Written by AbangNara | August 15th, 2010

fauziah latiff di gaza

Terharu dan kagum kami dengan kesungguhan Fauziah Latiff @ Gee nie. Senyap-senyap sudah berada di Gaza rupanya. Tak perlu nak kecoh-kecoh, tak perlu nak heboh-heboh. Orang kata buat baik kena senyap-senyap je kan. Inilah contoh terbaik di kalangan artis.

Sebelum nie berapa ramai artis yang dengan poyonya cakap nak pergi ke Gaza. Tapi bila ada chance cakap tak boleh sebab ada show la apalah. Takut cakaplah takut. Jangan cakap beria sangat kalau tak mampu nak buat. Nanti diri sendiri yang malu.

Kepada Gee, kami respek 200% dengan anda. Tahniah kami ucapkan kerana sudah berada di Gaza. Semoga mizi anda tercapai. All the best dari kami.

126 responses to Fauziah Latiff @ Gee Kini Di Gaza, Semoga Selamat Hendaknya

  1. wowwww bagus nya ! hrp2 selamat kat sna . tahniahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • JersiNo20 says:

      abg nara sayanggggg… myb artis yg nk pg pd awalnyer tu xjdk sbb bnda lain, bkan sbb tkut.jgn ler 2lis cmtu.kalu x slah sya HATAN antaranya..dia kn dh jnji nk wat function Pancaindera, jtuh plk pd date yg same.myb bkn rezeki dia, Insyaallah dec dia plk menyusul klau ad rezeki.pd kak GEE, hope selamat kembali ke tanah air.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Man says:

        Nara dah bagi statement cover malu kat komen bawah tue… dah rase bersalah + malu ler tue org marah2 dier perli2 artis… hihihi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. yeahh aku firstt. :)))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. bukan peminat fasha sandha says:

    betul! semoga gee selamat pulang ke tanah air…. artis2 lain toksah poyo hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Dauspozi says:

    Kagum dgn Kak Gee… Semoga selamat di Gaza… haha, x mcm artis http://bit.ly/97VsoD ni ckp nak gi Palestin, sampai skang senyap je… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aku laa says:

    “Tapi bila ada ‘change’ cakap tak boleh sebab ada show la apalah”
    wakaka..chance la bkn change huhuhuhu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AbangNara says:

      hahaah. terima kasih sebab prihatin. jap nak betulkan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tajam betul pemerhatian awak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        ayat perli FAIZAL TAHIR 2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rosh says:

          satu lagi “mizi”sepatutnya misi…BN…tlg prihatin sket yer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          SEMUA EJAAN NAK JADIKAN EJAAN AMERIKA… S JADI Z… JADI LE mISi ke miZi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Liza says:

          Bukan Faizal Tahir la tapi HATTAN.. FT akan menyusul kemudian rasa2nya bln depan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          FT pun cakap mcm 2 gak… cube tengok page yang lama kat BN ader cite 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. waaa….kagum tengok kak gee…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Alhamdullilah, Semoga Di Murahkan Rezeki.. Dapat Pahala Berganda Nih…. Hehehe…. We Love Kak Gee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. lol says:

    Tabik spring utk gee..salute sgt2!

    sorang lg artis yg leh dijadikan kbanggaan slain drpd only a few yg ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • so what says:

      betol..ada gak citer positif ttg artis Malaysia..tapi kalo BN nak kuar citer positif aje ttg artis kite maunye cume ada 10 entry setahun..hehe!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. landax says:

    wah kak gee!!love u!!hehek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. cahaya90 says:

    semoga kak gee selamat disana dan selamat juga pulang ke malaysia..amin

    AbangNara..betulkan cepat!!!
    “semoga MIZI anda tercapai”??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. b4rd says:

    Comey pon kak gee pakai tudung …. moga2 terbukak la pintu hati untuk terus pakai tudung :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. maya says:

    alhamdulillah dengan perjuangan suci Gee ke Gaza tapi sebelum tu, elok lah perbaiki diri dan ajar anak2 jangan main dengan anjing lagi seperti kontroversi dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • so what says:

      Insyaallah kak gee dah brubah..doakan utk dia ok..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nauzah says:

      tu la antara sebab Gee bcerai dgn jo..
      jo tak kisah anak2 main dgn anjing.. tp Gee sangat kisah! demi pertahankan hukum agama supaya tidak diperlekehkan, Gee sanggup berpisah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zul says:

        suami dia dlu kan org cina..
        tokey arak beb..ape ade hal main ngan anjing.
        perniagaan arak tu turun temurun dari keluarga dia..
        nauzubillah..
        ini benda betul..bukan bohongan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Fact-oriented Person says:

    Baarakallaahu fiiha..semoga keprihatinan & kesungguhan Gee diberikan ganjaran yg sebesar2nya terutamanya dlm bulan Ramadhan..jauh lebih bagus Gee ni dari diri sy kerana sanggup ke Gaza berisikokan nyawa demi misi bantuan kemanusiaan di sana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lor says:

      FOP nie tuduh org lain tukar nick name… Nie dia pun tukar nick name… X caye tgok, kejap taip FOP penuh, kejap FOP pendek, kejap F-O-P, kejap O kecik… Hahaha! Kantoi pakai banyak nick… Uhuhuhuu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SuLtAn PeNaNg says:

        HG SAIKO APA NI LOR..DOK KOMEN BENDA YG SAMA JA 2-3 ENTRY ISU NICKNAME FOP NIH. TAKDAK IDEA NAK KOMEN NATANG LEN KA?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lor says:

          Aku suka ulang2… Best…! FOP nie tuduh org lain tukar nick name… Nie dia pun tukar nick name… X caye tgok, kejap taip FOP penuh, kejap FOP pendek, kejap F-O-P, kejap O kecik… Hahaha! Kantoi pakai banyak nick… Uhuhuhuu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lor says:

          ni konpem Fop tukaq nama no…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • palomino says:

          Bro, are u ok bro? Wassup dgn nickname fop tu yg ko nk rase problem bebenor tu bro? You gotta be kidding man..stop clownin’ around here.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • F-O P says:

          Seriously what’s wrong with a guy named Lor? Sy perasan merata kamu dok komen benda yg sama, mmg pelik amat! Ikut suka la it’s your right to say whatever you’d like to say but seriously, kamu ni pelik la Lor. Ntah tak puas ati kat mana ntah yg seronok dok komen berulang2 nih. That’s so strange.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • F-O P says:

          FYI Lor, starting from last two days onwards, I’m no longer using that name; Fact-oriented Person for some reasons. I’ll be using F-O P instead, an abbreviation of Fact-oriented Person anyway. One of the reason is because the name is just too long. Secondly there are few guys out there who had some problem understanding that name,, including you. So for that very reason plus some other reasons undisclosed, I’ve made up my mind to change my nickname.

          My nickname seems to be a big deal for you, what exactly lingering in your mind eh?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lor says:

          Biasa la ni alasan bila dah kantoi… Eh hehe… Kejap F-O-P kejap F-O P… Ish slalu kata org lain tukar nick skang dah kantoi banyak alasan lak… Uhuhuhuu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lor says:

          Tukar nama palomino pulak dahhh… Haiya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lulu says:

        LOR= tukar2 nick name xpatut la kn ,,,nie ader mangkuk ayun jamban maner entah ..suka2 pakai nama aku …

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • marhainis says:

          setuju ngan lor n lulu. tak prlu la tukar2 nick nie,konfiuskan org jek. apepun aku rase fact bkn jnis tu kot. koemn2 dia nie ok jek,bagus2 aku rase. palomino tue aku rase bkn org yg same ngn fact,lain org tue.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. whirScha says:

    terharu dgn keprihatinan kak gee… Alhamdulillah…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. rashid says:

    Tol la, buat baik tak perlu nak cakap, senyap-senyap sudah…ni contoh teladan yang baik…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Zzz says:

    Before dia pergi bukan ke dia dah cakap kat NST? Or Malay Mail? I remember reading an article about it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • walaupun bukan peminat says:

      hahaha..ada yg x baca paper Bi. mmg ada ckp pun!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mmg ade bgtau lam buletin utama mase keberangkatan pergi… gane2 pun respek kat dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tiffany says:

          Memang la ada kuar paper sumer, tp yg tu bukan dia sesuka nak bagitau, wartawan yg dapat tahu citer then diorg terus cari dia. Kalau wartawan tak cari dia, memang senyap2 aje la dia pegi.

          Sekurang2 nya dia memang pegi tanpa alasan. Yg lain2 tu cakap lebih, menangis la, semangat nak pegi la, tup tup, kasi alasan tengok pada jadual dulu. Duhhh…poyo!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mia says:

          Apelah… Memang FT nak join ke Gaza tpi mana tau dia dah ada komitmen lain yg dh set lagi awal. Cth FT dah sign kontrak nak wat persembahan tuk company dinner 2 bln sblum tpi tiba2 dapat offer join gi Gaza. Xkan la dia suka2 nak cancel sbb org dah bayar, sign kontrak… Ada akal tu gunalah tuk pk… Jgn tau nak ngutuk jer korang nih… Aku rase bukan dia nak hebah, kecoh2 pgi Gaza. Dah media tnya dia jwb la yg positif. Nanti dia jwb xnak pegi korang ngutuk jugak nti…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nano Nano says:

          Korang… Nara x baca paper BI nih… hihi….. aku perasan grammar Nara pun berterabur kat dialog2 BI yg dia reka sblum nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          amender laa ko sebok sgt psal grammar BI org… ini bukan exam nk susun bahasa leklok…

          p/s: kter sumer komen pakai bahasa pasar bukan bahasa melayu dgn tatabahasa/kosa kata/ejaan yg betul…ko x bising plak? aduiyaiii…

          okla..bek aku g semayang isyak pastu terawih…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nano Nano says:

          Bley tau la grammar berterabur sengaja & tak sengaja… Suka hati akulah nak komen apa bee baboon nie… Kau pun ngutuk org tak sedar, kau komen org lain lagi mcm2 pastu nak kritik komen org lain nyer komen lak… Tak patut betol…! Nak solat terawih pun nak hebah kat sini… Apa daaa….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. katak kodok says:

    Mana artis sorang yg cakap sanggup mati kerana Gaza ari tu tak pegi ke? Cakap gebang2 lebih…habuk pun tarak… Masih nak tunggu muka dia muncul kat Gaza…. Dia takut dgn bunyi bom kat Gaza tu pasal tak pegi sana lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tiffany says:

      Setuju! settuju! gebang je lebih. kalau betul2 nak berjuang utk orang2 gaza, pegi aje la. tak perlu tengok jadual ke apa ke. banyak sgt la alasannya. just go!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. katak kodok says:

    faizal tahir tak ikut pegi Gaza sama… katanya sanggup mati kerana Gaza ari tu… Gebang2… lebih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • faizal tahir kang kena blacklist dek kerana PTPTN tak bayo, mana ble pegi obersea….sangkut kat KLIA…cian cian… moralnya klu tak mampu jgnlah ckp atau wak statement over2. klu nk buat sesuatu kebaikan, penghijrahan atau kebajikan ibaratnya tgn kanan memberi, tgn kiri tatau, diam2 dah le, kompem kang bgtau aaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • haah kan.. klaka la korang ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SWEET says:

        JGN LA KUTUK FAIZAL TAHIR
        BELUM TIBA MASANYA LAGI
        PASTI DIA AKAN PERGI

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fikir says:

          zaza, si faizal tu da byr lor dia pny utang ptptn tu.. masa nk g indonesia dlu.. please alert. hehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lopez says:

          Tu lah sedap2 nak kutuk org tpi x tau citer… Xkan dia dah bayar ptpn pun nak kena announce kat paper…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lia says:

          Zaza, tu gambar baby sape tu? cute…! Kalau gambar anak awak, baik tukarlah.. tak sesuai la letak gambar tu kat ruang gosip yg penuh maksiat nie… Gambar seksi meksi, bahasa sumpah seranah, ngumpat penuh kat sini… X elok… Kesian baby tu tak berdosa dah jadi ikon/ simbol org yg suka ngumpat…. sekadar teguran…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sms says:

          hehe..ambik kau zaza!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. i luv jee…mmg bagus…senyap2 je xkecoh pun dah ade kat gaza…minat sgt kat die dr aku kecik smpai besar la ni…lagu kau merubah segalanya lagu peberet aku…ha ha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. annedesilva says:

    yup smalam pon tgok jee dlm berita…
    mang tinggi semangat dorg tu..
    artis yg lain mana?tak join ke?
    opss maybe sbb takde tudung sbb tu artis lain xg..
    nanti rambut rosak..kulit hitam..
    xseksi..huhhuuhuh

    kita jadikan smua ni teladan buat kita k…
    Allah pasti membantu mereka yg membuat kebaikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Teko says:

      Misi ke Gaza nie xkanlah nak jemput segerombolan artis… sorang dua ckup lah jadi duta… Ramai ramai buang karan jer, nie bukan pegi suka2 melancong.. Nie jadi sukarelawan hantar bantuan. Gpun org Gaza menderita kelaparan diorang dah x peduli artis ke bukan ke… bukan diorang kenal pun.. Dah susah mcm tue tggu bantuan jer.. Kita nie jer yg sibuk sibuk dgn artis…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annedesilva says:

        duta?
        g sna semata2 nk jadi duta baik xpayah kan..
        rakyat biasa pon leh jek jadik duta..
        tp mcm yg u kata….
        memang betol kita jek sebuk2 pasal artis..
        padahal dorg pon yg adoo jek..huuhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Kak anie says:

    Alhamdulillah…suka tgk dia bertudung…salute kat Gee…

    Ini baru dikatakan…tangan kanan yang memberi…tangan kiri pun tak tau…janganlah hebohkan perkara yang kita belum tentu dpt tunaikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. semut says:

    syabas & alhamdulillah. artis2 lain..sila contohi Gee. daripada korang melepak..clubbing lebih baik buat misi2 kemanusiaan macam ni. ada jugak faedah nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Teko says:

      Jgn asik dok suh artis je pgi… Kita pun bley offer diri nak pegi Gaza tue kalau berkemampuan fizikal dan mental…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. SNSD says:

    salute lah ngan siapa2 yang dah jejak kaki ke Gaza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. katak kodok says:

    Ada lagi pic Gee ni kat The Star online. Lagi sweet pic dia tu… Harap-harap Diana Danielle la plak ikut pegi sana… Fasha takde minta ke nak pegi Gaza. Manalah tau boleh sangkut sorang 2 mamat Gaza lps tu. Boleh gak bwk balik M’sia. Publisiti gempak tu woi…. “Jadi sukarela terus jumpa jodoh…. tajuk utama… kih…kih…. Glamour gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      hahahaah….pacat mmg ska kntrvsi ni….
      klau dia bwa statement ko..konpon pas ni dia p…
      dia pn x trfkr nk bt kan ni..bernas otk ko ek?
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Min says:

        Hahaha! Korang ni bln posa pun nak ngumpat…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Teko says:

          Kat mana2 post pun tak lari dari bayang2 Fasha korang nie… Nanti dia pegi Gaza korang kutuk, tak pegi pun kena kutuk gak… Apa dia wat pun nti kena kutuk.. Biarlah dia dgn hidup dia tue

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. salmia says:

    pernah tengok dia kt buletin utama baru2 ni ketika di temuramah wartawan masa kat sana. mula2 mcam tak percaya jugak. tp bagus la dia buat amal tak kecoh2 pun kan… moga semuanya selamat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    tahniah la coz dh brda d sna..hope apa yg d bt..ikhls n lhr dr ati.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. suria says:

    Sorry Beautiful Nara.. Nk perli org pun cuba check dulu.. Nmpak sgt U know nothing bout Faizal Tahir..Klu U mengikuti perkembangan badan amal Aqsa Syarif, i bet u’ll take back wht u just said/wrote.. Check facebook Aqsa Syarif for confirmation..Tht fellow yg U perli itu pergi dgn Aqsa Syarif iaitu sebuah badan amal NGO, x byk publisiti.. Fauziah Latiff pergi ke Gaza dgn rombongan Putera UMNO..So, x heran lah klu kluar suratkhabar hari2 pasal Gee ke Gaza..

    FT was chosen as the official Duta Bumi Bebaskan Palestin bagi pihak Media Prima..Then, in a press conference, he was asked wheter die sanggup ke Palestine klu diberi pluang..FT jwb die sanngup (As a Muslim, itulah jawapan sepatutnya bukan??) Then media memperbesarkan jawapan die juz bcoz he is Faizal Tahir..Duh..Like u dont know how media works..

    Gee n FT have done their part.. Kt yg kt sini apa yg kita sumbangkan utk Palestin?? Pertikai niat baik orang??

    Oh, btw, FT dh langsai semua hutang PTPTN die sebaik sahaja die kantoi kt imegresen tahun lepas..Check ur facts people..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emalin says:

      wow..fo sure u a part of media member rite..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • seri says:

        marah betul org dok mengata tapi tak periksa hujung pangkal…bulan puasa ni…

        saya sokong suria!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Teko says:

          tq Suria for the infos.. At least ada jugak org yg tau citer xder la join org lain ngutuk FT… buat baik salah, buat jahat salah… Susah nak puaskan hati sume org nie..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Liza says:

    Salam… saya bukannya peminat Faizal Tahir tapi saya nak perbetulakan info2 org yg kutuk dia kat sini…utk pengetahuan semua apa yg dimaksudkan oleh Abg NAra bukannya FT tapi HATTAN.. FT akan ke Lubnan dalam bln Ramadhan ni k..pls update skit…TQ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Liza says:

      FT dah berlepas ke Lubnan Rabu lepas..tapi tak ada reporter or any news tentang dia..apa yg penting niat dia..jgn la org lain mempertikaikannya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lia says:

        Baik Hattan atau FT… Niat diorang tu pun jgn dipertikaikan.. itu kan antara dia dgn Allah… At least diorang sanggup nak pegi cuma schedule clash dgn program lain yg dah plan seawalnya. Pd saya bgus kalau dia hebahkan kerana mengajak org lain bersama2 bantu Palestin.. artis nie bawa impak besar juge… bukannya menunjuk2.. Sekadar pendapat…. Sy pk positif aja…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. mamy oren says:

    alhamdulilah..nak jugak lah wat mcm ni..hehehehe..bgslah gee.dia ni janda kan..isk isk iskk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      dh jnda ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • emalin says:

        haha tak harus menyoalkan status gee plak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamy oren says:

          tanya jee..isk isk,iiskkkk…bg yg dh berumahtga ni..kalo nak pegi mesti minta izin suami dulu..=”) peace for all..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lia says:

          Ermm I tot BN kutuk FT sbb post FT je yg pnah kuar psal nak g Gaza kat blog nie pastu FT kena kutuk… BN kan blog mndedahkan aib org/ sebarkan spekulasi dan telatah peminat together2 mengutuk org tanpa tau hujung pngkal citer… Post Hattan x pnah la plak kuar pasal Gaza kat bn… Hmmmm… Biasalah tu manusia nie bila buat jahat kutuk, buat baik buruk sangka pulak dan suka persoalkan niat org lain buat baik… Kadang2 x paham dgn sifat bangsaku sendiri…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. suria says:

    Salam Liza..thanks sbb bagi pnjelasan..I dont know bout Hattan tp i thot Beautiful Nara perli FT sbb die ckp artis yg x blh pergi klu ade show (ni mmg statement FT)..Btw, FT sekarang ade d Lubnan sejak puasa kedua lagi.. TQ..

