Written by AbangNara | June 16th, 2009

lisdawati

Susah betul jadi artis nie. Lagi-lagi yang dah berkahwin macam Fauzi Nawawi dan si cantik Lisdawati. Bila jarang nampak bersama je orang dah mula cakap-cakap rumah tangga diorang berdua ada masalah.

Harap Fauzi Nawawi dan Lisdawati tabah. Bagi kami diorang berdua nie memang sama cantik dan sama padan. Buat Fauzi, silalah jaga Lisdawati. Bukan senang nak dapat bini cun macam tue.

Buat Lisdawati pulak, kami mengkagumi anda sebab sentiasa maintain kecantikkan dan kemantapan body. Bukan senang lagi-lagi bila dah beranak satu dan bekerjaya.

Dengar-dengar cerita diorang berdua sekarang dalam proses nak buat anak nombor 2. Baguslah kalau macam tue. Anak-anak tue kata orang penghubung kasih sayang antara suami dan isteri.

Lagi gambar Fauzi Nawawi dan Lisdawati dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisdawati

lisdawati

lisdawati

359 responses to (GOSIP)Rumah Tangga Fauzi Nawawi Dan Lisdawati Pulak Retak

  1. aku says:

    ksian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      lain kali beli rumah jgn ada tangga..nanti RETAK….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xyanniax says:

      ok lah tu..tp lis makin seksi laa plak…aii banyak laa dosa fauzi kene tanggung nanti….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zatul says:

      biasa la 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        betul ker rumahtangga diorg dah retak kak nara???
        tue lar silap kontraktor jgk buat rumah pakai simen murah…
        tue pasal lar retak…
        nie boleh saman nie…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • DelimaSaraa says:

          hahaha….boroi perut aku jap..baca komen ko….dh lah kepala tgh serabut..ada surat hilang stem, tetiba baca statement ko ni…ish ish ish…hbs luruh rambut aku, tergelok sorg2 mcm org gilo….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • HOT ZOOM says:

      itulah namanya artis,kalau org biasa tak jadi camni,korang nak jadi artis gak ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. eclipse says:

    erm…gosip ker kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    ehmmm…
    sabo ja lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. catalina says:

    yeah aku no. 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. catalina says:

    la… bkn no. 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jed hijau says:

    tipulah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      fauzi kecewa sebb sakit ht lepas tgk citer MATAHARI..ramai sgt jd suami lisda

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        pandailah kau…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku memang pandai…aku kan delima saraa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          yelahhhh…..dah habis susun surat dah….

          dah dekat nak raya ni banyak hamper nak kasi ke…kasi la aku 3…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku kerja pejabat pos..terima surat jer.. tak terima hamper..ko carilah sesaper kerja kat pejabat hamper….

          cam ni lah aku…tiap masa sibuk ngan POSKOD..aku ingtkan korang tolonglah buat POSKOD btul2 sikit..skt mata aku..dh lah tulisan buruk, nampak tak nampak…pastu sampul plak warna meriah cam keling…

          aku yg penat nak agihkan tau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          weh saraa…bhs tlg jg…keling2 jgn sbut…btnye ade kaum dia kat cni…abes!sensitif tue…huhuhu…pgl jer hindu…hehehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alamak..sory a lot…saraa ni belajar kat mexico..kurang fasih BM..i’m sooryyyy

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          org mexico tak sebut im sory k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    bla lak knsi ngan eclipse ?
    krng mrah lak dia…
    bru baik ngan BF dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. catalina says:

    aku tk phm logika crita matahari tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      alah…cerita yopoyo-poyo…camtulah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aku tgk cite matahari tu jarang2 pon leh paham…ko bt2 paham jer..xpyh nk serabut2 kepala.jln cite die same jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        aku lbih suka nengok siaida aris je..
        lepas dia dah xmuncul2, trus aku xsambung nengok cite 2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nunu says:

      larh yg last2 cte die tu ariana de bg mata kat ikmal,,,tu yg nme die matahari….
      hahahahahha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        citer matahari tu yg aku phm ialah : si ariani tu suka sangat suara mengeluh….sikit2 mengeluh..tu jer yg aku phm….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          wei saraa…ariana la bkn ariani…ko ingt tudung ekin ker cap ariani..
          yg aku phm plak cite matahari tu si ariana tu suke berlari2…nk naik teksi pon berlari takut teksi terlepas kot…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alamak…banyak sgt shoping tdung ariani…tertukar plakkk….huk aloh lar….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. catalina says:

    salute lisdawati , langsing … jeles aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. catalina says:

    ending aku tk tgk … rugi btul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      ape susah…ko g jer kt TV3 online..tgk jela…sambil ko chat dlm BN ni…ko bukak tv3 tgk matahari yg last tu..pastu kalo boss ko dtg ko minimize la bt2 keje dlm folder ko tu..dh name pon internet free…gune kan la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      bukak jer youtube..tgk…atau TV3…

      tak rugi dh sekarang ni..blh tgk bila2 masa..janji ada internet…

      kalau miskin cam aku ni, guna internet kat ofis..laju dan free..

      aku guna bila siap susun surat jer..aku tak mengular gang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        kite serupa….gune internet free kt opis…pantas & tuntas…duk ngadap dpn komputer ni xdek la nk ngular..org nk carik pon sng..inilah kelebihan internet free.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ish ish ish…..kalu anak buah aku cam ko, hbslah SKT aku kasi bawah 40..kua kua kua

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          itu la kelebihan guna internet free laju …………….. slow sgt kt rumah aku ni, fed up !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • DelimaSaraa says:

          kalau y free semua best..mcm aku, baru dapat buah durian free…isi kuning dan kulit tebal…sedap wehhhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. jed hijau says:

    artis ni pada pandangan aku…diaorang ni mereng sikit…pasal badi berlakon tu tebawak2 dalam hidup sehari-hari..

    kalau husband kata; kalau kau boleh buat camtu, aku pun boleh buat

    wife pula tak nak kalah; kalau u boleh buat, i tunjukkan kat u yang i boleh dapat yang lebih baik dari u…

    kalau dah sifat tak boleh bertolak ansur dan cabar-mencabar, jadinya macamtulah…heiiiiii…tak selamat betul dunia akhirat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      pastu dia bini plak makin berkedut…laki dia plak makin hari makin dapat watak suami orang…pelakon pompuan plak, langsing n gadis….

