Written by serenity | September 16th, 2017

Semalam satu rakaman video Bigo Live yang menunjukkan wanita seksi menari kelihatan seperti Fatiya Latiff telah menjadi viral di media sosial. Video tersebut dipercayai disiarkan secala langsung dari tempat tinggal kawan Fatiya, Natasya Elyzza.

Video itu menunjukkan Natasha dan wanita itu sedang menari dan berpakaian agak seksi sehingga menampakkan sebahagian payu dara.

Fatiya telah dihubungi oleh portal Astro Gempak untuk mendapatkan penjelasan Fatya sama ada benar wanita itu adalah dirinya. Bagaimanapun Fatiya enggan memberi komen:

Kalau boleh saya enggan komen mengenai perkara ini. Hanya Allah sahaja yang tahu.

Dia juga tidak mempedulikan komen-komen berunsur kecaman yang ditinggalkan oleh Netizen di Instagramnya sejak semalam:

Biarlah, jika netizen meninggalkan komen negatif, saya dapat pahala.

Ditanya sama ada terdapat unsur sabotaj terhadapnya berhubung penyebaran video itu, dia juga memberikan jawapan serupa:

Hanya Allah sahaja yang tahu.

Tinjauan penulis mendapati Netizen masih meninggalkan pelbagai komen berunsur kecaman karana Fatiya tidak mematikan fungsi komen di akaun Instagramnya.
21730914_10155181720593757_5520721574161271305_n

21751438_10155181720603757_5197193678751582755_n

Bersama kita tunggu penjelasan yang lebih konkrit dari Fatiya. – beautifulnara.com

27 responses to Fathia Latiff Komen Identiti Wanita Seksi Miripnya Di Bigo Live, “Hanya Allah Yang Tahu”

  1. Elly says:

    Komen yg begitu suci.Tak takut main nama Allah sdgkn anda tahu siapa diri dan apa yg anda lakukan.

    13

    0
    • Anonymous says:

      fitnah zaman skrg berleluasa. suka sgt sebar aib org.

      2

      2
      • Anonymous says:

        Alicia Amin tunjuk tetek, dia pun nak tunjuk tetek.To me suka ati lah nak tunjuk tetek ker tunjuk nonok ker as long as in private tapi apahal tunjuk siaran langsung sekarang terima lah padah nyer.Ramai artis2 pompan yg wild pat luar sana but pls be indiscreet……

        7

        0
    • opah maheran says:

      Selama ini setelah sekian lama berhijab dan berpenat lelah berlakon suci, dia tidak mampu berpura2 lg. Tambah2 lg setelah kehadirannya di sukan sea polo baru2 ini langsung tidak berjaya mencuri hati mr putera mateen. “Pakai tudung dan buat baik pun, bukan boleh dapat putera rare pun”, bisik hati beliau.
      Akhirnya untuk melepaskan tension, dia telah membuat keputusan bangang untuk menari tarian bangang, dengan pakaian bangang bersama kawan yang sama bangang secara live. Kemuncak kebangangannya, dia telah mengeluarkan komen bajet suci menggunakan nama Allah untuk melepaskan diri…
      Bak kata si rashid, dah susah baru ingat Allah..

      24

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      dh memang la Allah tau segala nye..tapi kau pon tau jugak kan fathia ? kesian nye kau ni fathiaaaa…hahaha sejak putus ngan aiman hensem macm2 perkara bahlol yg kau buat..minah jambu sarankn bukak tudung suda laaa jangan nak eksen baik n suci sangat n hipokrit la…dulu gatal nak bertudung ..muslimah la sangatt…gi la jumpa minah yg kt vdeo tu kalau kau betol pastu buat sidang media seret minah tu skali..

      5

      1
  2. fathia gila says:

    harey aih hg nih fathia Oii! dah terang2 hg dlm vdeO tuh.. xnak ngaku xpa..tp xpayah nak bawak2 nama Allah!
    Netizen kOmen negatif..kau dpat pahala! tOyaaa!

    8

    0
  3. Mann says:

    Nak tutup kesalahan guna nama Allah.. hebat nya kau FUCKthia..

    5

    0
  4. makenon says:

    bontot fahia ni mesti dah berkulat

    3

    0
  5. bkn fan fathia just mypointofview says:

    video ni di-live oleh kawan dia.
    bkn dari dia…bkn dia yg buat live video tu.
    n even dia xnk mengaku pon rasanya xsalah dan xberdosa.kalau xsilap aku la esp benda yg blh memudaratkan.
    benda ni mengaibkan..dan bkn dia g upload video tu..

