Written by Bella | May 23rd, 2015

Fathia Latiff merasa bengang apabila salah satu tajuk didalam artikel di sebuah portal popular Malaysia telah sedikit sebanyak mencalarkan imejnya apabila ia menjadi bualan ramai di media sosial.

Kandungan artikel tersebut menyatakan bahawa Fathia harus melakonkan babak yang memerlukan beliau untuk tampil tanpa seurat benang di dalam filem terbaru lakonan beliau. Walaubagaimanapun babak tersebut dilakukan melalui kaedah tipu helah kamera.

Pengarah filem tersebut yang bertajuk Darah Panas, saudara Arjin Uppal tidak menafikan terdapat beberapa adegan panas membabitkan Fathia dalam filem kedua arahannya, bagaimanapun ia tidaklah keterlaluan.

Ada ketika saya terpaksa menghalau kru produksi untuk memberikan keselesaan Fathia melakonkan adegan panas yang diperlukan. Hanya tinggal saya, Fathia dan pengarah fotografi saja. Saya rasa adegan yang dilakukan tidaklah keterlaluan.

Kali ini Fathia  tampil berani melakonkan watak sebagai seorang pelacur bernama Syahana bakal menggemparkan industri perfileman Melayu tetapi jangan terlalu cepat menghakimi seseorang dan mencetuskan spekulasi anda sendiri.

Filem Darah Panas turut menampilkan beberapa aktor yang cukup hebat antaranya Sharnaaz Ahmad, Sofi Jikan dan Adam Corrie.

43 responses to Fathia Latiff Tepis Tuduhan Bogel Dalam Filem Terbaru

  1. Pelbagai jawatan kosong didalam sektor awam dan juga swasta mereka yang berminat boleh segera memohon

    0

    0
  2. entah says:

    dia ke tu? mcm lain je?hahahahaha

    0

    0
  3. anon says:

    Pelakon bodoh…mcm xda maruah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    MUKA PMP ITU MACAM ARTIS KOREA JE,MUNGKIN ADA SIKIT2X MACAM FATHIA,

    0

    0
  5. Anonymous says:

    wuu..putih..qu puteh qu puteh …barulah tomei

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Cerita mlyu x abes2, dgn gangster pelacur dadah..kawin paksa..boring..jln cite dah bole bace..

    0

    0
  7. Bedah says:

    Yang penting komen first dalam gambar tu win. #broprihatin

    0

    0
    • Anonymous says:

      Xwin lagsung! Bkn subhanallah bkn masyaallah sepatotnye astafirullahalazim!!

      0

      0
  8. hana says:

    FITNAH DOSA TERUK DARI MEMBUNUH. NAUZUBILLAH.

    0

    0
  9. Amir says:

    fathia..fathia..
    mula-mula abang kenal fathia dulu, waktu tengok iklan sunsilk..comey jer fathia masa tu dengan imej bertudung main futsal.

    tapi sekarang fathia dah betul-betul maju..adegan panas pun dah jadi mainan biasa :(

    0

    0
  10. Anonymous says:

    karena nila setitik rusak susu sebelanga

    0

    0
  11. mojo says:

    Satu lagi Filem pengalak pembuangan bayi…acahcah suci.hanya yang suka beromen dalam panggung je yang nengok filem melayu lucah.

    0

    0
  12. Lara says:

    Kenapa la industri perfileman Malaysia ni masih di takuk lama, ingat orang nak tengok sangat ker aksi2 bogel or kerterlaluan? Malu la weh, tak penting pun bogel tu, yang penting jalan cerita.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    HELLOOOOOO NARA, KO TAK NAMPAK KE MUKA PMPUAN TU ADALAH RALINE SHAH LA, INDO ACTRESS, BUKAN FATIYA LATIFF ADOI LAA SENDU NYER NARA OI

    0

    0
  14. akubukanbayiterbuang says:

    Best ke wayang tu nanti?nak tgk la mummy

    0

    0
  15. aku says:

    Pengeluar filem pls tgok film tamil…sangat kehadapan berbanding film malaysia yg takde isi tp menggalakkan maksiat..dah bertaun2 aku tobat tgok citer melayu picisan yg menyakitkan mata,otak dan akhlak..tak percaya,tanya sapa jd cikgu…ank2 kita di sekolah moral makin merudum, antara penyebab terbesar ialah filem tahap hampas kelapa dgn prngarah dan pelakon yg suka menghina agama sendiri..sedihhh..

    0

    0
  16. I am jojo says:

    Ni mirip muka aktress indo irish bella and raline shah

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Dengki jadi gossipla

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Sedeyh ni

    0

    0
  19. nyampahkatko says:

    Pengarang n pengarah filem yg xde kewajipan sosial pd masyarakat,fikir untung je (klu untung). Kononnya nk bg teladan tp menghancurkan budaya n mentaliti masyarakat kita…pelakon pulak kononnya setuju sbb watak mencabar tp nnt klu dpt ugutan rogol n diganggu siang mlm hasil watak lucah yg mencabar tu tau pulak nk meroyan. Bgusnye hasil didikan org tua anda..Satu hari anda bakal ber anak pinak,mungkin ank2 anda akan berbangga dgn filem separa lucah ini..tahniah!

    0

    0
  20. jawapan aku says:

    orang nye cantikk.tp syg ~otak…senang di sentuh,sgt mngikut arahan org wlaupon suruh mmbuat adegan panas..trasa tidak selesa ada kru produksi je? utk diri sndiri?tontonan umum?sye tak bole fhm ape yg di fikir n rase msa buat tu suma..

    0

    0
    • KJ says:

      Alah, fatiya ni da biase da kene sentuh sbb tu die ok je. Syg muka cantik tp bdn tak mengancam mcm neelofa..kwn aku ex die ckp die ni da selalu kena hentam smpi tetek bontot londeh..nasib baik muka lawa selera jga nk main.

      0

      0
  21. safiq copot says:

    kalo pakai baju ketat/jarang..lebih kurang je mcm bogel..

    0

    0
  22. alahai kesian budak ni..sape ni?

    0

    0
  23. rizal says:

    kesian aiman…perempuan camni ke ko nk jadikan isteri??urmm…mungkin ko boleh didik die lps kawen tu pun KALAU BOLEH….tp harap2 boleh laa yee..dan lg satu ko pun kene laa jd baik dl aiman..hehe..

    0

    0
  24. kita says:

    caption dia yg ‘suhnaallah’ mcm tak sesuai dgn gambar yg dia post.

    0

    0
  25. Abang macho says:

    Kelakar la pulak aku bace statement fathia ni. Konon mcm gamba tu da defamed kn die padehal realitynye fathia pon pki bj tak ckup kain mcm ni jga tayang tetek pki skirt pendek bagai. Pastu ckp beli baju kurang seksi utk filem ni. Lawaknye. Knapa ko tak pkai je bj2 ko yg ko slalu pkai kat luar tu. Da cukup seksi mcm pelacur da.

    0

    0