Written by AbangNara | September 14th, 2011

Macam tak logik apabila mendengar gosip yang sedang bertebaran tentang Fatin Nur Afifah, salah seorang pelakon Tentang Bulan yang dikatakan sedang bercinta dengan seorang pengkid. Takkanlah seorang wanita secomel Fatin tiada lelaki yang minat kot? Abang Nara rasa semestinya wanita yang bergambar mesra dengan Fatin ini ialah BFFnya. Tak gitu?

fatin nur afifah pengkid

Naluri seorang wanita sudah semestinya mahukan seorang lelaki untuk melindunginya. Begitu juga lelaki yang mahu seorang wanita untuk dicintai sepenuh hati. Harap-harap hubungan rapat antara Fatin dan wanita ini tidak melampaui batas. Semoga Fatin akan menemui lelaki yang dapat memenuhi hatinya kelak. Sama-sama kita doakan.

Lagi beberapa keping gambar Fatin Nur Afifah bersama wanita yang kemungkinan besar ialah best friend forevernya.

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

fatin nur afifah pengkid

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

173 responses to Fatin Nur Afifah, Pelakon Tentang Bulan Dikatakan Bercinta Dengan Pengkid?

  1. euuwww says:

    adoii…ngn pompuan pon nk ke??..pe ade ngn pengkid ni..?..haihh…tpesong sungguh..

    0

    0
    • misskenyalang says:

      GELINYE…AUWW

      0

      0
      • sweet says:

        muka dia pun dh mcm pengkid!

        0

        0
        • papa says:

          elok ler..pompuan macam ni laki pun tak hingin…sorang dok mengidam kerang, sorang dok layan karipap … LOL!!!! hahaha..

          0

          0
        • 1/2 tiang says:

          kerang busuk…..yg. berperanan lelaki akan gunakan penis palsu yg ada dijual difarmasi….aku ada terbaca dalam iklan ….mahal jugak.

          Jijik sungguh perangai macam ni. Mungkin dia org. ni buat oral sex….hang jilat aku , pastu aku jilat hang…..hantuuu.
          Dia org. ni patut cari mat2 bangla yg. kaki sex….biar bangla asah cukup2….kut hilang gatai lubang.

          0

          0
        • APAM TEMBAM says:

          Saya order KERANG, SIPUT SEDUT, KEPAH dan OYSTER……kasi RAW (mentah) !!!!
          Karipap & Apam – side order for dessert.

          0

          0
        • x kuaasa..! says:

          kalau diorg tu buat jahat.. patutnye doakan semoga diberi petunjuk utk berubah.. bukan ckp bnda2 kotor.. silap2 kau lak yg dpt dosa free.. apelahh…

          0

          0
        • bonjilan di dada says:

          “SAMA2 KITA DAKAN” ?? TAK KUASA AKU NAK KENANG LAHANAT NI DLM DOA AKU..P LA MAMPUSS..BANG NARA PLISS LAA TOKSAH LA SIAR ARTIS MUARAHAN MCM NI..KASI PUBLISITI PERCUMA JE!

          0

          0
        • 1/2 tiang says:

          x makan nasihat jenis ni, megah lagi ada….
          ubat dia bagi penampo aje itu patut pun….
          ambik minyak cap kapak renjis2 kat kerang tu.

          0

          0
      • Selitan Seliat says:

        Lepas ni, keluar la kenyataan.. “Ini kawan saya”

        0

        0
        • futuremg says:

          Soalan: naper kapel ngan pompuan yg menyerupai lelaki sedangkan lelaki ujud lagi kat muka bumi nie? pelik, pelik..

          0

          0
        • anti setan says:

          betul tu .. Lepas ni keluar kenyataan dia cuma kawan saya..saya berkawan dgn semua org x kisah lelaki ke pompuan ke gay ke pengkid ke…ek eleh..ayat basi..mcm penyanyi adira yg couple dgn pengkid tu..sedangkan ramai yg tau cerita..

          0

          0
      • jabun says:

        2 ekor ni tak kenal

        pelir lg , kena rogol baru

        tahu ..

        0

        0
        • bujang says:

          Dia org. ni mungkin beli konek palsu.

          0

          0
        • abang says:

          konek palsu tak pe jgn batang penyapu

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          KONEK PALSU !!!!!!!!! nasib baik air lior minah jambu tk melelehhhhhhhhhhhhhhhhhh di sebab kn iman minah jambu ada kuat sikit jadi minah jambu sabar je lahhhhhhhhhhhhhhhh !!! ape ni bujang main konek konek palsu ni !!!!! seram lah minah jambu ! yg biasa minah jambu dengar bukan konek palsu tapi KONEK PLASTIK !!!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          KONEK PALSU !!!! nasib baik air lior minah jambu ni tk melelehhhhhhhhhhhhhhh !!! iman minah jambu ni ada kuat sikit jadi minah jambu sabar jeeeeeeeeeeeeeeee !! ape lah kau ni bujang main konek konek palsu pulakkkkkkkkkkkkkk !!! ape yg minah jambu tau bukan konek palsu !!!!! tapi KONEK PLASTIKKKKKKKKKKKKK !!!!!