      makanya, berlakulah cemburu…maka, cetuslah perselisihan….maka retak lah rumah tangga..

      saraa : tu sebab saraa tak mo jd artis…(pdhal tak layak)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        sib baik kau tak jadi pelakon, kalau tidak kau boleh lupa daratan…tak pun kacang lupakan kulit….

        segala dato’ kau nak…susah..susah…KHA…KHA…KHA…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku tak jadi kacang lupakan kulit…

          tp saraa lupakan delima…kesian delima…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lina says:

    lain kali jgnlah depan orang nak romantik skrg tak romantik orang cakap romantik pun orang cakap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      pelakon…mmg pandai berlakon…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kalau tak pandai berlakon, mcmana nak berlakon…maka jdlah pengagih surat macm aku ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. catalina says:

    kesian kat baby diaorang kan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kahwin….suami isteri…..dpt anak…tup tup, gi mahkamah….cerai….kawin balik dgn org lain…..

      itulah selalunyer episod cinta artis…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        sesedap tekak kau cakap ye…nanti kalau tak betul cam ne..kan dah jadi dosa….

        tapi aku rasa lah betul/salah : 50/50

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku kata jalan criter..contohnya era, gbr lelaki di atas, Tiara, dn ramai lagi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          haaaa… yang tu lah kekadang aku tak paham…apa sebenarnya diaorg tu nak…tapi ..otak aku ni asyik pikir ……mungkin nak cuba..tyr…test..tengok…KHA..KHA…KHA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mungkin belum jodoh…

          kan citer budak2 masa aku skolah agama darjah 2, kawan aku selalu cakap, jodoh kita bila lelaki tu pernah mimi ms nak akhil baligh ngan kita..

          ntah betul ntah tak….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. eclipse says:

    gosip…ntah btl ntah tdk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    brape byk lelaki yg belakon dgn lis(matahari) tu semua dapat pegang terpaksa lah poji tu pura2 tak jealous.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      ya betulll….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        derg pegang dpt duit….dh tanggung jawab artis kene berlakon pegang2.pengarah suruh la kate kan…..mereka menjalankan t/jawab…yg tuhan suruh tu xnk plak ikut..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          itu aku sokong…klu yg sunat n haram…laju jer nk bt…klu yg wajib…huh…bt dek jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nunu says:

        ha’a wooo,,,
        lagi2 yg datuk tu,,,tue dh kowt,, huhu..
        cian pohji…dlm cte tu.tgk2 je,,, ist dead… hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      habis nak buek camno…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. catalina says:

    dulu berebut si fauzi tu … sapa pelakon pompuan lg sorang tu … tetiba ja aku hilang ingatan .. adoi !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      cik rita ker…?? kes tarik rambut??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        aaa… rita rudani, mcm mana bo lupa kt dia tu, dia baca gosip ni mesti senyum, pdn muka !

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      rita rudaini la..dengar2 cite si rita tu ade sumpahan keramat…die ni msti kne kawen ngan kembar gak..that’s why die nk kt fauzi ni dulu coz die ingt si fauzi ni ade kembar tp xdek…so,ngorat la aidil plak yg kembar tu…before ni pon ex-husband die pon kembar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        iskk… laki aku pun kembar jugak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          ko kene jage laki ko tu…kang kene sambar ngan rita & kuturunan die…tp ko pastikan la laki ko tu ensem…setakat mcm watson nyambek..lupekan jela..xdek maknenyer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          wah bahulu hangit…berani betul kau nak husband hensem…nanti kau sakit jiwa..cayalah aku cakap…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bahulu kan dah hangit…sebab tu dia nak yg ensem..nt ank dia qute cam aleesya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          tau xpe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          aku lg lawa dr laki aku …… x kisah sgt la tp 100% x bo caya sgt laki2 ni, muka huduh2 pun tp jiwa sentiasa muda , bahaya !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ?? says:

    kesian lisda terpaksa memendam rasa untungnya dapat bini yg suka bela lakinya walau tak betul pun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      anonymous apasal lak kau selindung2 diri…tunjuk aje diri kau tu..org tak saman kau la..

      jadi isteri kena juga selindung salah husband…sabar…selindung…sabar lagi…selindung…nanti, kalau rumahtangga retak…isteri tak rasa bersalah atau menyesal sebab segala kesilapan dia kita diamkan…tunggu ajelah sebulan, dua bulan, setahunatau 2tahun…Allah akan tunjukkan kesilapan besar dia sampai orang benci kat dia…cayalah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      ko tolong explain ape ko cite ni..aku x paham…maklum la otak aku dh byk virus…lembap…nk kene scan dulu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      si fauzi tu bekas duda anak 4, besar tanggungjawab tu , mau tk mau lisda kena kerja jugak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        owh….yeke ank dh 4…aku ingt duda ank 1 jer…ish…ish…ish…dh byk ank dh die ni pastu die cerai la ngan wife 1 tu coz nk kwen ngan lisda ni..senang nyer jd laki2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        kalau aku belum kawen aku fikir dulu…kalau duda anak 1 oklah..tapi kalau duda anak 4…takpelah…aku rasa ada org yang lebih layak dari aku….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          hubby dpt gaji kena kasi sana sini …. adoiii mana cukup nak shopping !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          org yg layak pun…buat2 x layak bila dgr duda ank 4 neh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. eclipse says:

    saraa ari tue ko g alamanda tak?xjumpe pon ko….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku gi ar..
      kwn aku bawak..beli jeruk..mahalnyer lah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko beli jeruk sblh dunkin tue ker?xde lah sdp mn pon…mhl jer lbh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          wei…apasal g x ajak aku…aku pon duk putrajaya..persint11..jeruk cmtu mmg la mahal cik kak oii..kt mane2 pon same.nk beli jeruk murah g kt penang…nnti ko kirim kt aries,die nk dtg cni kan…ko kirim kt die byk2..murah & byk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          bahulu ble ms plak ko dok pjaya…tul ker??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          a-aa..sebelah durian tuu..mahal giler..tak sedapp…

