuh2 ni sbb bf die… niat dh lain dh tu kak….. lain la klau die dh brubah mcm diana amir…. nmpk la niat baik die xnk watak sentuh2…… statement melencong betul dgn personaliti….. bukan xnmpk ikhlas berubah je…. berubahnye pun mmg tak nampak klau niat cume nk jg hati org2 trtentu…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        betol kte ustaz azhar tu… ikhlas x ikhlas wajib ikut suruhan Allah… nk ikut ikhlas agaknya semua org x pakai tudung x solat… tp sesungguhnya bila kita dh terbiasa pakai tudung dan bersolat ni kita akan rasa jahil sangat bila kita tertinggal perkara2 ni..
        contoh: kalo kita dh biasa solat subuh tp satu hari tu kita terbabas subuh kita akan rasa Ya Allah teruknya aku.. dan kita akan cuba prbaiki diri supaya perkara mcm ni tak berulang. begitu juga tudung. orang kalo dh biasa pakai tudung dia akan rasa malu dan berdosa bila ada org bukan mahramnya melihat dia x bertudung… sebenarnya disinilah ikhlas itu.. jd nk dpt perasaan ikhlas tu kita kne buatlah semua perkara ni selalu. perasaan ikhlas tak akan datang begitu je.

        0

        0
  78. datok_t says:

    poyo minah ni..bajet baik..

    tp kalo dpt.fap fap fap

    0

    0
  79. Aku peminat adik perempuan TMJ says:

    Korang Ada terfikir tak kalau orang2 istana johor baca komen2 ni semua? Hoho…lagi marah diorang sebab pasal Pajero ni Nama kerabat Johor busuk.sekian.

    0

    0
  80. Anonymous says:

    takut jadi mcm kes zahida rafik..opss..

    0

    0
  81. nor says:

    Fazura, jangan mengharap sangat nak jadi sultanah Johor, bukan apa takut nanti terduduk sebab hajat tak kesampaian, tengoklah dah berapa orang artis yang ada affair dengan anak raja, tak kemanapun, mereka pasti cari keluarga diraja jugak jadi menantu…. Tak payah heboh sangat nak jadi baik, berubah secara ikhlas tak perlu canang2…

    0

    0
    • Nek Wan says:

      setuju, Queen Johor Raja Zarith sangat cantik, anak Raja yang paling cantik di waktu tu…masa Tuanku kahwin ngan Sultan Johor sekarang , pastu bukan saja cantik, pelajaran pun tinggi, dulu artikel2 yang di tulis olehTuanku selalu diterbitkan di the star masa Nekwan muda -muda selalu ler juga bacanya. Kalau dibandingkan dengan pajura….macam langit ngan bumi. Tak tahulah camna nak jadi menantu…Tuanku. Sekolah pun tak habis…tapi cita2 tinggi.

      0

      0
    • aku says:

      cita-cita tinggi nak jadi sultanah..of course fazura tackle kerabat or orang kaya,orang biasa tak pandangler..

      0

      0
  82. i luv lemonate says:

    seyes kalau kt blog mna2 je kalau buat undian artis cantek ke mesti ader je bandingkan ngn fazura bagai.. then siap request suh wat entry pasal fazura lg sekali hamik ko aku bce dr ats ke bwah haters je..aku ingt rmai peminat rupanya sebaliknya..
    p.s / aku x penah minat fazura..thnks

    0

    0
  83. Anak Kecil says:

    Jika kita banyak dosa … jangan berputus asa memohon keampunan Allah . Allah Maha Pengampun Dan Maha Penyayang .

    Firman Allah : “ Katakanlah, wahai hamba-hambaKu yang berlebih-lebihan terhadap dirinya (dengan memperbuat dosa), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah . Sesungguhnya Allah mengampuni dosa semuanya. Sesungguhnya Dialah yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang. Kembalilah (bertaubatlah) kamu kepada Tuhanmu, dan patuhlah kamu kepadaNya sebelum tiba siksaan kepadamu, kemudian kamu tidak mendapat pertolongan”
    (Az-Zumar: 53,54).

