Written by AbangNara | August 21st, 2017

Teguran Que Haidar tentang pelakon baru yang hanya menjaja wajah kacak dan bukannya bakat baru-baru ini telah membuatkan para netizen berspekulasi. Ramai yang meneka teguran itu ditujukan kepada pelakon popular, Fattah Amin. Sebelum ini, Fattah Amin pernah dilabel pelakon “kayu”. Namun mutu lakonannya semakin hari semakin memberangsangkan, seiiring dengan kekacakannya.

fattah amin

Apa pun, Abang Nara respek dengan reaksi Fattah Amin yang enggan membesar-besarkan teguran ini. Bagi Fattah, Que Haidar tidak menyebut nama mana-mana pelakon, jadi dia tidak perlu terasa. Kata Fattah Amin:-

Pernah ke saya terasa? Bagi saya, tak kira orang biasa, selebriti atau peminat berhak untuk menyuarakan pendapat mereka.
Lagipun, dalam kenyataan selebriti tersebut tidak ada menyebut nama sesiapa.

Jadi, perkara itu dikatakannya secara umum. Sama juga dengan peminat yang kadang-kadang apa yang dikatakan atau komen itu tidak ditujukan kepada mana-mana individu.

que haidar

Daripada membuang masa memikirkan benda yang tidak memberi apa-apa manfaat kepada kita, lebih baik Fattah Amin terus fokus dengan lakonannya di dalam drama “Coffee Prince”. Tak gitu? Biasalah bila dah popular, memang ramai yang akan cemburu. Yang penting kita sentiasa cuba membaiki segala kelemahan diri. Lama kelamaan pasti pihak luar akan mengakui bakat kita. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Fattah Amin Tak Terasa Teguran Que Haidar

  1. Bulan madu says:

    Bamtah cook jee

    3

    1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      jangan terasa sangat ngan orang atau artis yg komen pasal u fatah u buat bongok suda asalkn rezeki u masok n u tak kacau orang …tentang orang lain gi jahanam !

      6

      1
  2. Anonymous says:

    teguran que tu walaupun agak kasar bunyi nya tapi kalau di dalami memang ada kebenarannya..pelakon baru harus ambik iktibar jangan nak glam je…yang rasa diri tu kayu faham2 jelah…

    12

    1
    • sila kecam says:

      betul tu. sama macam netizen yg mengata bini dia susu selambak dulu. tapi takdelah pulak kata bini dia mcm pelacur. bunyi agak kasar, tp ada kebenaranya kan…
      aku bukan peminat fatah amin. aku tak tengok drama dia.

      4

      3
  3. Anonymous says:

    alah…kayu2 pun tgk jugakkan…lagi korang kutuk lagi popular dia…senyum lebar….

    5

    4
  4. Anonymous says:

    nara update la pasal fazura n fattah kt KLFW

    12

    1
  5. nok gebuzzz says:

    fatah ni jenis tak amik pot kot org nak ckp ape…lantak la,yg penting kerja dia jalan…duit masuk….lagi org keluar gosip pasal dia..lagi dia popular.

    19

    0
  6. kreuk says:

    Tak terasa maknanya masih tak nak usaha belajar dgn pelakon berpengalaman/ambik kelas lakonan ke atau buat bodo je? harapnya Fatah jgn segan2 belajar dari pelakon2 lama ok. ko dah ada nama n platform, tp jgn maintain selesa takat tu je. aku tak minat gaya lakonan ko skrg, tp dgn usaha ko n pengalaman ko nanti, sapa tau itu mampu berubah. pendek kata, buat apa yg patut.

    5

    7
    • lalaland says:

      dah nama x minat…so x follow lan fattah kan? tp x baik cakap mcm ni, tabur fitnah. sbb..fattah ni anak didik rosyam nor…tgk ig lama dia dulu2…rosyam mmg nak shape dia jadi ‘somebody’ dlm industri, dan dia agak rapat dgn yusuf haslam, shamsul yusuf dan banyak lg pelakon hebat kat malaysia ni. cuma fattah ni jenis diam, malas nak layan dan hormat mak bapak dia. itu yg aku nampak lah. akhir kata, kalau x minat, jgn tabur fitnah. dia usaha, ko mana tahu.

