Written by Bella | June 14th, 2016

Nampaknya episod perbalahan antara Faye Kusairi yang dituduh sebagai orang ketiga punca Elly Mazelin bercerai masih belum tamat lagi.

Selepas Elly mengeluarkan kenyataan dan mendedahkan perihal beliau bercerai, ada beberapa pihak mengatakan Faye ada memuat naik status di Instagram yang seakan menyindir seseorang dan mengatakan status berbaur sindiran oleh Faye ditujukan buat Elly.

Janganlah kamu berlagak diatas muka bumi ini seakan akan segalanya adalah milik kamu. Perbuatan jahat, segala fitnah yang dilontarkan dari mulut kamu itu haruslah kamu sadar ianya dilaknat Allah. Semoga hati hitam kamu itu mampu dilunturkan perlahan lahan. Sudah sudahlah ya.

Hmmmph, apa pendapat korang yang baca status ini? Betul ke Faye sindir Elly? Kalau benar, tidak perlulah lah Faye dan Elly bergaduh lagi dibulan baik ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to Faye Kusairi Sindir Elly Mazlein?

  1. roke says:

    bulan ramadhan ni elok lah bersangka baik . x baik main sindir2 samada sengaja atau pun tidak . Pakai tudung dah cantik . harap perangai pun ikut sama baik . In sya Allah .

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Daniel Addam Riez… beri jari telunjuk nak watpe..
      Semoga diberi petunjuk le..

      0

      0
    • Please says:

      Tak kisah la nara berdosa ke sindir secara sengaja ke tak sengaja ke.
      Can we please stop gossiping about this Faye girl?
      Entah blakon apa, rupe pun takde, retis tang mana tak phm aku.
      Kalau ckp dia makcik jual nasi ayam pun org pecaya kot.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kita ni manusia bukan maksum…kadang kala kita nak jaga hati kita lidah kita dari prasangka negetive..tapi sebab kita ni bukan sempurna… mungkin itu yg dirasa oleh faye ni..meluah kan apa yg dirasa.. doa kan yang baik2 sudah..

      0

      0
  2. vffwe says:

    x mention pown elly mazlin kat ctu…. abg nara ni…ishk2…

    0

    0
    • Anonymous says:

      teruk nara. she didn’t mention Elly Mazlin pun. Yang sebut kenapa? Sengaja memfitnah dan melaga2kan berdua ni, kau tanggunglah Nara.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntah2 untuk peringatan diri sndiri.. pndai2 jer nk cetuskn prasangka buruk nara nie..

        0

        0
      • Anonymous says:

        memang la faye takde mention nama ely. tu sebab tajuk entry nara disebut ‘Faye Sindir Elly? kalau nara fitnah, nara akan terus letak tajuk ‘sah caption faye ditujukan kepada elly. ada paham??

        0

        0
  3. Anonymous says:

    X payah nk sindir nk perli buat tambah dosa je.. klu x puas hati ckp dpn2.. klu Faye ni menyindir Elly utk apa? Utk kenyataan Elly bru2 ni ke?? Xpayah la rasenya nnti org akn tahu awak mmg berhubung dgn suami org selama ini.. seperti awk sedang backup seseorg..

    0

    0
  4. Saya la tuuuu says:

    abg nara buat post macam nie melaga lagakan artis , halalkah sumber income abg nara nie…takutnya lahaiii…kesian ank bini…..nie baru di dunia abg nara oiii….dekat akhirat nnt merangkak abg nara cari org2 nie nak mintak maaf…blog nie tak bawak mati , mase tu yang tinggal kat dunia blog abg nie dgn post yg melaga lagakan yang tak didelete….takutnyaaa T_T akhir kata berblog la secara berhemah….

    0

    0
  5. Saya la tuuuu says:

    Salam…..abg nara buat post macam nie melaga lagakan artis , halalkah sumber income abg nara nie…takutnya lahaiii…kesian ank bini…..nie baru di dunia abg nara oiii….dekat akhirat nnt merangkak abg nara cari org2 nie nak mintak maaf…blog nie tak bawak mati , mase tu yang tinggal kat dunia blog abg nie dgn post yg melaga lagakan yang tak didelete….takutnyaaa T_T akhir kata berblog la secara berhemah….

