Written by Bella | December 23rd, 2016

Baru-baru ini, hubungan Faye Kusairi dan Azmi Hatta dihimpit pelbagai gosip termasuk Azmi ada keluar bersama wanita lain.

Namun, sejak penyanyi Elly Mazlein memuat naik status di Instagram bahawa bekas suaminya, Azmi bakal berkahwin Februari tahun depan, ramai yang ingin tahu adakah perkara itu benar.

Antara ayat yang ditulis di Instagram Elly ialah :-

Daddy Sefhia nak kahwin Februari 2017.

Mengulas mengenai perkara itu, Faye memberitahu buat masa ini tiada perbincangan rasmi yang diadakan antara keluarga kedua belah pihak.

Belum ada sebarang tarikh ditetapkan kerana keluarga kedua belah pihak belum berjumpa. Namun, saya dan Azmi ada bercakap mengenai perkara ini. Disebabkan kekangan kerja dan masa menyukarkan kami mencari tarikh yang sesuai.

Faye juga tidak boleh menentukan jika keluarga mereka berdua mempunyai rencana untuk bertemu dalam masa terdekat.

Saya tak pasti lagi. Kalau ada pun mungkin bulan depan sebab ketika itu jadual kerja saya tak padat sangat. Apa pun tengok macam mana nanti.

Jika benar mempunyai rancangan untuk mendirikan rumah tangga, kami harap ia akan menamatkan segala gosip berkaitan percintaan mereka termasuklah isu Faye bersama Elly sebelum ini. Benda baik jadi kita doakan ia akan terlaksana. InshaAllah.

Sumber Berita : Harian Metro

46 responses to Faye Kusairi Dan Azmi Hatta Bakal Berkahwin Februari Tahun Depan?

  1. Anonymous says:

    Gasak ko lah Faye.. yg penting pasni klu Azmi wat hal lg jgn heboh2 kn ye.. simpan kemam smpai bile2.. sbb mmg fesyen azmi bini prgnt je dia stby dh betina lain.. ala mcm dato bured tuuu..

    49

    0
  2. Perampas says:

    Welcome to memey,hanyir surya,ct nrhliza club yoo.hrap jgn mroyan bla azmi wat hal blik bla ko mngdung.

    29

    0
    • Anonymous says:

      asal ko tak masukkan kali nama elly sbagai perampas..ko terlupa erk…

      27

      2
    • Anonymous says:

      sebab kes elly RAMPAS suami org jgk dulu tu tak kecoh..ex bini azmi ni x bising…sbb tu ramai yg tak tahu….sapa yg gaduh pasal elly vs faye ni, takde maknanya, BUANG MASA KORANG JE sbb dua2 SAMA SAJA

      18

      1
      • minah jambu say no to DRUG says:

        pasal ex bini azmi ni dia bukan pelakon n penyanyiii cuba kalau ex bini dia penyanyi eeemmmm sama jugak mulot diaaaaaaa …

        3

        4
        • Anonymous says:

          ex azmi tu penyanyi ke bkn penyanyi ke, takda kena mengena pun…masalahnya time tu elly sendu..and dia pun senyap x kuar statement sbb takde provokasi dr ex wife azmi
          mcm siti, ex datuk k pun bkn artis jgk, tapi kecoh sbb tu SITI NURHALIZA.
          mcm hanis suraya, liyana manan pun bkn retis, tp liyana kuar statement dan si hanis pulak x sedar diri balas statement

          2

          1
        • yg benar says:

          Cik….
          1st wife AH tu pelakon top jgk dulu tau… AH tu pon kerja dgn kompeni FIL tau ms bercinta dgn elly….
          ni sy berckp ttg fakta bkn sekadar gossip yer sbb sy knl orgnyer… now faye tgh nk berbaik2 dgn ex tu…

          0

          0
  3. KakLinaKakiDrama says:

    si hatta nk kawen, motip kak lina drama yg sebuk up kat socmed?

    24

    1
  4. geramplakhakak says:

    kenapa ko pulak yang mnyebok up status kenapa..nak mengajak follower ko mgutuk dorang lagi la kan…tak habis2 ko neh…dah tau awk tu seteru dgn dorang tk yah nak timbulkan provokasi..suke nau kejau publisiti murahan…tuan punyer badan tak ckp ape ko plak lelebih….haiihhh

    37

    0
  5. Anonymous says:

    ko pulak yg over elly..

    20

    2
  6. liz says:

    si elly update status mcm tu naper? dia ni mmg konfem attention seeker. suka create drama.

    28

    2
  7. melati says:

    Entah lah…muka Azmi mcm Goreng pisang tk abis masak pun ader org nk.??? kalo kaya ok gak..!! Pokai plak tu….mungkin Faye ni dh Gila @ Mata dh spero kot…entahhhhlewwww…!!!