    0

    0
  84. aku says:

    tengok kat twiter TMJ, banyak gambar fazura bersama, ada gambar diorang pi umrah bersama gak.peluk2 pun ada.dah kawin ke?

    0

    0
  85. dora says:

    eh..korang2 kalau nak kutuk fazura..korang kutuk je dia.. jangan kaitkan dia dengan keluarga diraja Johor.. sila hormat..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau keluarga diraja tu bleh peluk2 la,x haram ke hukumnya disisi agama??
      sepatutnya tunjuklah contoh terbaik..

      0

      0
  86. peminat artis korea says:

    tau nak puakakan fazura je..sape ckp pakai tudung terus lagi bagus?masalahnya yg pakai tudung pun duk pegang2 peluk2 ngn laki.contoh terdekat fida yang x glamer tu.biarla die nak berubah slow2..atleast niat dia murni…hal dlm hati die Allah s.w.t je tau…..kite pon xtau nasib kite mcm mn akhirat nnti……..dunia hiburan malaysia ni x posotif langsung.semua nak mengutuk je.kutuk bagai nak rak,tapi hari2 menatap beautifulnara.ntah ape2 ntah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      fida tu bukan pakai tudung, itu maknanya dia free hair la kalau dia bukak tudung. orang yg pakai tudung ni, dalam rumah pun pakai tudung kalau ada bukan muhrim walau adik ipar lelaki sekalipun. so yg pakai tudng bila keluar rumah sahaja adalah manusia free hair okei seperti jugak yg pakai tudung hanya bila ada kematian dan masuk masjid sahaja dsb, yg pakai tudung bila ada bukan muhrim barulah muslimah bertudung.

      0

      0
    • Anonymous says:

      silap yer…bukan pakai tudung yg kita nk sekarang tp tutup aurat… pakai tudung x semestinya tutup aurat… that why jd ade adegan pegang2 peluk2 bg yg pakai tudung tp x ttp aurat ni.. pendapat saya sje..

      0

      0
  87. bobby says:

    Bro Nara mmg ape sy nak ckp nie tak ade kaitan dgn cite FAZ lg pun FAZ & TMJ same2 bujang lg so kire ok lah tp cer BN gali sket cite hot zahidah rapik tue…sebab asik bace kat paper & blog lain jerk:D

    0

    0
  88. aku says:

    ituler namanya pemimpin perlu memberi contoh yang baik kepada rakyat,macamana rakyat nk hormat kerabat raja.harap2 TMJ jgn ambil hati.

    0

    0
  89. Diri Ini says:

    pengomen kat sini suke pk negatif…ape pun niat dia…hanya dia dan Allah saje yg th…xyah dok sibuk2 nk syak itu syak ini…

    0

    0
  90. montana says:

    pergh…dasar 2 ok,tapi perlaksanaannya untuk xbersentuhan itu selari ok la 2..takut cakap xserupa bikin saja nanti..hehe..apa2 pun taniah la dia pilih macam 2 dalam karier dia ;-)

    0

    0
  91. aku pajira says:

    gasak ko la pajura

    0

    0
  92. ahkak says:

    Masa mula2 muncul dulu akak suka jugak dia ni.
    Tapi lepas kes ketuk kepala ngan kasut terus kena blacklist.
    Pas tu dah jadi kaki gaduh pulak ngan retis baru… Statement macam bagus jerr.. Kenyataannya sibuk dok berpeluk ngan BF.
    HIPO!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      aik.. nampak sgt tak boleh terima kenyataan artis feveret awak kena hentam… aku antara pengikut blog ni yg tak berapa gemar statement fazura yg kat atas tu… aku bukan balaci artis baru tu pun… nak minat jauh sekali… haters fazura pun bukan… jauh sgt pemikiran ko tu sampai fikir artis baru tu upah org utk jadi haters fazura… hahaha.. lawak lawak.. logik sikit la dik.. kena fikir jugak tak semua taksub dgn artis kesayangan ko.. same mcm artis baru yg ko tak suka tu jugak.. mmg ramai tak suka dia tp tak semua tak suka dia.. ye tak? masing2 ade kelebihan dan kekurangan/keburukan… so tak payah la nak taksub sgt dgn artis2 ni.. tak payah la nak melenting kalau org point out keburukan artis kesayangan ko tu.. kebenaran tu mmg pahit…. sabar ok….. :p

      0

      0
  93. mez says:

    ehehehe ya laaa yg pegang tangan boyfren dia kerabat johor di Singapore tu apa? ahahahah artis ni mmg lawak, percaya 70pcent boleh baki simpan poket. Lu fikir aaa sendiri

    0

    0
  94. lady says:

    sy nie tak lah minat sgt fazura nie tak jgk minat sgt kat fasha tp buruk2 fasha lah kan…akhirnya dah nak kawen jgk walaupun same2 pernah ade kontroversi, n bf memasing support siap bli keta n rmh tp fasha dah teruk mcm tue pun selamat lah jgk sebab dah nak kawen fazura nie?blm ade tanda pun nak kawen klu tak jd mmg rugi diri sendiri jerk statement dah mcm2 keluar nak berubah itu ini klu tak jd kawen tak ade makne bf nak sponsor lg cari lah rezeki balik dgn berlakon pastu ssh nak dpt job amik jgk job pegang punya lah…tp fazura nie TAK LAYAK lah jd PRINCESS education background xbagus, sopan pun tidak (lately jerk sebab nak ttp mate family bf)

    0

    0
  95. nur says:

    saye ni bukan ler peminat cik fazura ni….tp bukan jugak haters…..bagi yg nak mengomen tu sila la jaga batas anda………kita semua manusia, tidak lari dari kesilapan……yang penting, kita tak sempurna…..tak perlu lah nak mengutuk kalau tak suka……awak rasa awak tu disukai ramai ker? tak jugak kan? so biarlah cik fazura dgn hidupnya…..don’t judge others because we are not perfect either….

    0

    0
  96. anynomous says:

    gopren n bopren ni .. bila dok berjemaah .. sila gets your plan sync!
    jgn ellie tweet lain .. carl pulak boh pic againts ellie nye tweet ..

    0

    0
  97. YUME says:

    berkerut jugak dahi aku baca statement fazura nih.. sebab pernah nampk gambar2 dia berpegangan tangan ngan TMJ. Tapi tak apalah kan.. kita doakan je lah dia ni slow2 berubah kepada kebaikan.

    btw, belajar takat pmr bukan sesuatu yang hina pn!

    0

    0
  98. chiara says:

    propalh.

    0

    0
  99. anti hipo says:

    Tak perlu org lain nak memburukkan ponn.. Memang dah perangai buruk. Diri sndiri yg perangai hazab… Sibuk nak salahkan org lain. Blaming everything but herself.
    Yg gamba brpelok ngan bf tu org superimpose kerrrr?
    Ke ada org paksa soh pose cenggitu.
    Siap publish bagi 1 dunia tengok
    Pas tu brlagak suci konon x nk blakun pegang2
    Sendiri mau ingatlah.

