Written by Bella | April 14th, 2017

Tentu ada yang masih ingat kontroversi hangat rumah tangga Elly Mazlein yang turut mengaitkan nama Faye Kusairi sebagai orang ketiga. Jujur kami katakan, sejak beberapa hari lepas ada yang menerima baik berita pernikahan Faye bersama Azmi Hatta dan ada yang sebaliknya. Faye sedar dengan pelbagai reaksi masyarakat terhadap perkahwinannya itu.

Walaubagaimanapun, beliau dan suami masih memohon doa yang baik-baik daripada peminat untuk rumah tangganya.

Suami berpesan doakanlah yang baik-baik untuk kami sekeluarga dan terima kasih. Pada masa yang sama saya sebagai isteri akan bekerja seperti biasa. Manakala tentang batas ketika berlakon suami saya ada pesan juga seperti mana suami lain pesan kepada isterinya.

Mengenai bulan madu tu kami memang tak ada perancangan lagi sebab suami pun sibuk dengan kerja untuk drama yang akan keluar pada bulan Ramadan nanti. Dan saya pun sibuk dengan persiapan untuk berlumba (race) juga.

Sudah jodoh mereka untuk bergelar suami dan isteri. Apa yang berlaku pada masa lalu biarkan ia menjadi kenangan dan doakan sahaja agar rumah tangga Faye dan Azmi dapat berkekalan sehingga ke jannah. Sumber Berita : Media Hiburan. Kredit Foto : Faye Kusairi Official Fan Club

banner diploma ekskutif

P.S: Bekerja tapi teringin nak sambung belajar untuk memperbaiki mutu hidup anda? Tak payah pening-pening. Ambil je diploma eksekuif bersama Universiti Malaya yang kini telah pun dibuka untuk ambilan Mei 2017. Macam-macam kursus yang ditawarkan dan hanya perlu hadiri kelas pada hujung minggu sahaja. Jadi tak adalah kacau komitmen kerja anda. Sudah tiba masanya untuk anda mengubah hidup anda menerusi kursus diploma eksekutif Universiti Malaya ini. Maklumat lanjut layari www.umcced.edu.my 

33 responses to Faye Kusairi Dan Azmi Hatta Mohon Doa Peminat

  1. tweety2805 says:

    fayefake sgttttt….
    banyak sangat drama ko nihhh!!!
    alahaiiii…..

    24

    0
  2. endo says:

    iyer, takde perancangan utk honeymoon. mcm takde perancangan utk kawen masa terdekat.

    dahsyat perempuan ni. tiada mohon maaf pun menipu menafikan perkara bagus.

    22

    0
  3. temberang says:

    Bru skrg nk mohon doa..dh tlambat..#mohonkorgberambus

    11

    0
  4. Azas says:

    Masalahnya kau ada peminat ke??

    26

    0
  5. booyou says:

    do you even have fans?

    21

    0
  6. Anonymous says:

    Kad undangan ank saudara la bagai,benda baik pun nak menipu,da la ganggu rumahtangga org…
    Tgok jak la nnt perkahwinan ya smpai ke mana…huhu peyampa tgok dorang ni

    17

    0
  7. FAYE says:

    Kepada semua peminat saya

    Please jangan kecam. Pujilah saya, Abg Jemi pilih saya dari Kak Lina pompom.

    0

    7
  8. senjakala says:

    tukar tajuk: mohon orang ramai doakan yg baik2 utk kami. asal artis/celebriti mesti ada peminat ke?

    aku bukan peminat tapi aku doakan kamu dan kamu bahagia hingga ke jannah. Amin..

    5

    1
  9. apo apo yo says:

    da ada contoh depan mata kita semua,si hanis suraya rampas laki org..n da dpt balasan dari tuhan skrg ni..mudah2an si faye ni insaflah ya..n menjadi isteri yg solehah, n buat azmi hatta jgn lupa jalankan tangunggjawab memberi nafkah kpd anaknya walaupon kamu da ada life baru…KEPADA PASANGAN INI DIINGATKAN JANGAN BERBOHONG DGN PEMINAT ANDA!

    8

    1
  10. Anonymous says:

    peminat…perasan ek ko?

    9

    0
  11. nusantara says:

    heran jugak apa keistimewaan abg jemi ye faye ni cantik muda tp abg jemi duda juga jadik pilihan

    3

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      keistimewaan abg jemi ni dia pada mula Nye laki oranggggg itu lah keistimewaan diaaa…

      3

      0
  12. Anonymous says:

    baik lagi coco acah mat salleh dari faye fake..

    3

    2
  13. pendosa says:

    kepada perempuan yang sedang bercinta dengan tunangan orang atau suami orang.anda belum menang.anda seorang perempuan.bayangkan ayahmu digangu perempuan lain.adakah kau sangup melihat ibumu menangis?apa kau sangup melihat ibumu menderita?bygkan hati perempuan yang kau sakiti tu.tunangan dan suami dia tidak mungkin membahagiakan mu kerana pasangan dia yang prtme pun dia gagal bahagiakan.jgn jadi smpah yang di gendong anjing.tgikan maruahmu.mahalkan dirimu kerana kau seorang perempuan.

    30

    0
  14. Anonymous says:

    perampas

    2

    0
  15. MEK MIWAA says:

    HAHAHAHA KESIAN…
    ada peminat ke minah ni..
    BUMI ALLAH TU BULAT..ingat,pesanan untuk laki tu jugak..
    buat kat orang,esok2 masa depan ko tgok la macam mana..

    3

    0
  16. ListArtisSendu says:

    Mmg dh masuk list stok artis sendu fake ni…sama geng ngn hanez suraya n anzalna

    1

    1
  17. Anonymous says:

    buat la isu lain plak. asyik yang lame je.. bosan nk bergosip

    0

    0
  18. Anonymous says:

    I dont think you guys have fan. Hambar

    1

    0
  19. Lisa says:

    Senyap dah la Faye…awak tu minta DOA supaya x dicemuh masyarakat…duk diam2 dah la..Java rumahtangga tu baik2…low profile Sudah..

    3

    0
  20. mimi says:

    i tak lah minat elly tu. Pun tak suka dia dok meroyan. Tapi Faye ni serius sejenis fake. Upload gambar kad pastu cakap kad birthday anakbuah. Lepastu tiba tiba kahwin. Mind as well u diam je haritu. Atau takyah upload bagai la. Ni sendiri dok mengundang caci maki orang.

    3

    0
  21. idontlikefaye says:

    fakekusairi dalam melodi bukan main lagi kau cakap kad kawen tu kad birthday adik kau…siap sebut nama mak bapak lagi. mak bapak kau mmg sokong ek perangai penipu kau tu?. ke kau mmg keturunan penipu n perampas laki org? SICK!

    4

    0
  22. fedap double standard says:

    nak jd perampas tak kena kutuk jdla diva mcm Siti Nurhaliza..apa dia buat murni je pada peminat2 dia

    0

    0

Leave a Comment

Optional