          sory to say, alamanda taklah best sgt ek..best lg OU aku rasa..tp kawan aku tu bangga giler ngan alamanda…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          ape plak sblh durian…sblh dunkin donut la…
          mmg lah klu nak compare OU dgn alamanda mcm lngit n bumi…tp sbb dkt dgn umah aku….pg jer la…OU tue bsr…alamanda kck sket…aku xthn la klu g shoping kat OU…penat seh…blk confirm skt kaki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          dekat ngan kedai sembonia tu kan…aku pon nk cite gak keindahan dlm alamanda tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          OU penat nk jalan…besar giler..alamanda mmg x menarik pon…kalo org luar dtg sekali sekala best la…2-3 kali boring jugak…aku ni dh terpakse..dh keje kt cni…jln2 pon ctu jela tmpt nyer..papepon aku familiar ngan sunway pyramid ngan midvalley…lg best…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          alah…banyak2 tempat aku pergi…aku tetap suka Klang Parade…ada privacy sikit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          betul..aku plak minat gi giant ngan tesco..murah..berjimat cermat..

          kalau nak shoping handbag, aku gi wakaf che yeh..tiruan gred A….

          settle..smua tak perasan tiruan..haha..janji ada gaya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          midvalley wpon bsr…tp ok sket…kdi kat dlm tue…aku dh hafal…sbb slalu pg…tp aku xsuke dh g klcc…mcm xbest…lgpon aku org miskin…mn mampu nak beli brg kt sn…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          aku keje kt cni la..dh lama…umh sewa aku kt persint 11 tp aku kadang je blk umh sewa tu…aku suke lepak umh akak aku..mkn di sponsor & sedap…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          ko org kerajaan lngit gak ker?huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku pun ..KLCC my last choice…1st -pasar lambak…menghidupkan orang melayu berniaga..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          eclipse duk kt kajang kan…dekat jer ngan putrajaya ni tp bahulu xleh bgtau tmpt keje bahulu…kang wartawan dtg carik bahulu…mati aku..tp hint2 tmpt keje bahulu ni mmg popular di kalangan org2 minyak…huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          kerajaan bwh langit…opis aku pkai atap rumbia jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          KLCC…x best lgsg..byk indon..baik g pavillion…aku g tmpt2 cmtu cuci mate jer..kalo nk mkn aku beli jambu RM1 jer…jimat duit aku…air mineral bwk siap2 dr umh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. zero606 says:

    buatlah baby banyak2…Jgn sampai mcm 1st baby kena bedah habis lah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku nak bg true story…ada smbdy close ngan aku..dia citerkan yg dia nak semua nak bini dia operate bila beranak..sebabnyer, aku taklehlah cakap kat sini..malu aku….

      so, bini dia operate semua..just dpt 3 baby jer..n, laki dia jugak tak mo wife dia menysukan dada…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        aku tahu kenape…sebab tak nak bawahnye mengembang…yang dada tu..sbb taknak dadanye kendur…tapi …sekarang ni kan ade macam2 untuk memulihkan tu sume….

        ruginya kawan kau tak susukan anak dia…rugi…rugi…

        husband dia susukan tak…KHA..KHA…KHA….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        oh my god…ade gak laki cmtu…mntk2 nnti laki aku xkisah camane aku nk deliver baby aku..yg penting aku nk bg first susu kt baby aku….tp aku nk normal..operate sakit lame tu..leesa formula kan ade…ape susah…jamu serapat pon byk kt kedai…beli jer..amalkan biar bg rapat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ntahlah..bg lelaki yg bawh tu penting kan..dan dia takut nanti dia ditinggalkan..just ikut jer kata laki dia….

          tak kesahlah janji bahagia..cari jalan peapun, jgn bercerai..nak bg tetek laki dia ker, nak bela lembu suruh anak hisap ker..tak kisah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kalau itu prinsip kawan kau aku setuju…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          org laki tau nak isteri yg pandai jage bdn…perut dia yg boroi…dia xnmpk plak…e …geli aku…blm lg belalai dia yg pndk…hahaha…18sx plak..aku tau pon…sbb makcik2 kt opis aku ney cite…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kau kalau dah kawen esok..jangan pula kau suruh husband kau tu kuruskan perutnya….biar boroi…itu yang best tu…pompuan dah kawen itu yang dia nak…

          kalau takde perut nanti pompuan lain ambik…susah kau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          shhhhh…aku pun minat lelaki boroi sikit…qute…ekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko xpyh ckp…aku dh tau…wpun aku x kawen lg…
        tue namanya suami…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nunu says:

    korg cayelah…
    owg cam lisda en….
    msti x akan kekal rumah tgge diowg…
    x esok @ LUSA,,, tgggu jerlah,,, smpi mampos… msti dowg bercerai gak,,, ini bukan doa,,, tpp ramalan,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ain says:

    waa dah lma rsnya aku x komen kt cni
    lma x ngutuk
    p mn la kwn2 aku: PENARI POCO2+BUDAK GENIUS+FLOWER(mulut paling lazer)+NEKOUNAM(my boy:-)…)+HANZ+ZAZA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ain says:

    ala gosip ja tu
    lisda n fauzi maintain kn2
    klu btoi cita ni..hmm ksian kn2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jed hijau says:

    aku kolum barulah..tikus aku jem…

    kekadang aku kesian gak kat e/emran husband erra fazira tu…bukannya kesiankan apa…

    erra dari tunang ngan awie…dah kuar2 pegi jalan2 mesti ada ringan2…pastu kawen lak ngan yusry..mestilah berat2..pastu kawan lak ngan hans sampai naik kapal…mesti ada ringan2 gak…barulah e/emran dapat…

    alahai….keiannyae/emran..harap2 erra betul2 setialah hendaknya kate/emran tu…susah nak dapat yang baik….1 dalam seribu baru ada…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      adoi..kes ringan dan berat..susah dan payah ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        kalau kau ada buat cam tu..cepat2 taubat ye…belum kawen mmglah syokkkkk….!!!!dah kawen nanti kau tak habis2 menyesal….lagi2 pulak dapat husband yang baik ya amat…pegi keje..balik keje..pagi keje..balik keje…pastu tu pegi surau…alahai…sanggup kau…sayu beb…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          klu dptlah suami yg kaki surau n masjid jer…siang dn mlm…alangkah beruntungnya aku….ade x sape2 kat cni dlm kategori yg aku ckp ney??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          ko tu kaki sejadah ngan telekong x…kalo x,xdpt la nk bagi laki kaki surau ngan masjid kt ko

