Written by AbangNara | October 6th, 2016

Setelah sekian lama berdiam diri dan berteka-teki, akhirnya Faye Kusairi telah tampil membuat pengakuan bahawa bekas suami Elly Mazlein iaitu Azmi Hatta adalah kekasihnya. Sebelum ini memang telah bertebaran gosip bahawa Faye dan Azmi bercinta sehingga Elly Mazlein telah membuat sindiran pedas menerusi Instagramnya. Malah ada desas-desus menyatakan punca penceraian antara Elly dan Azmi adalah kerana Faye Kusairi yang menjadi orang ketiga. Namun sebenarnya Faye Kusairi mula rapat dengan Azmi Hatta selepas pengarah drama tersebut bercerai dengan Elly Mazlein.
faye kusairi
Faye Kusairi juga memaklumkan yang dirinya tidak akan rapat dengan mana-mana lelaki yang bergelar suami orang. Faye juga sempat menjawab sindiran pedas Elly Mazlein yang ditulis menerusi akaun Instagramnya. Kata Faye Kusairi:-

Saya mengakui berkawan rapat dengan Azmi tetapi ia berlaku sejak Disember tahun lalu iaitu kira-kira dua bulan selepas mereka bercerai. Saya menafikan menjadi punca perceraian mereka. Ketika perceraian mereka saya sedang bercinta dengan orang lain dan selepas saya putus cinta barulah saya kenal Azmi. Itu pun selepas saya meminta Azmi menunjukkan bukti perceraiannya. Saya tidak akan rapat dengan dia jika saya tahu dia masih suami orang.

Saya malas hendak komen apa tujuan dia (Elly) yang kerap kali ‘menyerang’ saya. Saya juga tidak ambil tahu atau terasa hati dengan tindakan dia. Tuduhan-tuduhan yang dilemparkan kepada kami itu biarlah kami dan orang-orang sekeliling sahaja yang lebih mengetahuinya.

Sebelum ini saya sering gagal bercinta dan tak jadi kahwin, ia membuatkan saya agak takut untuk terlalu merancang. Insya-Allah, kalau ada jodoh kami adalah, namun ia bukan dalam masa terdekat ini

elly hatta

Elly Mazlein dan Azmi Hatta

Sebelum ini, rumah Faye Kusairi pernah diserbu oleh JAIS kerana tuduhan khalwat sehingga menimbulkan kontroversi kerana tuduhan tersebut adalah palsu. Apa-apa pun, semoga Faye Kusairi dan Azmi Hatta bahagia. Dua-dua pun dah single mingle. Memang sesuai sangat kahwin dengan cepat untuk mengelakkan sebarang masalah. Tak gitu? Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to Faye Kusairi Akui Bekas Suami Elly Mazlein Kekasihnya, Mula Rapat Selepas Penceraian

  1. aku says:

    kelakar

    45

    0
    • Anonymous says:

      Rapat lps cerai?tp ko ttp jadi punca dia bercerai,betina spesis mcm dia ni mmg x boleh pakai,ko tggu jelah turn ko nnt 1000X lebih menderita lps apa yg ko bust kat irg lain tu lg2 time wife org tu tgh pregnant,tgk je apa yg jd kat fasha,jgn la nak layan sgt laki org ni mcm ko tu perempuan murahan..

      90

      0
      • lin says:

        betul..sebenarnya kita tak perlu balas apa2 jika org buat kita..tuhan tahu la nk balas macam mana..cepat atau lambat je..

        3

        0
    • Anonymous says:

      Sedih. laki muka tak siap jugak yg jadi rebutan. Kot ye pon ko nak di label sebagai perampas, cariklah yang elok faye oi. barulah berbaloi dicop perampas.

      62

      0
    • adi says:

      eeee. perampas!!