          0

          0
      • Geli Geleman Akak says:

        Pengkid Malaysia comot la…macam tak mandi setahun..!

        0

        0
    • apa pun tak bleh says:

      Woi btol ker Ana yg bercinta ngan anak lelaki Chef Wan tu janda..? Ada sesaper kt cni yg berasal dari changkat jering taiping, perak tak..? sbb Ana nie berasal dari Batu 8 Jalan Trong Cht Jrg Perak.. Kalau btol leh info kt cni sbb dengar citer si Ana nie tk ngaku dia Janda.. Dengor citer gak Chef Wan pon nasihatkan anaknya supaya x terburu2 nk kahwin sblm kenal betul2 ngan kuarga Ana nie.. Btol ker?

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kalau janda pn pesal? tk salah pe kalau anak chef wan ni nk kawin ngan janda ! rabak n terok sangat ke kalau ada perkataan janda tu ??? dh anak chef wan ni dh suka dh dia hepi kira ok laaaaaaaa…………asal kn pompan ni baik setia ngan laki dia kira alrite laaaaaaaa ! merepek meraban lah orang2 ni menyampah minah jambu lah!!!!

        0

        0
        • bujang says:

          Nak juga acara pemecahan minah oiiii…..
          Nk. wat bangunan pun kena rasmi pemecahan tanah.
          Tanah 3 penjuru cik minah oiii….rugila hantaran riburiban…tanah mesti belum diterokai lagi.
          kena tanah berpaya jenuh selak kain.

          0

          0
      • Miss Karma says:

        Alah chef Wan tu pun bukan perfect sangat. Propa je lebih. Kawan aku kat hotel cakap…mulut bising, masakan tak lah sesedap mana.

        0

        0
    • ANIGONI says:

      Yang mana satu Fatin? Yang rambut panjang ke rambut pendek? Tolong beritahu, terima-kasih…

      0

      0
    • norfa says:

      INI SUMA SATU PENIPUAN… TRULY, DIOWG JUST KWN SAHAJA!!!! GOSIP NIE BLAKU DSEBABKAN ORG YG DENGKI KAN SHABAT FOREVER NEYH BSMA..X USAHLAH TDUH MELULU…SBLUM TAHU KBENARAN SBENAR…WALHAL,YG HEBOHKAN GOSIP PALSU NEYH DALAH SHABAT FATIN SNDIRI..HARAPKN PGAR,PGAR MAKAN PADI ITU BG AQ YG SSUAI UTK OWG YG WAT GOSIP NEYH !!! INI SATU KNYATAAN YG BENAR.. TQ!! SALAM _norfa_

      0

      0
      • ed says:

        ko pegi bace blog budak fatin nih. friends forever kepale hotak die…

        0

        0
      • yaya says:

        ni mesti fatin yang jawab….he3….

        xpe2…. kiteorg faham….

        kui3….

        0

        0
        • norfa says:

          hahaha.. bukn fatin , tpi owg yg apat ngan owg yg wat fakta pnipuan neyh.. dya x puas ati ngn fatin.. tuu psallahh.. huii.. pa sengal la… g ponn diowg mmg just kwn jaa.. posing g tu dh nk bgmbr..biaasalaa.. korang tuu tlaluu pcyakn gosip neyh tnpa twu kbnaran sbnar..tlaluu mudh cya bnda2 x btol neyh.. haehh..mmg ksian laa kat fatin, tpksa tima yg kwn baek dya neyh pgai cmneyh..dh tuu salah guna muhn wat fakta tipu gniee.. taubat lah yg mnipu tuu..umm.. ntahlaa korang, aq dh b tau bnda benar ponn x n cya, tpulglahh.. tpi, cuba korag bygkn korang kt tmpat fatin musti sakit ati n sedih daa kwn yg sabotag diowg..bwalah btaubat..g ponn pict2 suma neyh pict lmaa.. kolot laa korang neyh.. huhu.. dh laa tu.. fatin , sabar je lahh.. edup kat dunia neyh, mcm2 anasir2 jahat.. kwn sndri ponn x tntu plak trus2san bak..fitnah2 jaa..umm..dugaan..

          0

          0
        • norpau says:

          ape benda la yg ko merepek ni..adui, terbelit lidah aku membacenye..tulisla elok-elok sikit senang aku faham..tq

          0

          0
    • kasut says:

      da xtw beza llk or pmpwan..2 ar artis mlayu skunk!

