Written by Bella | May 25th, 2017

Sah bernikah dengan pengarah Azmi Hatta bulan April lepas, pelakon Faye Kusairi nampaknya agak terbuka membicarakan soal cahaya mata. Menurut Faye, beliau dan suami merencana untuk mendapat anak tahun depan. Walaubagaimanapun, Faye dan suami tidak menolak sekiranya ada rezeki awal untuk menimang cahaya mata kerana percaya ia adalah kententuan Allah SWT.

Alhamdulillah, kehidupan semuanya baik-baik saja. Soal cahaya mata, apa yang boleh saya katakan kami masih merancang ke arah itu, mungkin tahun depan!

Ini kerana salah seorang anak abang (panggilan kepada suami) iaitu Aqif akan menghadapi peperiksaan penting tahun ini. Justeru saya mahu dia memberi tumpuan kepada pelajaran Aqif terlebih dahulu.

Berbicara mengenai beliau yang agak kurang menonjol selepas berkahwin, Faye berkata beliau lebih senang untuk bersikap “low profile” dan enggan mencari publsiti.

Sumber Berita : mStar Online

32 responses to Faye Kusairi Rancang Timang Cahaya Mata Tahun Depan

  1. wekkkkkkk says:

    ada ke x ada ke …sapa lak heran…anak yg ada pun kena bagi nafkah kt bekas janda dulu tu, jgn lepas tangan..walaupun dh cerai…nafkah jgn lupa, sbagai isteri skrg, kena lh nasihatkn suami, jgn lupa bgi anak si Elly tu jugk nafkah..hokey.

    jgn anda menidakkan hak dia..(anak Elly)

    75

    0
  2. anti fake says:

    siap nak rancang2 pulak..kang terus tk dpt padan muka… stupid woman

    11

    0
  3. faz says:

    who cares…who is she???

    21

    0
  4. ara says:

    takut ke cerai la tu…that why x nak pegnen awal…lagipun ko tu nothing dlm industri ni pun…

    9

    0
  5. saiful says:

    Takpelah asal korang bahagia..

    4

    1
  6. poyo says:

    muka tak tahu malu c fake ni…

    2

    0
  7. jadore says:

    astaghfirullah komen2 hampa semua… biaq pi lah kat depa… kita org luar doakanlah yg baik2 buat mereka & family… what is past is past… semoga faye and azmi hatta berbahagia till jannah… jadikan ikhtibar pada perkara yg dah berlalu… buat seluruh umat Islam RAMADHAN KAREEM….

    14

    4
  8. zzz says:

    bosannn…next juga

    5

    0
  9. LALALA says:

    serious seyh dia belakon cerita apa?? Drama ka? Filem ka? Ke dekat National Geography?

    10

    -1
  10. Anonymous says:

    tahun depan ke spuloh tahun lagi ke apa aku peduli…next

    7

    1
  11. think says:

    Tak peduli tp baca..hmmm sgt

    0

    5
  12. Anonymous says:

    Status sebagai selebriti semakin malap. Jadilah ko species Adira dan Hanez Suraya yg tak lama lagi bakal jual pil pemutih ataupun buka butik jual jubah sbg topeng membersihkn diri dari gelaran homewrecker!!

    12

    1
  13. Anonymous says:

    Artis sendu cap mohor.. ayam!

    2

    0
  14. Anonymous says:

    bersara jew wei. nobody will wait for your story or gossip.

    2

    0
  15. anon says:

    Buat apa nak anak cepat sngt, nanti si azmi tu cabut lari. Dia tu kan allergik dgn budak2…..tak matang.
    By the way, mesti si ratu meroyan tu meraung bila keluar cerita psl faye & azmi…

    2

    0
  16. aku benci faye says:

    nati keluar lagi buku sumpah 21 helai…

    3

    0
  17. Anonymous says:

    Seriously kau x faedah dlm industri. Memalukan saja. Tolong belah senyap2.

    Just leave!

    5

    0
  18. The End says:

    X penting retis low class. Jgn disiarkan lagi.

    3

    0
  19. liz says:

    mmg la nk low profile sbb sebelum ni dah create havoc mcm2…lawak la hang faye.

    3

    0
  20. Anonymous says:

    Done jimak.. Esok puasa…

    2

    1
  21. Anonymous says:

    nak anak, tpi kena delay ke tahun depan sebab anak laki hang ada exam penting tahun ini…hmmmm apa kena mengenanya?

    5

    0
    • ahkak kau says:

      Ta bole fokus masa …how to say this delicately..
      Masa ‘meraikan cinta’
      Bizi pkir exam anak??

      0

      0

Leave a Comment

Optional