Written by serenity | October 21st, 2011

Bukan senang nak cari selebriti yang cool. Macam-macam perangai. Ada baru setahun jagung dalam arena hiburan pun mendiva tak ingat. Tetapi Fazley Yaakob sememangnya seorang yang bukan saja pintar malah ‘cool’, walaupun sudah lama dan sudah masak dengan asam garam dunia hiburan di Malaysia.

Kami suka baca komen pembaca sebenarnya, menghiburkan dan banyak informasi boleh didapati. Komen-komen di sini juga buat kami bersemangat untuk kemas kini gosip setiap hari.  Ada yang minta kami padam komen-komen tertentu, tapi kami tak buat sebab kami menghormati hak bersuara.

Mungkin kemunculan Fazley akan mengingatkan kita serba sedikit tentang batas dalam memberikan komen. Juga mengingatkan kami batas dalam menulis gosip. Apa pun kami mengucapkan terima kasih kerana Fazley sudi melawat BeautifulNara.com.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to Fazley Yang Cool, Intelektualiti Terserlah

  1. KK vogue says:

    2 la.. mulut depa ni memang..!! ade ke main family bagai.. x patut…

    0

    0
  2. terepUTri says:

    niceee….. love ya fazleyyy

    0

    0
  3. Annedesilva says:

    Alhamdulillah kalau betol ape yg fazley ckp..

    0

    0
  4. terepUTri says:

    niceee….

    0

    0
  5. Annedesilva says:

    Alhamdulillah…..

    0

    0
  6. sya says:

    terbaek abg fadley…bt yg selalu komen bukan2 2…lepas nie,tapis2 ckit n klo blh jgn babitkan benda xberkaitan….

    0

    0
  7. taksukakomen says:

    nara,cuba ko buat survey tentang pembaca BN ni, aku rasa ramai betul bdk2 xpas spm lagi yg duk komen buduh2 ni. sekolah dulu la,br sibuk nak betulkan org.duhhhh…

    0

    0
    • Wihuuuu says:

      Contoh orang berpelajaran. Bahasa dan adab sopan dijaga. Bukan main taip je, laju lagi tangan dari otak pulak :)

      0

      0
    • Larilarulara says:

      Memang pun taksukakomen. Memang banyak budak sekolah yg komen. SPM pun blum tentu pass, sebok baca website camni. Hidup baru setahun jagung, cakap mcm dia dah buat macam2 dlm dunia ni.

      0

      0
      • huhuhu says:

        PENGAKUAN!!!

        sye lmg lom pass SPM ag . . .

        PMR pon x :DD

        saye bwu f.2 ;)

        saye suke laa blog nii . . .

        menarikk lOrhh

        Tapi saye xd laa nak komen brukk2 kat blog nii
        Heeeeeeeeee XD

        OK laa 2 kann???

        0

        0
  8. langkah mayatnya dulu!!! says:

    ini menunjukkan yg para artis/selebriti pun baca komen-komen kita…..yeayyyyy!!!!!! hahahahha

    0

    0
  9. Fazley Yaakob says:

    Tkasih sekali lagi buat semua penggemar BeautifulNara dan kepada empunya blog terutamanya. Jumpa di #Octtwtfest esok ya :)

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu!!! says:

      wahhh….dia komen lagi ;) best eh!!! klu lg ramai artis mcm fazley ni kn best. mesti c nara ni pn akn lebih hati2 keluarkan entri kan ;)

      0

      0
    • kertas says:

      contoh terbaik bg artis2 baru yg kurang menggunakan Otak bila dikritik.TO FAZLEY…., TERBAEK BRO!!.. =)

      0

      0
    • sahabatsetan says:

      syabas!

      artis lain kita boleh tgk, kena tegur sikit dah balas semula, baik dalam TV, twitter, blog, dsbgnya.. bom sana, tembak sini.. kata2 busuk pulak tuuu.. walaupun tak sebut nama org, makan cili terasa pedas.. watta-fun!

      this is sad.. just showing how’s their mentality like..

      diharap dapat ambil pengajaran yg baik disini..

      0

      0
  10. ena says:

    wakakaka banyak talam 2 muka la dalam nie…haha

    0

    0
  11. Mama CoCoy says:

    Rambut Negro…….geli aku….Kutuk mesti kutuk punye…sebab peragai seorang anak punca dari didikan seorang ibu…

    0

    0
    • anon says:

      klu mcm tu aku xtau la camane mak ko didik ko…..

