Written by Bella | August 15th, 2016

Ketika semua orang masih lagi berbicara mengenai kisah putus cintanya bersama Sherry Ibrahim, Fattah Amin nampaknya sudah tidak mahu lagi memikirkan perkara tersebut.

Kata orang Fattah sudah pun “move on” dan menerima ketentuan takdir dengan hati yang terbuka.

Jelas Fattah, beliau enggan mengenangkan perkara itu lagi kerana tidak mahu ia terus berpanjangan.

Tiada yang boleh saya perkatakan tentang hubungan kami. Kalau cakap lebih-lebih nanti akan berpanjangan dan menjadi kecoh.  Lebih baik saya berdiam diri.

Timbul juga pelbagai spekulasi dan kontroversi mengenai percintaan mereka yang rata-rata mengatakan ia berpunca daripada kehadiran orang ketiga dalam hubungan mereka. Namun, semua itu masih lagi menjadi teka-teki kerana Fattah dan Sherry masing-masing mengunci mulut mengenai perpisahan mereka.

Hampir tiga tahun Fattah dan Sherry menyulam cinta, tetapi setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya tersendiri. Doakan yang terbaik buat mereka berdua.

Sumber Berita : Utusan Online

33 responses to Fattah Amin Tidak Mahu Terkenang Lagi Kisah Putus Cinta Dengan Sherry Ibrahim

  1. what a life!!! says:

    move on la sangat!!!

    0

    0
    • minah jambu - safety first says:

      tiga taon what a waste..

      0

      0
      • kendall jenner says:

        tiga taun..fattah tak rugi pape muda lagi..tp what a waste untuk sherry..umur dh mkin mningkat…takpe sherry, awak cantik, body msih baik…awak akan dpt lelaki yg betul2 hargai awak lpas ni….aaminn…buat fattah, nama dh makin naik,,,mula la nk lupa diri kan, body mkin sado….ramai prempuan mrapat…move on la sgt..

        0

        0
  2. Sayangku Kapten Mukhriz says:

    selalu yang buat hal yang cepat move on. Dasar laki tak guna, menyampah lah aku dgn si Fattah niy.

    0

    0
  3. Mr. DJ, last call please says:

    fuck off lah. keparat sangat. aku memang cukop geram dgn jantan macam ni.
    kau dah ade betina garit MF tu memang la ko cakap gini.
    kali ni ko main2kan perasaan sherry, nnt ko pon akan rase ape yg sherry rase skrang.
    dulu aku minat kat ko n,,. tapi sekarang.. HAK TUIHH!!

    1

    0
  4. Anonymous says:

    haha..bersedia la untuk terima zaman kejatuhan awak ye en fattah..sebab masyarakat tak suka lelaki yang menganiaya orang pompuan lagi2 pompuan yang teraniaya tu yang lembut & tak banyak bunyik macam awak nih

    0

    0
  5. ewwww says:

    mstilah ko x nk kenang sbb kau dh ada mf

    0

    0
  6. sentap says:

    move on skunk xpa…blom jg laki bini lg…blh buat kputusan terbaik bab kawin bkn main2..g pun blom ada ikatan apa2…sukati ko la nak pilih sapa…

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang takde ikatan tapi org dulu2 salu pesan jangan kawan dengan anak dara orang kalu xde niat nak jadikan bini

      0

      0
  7. patahseribu says:

    move on sbb ko punca nyer …laki mcm patah ni elok dok dlm kandang singa bio kna ngap… main2kn hati perasaan pompuan..ko da tau sherry mghrp ko mjdi psgn idop dia dgn umo dia yg da meningkat..dpt yg baru lg mude ko sng2 je tingglkn pstu ckp xnk kenang bagai laa……..x aman la idop hg.. ak tgk kt bonda bonding mak sherry pon mentioned patah as her bf…wtf patah oiii