      9

      0
      • kalimuthu says:

        sblm aku tulis..aku nk gtau yg aku bkn peminat kpd kedua2 artis wanita ni..aku xbelahkan sesapa..cuma aku heran pasepa org TAK mengutuk ex elly huh?wujud oo laki yg sanggop tinggai anak bini pasai pompuan lain.kdg bukan salah pompuan tu pon.tp nmpk gaya 100% slh pompuan tu sorang ja.kenapa ckp perampas?kalau laki tu xmenggatai memujuk rayu bg harapan palesu ke pompuan lain,pompuan lain tu pon xlayan la.pls la..zmn lani xleh pakai isu perampas..isu jantan xguna belambak ampa xmau ckp.sah2 slh jantan tu kot tinggai bini ngandong.p kutuk jantan tu aaa

        32

        2
    • minah jambu say no to DRUG says:

      anuar zainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn i lov uuuuuuuuuuu eemmuah…!!

      0

      1
    • mimi says:

      faye dah byk kali gagal dlm percintaan… ngapa????? sebb x da org nak, kebas laki org…

      5

      0
    • jiji says:

      faye, murahnyeerr harga dirimu… kat KL tu ramai lagi jejaka tampan n berbudi bahasa…. si azmi kok kak tu jugakkk ko terliurr…

      4

      0
    • dhia says:

      suami elly kata dia istikharah untuk cari perempuan yang baik2 tuk jaga dia. patutnya dia yg kene bimbing elly. spy jd lg baik.bkn tingal dan cari yang baru. klo mmg nk cri istri yang baik cari stok2 ustazah laa ye. lg satu kalau rasa elly kuat cemburu dia patut elak dari buat elly cemburu.. kalo dy pon muka xblh percaya mana elly x was2 dkt dia.

      0

      0
  2. scha says:

    Aq peratikan je perangai betina nih.. kejap ngaku..kejap x.. tOya kau faye!

    61

    0
    • faye sangap laki orang says:

      finally mengaku jgk betina ni kan! industri kecik jer, org sekeliling mesti bercerita lah. yg tak tahan tu, still nak buruk2kan elly. apa kejadahla betina ni!

      56

      0
      • Kak Ram says:

        Kak Ram pelik sungguh, mcm dh takda jantan lain jer dlm dunia. nak kata handsome, TIDAK sama skali (HAUK), nak kata kaya, HANTARAN pun berhutang. Ish…. Ish….

        45

        0
        • minah jambu - safety first says:

          patut la cepat2 nak bertudung huh ! rupa nye nak tubjok baik depan bekas laki elly ni konon2 elly lah yg tk baik n tk bertudung ! betina ape kau ni ha ! dh rampas laki orang n jadi punca perceraian dorang boleh pulak mengaku yg dia kekaseh bekas laki elly huh ! memang pompan bertudung ni dh jadi trend masa depan jadi perampas pastu nanti cakap dh jodoh nak buat camanaaa…senang cakap eh !!!!

          10

          0
  3. qees says:

    iye lh tue

    8

    0
  4. mambo no.5 says:

    no surprise.. dulu tak bercinta konon..

    17

    0
  5. kecik says:

    sudah terang lagi bersuluh..

    11

    0
  6. Peminat setia elly says:

    Kalau dh perampas tetap perampas ..jng nk berdrama sangat lah .. org yg jadi perampas ni akan kne balik suatu hari nnti . Cepat atau lambat je .

    24

    0
  7. Cikkilata says:

    Usually, perampas mmg xkan ngaku diri dia perampas… Ni spesis hanis suraya la ni… Awal2 x nk ngaku… Last2 bila dh x leh nk cover, putar belit konon2 rapat lps bercerai…

    36

    0
  8. damai says:

    jwapan slmt untuk diri sendiri. kalau anda tak layan in first place lelaki tak menaruh2 harapan sgt. lelaki mmg gitu x blh nampak prmp cantik and manja2 gitu, mula lah berangan nak pasang 2 den dgn elly sarat mengandung of course elly x relakan, jadi gaduh tuduh menuduh, akhir kerana saking cintanya dgn prmp lain, elly pun dijatuhkan talak. lepas tu x nak jadi gossip mrk pura2 x bercinta wahal, dah terkena dgn teman baik sy tapi teman baik sy mempertahankan rumah tangga dia dgn cara dia sendiri, cara diplomatic wpun hati dia teruris sgt2, tapi demi anak2 biarlah hati dia terguris tapi jgn anak2. skg alhamduillah, anak2 dah berjaya dimenara gading, baru suami sedar jk dia ambil keputusan berpisah dgn isteri pertama dan kahwin dgn prmp yg dia “suka”, adakah anak2 akan berjaya dan syg dia sperti skg

