Written by Bella | February 17th, 2016

Kisah cinta antara pelakon Fattah Amin dan Sherry Ibrahim bukan lagi satu cerita baharu, tetapi tidak seperti pasangan lain, mereka berdua agak kurang bicara soal hubungan mereka kepada umum.

Buat Fattah, beliau tidak mahu terlalu mendedahkan kisah cintanya kerana enggan peminat muak dengan kisah peribadi.

Kisah percintaan saya bukanlah benda baharu lagi, jadi kalau boleh saya enggan terlalu bercerita mengenainya. Takut nanti orang naik muak pula.

Tunggu sajalah kad jemputan daripada kami. Itu saja yang dapat saya kongsikan kepada semua buat masa ini. Bukan niat untuk bermain teka-teki mengenai percintaan kami.

Meskipun sedang bercinta Fattah dan Sherry meletakkan kerjaya mereka sebagai fokus utama dan masing-masing memahami impian yang masih belum terlaksana.

Macam ni lah bagus,tidak perlu sibuk jaja kisah cinta dan ayat manis menerusi foto di Instagram. Cukup masa sahaja nanti terus melangkah ke fasa yang lebih serius.

Sumber Berita: BH ONLINE

29 responses to Fattah Amin Enggan Terlalu Bicara Soal Cinta : Tidak Mahu Peminat Muak

  1. menanti says:

    mana melati ? slalu laju ja dia komen.. :p

    0

    0
  2. Patah Amin says:

    Dia ni kalau berlakon je mesti drama tu tak mendapat sambutan. Kesian.
    Takcukup handsome ke?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    PLAN CINTA TAK JADI BEST APER….
    START SUKA INI OLANG TIME TGK ITU CELITA LAAA…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau dapat heroin yang best ok la..citer ni kan si fathiya mestila best..tapi kebanyakan citer lain heroinnya baru so ramai yang masih kayu huhu

      0

      0
  4. zack says:

    fattah kena gebu kn lagi.. kurus sgt

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Sama cantik sama padan.

    0

    0
  6. izzy says:

    aku rasa si sherry ni biase2 aje… xdela secun artis perempuan lain, tp selalu je ade org suka kt dia.. baik budi pekerti agaknye dia ni..

    0

    0
    • juli says:

      dan org yg suka kt dia semuanya hensem uollss..mungkinla orgnye baik.

      0

      0
      • Anonymous says:

        sape lg ex boyfren dia selain fattah dan asraf. kira hebat juga lah sherry ni ye.

        0

        0
        • Oo says:

          Dia pnh couple kn omputih dulu..selalunya mat salleh nie lau couple gn org asia..bkn dia pilih yg cantik..putih gebu..tp yg unik..

          0

          0
        • Amirul says:

          @Oo
          putih x semestinya cantik , orang malaysia jer yang gilakan kulit putih ni .
          cuba tengok miss world philippine kulit sawo matang tapi cantik.

          0

          0
  7. nomnom says:

    pasangan yang sesuai. moga cepat temu jodoh. hiks

    0

    0
  8. Aku sebatang kara says:

    Ingatkan sherry tu dah kawin

    0

    0
  9. Lorat says:

    Dia ni kira sedap jugak la mata memandang, berlakon macam ok ok jer, macam takder feel sangat.. tapi bagus la better dari overacting. Cuma kadang2 tu dia macam suka repeat ayat sama, macam kurang betah berbicara. Harap mantapkan mutu lakonan awak yer, kami ni mmg tak reti berlakon sebab tu tak jadi pelakon, cuma mengkritik jer pandai. Hehehe

    0

    0
  10. Anonymous says:

    hensem bangat kau joe! aaron ajiz edy putra bangla sila resign, close up je nmpk da berkedut2 bajet berlakon umur 20an..ewww. cinta c wedding planner da mcm drama seks!

    0

    0
  11. Dastar says:

    berlakon dah bertahun-tahun pun still mcm kayu, org pun tak tau nk cerita apa, cari kisah cinta ko je lah buat modal. rupa ada, pi lah cari pelakon2 senior and veteran, mintak tunjuk ajar. jgn sb ko still dapat offer berlakon ko ingat ko berlakon dah tahap power. terima jugaklah watak2 yg lain dari kebiasaan, baru boleh dapat byk lg ilmu tu.

    0

    0
  12. gatai says:

    sedap jugak kadang nengok fatah ni …pandai romen tak rasanya

    0

    0
  13. muak tgk kooo says:

    Waduhhh aku minat bangettt sama cowok ini. Sudahlah tinggi, hensem, putih, comel je muka dia, orgnye pn baik, sopan, je aku nengok..hehe.
    Tp dh becinta gn sherry pulok..huhu..kecewa gue… doakan yg bebaik.

    Ye la , kita sbg peminat ni, lebih senang kalau artis bgtahu status dia. Dan tak perlu kecoh2 atau menidakkan, menafikan.
    Sooo menyampah sgt mcm few retisss yg bila org tanya..bg jawapan cliche “kami tak bercinta” “kami takde apa2” jawapan TIDAK TAHU atau TIADA bermaksud dia dah MENIPU peminat hanya kerana nak jaga populariti. Tak salah kalau nak jawab secara JUJUR,

    Kalau sudah ada girlfriend/boyfren, jawab aje… IYE SAYA SUDAH BERPUNYA.
    (kalau nak rahsiakn siapa empunya diri pun boleh takde masalah atleast dia mengaku sudah berpunya)

    Kalau sudah berkahwin, jawab aje…IYE SAYA SUDAH BERNIKAH/KAHWIN.
    (kalau dia kawen kt golok skali pun, itu dia punye pasal)

    Status hubungan tu pn penting utk org tahu bagi mengelak salah silap di masa depan, takdelah nanti yg pasang sampai 2,3 org kekasih. Yg dh berbini, mengaku bujang, yg dah ada girlfren kata single (tak mengaku kt media) pastu dok flirt2 sweet talker kt pompuan lain. Sebab tula wujudnye buaya2 berambut yg ramai kt luar skg ni.

    Kalau baru nak berkenalan pn, tak salah kalau dia bg statement KAMI SEDANG MENGENALI HATI BUDI sekadar utk mengelak org salah faham, dan berlakunye insiden caras mencaras. Kalau dah sah bercinta, lebih elok dia bgtahu sudah berpunya dan insyaallah menuju ke alam perkahwinan jika ada jodoh. Pasti peminat pn akan mendoakan.

    JANGAN BILA DH PUTUS MERAUNG MENANGIS baru nak kecoh2 satu mesia…
    Pastu bercinta plk gn org lain, menafikan lg… pastu dh bercinta SHOW OFF lagi… pastu dah putus TUNJUK PLK bergaduh meraung…
    ALAHAI RETIS MESIA MCM KANAK2 RIBENA.

    p/s: Kita ni hidup hanya sementara biarlah jujur, bertanggungjawab dan merendah diri.

    0

    0
  14. jemah jem jem says:

    hensem, muda, berlakon so so la boleh improve, kurang gosip, x kecoh, x gelabah

    ok la.. boleh ganti hero2 tua yg dah x sesuai bawak watak budak u, remaja, despatch, waiter kedai makan etc

    0

    0