Written by Bella | January 16th, 2017

Tanggal 6 December 2016, pengarah Azmi Hatta akhirnya bertemu dengan anaknya Putri Sara Sefhia selepas konfliknya bersama bekas isteri, Elly Mazlein reda seketika.

Timbul pula cerita yang tidak sedap didengar apabila ada sesetengah pihak mendakwa kekasih Azmi, pelakon Faye Kusairi kurang senang apabila Azmi bertemu bekas isteri dan anaknya.

Walaubagaimanapun, Faye menerusi satu kenyataan kepada THE MALAY MAIL ONLINE memberitahu beliau langsung tidak merasa cemburu malah menggalakkan Azmi untuk bertemu dengan cahaya matanya.

Kenapa saya perlu cemburu? Saya sokong keputusannya itu. Malah sebelum ini sayalah yang mencadangkan kepada dia

Tapi saya tidak hebahkan kepada orang lain, lagi pun orang sudah membenci saya. Kita kata apa, orang tidak akan percaya.

Dalam pada itu, Faye memberitahu beliau dan Azmi masih sibuk berbincang mengenai perkahwinan mereka yang mungkin akan berlangsung selepas Hari Raya Aidilfitri nanti.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE

4 responses to Faye Kusairi Nafi Dakwaan Cemburu Azmi Hatta Jumpa Anak

  1. Anonymous says:

    Mcm mna org x benci.. laki org jgk ko kejar2 bkn kaya Sgt pun.. kwin pun bhutang.. sbnrnya ko mmg x cmburu jumpe anaknya tpi tkot terjumpa maknya kn.. hahaaaaa biasa la org tkot dgn byg2 dia sendiri..

    12

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      hahahaha memang betol tu 9:15am kalau dia cenburu azmi jumpa anak lain kali kalau dia kawin tuhan tidak akan kasi dia anak tol tak..

      2

      0
  2. Shhh says:

    bosan btul…kawin nya tak jugak next ND ko ni..tpi ND tu pandai pilih jugak byfren ..da gak rupa da duit…anak VIP lgi..blh g jenjalan kat oversea sana…ko apa da…aku heran lah dgn artis yg bekas suami nya kawin rakan artis ..kalo da anak tk ke suatu hari ni anak2 akan malu bila mak bapa dorg yg dh bercerai still lgi bergaduh sesama sendiri..bini2 bapak dorg ni msih bergaduh sesama sendri…duk dalam lapangan seni mesti akan bertemu jugak..kes cerai berai mak bapak dorg jdi muka depan paper akan dapat tahu oleh anak2 dorg satu hari nanti…suka tgk Abby dan Memey…sgt akrab..mgkin org mcm kita bukan artis ni org tk ambik kesah sgt…kalo artis ni kisah lama mesti akan diungkit balik..cer berbaik mcm Abby dan Memey..anak2 pun bagus je..Abby siap wish besday lgi kat Norman…anak dorg baik satu sama lain..suami Abby pun baik je dgn anak2 Abby.

    0

    0
  3. anon says:

    Buat nak benci dia, dah jodoh dia dgn si mamat poyo tu. Makcik siti nurhaliza, adira pun perampas jgk. Korang bencilah mereka sekali… … Dia ni puteh mcm adira ke.

    3

    1