Written by AbangNara | August 2nd, 2012

Macam kembar. Itu ayat pertama yang terkeluar dari bibir mungil Abang Nara apabila melihat preview kulit hadapan majalah Nona edisi September 2012. Kena tengok 2 kali baru sedar siapa Fazura dan siapa Izara. Namun yang penting, kedua-duanya memang super gorgeous.

izara dan fazura

Agak-agaknya siapakah selebriti yang lebih digemari oleh pembaca BeautifulNara? Fazura atau Izara? Abang Nara nak juga tahu taste pembaca BeautifulNara. Kalau sudi, buat undian anda di bawah. Ini hanya sekadar suka-suka so don’t take it seriously ye.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Fazura Dan Izara Aishah Bergabung Hiasi Muka Depan Nona September 2012

  1. kecoh siak says:

    suka dua2. setiap orang ada kelebihan masing2. :)

    0

    0
  2. LALAT says:

    TERBAEK DARI LADANG HAMPA SUMA NAA……..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    IZARA YG COMEL

    0

    0
  4. Sshh says:

    cam kembar jer..tpi sy suka dua2..

    0

    0
  5. ............ says:

    izara nampak comel..fazura nmpk ctk..dua2 sy suka..

    0

    0
  6. Aku suka dia says:

    kali ni abg nara wat undian yg sush skt..tpi sy pilih dua2..sb dua2 ni cantik..

    0

    0
  7. No One says:

    dua2 anggun & ayu…
    vote for both… :)

    0

    0
  8. Aku kesah says:

    duo2 cantik..menarik..n comel..

    0

    0
  9. papejela says:

    bibir mungil abg nara?????? hahahaha!!! biar betik ayat ni???

    0

    0
  10. fap fap says:

    fap fap fap

    0

    0
  11. LAILA says:

    waaaaaa tajuk princess in the making.fazura dah nak jadi princess ke.apa pun aku undi kedua-duanya sebab dua2 cantik.

    0

    0
  12. si tembam says:

    of course fazura menang sbb muka dia nmpk fotogenik…
    rambut pendek pon dia nmpk ssuwai brbnding izara….

    0

    0
  13. semut cute says:

    dua2 sya suka…
    sma cntik+ kiut…posing pun x mndada…
    vote 4 both…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Pilih izara sbb bentuk bdn die lebih cantik dr fazura :)

    0

    0
  15. Anonymous says:

    okey,,,,,

    0

    0
  16. saya ok jer! says:

    aah. dua-dua comel. macam kembar la. saya suka dua-dua ni :)

    0

    0
  17. xeph says:

    Mehh le kahwin dengan saya.. ngeh ngeh

    0

    0
  18. Naura says:

    Fazura real nampak cam anak patong..izara pun cantek…tapi fazura awesome!!!

    0

    0
  19. dayang bling bling says:

    Fazura Look Awesome, so gojessss !!!
    Love,Love,Love !

    0

    0
  20. Anonymous says:

    “Itu ayat pertama yang terkeluar dari bibir mungil Abang Nara apabila melihat preview kulit hadapan majalah Nona edisi September 2012”..
    Bibir mungil Abang Nara? Mungil ke?

    0

    0
  21. delilah says:

    Korang pujilah fazura ni classy la princess in the making cun etc… The fact remains forever, that this soon -to-be queen /princess whatever pernah pukul orang ngan high heels kat disko…hahahahaha sungguh tak high class hahaha

    0

    0
    • saya says:

      Even dia pernah pukul orang pakai heels pun, she’s still soon -to-be queen /princess kot ;) Rezeki dia.

      0

      0
    • kecoh siak says:

      the fact remains forever in dunia, indeed.
      tp kalau dia bertaubat dan mnta maaf pada mangsa, insyaAllah dosa dia dihapuskan dgn izin Allah.
      kau kutuk fazura bila nak minta maaf? :)

      0

      0
      • delilahd says:

        a’ah tak sedar pula aku ni selamba je gelakkan orang di bulan ramadhan. To Fazura selamat hari raya maaf zahir batin ye!

        0

        0
  22. Salam Ramadhan . says:

    Prefer izara sbb izara nampak lagi vouge , ade mix . hehehe . Fazura muka melayu pure :)

    0

    0
  23. Kurus says:

    rambut izara tk kuning…tu sebab mcm tk ada shading..
    rambut kuning buat org nmpak toned n radiant

    0

    0
  24. Komentator says:

    Fazura macam Blair. Buatlah gossip girl msia. hikhikhik

    0

    0
  25. Nur Cahaya says:

    The making of a princess? Layak ke nak jadi puteri? Puteri bukan bersandarkan paras rupa semata, akhlak yang penting. Kalau cantik sahaja, ramai yang cantik tapi tak berkualiti. Tapi, dulu rupa lain, sekarang rupa dah berubah. Cantik semulajadi ke? Kalau semulajadi, syukur.. Kalau sebaliknya, bertaubatlah kerana mengubah ciptaan Pencipta. Sekadar menasihati sesama insan pada bulan yang mulia.

    0

    0
  26. miss oppssss says:

    JUJUR, ko cakap Fazura nampak tua…. Memang la kalau dah kat tepi Izara… Nanti tunggu 5 tahun lagi Izara bergandingan dengan pelakon muda baru, ko cakap plak Izara nampak tua dr pelakon muda tuh…. Tapi ko sedar x itulah kejadian manusia????

    0

    0