    7

    0
    • Anonymous says:

      tajuk utama knp elly yang meyebok up status …azmi ngan faye nak khwin lantakkan..tak kisah arr…cik melati tolong siasat knp pmpuan ni yang lelebih..

      8

      3
  8. kucing terbang says:

    dulu aku kesina kat si lina pom pom ni
    sekarang jadi meluat. attention whore sangat la.
    plis la… dunia ni bukan cuma ada kau , AH dan si fake tu.. salam dunia ni masih ada neelofaaaa dan patah amin ok :p

    18

    0
    • Mat rock says:

      Aku pon same org pompan ni over, jantan klo dicaras awek,tunang or binik atau mencaras xde pon heboh relax je lps 3jam da dpt pengganti, org pompan klo gdooh dgn kapel, putus, cerai, etc post kat fb, ig, Twitter etc konon ramai nk try konon laku sgt, laki relax je tp lps tu laki yg nikah dulu yg pompan meroyan dr hari ke hari, stalk ex x penah benti pas tu fitnah kutok perli sane sini, come on la ponpan2, sedar la k..

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Macam kewak je perangai kau pompom.
    Org tu yg nk kawin,, kau plk yg menyibok siap hapdate kt status kau.
    Nnt bg jawapan klise ,, “biarlah tu ig saya”
    Pala bana ang ig ang.
    Abis yg diri org tu yg ang sibokkan ?? Apa kes ?? Diri org tu biaq p la kt depa.
    Makin bodoh aku tgk si elly ni.

    5

    2
  10. makcik says:

    aku meluat kat dia sebab tengok cerita 7 hari mencintaiku

    6

    1
  11. Anonymous says:

    Mari kita doa kan yg terbaek tuk semua. Aamiin

    6

    1
  12. mira says:

    elly ni meroyan lah..tak boleh move on lagi ke …biaq p lah die nak kahwin.sibuk je

    5

    2
  13. damai says:

    bagus lah nikah cepat2, x adalah nak kepit sana sini, dah kahwin nanti baru hang tahu sape ker si budak azmi nie

    1

    1
  14. Anonymous says:

    Ntah2 Elly cma mluahkn jer kot..luahn ati dia..mngkin ada trlints prsaan sdih d hti dia..krna AH prnh brtahta d hti Elly & ayh kpd Sephia pulak tu..bfkirlh scara positif

    Maaf yer..cma andaian jer..

    4

    8
  15. Intai2 says:

    Faye tu mcm sama watak dia dlm 7 hari mencintaiku perosak rumahtangga. Tp itu x berjaya yg ni dia berjaya….

    10

    0
    • hoiii says:

      abis ko ingat elly tu baik sangat ke? untung la ex-bini azmi taknak kecoh-kecoh je. kalau ex-bini azmi tu artis dah lame dah elly tu kene kecam.. ko ingat berapa lame die bertunang dulu.. bertunang dulu dengan laki orang la weiii…

      0

      2
  16. Anonymous says:

    Hahahahaa..kuat pngaruh ceta 7HM yer..smpai tbwa2 k alam realiti plakon..saya juga pmint stia ceta 7HM..trbaikkkk

    9

    0
    • damai says:

      yes mmg terbaik cerita 7 hari mencintaiku, pelakon2 dia semua superb, tapi ending x best lah happy ending, ending sad ending lagi best punya, Mia dan Alissa accident otw nak balik, itu baru btl2 berderai2 baldi air mata, but still superb semua lakonan, dan mak andak, dlm cerita nie, dia jadi wanita sakit jiwa, dlm cerita Lara Aishah, jd pembunuh upahan, both watak dia lakonkan mmg menjadi

      1

      1
  17. Anonymous says:

    eeee.. jantan tu yg ko nak.. plssss…..

    4

    0
  18. Saudari says:

    Pom pom tu..please move on lah..

    0

    2
  19. Anonymous says:

    Makin menyampah dengan si kepompong ni. Move on je la weh. Yang kau pulak sesibuk buat announcement tu kenapa? Memula dulu kesian kat dia masa baru keluar cerita bercerai. Tapi bila tau dia sendiri pernah merampas,hilang kesian. Kau buat kat orang takpe,kena batang hidung balik tau meroyan. What you give,you get back la. Kifarah.

    2

    2
  20. aku says:

    kau pencuri…kau pencuri….kau pencuri……kau perampas…kau perampas……kau curang….kau curang……kau dayus….kau dayus……………………….fuhhhh penat

    3

    0
  21. lorat says:

    korang perasan tak muka faye ngan (bakal) laki dia tu seiras, kalau letak face swap pun kekal sama jer.

    8

    0
  22. miss pengsan says:

    Aah.sibuk je elly.kata taknk cite dah.nak fokus hal lain.nyibuk letak kat ig bagai.gatal sgt dahla tu

    1

    2
  23. faktab says:

    fake, kau pasti ke elly ckp yg nk kawin tu azmi & kau? ntah2 dgn org lain. muahahahaha beria kau menjawab kan

    4

    0