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko nak ker??ramai gak kawan2 pakcik aku engineer tp kaki masjid….ramai gak dia kenen ke aku..tp dah dalam 30 an lar…tp tak kawin lg..

          yg aku tkt hbslah tudung ariani aku ni takleh pakai kalau kawin ngan depo2 tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          sbb aku kaki telekung la aku nak cr kaki msjd…hahaha…klu ade tue saraa…kenalkan lah kat aku…
          yg 24 jam pki kopiah pon xpe…i like it!…hehehe…
          umur 3o an xpe…jnji poket penuh…hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          dasar mate duitan.. hahaha
          eclipse kawu dah kawen kan? :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          atok aku mmg kaki surau n masjid….
          lgpun nenek aku dh lama xde hu hu hu….
          nak x jadi nenek muda aku……….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          tak boleh gak camtu…bahulu hangit ooiii…

          kalau dah kaki surau…silap2 meroyan kau tak dikasinya kuar nak gi shopping…amacam ..sanggup tak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          DS, sib baik kau prihatin…aku boleh bayangkan kalau kau pakai jubah ngan tudung labuh…

          kaulah penghuni syurga…KHA..KHA…KHA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aku blm kawen lg la jerneh…coming soon…
          zmn skrg sape nak idup ssh…ko nak ker??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          eclipse: atuk transformer g masjid pon jln kaki ..dh lame menduda…die nk suh ko jd nenek mude die…ko nk ker..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          transformer atok ko duit byk x?hehehe…
          ko ney pon agak2 la…org mcm aku ney…taraf2 dato k tue ha…mak aku ckp…biar kawen dgn bujang…jgn kawen dgn laki org even laki tue mati bini…
          lg pon aku xsuke la laki org…wpun byk xperience…tp dh jd kain sarung org len…geli aku…tp yg bujang pon rmi dh kawen sblm nikah…so kena perati btl2…teruna ker x…n lifestyle dia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          huh pilih jenis x pedulik ini org..
          kawu kalu dh kawen dgn atok trans
          baru tau betapa sygnye atok trasn kat kawu..

          yg aq risau.. trans pulak yg duk usha kawu
          pasal nenek dia ni perghhHHHhh…
          mengundang keghairahan tahap kronik…
          wakakaka..

          elok jgn le eclipse

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. glory...glory man utd says:

    salam
    haluuuuuuuuuu
    adoiiii,tgh bosan nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. auroradiana says:

    biar betol ni….jeng jeng

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Harap2 tak la betul…maksudnya jan la smpi bercerai berai..gaduh2 suami isteri tu biasa la..cemburu2..

      Dah 1 bidang..mesti dah fhm keja msg2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        kemane nye kak suuu…baru habis mengajar keeee…

        itulah gamaknye kak su..harap2 gosip jelah yeee…diaorg ni kalau nak bercerai berai lantok deme lee…yang keciannye tu…anak2 yang kecik2 yang tak tau pape tuuu…

        ateh…cam gitu le…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Tak la ngajar pagi la..tu la pasal jed..anak2 ni yg kasian..

          Lisda tu cantik gak..pe agaknya mslh dowang ni..
          Selesaikn la elok2 ye..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          masalah diaorg ni..sebenarnya masalah kita gak..bagi aku lah…pasal aku dah kawen…

          macam kak su cakap tadi, husband and wife kena faham la..kalau dah keje masing2 jadi artis…dah tentu hans isacc pegang lisda..pas tu yg fauzi lak..tentulah peluk2 zizie ezetti ke..habis dah nama pun keje sebagai pelakon…nak buat camne ..

          mungkin gak..rasa cinta kat lokasi tu boleh sampai terbawa-bawa kat rumah…tu yang problem tu…macam kes norman hakim ngan memey…takpun macam akhill hayy ngn waheda

          habis camnooo…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        org len siap WWF memlm laki bini ok je
        muahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          erk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          hehe..
          pengalaman nampak…JH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          pengalaman mengajar aku erti kehidupan….

          gaduh2 baling pinggan mangkuk tak pernah la…tapi baling2 bantal pernah laaa…pastu..18SX…syokkk….KHA..KHA..KHA..

          husband aku kontraktor…..10tahun kawen macam2 dugaan hidup..sampai hari ni masih belajar sikap dan sifat husband..

          kekadang entertain client sampai ke karaoke…siapa sanggup…tapi aku nekad..aku kawen sbb cinta kan dia…aku jenis openmind + selalu doa dan tawakal. Perkara tak baik jangan selalu sebut depan husband…nanti jadi kenyataan…Aku jaga husband macam jaga raja..yang penting bila aku takde seminit dia akan cari macam anak ayam hilang mak…itu aku punya strategi..Alhamdulillah, sampai sekarang masih macam org baru2 kawen..harap2 macam tu sampai bila2.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          wah jed…. hebat ko…dah 10 thn kawen still in honeymoon… aku baru 3 tahun… Tp btul kate jed tu, klu kite layan hubby cam raja, mmg dia akan terasa klu kite wak dek ngan dia seminit heheheh,,kena plak hubby aku tu ank bongsu, species manje beb..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ish aper nie…ceta pasal lam kelambu…
          geli aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          WWF kalau dah kawen ada 2 makna jerneh ooiii….