    Kalau dah perangai suka hina & keji org…. Memang patut sgt kena keji balik

    0

    0
  100. wessa says:

    nak berubah kpd baik, tk payah pn beritau…diam2 sudah!!!
    media ni pn satu …aishhh…

    0

    0
  101. Observer says:

    Pelik ye..komen2 positif semua kena dislike..komen mengeji menghina banyak pulak orang like. Xpaham betul. Siapa sebenarnya haters2 fazura ni. Rasanya tajuk elok je, bukan tajuk dia pakai bikini ke ape. Tp komen mengeji menghina pulak yg keluar, siap keji pasal family xkaya la…siapa sebenarnya haters2 ni, siapa pula dalangnya..kepada yg berkenaan, cukup2 la tu nak menghina, mengaibkan dan menjatuhkan orang

    0

    0
    • Anonymous says:

      haters tak cemburu.. tp makin meluat sbb makin lama dia makin fake… jgn nak samakan cemburu dgn meluat… peminat setia tak kena tempat je yg buta hati tak dapat nilai keburukan artis yg dia terlalu minat tu… cuba letak diri kat golongan yg tak terlalu minat dan jauh sekali nak benci atau kata lain, biase2 je…. mesti dapat nilai artis yg ko minat tu mcm mane… aku sebelum ni tak penah letak diri aku ni sebagai peminat.. mase kes gaduh kat club tu pun tak de pulak aku nak menyampah atau benci sbb aku tak follow sgt pun fazura ni… lepas kes mahkamah die tu selesai n die makin pandai bawa diri aku dah mula minat… bertambah minat bile tgk penampilan die yg cantik sgt2… tp still letak diri aku ni kat peminat yg biase2…. then makin lama makin tak suka cara die bertwitter… lps tu aku dah tak follow twitter die, then bace kt beautifulnara ni psl tak nak bersentuhan dgn lelaki, aku tgk dia makin fake… statement tu tak kena dgn cara dia yg sebenar… so skg ni tgk pada komen2 ni semua dh tau yg org makin tak suka dgn cara dia…. buat ape la nak dengki tak tentu pasal… mmg die cantik… ramai suka… tp kecantikan dia tu tak boleh tutup perangai sebenar dia… mmg la dia peramah… tak dinafikan.. artis kena la peramah… tp perangai dia yg buruk tu jgn la terus tutup mata…. satu je pesanan aku, nak minat artis tu, biase2 je la… nti jd la mcm ko skg ni… terus tak dapat nilai statement dia ni dgn gambar2 yg terpampang kt twitter tu.. ok? aku bukan haters tp aku nilai pd kebenaran….

      0

      0
    • Observer says:

      hai komen aku yg mcm ni pun kena dislike jgk… dunia oh dunia

      0

      0
  102. Saya says:

    Assalamualaikum, salam sejahtera. kpd semua pengomen kt sini. sy pelik btol knpe nk salahkan fazura 100%. nape nak benci kat dia. ckp dia x layak jd bini tmj la itu la ini la. well aku nk tnye, jahat sangatkah fazura & SUCI SANGATKAH bf dia tu?

    korg asyik nmpk salah fazura n x nmpk plak salah bf dia. sbb ape ek? sbb bf dia from royal family ke? oh pliz. KORANG TAK ADIL LA. nak kutuk, kutuk la dua2 skali. baru adil. jgn kerana darjat, korg jd berat sebelah. sy tgok bf dia pon terok jgk. sepatutunya salahkan bf dia tu jgk. dah tahu beliau tu ank raja, pegi la carik ank raja o vvip jgk utk buat awek o bini. yg tergedik gedik carik artis kenapa?????? dulu pon SEMUA AWEKnya adalah dr kalangan artis dan model! then, x memasal awek dia yg kene smash terok n dia dipuji melangit. TAK ADIL la. sy pelik knpa dlm byk bnde perempuan yg dipersalahkan. knpa salah lelaki tu x dipandang lngsung? sedihnya dunia ni.. bkn nk timbulkan isu jantina, tp itu realitinya kan?

    then, sy penah jgk terbaca komen dr page lain. katanya bf fazura ni ptot cari perempuan yg berpelajaran tinggi & berakhlak uk dijadikan isteri. well, adakah beliau seorang yg sgt berpelajaran tinggi? yg ada ijazah? master? phd? so layak ke nak ada bini yg educated? sy rasa tak. then layak ke dpt yg berakhlak sedangkan beliau sendiri pon tidak terlalu berakhlak. kasut sendiri pon x reti nak sarung sndri. nak jgk sroh kuli2 dia pakaikan. adakah patut?