      0

      0
    • hantubonceng xde motor says:

      Astragfirullahalazim….(ini je mampu cakap)

      0

      0
    • nur amyra says:

      bia jela dy..life dy kan.xslh pn nak kapel ng penk..skrg mmg dah mcm tuu..ape lg nk heran..

      0

      0
      • mak jemah alaf 21 says:

        ye lak kan nur amyra.apa nak heran kan..kita ni hidup ada peraturan.lelaki dan perempuan berpasangan dah di tentukan oleh Allah..jangan sampai Allah murka binasa kita nanti.cube google kisah laut mati dan kaum nabi luth apa yang berlaku…nak ke kita malaysia ni jadi macam tu..aku bukan ustazah tapi kadang2kita perlu membaca dan ambil ikhtibar….sekian terima kasih..

        0

        0
    • ntah pape ntah says:

      dh kalo tgk tentang bln pun prangai nye mcm pengkid daa time bdak2 tuh… haha…

      0

      0
    • red says:

      da xde laki ke kat mesia ni????
      da la huduh si pengkid ni….

      0

      0
  2. euwwww says:

    aik…..i pertama la…wahahaha…di kesempatan ini sy ingin mgucapkan slamat hari raya..maaf zahir batin ye..heee;))

    0

    0
  3. langkah mayatnya dulu !!! says:

    da dara bdk ni ya…..time kecil dlu mcm x brp comel, ni comel la pulok ;)

    0

    0
  4. comei says:

    nape tengah lidah dia hitam?pa pun, x kenal la dia ni. drama ‘tentang bulan’ ni drama melayu ke indon?

    0

    0
    • hunny bunny says:

      drama ‘tentang bulan’ ni drama melayu lah comei. cerita tu meletoppp kot dulu. haish !

      baru aku perasan, Fatin ni budak yang pegang watak Shahila yg merupakan seorang tomboi. Dulu dlm cerita ‘tentang bulan’ tak comel budak ni, tpi skrg nampak cantik lah pulak.

      0

      0
    • conan says:

      comei..orang kata,kalo tengah lidah dia hitam, dia dah masuk kristian. wallahualam.

      0

      0
  5. no name says:

    Hmm…nmpak gaya kemesraan mcm bkn BFF…well, ak doakan 1 day dia akan berubah….selalu nya perasaan mcm nie takkan lama…hopefully 1 day she will realize tht she is making a huge mistake…ak doakan dia kembali ke pangkal jalan…amin… =)

    btw…betul ke nie pompuan….hmm….keliru lak ak tgk jantina dak sorang nie…. ;-)

    0

    0
  6. Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

    Hishhhh kalau betul BFF pun, LIDAH BERTINDIK tuh nak watper?

    Melainkan untuk tujuan setan terkutuk:
    1) CEMOLOT
    2) CAT DINDING

    Verdict: Memang dasar artis murahan…

    0

    0
  7. ladym says:

    bff lah sgt2.. dah kecoh kat blog mengaku tunang camne tu?

    0

    0
  8. huhuhuhu says:

    tu pengkid ker laki..?

    0

    0
  9. Makngah says:

    dalam blog dia…dia dah ngaku yang pengkid ni boyfren dia.. pompuan dnegan pompuan pun selera…euwwww

    0

    0
  10. milah says:

    apa nama blog dia.. bg sat nak tgk ..

    0

    0
  11. kiah says:

    well , aku pernah baca blog dia , ini mmg boyfriend dia,infact dia panggil ‘boyfriend’ dia ni fiancee dia , dia mmg siap nak kahwin dengan boyfriend dia yang bernama puteri sarah ni. apa pun doa kan semoga allah bukakkan hati dia balik jalan asal sebab dia pernah jawab SO WHAT , I HAVE THE RIGHT. Wallahua’lam

    0

    0
    • ciknot says:

      ape nama blog dier?

      0

      0
      • kiah says:

        dia baru delete sbb org dah start kecoh,tp dia ada fb kot tk silap

        0

        0
        • diana says:

          Org tanye lain, dijawab lain.. ape la susah sgt nk bgtau link dia? ni link blog bdk tu.. :-

          effylovesputt.blogspot.

          tp dia dh remove dh blog nie.

          ni bru menjawab soalan….

          0

          0
        • bz body says:

          sebaik sempat baca blog dia dari a to z siap maki mak dia sendiri lagi isk isk isk

          0

          0
        • cakciborx3 says:

          kalo nk tgk blog yg da removed bleh g google n type camni
          cache:url
          contoh utk blog bdk ni
          cache:effylovesputt.blogspot.com
          nnti google trus redirect g blog tu utk view latest capture sblm die delete blog tu
          sekian terima kasih

          0

          0
    • ulatbulu says:

      dis kind of behavior dah ada since early 2000. teringat masa zaman sekolah men. konon macholah bercinta wif pengkid.. after 5 yrs, when i meet back dis kind of people, orang len sibok sambung degree, dah ada kerja tetap, cerah masa depan. What happen to them, baru nak nyesal x focus kat spm, over sosial dulu,. at last, kerja cashier, kerani. but i bet to dis girls, when they reach 25th, we will lough back to what thy have done..