    0

    0
  9. dd says:

    kalau mula rapat selepas bercerai, bagaimana elly mazlein boleh petik nama dia ketika mereka dalam proses bercerai/sebelum bercerai. peliknya hehe.

    48

    0
    • Opah maheran says:

      Opah rase elly mazlein ade magic r. Dan2 petik nama orang tu, dan2 betul2 orang ade scandal ngn laki die. Perghhh.. hebat betul elly.
      Faye ni bengong. Dah kalau betul ko ade hubungan ngan laki orang tu, mengaku je r. Ni menipu, burukkan elly plak. Jahat betul perempuan ni. Dah lah laki dia ko ambik, pegi burukkan dia plak. Pastu konon2 innocent plak. Menyampah opah

      35

      0
  10. wiwittt says:

    haha..kantoi sudah…
    last2 ngaku jgk ko..mcm xde jantan lain..
    xde kerlasss lansung..huh

    15

    0
  11. Anonymous says:

    Bukan haritu kata nak ambik tindakan, saman semua tu ke? Artist malaysia ni kalau bab nak berlagak tunjuk ‘pandai’ semua hebat.

    37

    0
  12. Anonymous says:

    Hanis seloya wannabe… btl la Elly Mazlein ckp ko ni merampas cuma nk acah2 suci je sblm ni… skrg ngaku pulak ye.. pelik jgk.. klu btol mmg xde apa sblm ni knape selepas cerai tup2 bgelar kekasih ye?? Heran jgk… pas ni buleh buat PC ye..

    19

    0
  13. aku says:

    eh dasar perempuan jalangan betul
    jaga la ko
    adala balasan ko. xlama lg..ko tunggu je lah

    9

    0
  14. Nab jual tapawe says:

    Mana kes konon nak saman elly ari tu. Hak tuii. Kau tunggu la faye dpt nasib yg sama dgn elly. Kene cerai masa peknen. Kot ye pun carik la jantan lain. Hadoiii

    11

    0
  15. abc says:

    sebelum berkawan rapat..mestilah berkawan biasa biasa

    17

    0
  16. Fake Kuperampas says:

    Betine murahan!!! Enough said!!

    12

    0
  17. Anonymous says:

    laki mcm tu pun berebut…apa daa…hahaha

    12

    0
  18. kannnn says:

    Setelah bhempas pulas ko mjerit dlm melodi, meroyan bagai pertahankn diri..la ni ko kata korg couple..x ke bangang ko jilat balik ludah ko sendiri..dh habis lh ko lelaki bujang smpi laki org ko amik..tau la pengarah ko goda sbb nk job..tp masalah laki org, ko musnahkn ms depan rmhtangga org..xde kbaikan langsung..

    26

    0
    • minahtampoi says:

      what goes around comes around!

      1. dia cakap dia bukan orang ketiga dan bukan punca penceraian
      2. dia sakiti hati perempuan yang selepas berhempas pulas melahirkan
      3. dia tabur fitnah, dok elly tu yang fitnah dia
      4. dia ganggu rumahtangga orang
      5. dia rampas kebahagian anak elly, dibesarkan tanpa ayah

      go to hell pls faye, kami tak bodoh. kau yang bodoh

      55

      1
  19. Anonymous says:

    biasa la stmnt cam ni..sy rapat menjak dia bercerai…jgn nk kelentong kita org la..ko ingt kita org ni semua bodoh..sepatutnya nama ko fake ku..bru sesuai..aku x suka la klau dia ni berlakon..bukan best mane pn…lgi2 y watak tukang gaji tu..poyo jeeeeeee

    13

    0
  20. Zazaza says:

    Ape yg diorg nampak kat laki tu smpai nak berebut..serius tak paham

    8

    0
  21. Anonymous says:

    SUNDAL !!!