          WWF – cuba..try…test..tengok ke….
          atau
          WWF – macam kes waheda baling pinggan mangkuk malam2..pas tu pagi2…boleh lak macam org baru kawen…naik motor sama2 beli sarapan pagi…eeiiii..menyampah nye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          aq kate memlm le laki-bini JH weh..
          kekadang leh ganaz kekadang leh jd slow
          hahahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          itulah yang aku maksudkan…kekadang ganas kekadang baik…

          WWF pertama tu…intim senantiasa je, macam belangkas

          WWF kedua….malam ganas…gaduh macam nak kiamat…dah pagi…boleh lak baik…suara bini lemah lembut mengalahkan suara Datin Norjuma…

          itu yang kau maksudkan..betul lah tuuuu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          pengalaman nampak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          xkan kite je nak jg hubby…nak layan mcm raja?abis kite sbgai isteri ade x dia lyn mcm princes??org ppuan jgn terlebeh sgt manjakan laki…klu dia nak cr len…dia cr gak…bgslah korang…jage laki tip top…klu aku xde la…sbb tue sblm kawen aku cr yg bleh faham peel aku…aku ney malas…suke tdo…dia ckp xpe…nti dh kawen klu mls gak..tdo trs smpi ble2…hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        hmm gduh ckit laki bini pn blh kecoh
        org ln pn gduh gak la
        biasa la kak su kn
        yg pnting jgn smpai naik trun mhkmah dh lar

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. jed hijau says:

    apasal sonyap yo…sumo2 ee..malekat lalu ko..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      dok eh..tgh mikir..cam kita yg dah berumahtga ni..
      kengkdg ada gak kecik ati ngan suami…

      Kak Su kdg2 buat2 cemburu..kah..kah..
      Nasib baik suami tak layan perangai Kak Su..hah..hah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        hanya kita yang dah berumahtangga je yang paham hal2 macam ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        kak su, kite ni sbg isteri wase2 xble buat2 cemburu…kena cemburu btul2(wpun sebesar bijik sawi)…bhaye oo kat luar sana, ppuan2 (xkira AD ke MJ ke ADT ke) seme2 tuh bkn leh caye sgt,,,suke je nk rembat laki org..mcm dah xde org bujang teruna lai…. kena plak klu hubby kite tu financial tough berjawatan…muka kacak hencem tu blakang kire gak..janji poket tebal… so kite ni le yg kena jaga tol2 hubby kite… silap langkah…hmmm merana beb.ake sure isteri2 kena jaga hubby dalam luar, dr hujung rambut saaaammmpi ke hujung….. mana2 lah…teeeeeeeeeeettt (terlebih sudah,eeii suke aku ayat nih)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      hi tea dlu…mkn grg psg panas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      xdek la…ahmad albab yg lalu…ko x dgr ke die bg salam td..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Kak Su says:

    Harap2 tak jdi cam nurul & ajai..nampak mesra sgt..
    tpi rupa2nye ada mslh..then cerai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      derg tu byk pura2 jer…bt lagu serasi last2 cerai gak…tak serasi lgsg..
      xsuke ajai dlm mentor..pdn muke chaq dpt markah siket..
      suke black ngan fira…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        camner nak ngajar syebutan pn tak betul..syerasy bersyama…( ikut slang ajai sebut …s..)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        aku pon myampah ajai…dr dlu xsuke…muke cam tenuk!..
        nyanyi xde lah best mn…pastu ade plak slanga b.i nye…meluat aku…perasan bgs sgt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          aah la ajai tu…sebut S pon x betol…nyampah aku..aku mlm ni nk tgk tv9…nk tgk nurul berlakon dlm e-toyol.com…mcm best jer iklan…astro aku x byr…kene potong..haha..pdn muke aku..tgk jela channel tv yg x kene byr

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Kak Su tgh nonton nurul la ni e.toyol.com

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          best x…nnti mlm ni baru dpt tgk..zati & mawas dh abis..best gak tu..nk tgk kt opis ni bahaya…kang kantoi lg pon nk blk dh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Zaza Muhammad says:

    aisey,,,terkezut dgr …. rumours je ni… xnk aa dgr diorg ni ade mslh berat..klu stakat gaduh ngajuk ala2 manje tuh…biasa aaa sedang kan lidah lagi tergigit (nyanyi ala2 P.Ramlee).. klu tak smpi satu2 artis ‘sehati berdansa’ yg bercerai…masa menari kemain lai mesra… atilia dah kompem MJ, Radhi plop lam process… yg bestnye x kurang jugak yg tetiba terpregnant dlm dok menari2 tu… alhamdulillah rezeki tuhan nk bg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. trAnsForMers says:

    hmmm 2la pasal klau ikut kata mak aku kita klau dh kawin jgn tnjukkkn sgt romantik kite 2 kat org….
    nk romantik ke apa ke dlm bilik dh le….
    ni masa shati brdansa bkn men lg org len mnari ngan laki juga tp xde ar cam diorg brdua….
    over jerk lbeh……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      tul tu..cam Kak Su ngan suami..mane ade jln paut2 lengan ni…sowang depan sowang belakang…hah..haha..

      bahagia gak….ape tak nya..sowang depan kejar anak..yg tertinggal di belakang ni dukung anak..hah..haha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        ok zaza da add da

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsForMers says:

        he he he…….masa brcinta brlari-lari ank cam cite hndustan…..bila dh kwen brlari-lari ngejar ank2…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          mase bercinta naik moto duk rapat2 xnk ade angin masuk kt celah2 tu..bile dh kawen naik moto bini xnaik lg moto dh berjalan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          sah2 kite ni minat Jihan he he he….
          xpe ar nama bapak pon sama……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          minat jihan???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          hahaha….itu laki krg ajar…klu aku yg bwk moto tue…aku lenyek kaki laki aku…hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. jed hijau says:

    ok lah kekawan..den kuar dululah yo…dah potang dah ni…nak ambik anak den balik sekolah potang….malam kang jumpolah yo..tak pun…isok pagilah…

    transformer….kau nak kenen2 an atuk kau ngan nenek mudo tu…atuk kau nak ko…ontah2 atuk kau dah ado calun ee…

    apo2 pun den mintak maap jo lah yo..kok isok tak dapek nak kuar pasal banyak kojo nak buek…bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. hi says:

    tgk diorang buat iklan johnson milkbath tu cam meluat kalau iklan slimworld ok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. x-not-x says:

    lerk…yer ke?cianlaa kt anak dorg..kecik lagik tue..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. trAnsForMers says:

    ala jh x minat jihan ke?(Raja Lawak 3)……
    sedih hu hu hu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      oooopppssss….silap taip bkn jh tp bh…..
      i’m sorry………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. bear says:

    poji tu cakap dalam hati ‘takkan mentang2 aku dah kawin takleh pergi tempat hiburan? Nanti orang kata aku takut bini”.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ghost says:

    sebab terlalu banyak kasih sayanglah laki main gila tak cukup pun susah gak! Kena sederhana lah. Mcm Vanida ngan shide tu pun time kena temubual biasa je tak tunjuk dia pegang laki dia dah tentu takde gosip rumahtangga retak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Gosip Hangat says:

    kesiannya kat pasangan ini.. hu hu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ANDY CHESTER says:

    KALO DORANG CERAI…AKU ANTARA YG BERSEDIH SEBAB MY MOM, MY SIS….MMG SUKO BEBENOR NGAN LIS…..SELDOM KETINGGALAN CTE LIS KAT TV….SAMPAI AKU LENTOK JER LAYAN MATAHARI DARI 1ST (KEBETULAN TGK COZ 1ST EPISOD ADE ADEGAN XXX SKET) …TERUS AKU LAYAN SAMPAI LAST EPISOD..GILE SETIE JENUH NATAP TV SENIN-KAMIS KOL 6.30.. ADUHAI! JGNLAH KORANG BERCERAI…..KORANG BEST!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. trAnsForMers says:

    ayoyo skrg dh x leh nk sembang waktu pjbt…..
    abih camno 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      lu pikir ar sendiri……..
      eee…boringnya aku…xde sape2 masuk lg ke?….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        A’kum..Kak Su ada ni…free 1/2 jam..hhee..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          kak su jd cikgu kt daerah mane…sek men or rendah…best nyer mengajar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          eh..tak blh la bagitau kat cni..nnti peminat dtg serbu..hah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        aku dh masuk tp aku arini aku busy…keje bertimbun 2 mggu training..ko tggu la makhluk2 lain muncul…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          walakmsalam k.su breakfast ke? tdi baca paper jap x sedar yg k.su dh masuk…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Dah mee goreng + 2 ketul ayam goreng hah..aha..apa tak
          tembam..eh..trans..ekau ni Jihan raja lawak tu ke?..
          betul?..bek ko ngaku..nak minat autograf..he..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          he he he salah tekaan anda di potong 10 markah….
          tapi klau nama 2 dh nk dkat2 dh…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    PGI….
    salam kwan2x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Morning aries…awal bangun?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        morning kak sue,aries,BH,trans….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          hi AA., KS, eclipse..
          trans..

          KS: X pg ni x der kelas ya?
          AA: kawu dimana ya? submit ke sunway pyramid?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          morning jerneh…dh bfast lom??
          jom join skali…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          hi AA., KS, eclipse..
          trans..

          KS: pg ni x der kelas ya?
          AA: kawu dimana ya? submit ke sunway pyramid?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. eclipse says:

    aries ari ney keje x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      mornin.. wah ramai nye pagi2 ni..
      hai eclipse..kak su..
      tyra free jap ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        pagi tyra…ssh tul nk tgk ko skrg…smpi tmimpi2 aku kat ko…hehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ye ke..
          nanti aku antar dukun santet masuk dlm mimpi kau.hahaha..
          aku busy le..ada je client dtg. nak cilok pun susah ckit..bila mlm plak aku mcm dah ktinggalan plak kat BN ni.. aku lebih mbaca komen engkorang..kerlakau2 gak. pastu zzzz… kdg2 mlm bwk keje xsiap kat opis.. buat invois le..mcm2lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          huh…btl2 bkerja ney…aku keje dgn BN jerlah…bak kate ko…mkn gaji buta…hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          kat aq kawu x mimpi ke eclipse?
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aku mmp kat sume org yg aku knl kat cni…sejak chat ngan u’ll…ari2 aku sgt indah…hehehe…rs mcm nk jumpe korg secara live jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. trAnsForMers says:

    nak gi minum jap ar sape nk ikut jom….
    aku blnja engkorng bayar he he he….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      huh…kdkut…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        komen… rasanya diaorang ni happy couple.. loving jer kalau tengok.
        malah telebih2 mcm menunjuk plak.’lihatlah dunia,aku bahagia” lebih kurang mcm tulah kot..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsForMers says:

        wah sume dh masuk…..hu hu hu
        time aku nk gi minum engkorng sume dh masuk…tadi masa aku tkde wat pe2 sape pun xnk teman aku…..
        cau dulu erk nyibuk jerk mmber aku kat blkg ni dari tadi nunggu aku….ajk gi mnum….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        duit ko la transs..tak pe kami byr..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Tak bleh la..trans..lgi pn dah brekfast.tdi..Hi eclipse..

      sori tak leh lama nak masuk kelas plk ni…

      jumpa petang nanti..k..bye..semua

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Hi tyra..jerneh..Kak Su jumpa korang kemdian..ye..
        jan kecik ati lak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku pun sama… bila xdpt chat,,, xlalu nak mkn.. aku kawing dgn BN jelah…wakakaka..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. nn says:

    cantik ke dia ni biasa je..anak br sorang aku pun body maintain lg tu pun nak kecoh cuba beranak 5 6 org tgk blh maintain tak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      setiap ciptaan dari tuhan…sume cntik…cume cara kite mbw dr…cantik ker x…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        dia ada sponsor dari apa ek?? brand kurus kan bdn tu!!!
        boley larr.. kalau $ dia sndiri.. haram!!!!
        tpi aku ada baca dia menyusukan anak dia.. tu salah satu gak kuruskan bdn..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        nn mcm x puas ati je.. napa ya?
        dia rampas AB dr kawu ye? :-P LALALA..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    xkrja dh…
    aries bru bngun ni…
    nk p mnd jap…
    biasa la…
    idup sorng2x…
    then nk kluar p cri mkn…
    ingt nk lpak kat kota ape ntah…
    dpan McD..
    ctu da wi fi…
    leh pkai free…
    klau tk…
    kna byr….:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      hi AA..