      0

      0
      • rooney macaroni says:

        keje cashier ke kerani, tetap keje halal..org ada degree pun ade yg jadi kerani tau…keje pangkat besar ke pelajaran tinggi, belum tentu masa depan cerah…

        0

        0
        • djaa says:

          rs nye tu bukn point yg ulatbulu nk smpaikn sbnr nye..

          0

          0
        • pengangur says:

          ulat bulu kalo nk point tue pon..jgn nk tujukan kerja cashier dan kerani.kerja halal tue beb..lau diaorang kerani xde sape nk arrange urusan cmpany,kira gaji staff suma?cashier lagila pnting kalo di soping mall.

          0

          0
  12. RedRuby says:

    She’s from our neigbourhood.. about the same age as my sister. We heard the same too bout Fatin. Dari dlu lg she’s a bit troublesome..sejak dh jadi artis. Tu lah dia kalau dh open minded and free thinking.. Benda2 macam nie pon dah tak rasa malu or bersalah!

    0

    0
  13. bebell says:

    ape blog die?nk tgkkkkkkkk

    0

    0
  14. Ermm..betul ke nie?sebijik mcm lelaki..pic menunjukkan keakraban..mintak2 bkn la kan..simpang 44
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  15. feezz says:

    http://www.effylovesputt.blogspot.com/

    dia da tutup blog dia…panic la tu org sebar gambar dia..org macam ni takde parents nak tegur or dah tak makan saman?

    0

    0
  16. insaf says:

    ALLAH HUAKBAR..dunia akhir zaman..ingtlah jasad kite pasti akan hancur bsama bumi..insaf la dik..jgn la bangga dgn hubungan songsang ni..taubat.amin

    0

    0
  17. hehehe says:

    alahai pe class la couple gan pengkid…baik gan laki trs..pnh ada member class ms study dl couple gan pengkid..tp x lm lgpun umur pengkid nie kalo dah msk umur 30 dh kira pengkid veteran…ape la pempuan gan pempuan bkn blh dpt anak pun…nie x pikir ms dpn…fikir sernk jer…glamour x la sgt pun sampai aku x tau pun dia nie sape…

    0

    0
    • zaia says:

      erm,aku pernah nengok sorang pengkid nie braksi2 romantik ngn aweknye,kembang kempis memek mukanye berkata2 punya la brsungguh dia nk mncapai tahap ‘kelelakian’ tu,romantik2 jp,pstu gelak2 pstu siap men tarik peluk men tarik peluk,kteorang yg ngintai ni tetibe rasa geli tp awek dia mcm kagum je.wahhaha..

      0

      0
  18. diana says:

    Ramai org duk tanya ape link blog dia.. semua kedekut nk bgtau… ape slhnye kalu bgtau? bkn luak pon..!

    kpd yg nk thu blog dia, ini link dia :-

    effylovesputt.blogspot.com

    tp dia dh remove blog dia…

    0

    0
    • basshunter says:

      owhh..reti plak dia remove ek?? pesal? takut kena hentam ka?? berani buat berani tanggung lerr…
      ckp dlm blog kemain berdentum2 nak tunang la, watsoever….dasar budak hingusan..tulis x reti pikir dlu ..BIMBO!

      0

      0
    • zack says:

      bukan kedekut , bagitahu pun dia dah delete blog. so what point.

      0

      0
  19. hafiz says:

    ni lagi seketul..bodoh pnye orang..suke perempuan sama perempuan..takpe, sampai masa nanti dia sedar..2-3 orang dah orang camni aku tengok.

    0

    0
  20. NHB says:

    effylovesputt.blogspot.com

    0

    0
  21. bebell says:

    thanks cik diana!walaupun die da remove blog die..tp cik dian x kedekut pun…ske2…hehe

    0

    0
  22. bebell says:

    thanks cik diana!walaupun die da remove blog die..tp cik diana x kedekut pun…ske2…hehe