    0

    0
  6. melati says:

    Aduiii…lelaki muka getah pemadam jadi Rebutan,,!! dh muka kaki ayat pompuan, Duit hantaran Elly pun kena tipu……pandai jantan ni ayat……heran2

    0

    0
  7. terpijak taik says:

    Tuhan laknat korang berdua habis, sorang kerana curang lagi sekor kerana bercerai

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Uqasha dah ada geng dah,klu btl ko x amik laki Elly apasal nk sindir2 pula….

    0

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      pasal dia dh rembat laki elly la dia brani sindir2 elly dlm bulan ramadhan niii…elly dh diam dia pulak nk cakap2 banyak ! atas tudung tapi mulot tu asek nk terbukaaaak aje besar2 huh ! kan minah jambu dh cakap minah tudung ni mulot dia lagi rabak dari minah free hair contoh nye macm mulot si faye ni lah huh !!

      0

      0
  9. Anonymous says:

    kalau btl la faye kna fitnah..kesian..cuba bayangkn klau kamu kna fitnah bnda y x btl…kamu marah x..sakit hati x..ap kamu rase…bnda ni dh tjadi kat sy…smpi mati pn sy x akn maafkn orang itu..sape y x marah…d aibkn dngn begitu teruk skli..d fitnah sy ad scandal kat office..sy ni dh berkawin..sy nk bersuara bgi tahu pd org y bnda tu x btl..mcm mane sy nk bersuara..diam shja walau hti rase sakit…tpi sy dh sound terus kat dia y sy x akn maafkn dia smpi mati…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Face tu face la bru ada berani..ney stakat kat ig ja nak bg spa tengok ntah elly x dan layan pwon ig ko faye oi..baik ko g hadap dia haa ko kta la apa nak kta bru puas ney stakat sindir blakang2 choiii x main la..mcm pengecut..jgn jdi pengecut mau berani ambil risiko mcm ko ambil risiko kcau laki dia..nak bebalah pwon kna ambil risiko la

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Ko yg amik laki org ko pula nak jahat2 kan org,tgk mula si faye ni dah tau mulut blh tahan jahat…

    0

    0
  12. Boncit says:

    Letih tgk pompuan toncit tinnggi2

    0

    0
  13. dina says:

    attention seeker…kalau di pihak yang benar…explain betul2….bukan perli2 ntah kat sape….

    0

    0
  14. bodopiang says:

    artis dan bodoh berpisah tiada

    0

    0
  15. ....... says:

    kenapa la suka nak melaga-lagakan org..ntah nye si faye ni ckp pasal orang lain…adui…tanggungla dosa

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Kalo betul sindir elly, dia cam defend ex husband elly pulak.. kenapa ye????

    0

    0
  17. Anonymous says:

    oii payed…org pakai tudung ko nak brtudung..tudung dh le pendek…hahaha

    0

    0
  18. cili padi says:

    Abg nara ni..pandai je tulis dia sindir elly..mayb orang lain..macam nak melaga kan orang plak..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    NARA..!!!! kau tanggung la DOSA ni NARA..walaupun tajuk kau ada simbol ni ? kau penyebab org lain saling memfitnah artis ni.. entah2 faye tu tulis pada yang lain kau membatu api kan keadaan.. dosa memang kau tak nampak skrg.. tapi dah banyak bala yang Allah turun kn kau boleh ambil iktibar..

    Pada elly n Faye..korang dua2 perempuan.. jaga la batas korang..jangan dgr kata2 fitnah org..manusia skrg ramai yang busuk hati.. faye banyak kn sabar dgn fitnah2 ni..elly ingat dugaan Allah bagi kat u mesti ada hikmah nya kelak.. dan untuk NARA sudah2 la jadi batu api…

    0

    0
  20. missv says:

    sindir2 gak…dah saman elly mazlin ke blom…?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Ko yg sibuk ngan laki org,ko pula nak sindir2 org tu balik,xreti malu ke?pastu dah kena kecam baru nak bgtau peringatan utk diri sendr,klu utk diri sendiri xyah post kat mn2 simpan je dlm hati..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Klu x ada angin…x kn pokok brgoyang…laki mcm tu pun nk berebut..malu la.elly halal kn duit hantaran tu…….nmpk snggt laki tu x mampu..biar buta mata…jgn buta perut.hahaha

    0

    0