      KOTA KEMUNING LA…

      hehe.. ko duk la tepi tasik tu,,
      agak panas ko nyelam kat situ..
      ikanpun ada.. ko makan jer ikan2 kat situ..
      x yah kuar modalll

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      sehari je kerja aries?
      bis pas ney nk keje kt mn?
      blk kg jer la….sara idup x tgi…
      duk kt bandar…klu xpndi nak survive…hu…perit…
      xtry cr keje tmpt len ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. jerneh says:

    LALALALA… SLAH ENTRY… YA AMPUNNNN

    TB: nampak kendur sikit la.. anak disusuk.. gugugaga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aries_april says:

    mmg kota kmning…
    tpi kdai mamak tu nama pe tah…
    aries pn xprsn sngt…
    kota apa tah kedai tu…
    lpa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aries_april says:

    ok lah…
    aries out jab…
    p mkn c check mail kat tmpt free…
    smbl2x layan BN…
    then,
    ingt nnt nk p klang jab…
    then trus ambl LRT p KL…
    nk lepak pan lake kat KLCC…
    klau aries rjin, aries p ptrjya…
    lpak kat alamanda…
    nk p mkn laksa…:-)
    baby dlm prut ni mngidam lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. aries_april says:

    tngah proses nk clash la…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      yela tue…nti masin mlt tue…br tau…
      asl nk clash lak?
      dh ade yg bkenan kt BN ney ker?hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        laaa… aries.. dah mengaanggur plak kerrr???
        beshhhhnyerrrr… aku le tu.. syok betui.. tkenang2 plak masa x keje dulu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        kalau rasa x sefahaman.. clash!!!
        kalau ada syg dlm diri tu.. ikhtiarkan jln penyelesaian…
        ada jodoh xkemana la aries… happy jer..
        cewah !!!aku ckp nipun tuk diri aku jga..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          ko dgn bf ko mcm mn plak tyra?ok ker?ari2 mesra ker?hehehe….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku dh kenal bf aku lama..masa sek2 dulu.dia zmn tu bbudk moto..ala2 cite azura tu,aku sek.
          actually aku ngan dia pun ada prncangan nak kawin..tngok mcmana.. aku ngan dia jap gadoh,jap ok.. selalu mcm tu..aku ni je yg xbetui agaknya.. dia ok..baik..poket pun ok,hehehe..tpi jeles tu yg aku myampah!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aku pon benci klu org laki kuat jeles…ntah pape…rimas tau x?skt ati pon ade…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          Assalamualaikum…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Akak says:

    alaaa…biasa la suami isteri…gaduh2 manja jer tuuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. meyza says:

    haiii…liss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      haiiii:-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        hai2…bye2….
        ain..kau ngan poco tu dah lama kenal?? maknanya kau ngan dia dah berumur gak le ye…. hahahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          ain….flower mn?dh lm x nmpk dia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          eclipse..aku ada masa ckit je ni.. pasni ada urusan keje, nak g pej…
          damia apa cite.. dah lama x online gak kan.
          love pun mcm biskut,jap ada jap xde..semua busy ek!!!
          yg aku nampk poco ngn saraa je…. yg lenlain xde..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          xtau la eclipse
          hilng mn ntah si flower tu
          xkn la nara bg rm100 enjoy x hbs2 g heee
          rndu kwn lma huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          yup kmi da lma knai
          tpi x berumur g tau single mingle lg tau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. eclipse says:

    erm…ok la…org bz kate kn…nti jumpe lg…bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      ha ah la… aku pun xsangka jd gini…
      ada masa senang jer,, aku mesti nak cilok cek bn ni.. kalau x, semcm je bdn aku..hihihi..
      apa2 pun jumpe lgi kat page baru…
      cau cin cau..

      p/s; ada masa aku tnt mlm plak k..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    hai…
    aries kmbli…
    ha jerneh…
    rstrn free nmanya kotaraya…
    amboi ssh bebenor nk ingt…
    sktng aries ad kat sni la…
    tngh mkan tosei n teh ais…
    sedap…
    meh la join sesapa yg dkat.aries blnja…
    mkan free….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aries_april says:

    tuk…tuk….
    pnat dh ler ktuk pntu ni…
    xda orng ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      ada le… jap2.. aku g cek pintu jap..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko dgn sape tue aries?
        elok2 kat sn…nti kna kidnap…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          jgn dekat2 dgn orang pkai topi, pkai bju lengan pjg, muka mcm pecah rumah..bwk van putih.. bahaya tu.. kau mesti duk kat tmpat ramai org tau aries..
          eh..oklah.. aku dari tdi asyik ckp nak gi, tpi xgi2..
          ha ni bru nak angkt kaki ni..
          cau cin cau tuk kali ke2..bye2..tralala..trilili..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aries_april says:

    tyra…
    mncul pn….
    :-)
    ingt nk start mtr, ptah blik ja tdi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aries_april says:

    srng ja….
    mai la eclipse …
    wanna join me?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      dh dtg td…td eclipse tgk website bj pengantin…cntik2…dh terbyang ney….hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    oh congrat…
    aries tngh YM ngan sara n kak zaza ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    ksi la email add…
    nnt aries add…
    kat sni xleh borok private…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. aries_april says:

    lpak la akak…
    kat sna ckap hal dlm klmbu…
    kat sni tdur xpkai klmbu…
    sma2c la kta dpt denggi n chikunkunya…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      alaaa aries..kitakan tgh bergosip VVIP….hanya di YM jer bolehh..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak says:

      kik!kik!kik! hamboiii….dh pndai ckp yg dlm kelambu dh skrg…. :-p , x pe la…akak pasang ubat nyamuk kt sini…
      kim slm kt zaza & sara… :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        w’salam…biasalah akak…kalau pasang ubat nyamuk VVIP, just terbakar dlm YM jer…kalau kat sini, ISA lar jawabnyer….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. jed hijau says:

    tungguuuuu!!!!!! aku punya laman web lepas raya nanti……bye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    bye kak jed….
    ksi tau skit2x ja sara…
    cian pla dkt dia orng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aries_april says:

    pgi glory…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. aries_april says:

    tkut sngt la eclipse ni…
    ni aries nya …
    aries_april..
    add k?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aries_april says:

    add per glory?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aries_april says:

    glory ksi yg glory nya,
    nnt aries add.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. wife giler2 says:

    Harap2 pasangan ni takkan berpisah cam pasangan artis yg lain la. Meka dua ni mmg nampak comel dan serasi bersama especially dlm rancangan “Sehati Berdansa”.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      sehati berdansa atau filem takut lakonan semata…tp aku kena ingat pekara halal yang paling dibenci RasulAllah ialah CERAI…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        selamat pagi DS..