    0

    0
  23. zaia says:

    dh lawa plak dia nie skg..
    klu wat camni pastu bangga2,bahaya gak tu..huhu

    dh rmai cmni,hati2 je la jgn terjebak huhu..
    mula2 mmg kwn je tp lama2 nt boleh ter-suka sbb pengkid2 ni ‘cara’ dorang tu dh mcm lelaki..lgpun dorang lbih mudah nk memikat sbb dorang pn pmpuan so mmg sng2 sesuka je nk dtg umh,nk duk serumah,bnyk bnda boleh buat sama2 sbb tkde batas mcm lelaki..prangai,style,cara dorang tu kn mcm lelaki,pstu kdg2 mcm macho2 sket,caring,loving dn ade yg romantik ngalahkn lelaki..klu dh slalu brsama pstu pmpuan tu single plak,lama2 boleh suka la klu pengkid tu pn ske dn pikat kwn dia tu..

    tp ramai je boleh brkawan mcm biasa,tkde feeling2 lgsung,berkawan sempoi mcm adik beradik..tu kena pandai berkawan la kan,terpesong2 nie kalau sendiri yang memandai2 nak cuba2 terpesong huhu..

    0

    0
  24. basshunter says:

    duhh..bebudak ni,..da kehabisan stok lelaki ke kat m’sia ni?? tak matang langsung…one day she will regret.seronok tu sekejap jer. tolong la jgn tambah lagi kaum2 nabi Luth yg da terpesong dlu tu…

    0

    0
  25. emmm dunia akhir zaman…. nak salahkan sapa plak…?

    dapatkan voltage stabilizer >> RM 30.00 klik my name…

    0

    0
  26. sesiapa sahaja says:

    she could get better way better looking boy that this idiot. tapi napa ya only pondan pnya issue yang dihighlightkan.. what about pengkid??

    0

    0
  27. mawar berduri says:

    cuba tgk pic dia dalm keta tu…pasangan kat belakang tu tgh buat apa tah…subhanallah,ya allah lindungi la umat islam dari perkara2 mengundang dosa..amin

    0

    0
  28. sosok says:

    x slh aku nama pengkid ni PUTERI SARAH..

    uwakakakakak..nama punyer laa sedap mak bapak bagi tp lain plak jadinye..uhuhuh

    0

    0
  29. pp says:

    waaaa~makin cantik dia ni tapi sayangnya hrm…
    x perlah.kita doakan jelah untuk dia.btw,umur dia ni berapa?

    0

    0
  30. osman taring says:

    mangkaq btoi depa nih…akai pendek..xpikiaq msa depan,maruah diri,family…xpa2..enjoy la selagi hampa bole enjoy..

    0

    0
  31. Ellyse Anzalnaa says:

    Budak2 tak matang lagi dah pandai pulak nk bercinta2 ngan pengkid. Heii budak ni.. ko rase ko bleh puas ker dgn pengkid?? bukan boleh buat ape pun.. takat nk meraba2 boleh la. last2 b******g laki gak yg ko cari nnt!

    0

    0
  32. chekgu ayu says:

    Chekgu pun xtaw cemana nak mengajor bebudak ceni….haishhh…

    0

    0
  33. nony says:

    aku dulu tgk gak cite tentang bulan, and brainscan tu..
    dua2 girl dlm tu dah rosak.. sornag yg erin malik tu kan.. bertatu-tati bagai..
    ni sornag lagi, berboifren pengkid.. sian tol la~ takde org nk guide ke..
    tu la, belakon tak kemana, belajar ke laut, artis mesia~

    0

    0
  34. koko krunch says:

    mcm sial je pnyapu 2 eko no..yg blagak jantan gupa tapai ubi je.. sialnye org,…haa jap lg ada la org komen marah aku ckp mcmni..

    0

    0
  35. girl says:

    aik..cam knl je pengkid 2… biar btul kapel ngn die nie… wow test power mna… hahhahaa

    0

    0
  36. NenekPenne says:

    kalau dah tau artis janganlah buat perkara yang bukan2…pastu post kat blog… nanti semua kecoh…kau jugak yang malu… pastu nak kover kata BFF

    ni bukan BFF tapi lebih kepada BF

    apa yang ada pada pengkid? jari tengah jer laaa…. opssss….

    0

    0
  37. pokkagreentea says:

    G E L I .

    0

    0
  38. tok tok says:

    heran kan kebanyakan yg jadi artis nih mmg dari jenis yg rendah moralnya …. agaknya mcm tu laa tahap dunia artis kita ..

    0

    0
  39. kaki ayam says:

    siap tindih lidah lagi tue…

    0

    0
  40. Supermak says:

    mcm sayang jer..muke comel dh camtu la pulak gayanyer…risaula dgn budak2 zaman skrg..