      14

      1
  7. Anonymous says:

    SALUTE!

    4

    1
  8. Anonymous says:

    que haidar…aku rasa dr pada hang dok ‘tegur’ artis2 kayu tu, afdhalnya kalu ko ‘tegur’ bin ko tu dulu. bila bini tu nak berubah jd wanita /isteri yang lebih baik..tu tugas WAJIB seorang suami.karat rambut bila nak buang, bila nak bertudung? paling tidak pon bila nak kurus??hekeleh! bzbody hal org …bini sendiri pon tak boleh didik…ada hati nak didik org lain!

    20

    0
  9. sepaun says:

    kesian jg fatah ni.. asal org ckp ‘pelakon kayu’, mesti org terbayangkan dia :D aku respek dgn teguran que ni.. pelakon2 baru patut ambik iktibar dr teguran dia tu.. fikir positif & bknnya anggap teguran dia tu saja2 dibuat sebab dengki dgn kebangkitan ramai pelakon baru

    4

    1
    • Anonymous says:

      Elehhhh….org low class je yg pndi ckp.ape kate ko tegur bini kau tu dl ye que….mesti nnt ko jwb tu bini ko.kubur lain2 kan.fauziah nawi x ckp ape pun.rosyam nor x ckp ape pun.hebat sgt ke ko tu?anugerah berbaris?sumbgn dlm industri?dh smpi international ke?kalu dia g class pun perlu bgtau kau ke?puiiii la….ludah org tp setepek kene muke sendiri

      5

      0
  10. vivi says:

    win..win..win.. i like

    2

    2
  11. MAK JEMAH says:

    Terbaik le fatah

    2

    0
  12. na says:

    buat tk thu je apa org nk ckp fattah,yg pnting duit ko msuk..kesian ngan hater2 dn artis2 yg dengki ngan ko..ko pla yg mkin popular.bkn pminat tp knyataan,mkin org bnci mkin nma ko mningkat naik..haha sian korang

    2

    0
  13. damia says:

    TAKYAH TERASA SANGAT PUN SB TERANG2AN SI QUE TU JELES DGN KAMU YG TINGGI & HENSEM SEDANGKAN DIA SERBA KEKURANGAN DARI SEGI RUPA, TULAH YG TERLEBIH2 JELES. SATU LAGI SB SKRG FATTAH TENGAH FENOMENA, MASA DIA DULU TAKDE POPULAR SNGT. BIASALAH ARTIS2 MELAYU NI, KALAU TAK JELES TAKSAH.

    2

    1
  14. anon says:

    Tak payahlah nak perli perli or sindir sindir psl lakonan kayu ke tak, yg penting dia tengah hot skrg. Kalau lakunan dia teruk sangat, takkanlah dpt sambutan kot. Buang pperasaan iri tu Que & mind yr own bisnes.
    Ramai pulak pelakun2 senior yg dengki dengan pencapaian si fattah ni. Tak usah nak dengki dengki sangat, dah rezeki dia naik meletop letop. Takkan selamanya dia berada kat atas. Dulu time aaron, skrg fattah pulak. Tak faham aku dengan yang busuk busuk hati ni.

    2

    0
  15. serene says:

    Fattah ni perfect package…..puteh, tinggi, lawa, nama tengah meletup, tu yg buat pelakun pelakun lain jeles.

    0

    1
  16. Anonymous says:

    fatta,u r a nice man,ta apa ur senior plakon plakon kayu u nxt time hayati betul betul watak u yg kena beri give all out dengan memmek muka expressin dan sebagainya hopefully u and fazura nxt movie drama kena bagi -kasik ku yang satu- lau dpt diadatasikan ke drama hope u n fazura terpili jadi hero n heroin.ceta ni memang best so u can learn more skill at ur sayang-sesuai dengan watak u two.any penerbit or director out there ,michael ang,a.aida,shila rusly,dato ziela jalil,pls consider adaptasikan cerita novel ni dalam drama hero heroin fazura and fatta pls…..memang meletop letop.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    kasih ku yang satu maksud diatas.

    0

    0

Leave a Comment

Optional