    kalau bercakap pasal isu beliau perlu mencari wanita yg berilmu & berakhlak, anda semua patut tgok pada Raja Muda Perak & isteri. itu adalah contoh terbaik. kedua duanya berilmu & berakhlak. tp cuba tgok kt bf fazura ni? errr…

    senang cerita, PEREMPUAN YANG BAIK UNTUK LELAKI YANG BAIK. LELAKI YANG BAIK UNTUK PEREMPUAN YANG BAIK.

    so saya rasa diorang ni match je sbb dua2 pon ala2 je. perfect match according to my words above. LELAKI BAIK UTK PEREMPUAN BAIK & sebaliknya. OK! dan yg penting dua2 patut cermin diri dulu sblm mengharap dpt seseorang yg perfect utk dijadikan pasangan, ^_^v

    0

    0
  103. koko says:

    laa… tak de sape pun puji melangit vvip tu…. puas aku bace satu2 komen tak de pun puji dia… entry ni pasal fazura… so nak memuji n mengutuk pun fazura je laa… nak mention lebih2 pasal bf dia buat ape? mungkin ramai tak tau pasal bf fazura tu.. tu yg tak mengutuk sgt kot.. tp komen kat atas ni byk aku bace pasal berkaitan dgn statement dia tu je.. komen yg lari tajuk sampai pasal takhta, sultanah, permaisuri agong bagai maybe sbb dorg nak bakal queen yg berpelajaran n ade personaliti yg bagus, terhormat dan boleh dibanggakan mcm mak kepada bf dia.. biaselah… yg si bf tu mcm mane perangai pun takhta tu tetap milik dia… tetap “Yang Teramat Mulia”.. yg bakal jadi teman hidup si pemilik takhta ni la yg org selalu nilaikan.. tambah2 lagi fazura ni artis n ramai tau background dia mcm mane.. tak payah la nak jadikan isu psl bf dia… focus kat tajuk entry ni je la…

    0

    0
  104. maksumnye korang kan says:

    sedapnye manusia menulis kan..lgsg x fikir apa dah…dah itu kata Faz suka hati dia la..klu kita rasa kita ni bagus, doakan saje niat baik seseorang mnusia tu mudah2an termakbul. Yg pegi compare ngn Lofa pulak knpa? Adat manusia klu suka dijunjung, klu benci dihina.. pdhal sah2 la si Lofa pakai baju xpernah nya semenggah..itula mulia lagi kat mata org.. hmm igt bahagian masing2 sudahlah ye :)

    0

    0
  105. ina says:

    dulu xminat sangat dengan fazura,sekarang fazura semakin cantik pulak..

    0

    0
  106. harpersevenbeckham says:

    kesiankat haters fazura. . buat dosa mengutuk sana sini. . fazura dpt pahala. . btw,i love fazura a loads. .

    0

    0
  107. Lara Hati says:

    Slutload fazura tu video dia ke? Muka sebijik dia… Cuba explain sket sesape yg tau kpd sy yg tatau ni…

    0

    0
  108. Putri di Kayangan says:

    jika niat Faz ikhlas n baik, mendoakan yg terbaik buat dirinya…

    0

    0
  109. ayhu ker says:

    HA…XNAK BERLAKON YG PEGANG2..
    alhamdullah amin…semoga niat FAzura 2 d brkati allah..
    bagi yg komen lebih2 2 korang da selak ke kain main msing2 bru jg tepi kain orng…
    biar je lah dye dgn hdup die,kubur die bkn kubur korang..?

    0

    0
  110. ayhu ker says:

    alhamdulillah dye nk brubah..
    korang ckp tuh ade x check lu kain korang bru nk ngate same ummat..

    0

    0