    0

    0
  41. ohmygod says:

    handsome nya pengkid itu! omygod! saya seorang pondan on

    0

    0
  42. abdullah... says:

    agaknya kaum lelaki kat malaysia ni mmg dah pupus kot….maklum la ikut statistik di m’sia.. 6gurls : 1 boy huhuhu

    0

    0
  43. dah baca BLOG says:

    aku dah baca blog budak ni..pehh!sumpah terkejut aku baca.siap sound sapa rampas PUTERI SARAH dia ni dari dia!dia teramat syg bf pengkid dia ni.siap tulis merayu sedih kenapa bf pengkid ni xlayan dia,xblas msg dia mcm2 lah…gambar isap rokok dengan bf dia pun ada juga.
    korang mampu tulis blog mcm dia??non hadoo!
    skang da REMOVE..sekian terima kasih~~~

    0

    0
  44. saper saper ajer says:

    ish ish ish… tkmo kutuk2 .. nnt kena batang idung aku … sendri mau ingat lah yop!

    0

    0
  45. jamkayu says:

    sooosiiaaalll gak ehh dak ni isap okok … hermm…
    BeRape Eh Umo Dak NIh????

    0

    0
  46. student bandung says:

    aiyaa~

    0

    0
  47. along says:

    Subhanallah… Semoga dibukakan pintu hatinya untuk taubat nasuha… Saya percaya, asalnya fatin ni dikurniakan dgn sifat peribadi yg baik, cuma skrg terpesong dgn duniawi mgkin krn gagal dididik oleh org sekeliling. Kalau tgk dr lakonannya waktu kecik2 dulu pun, dia ni such a innocent girl. Semoga dibukakan pintu hatinya untuk berubah. Semoga semua yg komen&mengeji ni, diringankan tgn dan lidah unt meluangkan masa seketika untuk mendoakan agar dibukakan pintu hati Fatin ni unt berubah krn dia juga saudara sesama Islam kita semua…… Sesungguhnya dia juga hamba Allah yg tak lps dr melakukan kesalahan… Fatin, Tuhan kurniakan anda rupa paras yg menarik, tidak kurang juga dgn hati yg tulus dan akal yg sempurna, begitu juga dgn manusia2 lain, namun jgn la dicemarkan dgn kemungkaran begini… Bertaubatlah, Allah akan sentiasa mengampunkan hamba2Nya meski sebesar mana pun dosa2 kita semua… Amin…

    0

    0
  48. lawak says:

    Fatin tu yg pengkid.. bukan awek yg rambut panjang tu… hahahaha! dosa kering je duk mengumpat

    0

    0
    • lawak bodo.. says:

      fatin yg rambut panjang..pengkid ti name puteri sarah aka putt….lawak sengal, ko yg x kenal org ada ati mau join ngumpat…hambik blik dose kering kt ko..nahh!

      0

      0
  49. girl says:

    wow….aq knal pengkid 2… nak awek comel2 je ye..hhahahaa power maa

    0

    0
  50. wak sudarjo says:

    kenapa remaja pompuan suka tindik lidah… aritu si erin tindik lidah, yang ni pun nampaknya macam tindik lidah gak… isst pelik betullah…

    0

    0
  51. Bro 10 Inci says:

    aiseh lu nk jugak lobang ke fateen??? Meh sini gua bg lu rasa 10 inci gua sama lu… gerenti lu musti jd pompuan sejati pasni…

    0

    0
  52. are you says:

    i penah jupe dia nan budak nimm larh kat jln tar mse pose ary 2.

    0

    0
  53. Ohni says:

    muke pengkid tu dah mcm bruno mars la. haha..

    0

    0
  54. pelik says:

    sekolah x abes lg…sbb tu perangai jd cm ni..mana la mak n ayah dye ni…also family dye mane ni??

    0

    0
  55. lolok says:

    ada jugak yang nak jadi lindsay lohan ngan samantha ronson version malaysia.. ish… =_=

    0

    0
  56. Miss Gaga says:

    Betina Bodoh…!!!! Tu je yg boleh aku katakan.. Orang yg bijak/ berakal, takkan sekali2 buat pkara terkutuk mcm ni.. Btindik plk tu…

    0

    0
  57. Aib says:

    Lahanatullah!

    0

    0
  58. bongox says:

    aku memang takleh blah btol dengan kewujudan pengkid dan nyah kat muka bumi ni. ko pengkid kalo kena rogol baru padan muka.

    0

    0
  59. abg nara ni selalu lmbat…pasl depa ni dari miggu lps lagi ade kt tpt laen..
    sape yg nk tau ape2 cite panas artis plg latest g tgk kt mediamalaya…
    aku slalu tgk kt situ je..mmg sgt tkini..

    0

    0
  60. cakciborx3 says:

    kalo nk tgk blog yg da removed bleh g google n type camni
    cache:url
    contoh utk blog bdk ni
    cache:effylovesputt.blogspot.com
    nnti google trus redirect g blog tu utk view latest capture sblm die delete blog tu
    sekian terima kasih

    0

    0
  61. mel says:

    pity her.. very-very-very.
    all i can do is to pray for her.
    its up to this cutie given brain by the AlMighty
    to change for good. for very-very-very good
    for life in the hereafter is waiting us, dear.