      0

      0
    • mummy kpd mama cocoy says:

      bgs nak…sb tu mummy x anta ko skolah..ko nih cepat blaja..kutuk2 org nih mmg hobi mummy..HHAHAHAHAHAHAH PANDAINYIEEERRRRRR :D

      0

      0
    • yaya says:

      bodohnya. komen makan diri sendiri.

      0

      0
    • bgus la cu..nenek pun dulu mcm ko jugak..pandai mngutuk jiran2 kite yg pakai pelik2… naseb la ko ikt nenek..kalo x xde spe nk brmulut jahat lagi… hahahaaaa
      eherk…
      jgn ckp org je mama cocoy..
      ko pun sme je..tah mcm mne mak ko didik ko smpi ko taw mngtuk je krjenye…nnt ALLAH SWT pulak yg akn kutuk ko…masyaallah

      0

      0
  12. tah haper2 says:

    dorang yg komen tu kadang2 ikut emosi je..xpk perasaan org lain igt diri sendiri dah cukup baik…kn bagus komen gan bahasa yg baik2..bukan ke bahasa jiwa bangsa

    0

    0
  13. noor says:

    tapi beliau seorang yang intelek, so mean ibunya seorang uang intelek juga betul tak BN

    sebagai manusia yang ounya akal yang waras berfikir sebelum kita menulis atau mengutuk seseorang, mungkin orang itu lagi tinggi ILMUNYA dari kita yang hanya tahu mengutuk, sebab tulah orang MELAYU tak maju2 dan level mereka tak setinggi yang diharapkan.

    0

    0
  14. Norma Jean says:

    Aku tak baca komen-komen dlm entry sebelum ni. Cuma agak terkejut la, takkan disebabkan rambut dreadlock camtu je trus kutuk mak dia? Agak-agak la.

    Rambut camtu takde bawak apa-apa makna pun. Aku tengok pun takde la effect apa-apa pun. Lain la kalau dia pakai seluar pendek sampai kat paha ke, pakai underwear saja ke, mungkin la kata dia tak betul.

    Ini setakat rambut pun nak jadi isu? Aduhai…kenapa la ramai org Melayu kita yg mentaliti rendah camni. Buat kena gelak dengan bangsa lain je. Dah jadi mcm joker.

    Plus, tak perlu la nak pertikai soal agama dia, soal wuduk dia. Dia tahu apa dia buat. Itu tak membawa pada apa-apa kesalahan pun.

    0

    0
  15. tamara says:

    nk k0men xde salahnyer…sbb tu ada ruang k0men nie…tp biar ar blapik….guna ayat yg tak keterlaluan. jgn la smpai kaitkan mak ayah susur galur famili bagai….cuba klu org buat cmtu kat kita….kutuk2 kita..maki2 kita…k0men pasal kita….pastu tup2 kait2kan mak bapak kita….buruk2kan mak bapak kita. apa kita rasa??? ser0nok??

    0

    0
  16. Rasa Tertipu says:

    yeke ni komen dr Fazley sndri? cam tak caya jer…

    0

    0
  17. BB says:

    wah wah tenang sungguh dia… ok.. terima.. hehe cuma. bab jambul tu mmg OFF la kan.. kui2.. xleh nak sangkal kiri dan kanan… sehelai pon tetap rambut tau.. :) cuma yg kutuk2 lelebey tu xyah la kan.. kui2..

    0

    0
  18. Sue says:

    kejian dibalas dengan kata2 maaf…siapa yg lebih tinggi darjatnya sekarang ni? org yg mengutuk atau org yg dikutuk? walaupun PHD dia ditarik ke apa ke aku rasa mak dia yg korg kutuk jambul tersembul tu berjaya membesarkan fazley ni as a respected good wise man bila dia tak cepat melatah menyumpah seranah korg yg kutuk dia…

    0

    0
  19. kan gua dah cakap..rambot tu bukan permanent punya..kalau permanent takkan berkilat camtu…

    0

    0
  20. shiro says:

    mak aih..bak kata BN “Marilah Bergosip Secara Berhemah”

    0

    0
  21. Bro 10 Inci says:

    hmm betol ke FY original yg komen tuh? ntah2 kne kencing jek… Apapon kalo betol gua mmg setuju dgn komen FY… Dh mmg mentaliti Melayu… nk wat mcm mana kan…

    0

    0
  22. Reena says:

    Beza org yg ada ‘english education’ dgn yg takde..jawab pun tak emosi..aku tgk dia dlm semanis kurma pun dgn rambut tu..tak tahulah ustazah bahiyah tegur ke tak tp kalo boleh mandi & kena air, apa masalahnya.