    0

    0
  8. DX says:

    kecik nya feet size dia. Mcm saiz budak budak. LOL

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    sudah2 la abg nara…balik2 pasal fattah,kalau x pasal emma,lagi pasal sherry..lagi pasal kamal adli…lantak dema ler….bukan cite hot sgt pon

    0

    0
  10. Ibu says:

    org putus cinta atau cinta kesampaian bukan atas faktor ada org ketiga ganggu saja, ada jugak faktor tak kesefahaman dr segi sikap, pergaulan kawan2, cara berkomunikasi, perkongsian pendapat tak sama, latarbelakang keluarga, duit@perbelanjaan, peka@ tidak peka dgn kesesuaian@kehendak masing2, cara kehidupan dan mcm2 lagi, sama jugak mcm org dah berkahwin cumanya yg belum berkahwin klau ada peluang bole elak@tak teruskan ke tahap seteruskan melainkan ada jodoh

    0

    0
  11. Whatever says:

    Spesis parasite

    0

    0
  12. Cikminah says:

    Aku rasa suara die tu dibuat2.. tengok ulangan cite playboy itu suami aku time zaman die kurus keding alahai lembut plak suara. Mentang2 dah sado kenmain suara pun nk keras skali

    0

    0
  13. Anonymous says:

    jntn x gna!!!!

    1

    0
  14. perampaskeko? says:

    ni mesti sbb betina garik hanis arif jerawat yg bajet cun tu. aku tgk biasa je kt ig..kembang smngkuk la tu bila budak2 baru nak up adore die..cer tanggal makeup..mak lampir agaknya..btw besenye yg jd org ketiga x kan terlepas dr hinaan dan caci maki netizen.contohnya hanes suraya dan byk lg..kawen la..smpai kesudah org x suka.perampas.pui

    1

    0
  15. Cherry merah says:

    Dia ni persis zul aripin.
    Masa baru2 nk naik sibuk cari pelakon dh ada nama sbg gelipren even tua pn, tp bila dh mula la glamer skt tinggal situa lpstu bukan main gelipren sana sini. Tau lak nk cari yg muda sama2 mcm ko.
    Puuuiii

    0

    0
  16. Nini syanini says:

    Mmg la move on…ko ni mcm lintah..dh ko pergunakan dia utk naik..skrg org dh kenal ko n byk job…xperlu kenang la kann..dasar buaya tembaga

    0

    0
  17. kebaras says:

    Bercakap control. belakon kontrol hensem. aku tak tahu lah kenapa orang boleh suka dia. dah la sombong poyo poyo artis popular. film maker memang tak ambik la muka macam kau fattah. tv station suka laaa

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nape aku dpt rasakn y dia org putus ni d sebabkn oleh sikap fattah..ingt lgi masa siaran YE KE…fatah ni x abis2 mcm nk salahkn si sherry..mcm si sherry y terhegeh2 sgt nk kn dia..klau aku jdi sherry pn bengang,,

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmgpun . disebabkan tu diowg putus . blagak sngt si fattah tu mcm bagus jee . Ego bukan main tinggi

      0

      0
  19. why bother??!&$@ says:

    Dia ni sama je ngn MF, baru2 nk up dh sikit gosip sana sini..
    Hrpkn gosip je la korg dua ni, berlakon ala2 je pn..
    Alaaa sherry, xyh nk hadap sgt la mamat x sdr diri ni. Dia nk gunakan ko je pn. Dh bajet2 up skt skrg, dia tgglkn la ko yg dh berumur ni. Berlambak lg ko blh dpt yg lg bgus kot dr dia!

    0

    0
  20. eza says:

    dia ni klu bukan kwn dgn sherry x popular kut….

    0

    0
  21. kutikura says:

    Siapa mf? Mira filzah? Mona fandey? Maria farida? Maya farin? Ke mas fidayu..woi sapa..jangan buat aku tertanya2….

    0

    0
  22. syu says:

    Ckp neelofa test dia
    Whatever lah ko
    Aku tak minat pun ko playboy ????

    0

    0