    0

    0
  62. huahuahua says:

    puteri sarah,puteri sarah..mak ko panggil soh blaja masak nasik…de org nk masok minang….ahaiiiiiiiiiiiiiiii….

    0

    0
  63. gua says:

    ok lah…daripada ngan lelaki gambar gi2…dislike

    0

    0
  64. hantubonceng xde motor says:

    Astragfirullahalazim…. (ini je mampu cakap)

    0

    0
  65. Bro 10 Inci says:

    aiseh lu nk jugak lobang ke fateen??? Meh sini gua bg lu rasa 10 inci konek gua sama lu… gerenti lu musti jd pompuan sejati pasni… lu musti puas punye la…

    0

    0
  66. cik pial says:

    Laaa… patut le cuaca kat Malaysia sekarang ni makin tak menentu. Harap2 adalah gempa bumi yang mampu menyedut semua manusia2 haram jadah mcm spesies si Fateen dgn kekasih sejantina dia ni. Sial punya orang! Dasar anak haram jadah!

    0

    0
  67. JADUUU....... says:

    KO NI…..BRO 10 ADA UMM…..LA

    0

    0
  68. shilaa says:

    tak laa, ni mmg ‘boyfriend’ dia. check lah twitter dia. dia mmg mengaku yg ni bf dia.

    0

    0
  69. Speaker Laptop says:

    dia kewliru kot.. xtau mana laki n ppuan.. hik2x..

    0

    0
  70. gondola says:

    Dulu ex-gf aku minat ngan pompuan gak..puas aku tarbiah dia supaya berubah..pastu aku pun tingalkan dia sbb xtahan ngan perangai dia

    0

    0
  71. faham says:

    naluri masa remaja mmg cm gitu la.nnti ble dak fatin ni dah meningkat dewasa dye akan lbey faham baik buruk nye kelakuan dye ni.time umo cm ni kte nasihat mmg x lut pnye..pengalaman sendiri.hik2..:p

    0

    0
  72. kidrauhl says:

    Hmm. Aku no comment lah. Tapi penk ni memang boyfriend dia. Aku nampak twitter dia. Search je effyterry. Twitter penk tu pn ada gak.

    0

    0
  73. kidrauhl says:

    Ni mmg boyf dia la. Kalau xcaya check je twitter dia. Search je effyterry.

    0

    0
  74. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sekarng punye zaman dh tk pakai pecah memecah ni semuaaaaaaaa asal kn dh suka dara atau janda SONDOL aje lahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! sekarang punya anak dara pn kira2 bnyak yg BOLONG !!! jadi tkda beza janda or daraaaaaaaaa !!!!

    0

    0
  75. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape pendapat kau bujang???????????????

    0

    0
    • bujang says:

      Eeeishh….mana bolih sebarangan sondol minah , kita ada ugama, macam mana nak merisik, pinang dan nikah. semua termaktub dalam hukum hakam. Tak leh pakey terjah, kalu ko nak kawin ngan bapak penyamun memang iye……
      Atau lari ikut lelaki kelombok.
      Mat Bangla bolihlah sondol2 x kira bini org….x baca ke baru2 ni kisah kat Grik….ha akibat dok menyondollah tuuu….

      Kalu kawin buat cara elok….insyaallah keluarga tu nanti elok, dapat zuriat pun baik2.
      Wanita ni ape org. kate yg. ayun buai bolih goncang dunia….dalam maknanya tuuu….

      Aset suami adalah isteri….kalu mu jadi lelaki nk. ke kupang tembaga atau tiang jamban.
      Kalu ibu tu baik , keluarga tu akan baik, anak2 akan sempurna malahan suami jugak.
      Yang dok lintang pukang/ huruhara sekarang ni…cerai- berai sebab x kisah hal macam ni.
      Jadi mereka x menghargai institusi perkahwinan itu.Dek kerana telah tercemar luar dan dalam.
      Bila bosan/ benci ungkit mengungkit..eg. aku kawin ngan hang dulu hang dah tidur dulu ngan org. lain, lepas tu sakit hati/ dendam/ merajuk…..akhirnya balik Padang serai, pi bagan serai, naik gunung jerai……kesudahannya bercerai..

      0

      0
      • bujang bongok says:

        pe ko merepek pjg ni bujang…da tadi ko hine2 janda2, minahjambu bls r penting sgt ke status pnpuan…janda skang pun byk pasai laki yg gatai x sedar dri (cth2 : joey – watie).. so x betul r konsep pecah memecah ko…
        lagi bagus kawin janda yg ko hine sgt tu kalu dia mampu jage maruah ngn family berbanding anak dara yang akhlak x menentu skang…

        0

        0
  76. maneesya says:

    cuba bg k***k kt pmpuan ni,confirm da x nk kt pengkid ni lg.