        CERAI…nampak perkataan tu…semua isteri2 rasa ngeri sangat…..

        biasanya cerai-berai ni terjadi sbb pasangan dah takda sabar, tolak ansur dan percaya mempercayai…

        lebih2 lagi kalau dapat husband yang nak ikut kepala diaaaaaaaaaa aje…..tu yang boleh meroyan isteri dibuatnya….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      WG.. pekaba.. jgn jadi gila ya! :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. aries_april says:

    dh…aries dh add.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aries_april says:

    glory x on9?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. jerneh says:

    add pe nie?
    hahaha…
    no 1234
    jalan 5678
    poskod 90112
    Maisulu…

    pos yer AA adiah beso

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. jerneh says:

    mira.. mana kawu… hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aries_april says:

    hey jerneh…jgn bocor rahsia la.
    ko ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. aries_april says:

    kak jed ni main2x la…
    :-)
    nnt aries add.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. aries_april says:

    ha jerneh…
    kat seri muda…
    restoran kotaraya…
    kat stu kan da wi fi..
    on9 free la…
    skrng kat KLCC ni…
    kli ni brbayar nya…
    :-)
    pkai B/BAND.
    mcd dh brng la…
    krng nk p chicken rice la ingt…
    nk mkn pe tu…
    yg ada promotion…
    yg drumstik tu…
    oh…
    mleleh air liur…
    sedap nyre….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      byk duit gila AA ni..
      asik makan mentenet… huiyoooo
      trans cpt ngurat AA ni..
      dia pun dah nak clash wif bf dia.. wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        best nye…ada apa kat KLCC tuuu…ada handbag LV baru2 tak?????…aku pegi sekali je sejak kawen ni….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsForMers says:

        bkn aku x nk ngurat dia jerneh…
        aku sedar sape diri aku dhlh cleaner pas 2 x hensem plak….duduk pun ngan omak lg hu hu hu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    paris hilton pn ada….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. badboy says:

    watak dia dalam matahari menjadi la..aku suka..sesuai dengan dia..baik boleh jahat boleh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. catalina says:

    dr 5 bintang aku bg 2 bintang … coz aku x phm moral crita ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. badboy says:

    ko ni tak penah bercinta ker?
    cam ner boleh tak faham cerita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. me says:

    hye3x….aku rase biarla lisda nilai laki die mcmne….die mesti lebih tau laki die cne kan..huhuhu….tp kan aku rase lisda dah xtahan dgn pernagai laki die yg suke berfoya2…even aku pon pnh jmpe die in clubbing…cium2 sne cium cni….isk2x….sian lisda….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. trAnsForMers says:

    xpe ar lpas ni kita tengok lak dia brgaduh ngan sape nk rebut laki dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. adelia maisara says:

    biarkan lisda dan fauzi bahagia…. jgn buat kacau nk runtuhkan masjid orang, x baek tau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. me says:

    nak bahgia ape klu dpt laki mcm2…makan hati la smpai ke tua klu lisda snggup…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. vios_vaio says:

    boleh percaye ke gossip ni?? but i tend to believe this gossip..sebab gosip dunia hiburan ni kebanyakannyer betul..walaupun cam tak best nak tgk satu–satu rumah tangga artis runtuh tp in the end..mmg akan roboh jugak..bukanlah nak doakan yg buruk-buruk tp kebanyakan jadi camtu..patut artis ni bile dapat tau rumah tangga dorang dah hangat diperkatakan..take sum action la to fix the probs..jgn biorkan je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. pening says:

    alahai..betul ke ni…ape nk jd ni…musim artis bercerai ke….sedihnyeeee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. mizazone says:

    lumrah hidup artis la .. bila da semakin meningkat nek , macam2 gosip melanda.. kalo x thn ngan risiko yg dia tnggung.. tuh yg bley bercerai n bergaduh sesama sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. antony says:

    dulu… masa menikah bukan main sombong… kata cinta abadi…cinta sejati…

    Sekarang cinta makan hati pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. ieqalaura says:

    pe2 pun relex je la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. […] apa yang kami dengar ini hanyalah gosip belaka. Baru-baru nie pun kami ada keluarkan cerita tentang perkahwinan Lisdawati dan Fauzi Nawawi yang tengah retak. Nampaknya selain musim artis berkahwin, 2009 nie tahun keluarga-keluarga artis berantakan […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. sara says:

    kasihan, rmh tangga artis dikatakannn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. BOLEH TAMPAL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. emma says:

    adat dunia artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. kurus says:

    aku sokong jerk lisda tu…bg aku dier baik jerk..
    and aku ske dier menari.. tak kan dapat tandingan artis lain woi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. princess rosie rosalinda says:

    syoknye tengok lisda&fauzi menari.sehati sejiwalah…..
    anywhere moge cinta mereka itu kekal
    assalammualaikum

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princess rosie rosalinda says:

      and jangan lupe tengok PRINCESS PROTECTION PROGRAM.di bintangi oleh selena gomez and demi lovato.
      sinopsis:puteri rosalinda (demi lovato) dalam bahaya.so,raja suruh puteri rosalinda di jaga oleh rosie(selens gomez).
      hanya di astro disney channel 615

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • princess rosie rosalinda says:

        rosie mengajar puteri rosalinda untuk hidup berdikari.
        dan puteri rosalinda mengajar rosie bagaimana menjadi puteri.pukul 7:30 p.m

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. sukri says:

    kahwin cerai kahwin cerai pun bagus sebab dapat macam2 pengalaman citarasa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. shahirah says:

    bnyk gh tntang arts skrang ksian kt arts2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Hi,I’m very happy to find so usefull information online. This is by far one of my favorite websites so you have my respect. Bookmarked your page so I’m free to come back for more. Keep up good work!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0