    15

    0
  22. Anonymous says:

    Tunggu turn ko pula kena game dgn jantan meloya tu,to Elly Mazlein doa2 org teraniaya tiada hijab/batas dgn Allah,ko doa je siang mlm walaupun x nampak skrg tp dlm hubungan dirg tu mesti alami mcm2 masalah n hati dan jiwa pun mesti x tenang..padan muka jahat sgt robohkan rmhtgga org..

    11

    0
  23. Anonymous says:

    Statement x boleh percaya,ko putus cinta pun sbb nak menggedik dgn laki org kot2 kantoi juga dgn bf dia sbb berpoya-piya dgn laki org,agk2 la nak menipu pun klu ko bukan punca perceraian diorang mcm mn nama ko boleh terkait dlm masalah rmhtgga diorg..

    3

    0
  24. Anonymous says:

    Ini baru betul perampas. Asyik interview perempuan je, cuma interview lelaki. Dia ceraikan Elly sebab Faye ke?

    11

    0
    • Kak pah says:

      Jgn rsau nnt mst jantan tu klua statement
      ‘Faye bukan punca saya bercerai dgn elly’
      Whatdeee…????

      3

      0
  25. Anggun says:

    bagus la elly dh terlepas dr laki yg tak semegah tu.jaga anak baik-baik ye

    10

    0
  26. brunes says:

    eww another spesis artis(artis ke?) hijab bangang.. deny deny deny and then accept, puii! kalau ye pun ko nak becinta, ko carilah yang lain industri atau orang lain yang bukan lepas cerai dan ex wife dia tu bukan lepas melahirkan dan tak pantang. tak sensitive ke awak ni? perempuan tak berhati perut! pas tu cakap macam ko plank yang victim. aku tak heran lah elly tu nak sindir kau, orang lepas melahirkan memang jiwanya sensitive dan how dare awak cakap awak bukan punca? we readers are not stupid lah, tak kasi timeline pun we already know. hakptuiii!!! WE LOVE U ELLY!

    18

    0
  27. kupu-kupu says:

    menyampah aku tengok pempuan ni. dulu yo2 nak saman elly mazlyn.. sundal punya pempuan

    8

    0
  28. puteri mawar biru says:

    artis malaysia, mula2 beria2 menafikan, tp yg d nafikan tu lah sememangnya perkara sebenar, dahh bnyk sangat jadi, konon2 xdaa hubungan, tunggu 2 ke 3 bln keluar lah statement kami mmg bercinta tp selepas penceraian, kau yakin kau bkn puncanya?? “saya malas hendak komen apa tujuan dia (Elly) yang kerap kali ‘menyerang’ saya”.. mmg kau xperlu komen apa2 pon faye,xperlu utk kau sakitkan hati elly lg, xkena kat kau lg faye boleh lah ckp mcm tu, kau ingat sng ke dia lalui smua tu, di tinggalkan saat mengandung anak pertama pulak tu, ank membesar tanpa insan bergelar bapa di sisi,seseungguhnya kak elly seorg yg tabah, smoga penderitaan akak skrg akan d ganti dgn sebuah kegembiraan, inshaallah, terus tabah demi Puteri Sara Sephia

    0

    0
  29. mimah says:

    Fasha pun ckp mcm tu jugak dulu….byk artis yg ckp mcm tu jugakkk…mmmmm…masalahnya DAH NAMANYA LAKI ORG…JGN KAWAN DGN LAKI ORG….ISLAM PUN NASIHAT MCM TU KANNN….BUJANG BERLAMBAK KT LUAR TU…HENSEM2 LG…kang nanti bila bekas bini sindir2 mulalah baru nak berlagak mcm insan teraniaya…mulalah keluar tazkirah macam2…saya teraniaya laaa…tepuk amai2 sebelah tangan tak berbunyi laaa….jodoh dah ditetapkan sejak dr lahir laaa…..macam2 perangai pompuan skrg….