    0

    0
  77. sapa2 jer :D says:

    weyhhhhhhh ! bdk JANTAN (kononnya) tu , 1 campus ngan aku lar =.=’ dia amek course acc . wat malu jer lar weyhhhh !

    0

    0
  78. fica says:

    hai… dh terang2 muka pengkid tu cam pompuan. kalu dorang bercinta?? erm.. entahlah.. masing2 dh besau panjang, tau mana halal haram.. hukum hakam.. tepuk dada tanya selera. moh le kite beramai2 muhasabah diri kita…

    0

    0
    • bujang says:

      Bukan niat nk.. hina janda……………….oklah..

      janda banyak kategorinya;

      -JANDA KEMATIAN SUAMI.
      -JANDA CERAI HIDUP.
      kalu nk. kawin ngan janda siasat l/belakangnya dulu…….jangan macam watie.
      atau janda yg. hidup dalam kebebasan dan melakukan perkara x elok.

      -Jika janda kematian suami jika kita mampu kahwinilah….nabi kita pun buat macam tu.
      -Ada ramai jugak janda2 yg. teraniaya olih suami x bert/jawab, ok kalu dah berkonan , tawinlaa….

      ANAK DARA:

      -Siasat juga asal keturunannya. ugamanya, rupa parasnya, dsgnya.

      -Jika gadis itu baik teraniaya…..dirogol….
      ok. jika pasangannya x kisah ok. kawinlah , Selamatkan kehidupannya.

      – Yang masaalahnya gadis2 liar ni yg. mengamalkan aktiviti2 negatif.

      Aku nk. tanya kamu ni janda ke?

      0

      0
  79. yanna says:

    cam tade LELAKI je kat dunia nie .
    nak penk gak apehal .
    penk tu law rogol ,BUNCIT gak lahh weyh.
    MUke cun , otak tade ke .

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ye la kaom lelaki ni dh kuranggggggggg nanti kalau dia rembat laki orang pulak di kate kn perampas pulakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!

      0

      0
  80. put3 salju says:

    ish..nape ley jadik mcm nie erk..hope apa yg dipaparkan ni skdar hubungan BFF shja ye dik..carilah yg btl2 membimbing hdup kt..anda masih muda..

    0

    0
  81. toing toing says:

    semua nak bajet taylor momsen . rebel je lebihh . setidak2nya si momsen tuh bukan Islam pun T_T

    0

    0
  82. emalin says:

    tak ambil tau pun takpelah artis mcm ni..xstandard langsung..masih kecik dan tak berapa kenallah..

    0

    0
  83. cucu mak nyaii says:

    pengkid mmg terbaik!!!sekali die sungkit lubang ko. menjerit2 ko kesedapan..bodo!!

    0

    0
  84. upinipin says:

    hai.. fatin nur afifah ni cmey lh mse bsr!!!.
    yg pgkid tu nmpk cm laki jer..
    huhu..
    ape2 pun, ftin xle brhbgn intim ngn pengkid urh..
    adoii. dh le tndik lidah..
    mcm xde ajaran agame..

    0

    0
  85. t-pah says:

    dulu aku pernah jumpa sorg pompuan ni pakai tudung, sekali bf die pengkid! aku macam…oh! WTH! pakai tudung kot, tp kalau sekali imbas org xpasan mmg nampak cm laki, aku ni sekali tgk je tau dah original or pengkid! tgk halcum xdek! hahaha

    tp syg la, awek pengkid semua cun2…syg mmg syg, rugi betul!

    tp ayat standard gadis2 pengkid ni, mst cakap, semua lelaki xguna dlm dunia. hellooo, percaya qada qadar! ni, xreti nak percaya, Allah tu tak kejam! Dia tahu aturan yang Dia dah buat!

    0

    0
  86. private says:

    e

    0

    0
  87. ryns says:

    beb bdak ni wa knal kot men ntball skli ngan wa dlu,,huhhuuhu x sngke skang hot mcm ni

    0

    0
  88. x der citer rasa ke fatin nur afeefa ni ….muka dh cantik tpi suka pengkit…x faham btol!

    0

    0
  89. chi says:

    sadang2 th nuu pnyibuk hantap ani. .udah2 th kan bgusip ah. .satu g0sip bwa g g0sip pasal chef wan. .sdg2 ngumpat ane nyanta ey. .pbek th sasak. .na usah dyh. .bdusa kmu sja. .peace yoh ~

    0

    0
  90. Pak long says:

    Bodoh pnya betina..
    Yg sekoq lg kote pn xda dok wat jantan…
    Lubang temu lubang…
    Cm sial la…

    0

    0
  91. nik says:

    xde maknanya…. penyakitkronikataljabbar.blogspot.com

    0

    0