    Sorry B Nara klu terasa..Tapi sy x suka ayat2 perli U x kira kpada artis mana2 pun.. Niat baik sepatutnya disokong.. Sama ada org itu iklhas atau tidak bukan urusan kita utk menentukannya..Serahkan kepada Allah Taala..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Liza says:

      No hal la Suria..tp maybe statement Abg Nara ni ada betul jugak sebab Hattan pun penah bg statement mcm tu even dalam Melodi pun dia penah bg statement, sebijik mcm Abg NAra tulis…
      Biarlah…apa yg penting, niat diaorg ikhlas nak membantu warga Palestin..doakan yg terbaik utk mereka…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • so what says:

        mmg Hattan..dia dah gebang abis tp ‘ado’..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lia says:

          I tot BN kutuk FT sbb post FT je yg pnah kuar psal nak g Gaza kat blog nie pastu FT kena kutuk… BN kan blog mndedahkan aib org/ sebarkan spekulasi dan telatah peminat together2 mengutuk org tanpa tau hujung pngkal citer… Post Hattan x pnah la plak kuar pasal Gaza kat bn… Hmmmm… Biasalah tu manusia nie bila buat jahat kutuk, buat baik buruk sangka pulak dan suka persoalkan niat org lain buat baik… Kadang2 x paham dgn sifat bangsaku sendiri…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. macho says:

    abg nara..bulan puasa bulan yg mulia ni tak pyh la nk sindir2 artis yg wat statement tu statement ni..at least niat tu ada..kita?nape kita ni tak join konvoi sukarelawan je?jgn ckp je rempang sana sini..kutuk sana sini tp sndiri pon ntah wat ke idak.

    U should check FTs facebook.dia mmg otw dgn krew Bersamamu pg ke sana.what a waste la bang nara..bnd2 niat kebajikan ni jgn la kita perli2 org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. emalin says:

    proud wit u gee.. <3 u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kimie says:

    semoga semuanya selamat dan dilindungi Allah swt…. so proud of you, kak jee!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Tuba says:

    Gee artis contoh yang sanggup mempertaruhkan nyawa demi maruah agama dan perihatin terhadap kemanusiaan. Mcm ni lah kalau mau naik kan martabat artis..bukan dengan gosip yg bukan2 dan asyik melawa ja pasang badan….. syabas gee..semoga selamat pergi dsn kembali…artis lain kena contohi gee…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lizay_73 says:

      another beautiful angel…. macam angelina jolie yg jadi duta keamanan tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. zaihas says:

    Tabik atas keberanian gee…harap lepas ni artis lain yg solo seperti Fasha Sanda, Rozita che Wan,Fazura, Tiz Zaqyah, maya karin, lisa surihani, Scha, Lyian Jasmay, Nurul Wahab, Ayu Raudhah, watie, (sekadar menyebut beberapa nama) akan mengikut jejak gee ke Gaza….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miznora says:

      nak ke dorang. mekap aje dua kontena, mana nak cukup kapal. bulu mata palsu lagi tiga guni… ish ish tak muat nak letak barang makanan utk org palestine

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. abangnara says:

    hohoho.
    ramai nampaknya yang marah dengan abang nara sebab memerli artis-artis yang poyo kononnya nak pergi tapi tak jadi pergi.
    memang bukan FT yang abang nara sindir tue, sebab FT ari tue mmg dia cakap dia sanggup nak pergi Gaza je kalau ada peluang.
    so maybe dia tengah tunggu peluang tue.
    abang nara bukan nak specified mana-mana artis.
    rasa-rasa nak pergi, pergi jerlah. takyah sembang berdengung.
    it’s better senyap je then tup-tup terus pergi.

    p.S: abang nara tetiap hari baca the star. yang dialog omputih tue mmg sengaja direka supaya nampak terabur. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Man says:

    “abang nara tetiap hari baca the star. yang dialog omputih tue mmg sengaja direka supaya nampak terabur. hehe”.. Bley cayer mey… ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pak Imam says:

    Kalau tau Fauziah Latif pi sama, gerenti Pak Imam nak ikut. bukan apa, buat malu saja kat Gaza, kerana banyak lagi yg Jantan dan Tina yg setakat mendabik dada setakat M’sia saja, Kalau bab nak bawa p Gaza terus kecut. apa-apa pun tabik spring 83 x kat artis hebat kita niii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. BunkMay says:

    Bukan Apa…cara abg nara buat posting ni mcm target kt Faizal Tahir taw….saya yg baca ni pown…automatik igt Faizal Tahir…mula2 mmg mcm nak marah baca posting ni…tp bler dh tgk gambar FT dh ada kt Lubnan…saya kembali cool…Abang Nara…Kalau Boleh Kan…Jangan la duk perli2 artis ni…tgk…gara2 abg nara ada perli artis itu…artis ini…rmai mula buat tanggapan yg salah…so, berhati-hati k abg nara…kita org suka BN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. miznora says:

    saya suka gee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ikan patin says:

    Fauziah Latiff — hmmm … x kenal maka x cinta.. KG pegi rela hati… redah jer utk jihad.. alhamdullillahh… :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Aprikotmanis says:

    Aduhai.. nape pulak ade yg emo emo kat sini nie.. kalau ade silap tegur menegur x per.. w/pun ape pun yg ditulis adelah pendapat dan luahan masing2.. sekurang-kurangnya x perlu la jadi hipokrit.. puji memuji tp dlm hati sebaliknyer.. ish2..

    To K’ Gee.. Semoga selamat dan berada dalam lindungan Allah disana.. selamat berjihad k’Gee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aprikotmanis says:

      Gua pun peminat FT gak, lek jer.. x emo2 pun.. byk2 kn sabo.. di bulan puase nie.. he3 jgn mara2 haaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mama_buncit says:

        nie cite psl k.gee ke..psl UMNO..heran sgt2 dgn org yg suke nk hentam sesama sdiri..syukurlah kita semua “ANAK MALAYSIA”,ddk di M’Sia..negara DEMOKRASI..tgk neg luar,nk kuar shoping,x tenang,kot2 ada bom..xpuas hati je,buat demo..bakar sana sini..dr kite dok ngutuk je,anti kerajaan,baik bdoa utk keamanan manusia sejagat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ryyta says:

    RESPECT YOU GEE…PERGI KE GAZA DENGAN KEIKHLASAN TAK PERLU NAK HEBOH2 KAN….INI CAKAP LEBIH TAPI HAMPEH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. kalau Rozita che wan pegi gaza sure kapal penuh dgn bulu mata palsu, buat sedekah dgn org kat gaza…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. zul says:

    fezal tahir xlepas masuk gaza la..
    pasal tanda S kt dada dia x ilang lagi..
    nnt kene tembak ngan pejuang hamas..kahkah kahkah kahh kah kah kah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. chilly paddy says:

    Alhamdulillah..G ke Gaza…doakan keselamatan sukarelawan kita di sana.

    Moga kepulangan G nanti dapat beliau gunakan dalam mengembangkan kebangkitan dan pentingnya persudaraan kita sesama Islam, juga memupuk fenomena baru dalam negara kita supaya lebih perihatin dengan kesusahan yg dilalui oleh saudara2 kita didalam dan luar negeri. Moga menjadi contoh pada rakan2 artis yg lain supaya tidak asyik dengan dunia artis mereka apatah lagi tidak menjaga peradaban yg baik….Moga niat suci beliau dirahmati.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. julie says:

    amin… bgosla cm ni..nk wat bek tk perlu heboh2 yang penting niat ikhlas krn Allah..ni sesetegah artis..nk g umrah or wt suro dlm uma pon nk kecoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Alegro says:

    I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0