    23

    0
  30. Anonymous says:

    geng hamis soloya

    9

    0
    • Anonymous says:

      geng jemah mona fendy jua

      5

      0
    • Aoodik sio si zuphio aol ilbsio il sik.skhaioaii auon vsij siob aoo wibaibhiiaibs uwiob aib wooo ibainwobbwob. Sipjbsio aoopn.sion siwobso sio wio sio soo aio sgjk so sinwonwi suonk si siobbs ha qik qibian aoo in aj iibaob aib aok. Son jb sik.so. sikskk..

      0

      0
  31. Maya says:

    Omggggg…..bodohnya betina ni. Cari lah yang kaya raya boleh beli mansion sebuah. Yang ni hutang hantaran pun x bayar……eeeeeeeee . Cinonet pun kecik…..eeeeeee. Muka pun x hensem eeeeeeeee…….segala2nya eeeeeeeeee….

    12

    0
  32. Anonymous says:

    lelaki jenis cmni la yang x leh dijadikan iman tuk didik isteri…

    semoga kamu berdua diberikan kesedaran… mudah2an

    6

    0
  33. BUNGA MAWAR says:

    alaiiii…bekas org pun nak ambil..
    tulah adanya perceraian cuba tak de percraian semua org hidup senang..
    bulan ne nikah esk2 lusa dah cerai
    nnti ckap jodoh x panjang lah ape lah balalallalalalla
    bahagia syatan nanpak cerai berai

    4

    0
  34. pemerhati says:

    Aku dah agak benda macam ni mesti jadi punya hamba betul hidup ko pompuan!!!!!!!!

    4

    0
  35. Anonymous says:

    jenis lelaki dayus jenis perempuan murah…….. bersepah2 sana sini……. ubatnya BOIKOT je

    5

    0
  36. Anonymous says:

    cepat jg ye terus bercinta dalam masa 2 bulan tu. i mean, cpt jg si azmi ni move on n trs kenal2 rpt faye. faye ni pula cpt terima lamaran jd gf sdgkan br je putus dgn ex bf dia.. apapun, semoga bahagia

    7

    0
  37. sars says:

    mmg spesis pansha sandar… hami seloya… pejah ilai… dll.. modus operandi pon seakan akan sama… dah terang2 org tu bercerai petik nama engko… dan dan pulak lepas bercerai baru nk ngaku…. mmg kelakooorrrrrr….

    9

    0
  38. me says:

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…
    finally…
    ko ingat ada org nk sokong ko ke…
    elly ari tu takde pun nk sebut nama saper2…memang dia tak sebut..tetiba ko yg mcm kera dlm hutan kluarkn statement yg elly tu fitnah@tuduh ko. pastu ko lak yg meroyan nk saman elly. elly balas dia tidak takut klau ko saman dia skali pun…ko lak yg diam tak saman2 pun. ni baca ko lak yg mngaku. imposible..ko rapat dgn ex laki dia lepas dia bercerai…oh mna mngkin. bukan main siksa lgi elly tu nk khawin. bertunang skit punya lar lama. ni mesti ko punya hal mangkuk ayun sgguh
    setahu kamilah,…selama elly dlm industri artis ni dia lgsung takde gosip yg teruk2..dia bukn artis yg kejar glamer. dia dulu dlm industri artis seblum ko.

    3

    0
  39. Anonymous says:

    Kesian kat org yg berhijab dgn ikhlas terkena tempias cacian org luar dek perlakuan org berhijab pura pura baik gini.

    5

    0
  40. guling guling says:

    Geng kamceng Hanis Suraya, bini Norman Hakim sekarang ni. Memula kacau laki org, tak ngaku. Last last batang tu juga yg dia ngaku utk cucuk pukis dia…. loya tekak dek minah guna hijab lindung aktiviti mencuri laki org ni…. poyo..