    0

    0
  23. aku kesah? says:

    ni la perbezaan org yang ada education dgn yg xde education..perbezaan fazli yaakop dgn gambit saifullah…mama cocoy lu kasi ajar ank lu gambit r…br mau kasi komen sama orang..

    0

    0
  24. cinderella73 says:

    fazley nie mmg sgt prfsnel…mse die jawab pnggilan org nk knekan die kat radio era(pak nil) pn mmg menunjukkan kebijakkan die …sejuk perut mak die..lahirkan anak yg xde wat kntvrsi yg menyakitkan hati…

    0

    0
  25. Hot mama says:

    Ade spesis manusia suka bila dpt merobek2 dan menyakitkn ati org lain tampa sbb.. pk la dosa pahala sikit anak2 semua..

    0

    0
  26. ubat gigi says:

    manusia mmg suka membetulkan org yg salah tu tandanya mrk prihatin…cuma kalo nak tegur tu, tegur dgn elok, bahasa yg manis…jgn smp maki2…jgn smp mengumpat…sbb dosa mengumpat dan maki adalah satu dosa2 besar…jadi kite compare kn dosa kite dgn manusia yg kita maki n umpat tu…siapa dpt dosa besar?..jgn smp kite memperbodohkan diri sendiri…free2 dpt dosa bsr…nk kena plak minta ampun pd org yg kita maki n umpat tu…

    0

    0
  27. dikna says:

    dr.fazley memang cool…memang educated person…aku follow twitter dia, dia hantar mesej kat aku ucapkan terima kasih sbb jd follower dia..oh…harap2 lagi byk artis yang berhemah tinggi, bersifat keterbukaan dan keserhanaan mcm dr.fazley ini…

    0

    0
  28. meeradriana says:

    Bila anak tu sudah cukup dewasa utk memikirkan kebaikan n keburukan, benda tu semua xde kena mengena ngan ibu bapa kite..
    Jgn salahkan ibu bapa kite atau org lain..
    Good job fazley..
    Biasalah tu klu budak2 yg komen..

    0

    0
  29. Only CT (In The World) says:

    Saya menonton program semanis kurma. Memang dia ikhlas tentang apa dia maksudkan…..semoga beliau dimasukkan dalam golongan yang direhai Allah kerana menyayangi ibu sepenuh hati……..amin…..

    0

    0
  30. Betul ke Fazley yang komen? Saya pun komen guna nama fazley malam ni.

    0

    0
  31. ui says:

    abg nara ni buat statement cover line ker lepas publish d pic?…kah2…

    0

    0
  32. mimi says:

    fazley tak ada phd mahupun masters..yg dia terima tu semuanya tipu dari scam U..dan fazley tahu dari awal tentang semua ini..sebab tak logic kan seseorang tu buat masters and phd dalam masa 2 tahun je..

    0

    0
  33. weehoo says:

    perghhh.much respect ah. mcm ni baru org kata BIJAK dan BUDI BAHASA. pada Fazley Yaakob mcm mana org kata pun, maintain cool je. sbb diorg xtau perkara sbnr. kan bagus kalau artis Malaysia semua mcm ni.

    0

    0
  34. hain says:

    seres cakap fazley ni memang baik gile n respek org..mak cik aku penah terserempak dgn die kat klia..pastu mak cik aku pandang die..n die mmg tgh jln menghala ke arah mak cik aku..sampai je dpn mak cik aku, die terus bagi salam sambil tersenyum lebar..baik kan!

    0

    0
  35. mashimaro says:

    suker tgk komen yang diberikan oleh FAZLEY… jawapan yang COOOL se COOLLL wajahnya… stengah org dah melenting kalo KLUARGER di kate… contoh terdekat aku ler…

    0

    0
  36. ali says:

    barua UmNGOK….HAHHAAH

    0

    0
  37. farid says:

    xbez lnsng dia wat sesi motivasi..
    borg gler

    0

    0