Written by Bella | June 16th, 2017

Dikritik “kayu” ketika berlakon dan dikecam sebagai penulis buku dan penyanyi, Fattah Amin bagaimanapun memberitahu beliau sedikit pun tidak menyimpan perasaan dendam kepada mana-mana pihak yang mecemuhnya walaupun daripada rakan selebriti.

Segala kata-kata negatif tersebut dijadikan sebagai pembakar semangat untuk beliau memperbaiki setiap kelemahan dan melakukan yang terbaik dalam setiap perkara yang beliau lakukan.

Saya sudah cakap sebelum ini, apa yang saya kecapi sekarang adalah hasil kata-kata negatif yang dilempar pada saya sebelum ini. Sedikit pun tidak wujud rasa dendam kerana prinsip saya adalah sentiasa memaafkan sesiapa sahaja dan mengelakkan permusuhan.

Sekarang terbukti bahawa lakonan Fattah semakin menyerlah bukan? Beliau juga antara aktor yang popularitinya begitu hangat sekarang dengan jumlah peminat yang ramai.

Sumber Berita : Utusan Online

27 responses to Fattah Amin Maafkan Mereka Yang Pernah Kutuk Dan Kritik Dirinya

  1. nok gebuzzz says:

    yg bagusnyer dia ni x cepat sentap…byk diam ape org ckp,so yg naikan dia selama ni pon peminat fanatik dgn haters dia jugak…

    34

    0
  2. melati says:

    Saya bukan mengutuk , saya cuma tak suka awak sebab menipu…Novel terjual 6 Naskah tapi propa 6 juta …!! tu jew, lagi satu yg puja awak cuma Paria2 yg pakai kete tayar terkankang jew..!!! memang gang2 Kete tayar terkankang kaki Fitnah @ Penipu ,sama lah Fattah pun …waakakakakakakaaka

    2

    23
  3. Perlukah? says:

    Ala come on fattah, benda2 mcm ni tak perlu nak mention pun. Dah nasib jadi artis.
    Ramai lagi artis lain kena kecam tapi hati kental gila, tak pedulik nak komen apa2 pun.
    Sakinah upload gambar comolot,
    Anzalna suke tayang gamba laki,
    Izara & Ramona suka pakai sexy,
    Azwan ali suka maki hamun org,
    Foziah gous suka tayang menayang,
    semua2 tu mcm2 kena kecam tapi semua watlek je. Chill la broooo

    5

    10
    • rayanakraya says:

      dah wartawan tanya takkan dia nak ckp “no comment’ pulak. satgi up isu lain.semua tajuk2 gosip artis kebanyakannya bukan dorang yang up sendiri atau canag kat public bro..wartawan tanya. kenapa faham tu.chilla bro

      15

      2
  4. Anonymous says:

    Ok Fattah..Tapi aku tetap x tengok HSC langsung! Sila habis cepat cerita tu x kuasa dgn fans awak yg meroyan tu!

    10

    7
  5. syah says:

    dia sentap laa tu org kutuk dia…x kn nk ckp sentap jatuh laaa maruah kan brooo…hahahaha…kne laa cover poyo n macho skit dpn fan2 perempuan y berair tuh…nti xde pulak org nk undi ko lg….lg satu dia senyap tu sbb konon2 nk nmpk “baik” laa padahal mlm2 menangis kat tepi bucu katil org kutuk n kecam die…klu x sentap xde laa mention byk kali “apa y sy kecapi skrg ni hasil dr kutukan org”…wakakakaka….kesian org lain senang hasil dr usaha sndri ko senang hasil dr kutukan org sbb tu laa x abis2 buat gosip murahan je..sbb tu je y naikkan ko…nk hrpkan bakat nan hadooooo…..

    5

    9
  6. Lofattah Forever says:

    Saya suka dengan cara Fattah Amin hadapi segala masalah dalam kerjayanya. Tak apalah Fattah, biarkan mereka mengata dan menghina sebab setiap cacian yang mereka lemparkan akan dihitung juga di akhirat kelak.

    21

    2
  7. Que Sera Sera says:

    Aku dulu tak minat si FA ni, aku lah salah sorang yang dok komen2 dia berlakon dulu, Haha. Tp lama2 aku jadi terminat dia sbb aku respect cara dia. Kena kutuk, kena keji tapi dia tetap sabar je. Dan aku suka tgk dia selalu utamakan family dia, family pula orang baik2 je. Pada haters FA ni, ingat lah, rezeki kita tak akan pernah tersilap jatuh ke tangan orang lain, jadi jangan dengki dengan nikmat orang. Peace!

    30

    0
  8. jules says:

    X kisahla fatah..apapun awak naik sebab gossip murahan dan cubaan pancing jiwa peminat dgn gabungan nama heroin dan bts flirt2 sweet2 pastu jadi gossip jumpa ahli keluarga la..ciri2 heroin ni ciri wanita idaman la x habis2..bakat?..nan hado

    5

    6
    • leana says:

      Betul juga..cuba drama shmp dan hsc x ada bts sweet kemenda..gabungan nama hero heroin..komen dekat wartawan hiburan..masih dalam fasa kenal mengenal hati budi sekejap neelofa sekejap fazura lepas ni x tau siapala pulak..agaknya apa org akan cerita pasal dia?..bakat ke?..yes rezeki dia melimpah ..bagusla tapi kalau nak maintain be profesional la…gilapkan mutu lakonan..kurangkan gossip murahan .

      4

      0
  9. Anonymous says:

    takpe sayang.. be stronggg hahahahhaa

    0

    3
  10. Anonymous says:

    good guy always win…..and you are a good guy Fattah.
    your enemies panas bontot tengok you makin success and happier.
    berkat doa ibu you jugak….:)

    4

    3
  11. Anonymous says:

    Ok la tu,kalau kutuk pun xpe.Pasnie jgnla kecoh2 kalau Patah kena kutuk.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Nara. Besuk topik yang sama ke? “Fattah patah hati” ” fazura nk cepat balik raya” Fattah raya dengan mak” ” Fazura fazura fazura. Fattah fattah fattah. Tak pe la. Ni tgh femes. Dah tua nanti. Berita pasal ko orang dah tak laku.

    5

    0
  13. Cupcake says:

    5 tahun akan dtg pupus la fattah ni. Lu caye la ckp gua

    4

    0
  14. Jam says:

    Yg.benci macam pengantin,m& g,org.lain pun hero Dan heroin tak le di usung ,macam budak bodoh

    2

    0
  15. Mma8 says:

    Mulianya hati Fattah Amin. Suci dan bersih. Menghormati setiap wanita yang ditemuinya dan lelaki yang rapat dengannya

    0

    2
  16. Lampumentol says:

    Sudah la.patah riok..mmg la.ko lh still.snyum.bila org kutuk koz ko.ada fans yg meroyan.n managment yg psiko.yg tlg balas kutukan public kat ko..agk2.setiap.kali ko bca komen haters ko dh siap.ngn kacang ngan yin n kopi.panas. smbil.dok.gelak kan fans.ko.berbalah ngn haters…ko.kn maksum..bile dh tau.kantoi salah cptla.igs baca alquran smyg bagai…ko.ngn team bapok ko.menyemakkkan.jk.industri hiburan.malaysia.ni!

    1

    0
  17. rimas aku says:

    yg bukan artis pun slalu kena kutuk& dikritik apatah lagi artis sensasi penuh kontroversi…

    1

    0

Leave a Comment

Optional