    8

    0
  41. Anonymous says:

    perempuan jahat. xberhati perut. laki miang. xsedar diri

    2

    0
  42. Anakammaporey says:

    Dasar pokemon!!!

    7

    0
  43. nana says:

    of course baru ngaku sekarang rapat lagi sebab dah bercerai.dulu rapat juga kalau tidak takkan elly boleh tau skandal ni.tak baik dik kacau rumah tangga orang.kesian elly dan anak yang tak berdosa

    4

    0
  44. Anonymous says:

    sundal tak sedar diri.. bukan lawa pun… ptuiikk… tunggu la karma tetap ade

    2

    0
  45. Me says:

    Faye ni fake sangat.alasan artis yg dah sailang suami orang memang macam tu..contohnya hanez suraya.kalau ye pun bercinta lepas bercerai..maknanya kau jadi punca bf kau tu tak pergi tengok anak dia lepas 6 bulan budak tu dilahirkan..

    4

    0
  46. mawar berduri says:

    kalau dah skali pgang title perampas tu selamanya lah jugak 0rg akn ingt kau tu perampas, bkn nk ckp apa lah faye, benda xjadi kat kau lg, b0leh lah kau belagak mcm kau yg teraniaya, ingat k, diaa tu se0rg ibu tau, dia bsusah pyah mgandung n mlahirkan anakk dr lelaki yg tgah kau rampas skrg,di ceraikn saat mgandung ank pertama, ank lahir tnpa merasa ksih syg se0rg ayah,n kau kna ingat 1 bnda berd0sa skiranya kau punca ex husband dia abaikan putri sefhia, walau apa p0n itu ank dia, pewaris dia, d0a 0rg teraniaya ni xda hijab tau, ingat sikit, U play drama U get karma ,,

    10

    0
  47. Anonymous says:

    Dah agak dah… Retis x de kualiti cam ni apa nak heran… Biar x hensem.. Janji bila pegang org cam ni – ada job…

    2

    0
  48. ROTI PLANTA says:

    eeeeee anu kecik cenenot ni jugak korang kejar. tak puas seyyy. meroyan nak cari jantan lain nanti

    1

    0
  49. sentap says:

    betina plastik…mana nak mgaku…dan2 la ckp lps cerai baru rapat…adira part 2 ko ni…blakon watak bibik je sesuai la

    4

    0
    • dina says:

      this type of artis please boycott.
      don’t watch their drama n movie.
      patutlah pakai hijab tiba2 sebab nak cover dosa dan nak nampak suci kan.
      and worse nak buruk2 kan si Elly pulak.
      sakit mengandung, beranak n kena tinggalkan suami sikit pun dia tak consider.

      6

      0
  50. melati says:

    Jantan muka mcm Pokemon tu korang rebut kan……kalo Dato Sheikh Muzaffar…lain lew…!!! wakakakakaakkaakakaaa

    6

    0
  51. anon says:

    Dulu tak ngaku, skrg mengaku pulak. Jantan ni pun satu, dah tau ada bini wat ape gi layan perempuan lain.

    2

    0
  52. Anonymous says:

    another stupid women………………………………..

    2

    0
  53. Anonymous says:

    puas ati tgk semua komen kat sini hamun faye ni. harap bertambah lagi sampai dia dapat balasan. #teamellymazlin

    3

    0
  54. Anonymous says:

    fake kusyairi

    2

    1
  55. Anonymous says:

    muka tak malu muka tak berjenis si faye dn mamat tu ..itulah pasal

    2

    0
  56. aku says:

    “Saya mengakui berkawan rapat dengan Azmi tetapi ia berlaku sejak Disember tahun lalu iaitu kira-kira dua bulan selepas mereka bercerai”
    time tu elly tgh sarat mengandung kot.klo lafaz time mengandung jatuh lepas perempuan tu melahirkan.maksudnya mereka msih suami isteri…faye ko ni mmg betina spesis haney.its ok skrg Allah byr semua cash..tgu msa kau plak.

    5

    0
    • dadi says:

      Agree …Allah akan bayar cash dengan semua perbuatan & kata-kata yg tak jujur.. menipu betul lah org nie.. ckp rapat disember..mulut boleh sukahati ckp jerr..tp Allah tahu jer kebenaran

      0

      0
  57. mak c kina says:

    seb baik ko jenis retis yg xslalu kluar tv…klu x,aku kne tukar channel…hahaha…

    3

    0
  58. Anonymous says:

    hanya lelaki baik tuk wanita yg baik2 aje…so u both truly compliment to each other!!

    doa semoga kalian diberikan kan kesedaran…insyallah

    0

    0
  59. Anonymous says:

    perampas!!!!!!!!

    1

    0
  60. Anonymous says:

    Gila faye

    0

    0
  61. Anonymous says:

    fasha sandha dah pun dapat atas apa yang dia buat. so utk yang lain2 tu tggu la one day akan dapat jugak. dunia ni bulat.unless kalau macam memey mungkin lain sbb dah berbaik n abby dah redha. skrang pun semua nampak bahagia. hmmmmm.. apa nak jd dunia skrang ni.

    0

    0
  62. faye bonggok says:

    faye dh kematu,, x da jantan lain doh kat KL tu…. kemaruk gan laki org…

    0

    0
  63. dato rahim says:

    antara list artis yg ada sindrom nafi kemudian mengaku dan stok2 perampas

    ctdk
    memey /norman
    fasha
    hanez suraya
    eqin/mawi
    hanis zalikha (penyebab hairul putus dgn faralyna hairul mmg giler kejar hanis)sedangkan masa menang dgn dazrin game apetuh masih couple dgn faralyna- baru2 ni dlm tv hairul mengaku(tanpa sedar) offer hanis beg jenama mewah hasil kemenangan itu selepas menang)
    faye
    lisa – x ngaku bercinta dgn yusri last2 betul
    linda jasmine n husband
    lizawati – x ngaku bercerai last2 betul
    adira

    ramai lagi la ..pokoknya semua retis pun bimbo

    4

    0
  64. Anonymous says:

    Simpati dengan Elly dgn anak yg masih kecil. Buat “lelaki” dan “ppuan” yg budget xbersalah “What goes around comes around”.

    2

    0
  65. sukahatiaku says:

    statement bangang bin bahlol bin bgok….. aiii kecik2 x nak mampus besar2 nyusah kan org… cuba cerdik ckit bg statemnt ….. dah becerai br rapat konon…. weh faye jgn ingat org bodoh cam ko la magkuk!!!!

    0

    0
  66. Noname says:

    Aku xkisah sgt la apa yg jdi kat elly ni sbb dia tu pun prangai busuk gak dulu p rampas si azmi ni dari ex wife dia. Tuptup bila dh kene kat btg idong sendiri pandai plak dia nak menyalak. Kesian sungguh nasip kau huhu

    0

    0
  67. asmara says:

    Ambik laki org, Kelamaan nanti kena cerai juga.banyak la berlaku mcm tu..tunggu aje la Faye

    0

    0
  68. asmara says:

    Ada jenis sikap lelaki mcm azmi ni, kawin la ramai dan jenis pompuan mcm mna pun,ending mesti di ceraikan. Lps tu bagi la surat sebab nak tunjukkan dia benar. Berhati2 la lelaki jenis mcm ni..lps tu dia suka la ex Bini dia kena kecam..

    0

    0
  69. dhia says:

    suami elly kata dia istikharah untuk cari perempuan yang baik2 tuk jaga dia. patutnya dia yg kene bimbing elly. spy jd lg baik.bkn tingal dan cari yang baru. klo mmg nk cri istri yang baik cari stok2 ustazah laa ye. lg satu kalau rasa elly kuat cemburu dia patut elak dari buat elly cemburu.. kalo dy pon muka xblh percaya mana elly x was2 dkt dia.

    0

    0
  70. Raxziq Aiman says:

    Muka pecah rumah jadi rebutan bluerkkk

    0

    0