    4

    6
  6. Jus minuman joy says:

    Org komen negatif ko dpt pahala la sgt. X boleh nk cover pun pahala yg ko dpt utk dosa yg kau tayang breast ko tu. Satu malaya dh tgk

    5

    0
  7. Benci hipokrit says:

    Jgn gunakn agama..
    shame of u kak ya..

    3

    0
  8. Downright Comical says:

    Amboi.. Ko ingat orang dok mengata ko, ko bolehlah buat suka hati semata2 nak dapat pahala free, gitu!? Banggang!! orang dapat pahala free tu bila kena fitnah syall.. Kalau dah feeling sangat nak jadi macam artis hollywood, banyak duit bebas dadah clubbing n minum arak sana sini, pergilah sana!

    5

    0
  9. Jga la mruah says:

    Bla da jd cmni,trus igt Allah.haram jdah btul.

    3

    0
  10. Xxx says:

    PENUNGGANG AGAMA! Dah buat salah baru nak sebut nama tuhan, masa buat tak fikir. tak malu ke hengko pathiak

    5

    0
  11. Anonymous says:

    memang ko pun kak ya masa memula ko terjah si teK tu dia da cover pakai tgn dia bgtau ko tgh live kan kan kan …apedaaaa memalukan sungguh org lain pun ade gila2 jugak buat dose jugak xdela nak tayang satu doniaaa!!!doniaaa doniaaa akhir zaman….

    1

    0
  12. Kiko says:

    Kaalau tengok video 1 dan video 2 tu mmg kawan dia dah cover dia. Dlm video 1 dah siap cover dia dgn blkng badan natasya dr nmpk muka fathia. Tapi fathia still nk show gak muka dia. Vi2feo kedua siap ckp ni live. Lepas tu siap ckp bkn Fathia. Tapi dia ckp kt belakang kalau fathia kenapa? Ko sendiri buka aib kau. Rassnya kawan ko tu bkn nk sabotaj ko pn.ko sendiri sabotaj diri kau.

    11

    0
  13. Kikoo says:

    Kaalau tengok video 1 dan video 2 tu mmg kawan dia dah cover dia. Dlm video 1 dah siap cover dia dgn blkng badan natasya dr nmpk muka fathia. Tapi fathia still nk show gak muka dia. Vi2feo kedua siap ckp ni live. Lepas tu siap ckp bkn Fathia. Tapi dia ckp kt belakang kalau fathia kenapa? Ko sendiri buka aib kau. Rassnya kawan ko tu bkn nk sabotaj ko pn.ko sendiri sabotaj diri kau..

    2

    0
  14. Aruziab Natni says:

    Hanya Allah yang tahu…eik sama la mcm conversation dlm video tu, bila kwn ko tnya do you love me..u said hanya Allah yg tahu. mmg tagline ke?

    1

    0
  15. Aruziab Natni says:

    dekat tajuk pihak produksi amik tindakan…tgk video tu minit 5.43. only god knows katanya.

    mmg tagline kak ya ni.

    0

    0
  16. typical malay says:

    ckp ajolah yg ko x taw kwn ko wat live, ahaha.. every evidence directly towards you.. how you will avoid it fatiya.. i wish u good luck

    0

    0
  17. Low class says:

    wow petik butang agama ye kak ya?

    0

    0
  18. mok cute says:

    jwpn cm mengiyakan…aritu g mekah beriya la upload gmbr cam org dah insaf…mmg artis2 msia ni kuat propa…memalukan & menjatuhkan maruah wanita2 berhijab…tgk gmbr yg pki kemeja pun dh tau tudung ala2 nak terbang…leher makin nmpk…

    1

    0
  19. DuluMinatFathia... says:

    Aku da tgk kedua dua video..Yg tuala berkemban Mmg confirm Lah dia..Tp Yg tunjuk tetek bergelek pakai jeans biru Bukan Fatiha rsnye..Sbb perhatikan perempuan Yg berjalan tepi langsir seluar xsama bahagian pinggang..pastu tube pun xsama..perempuan Yg berjalan Tu confirm fathia Sbb punggung lebar sikit,Yg bergelek tu punggung kecik sikit..so apa pun fathia,apa pun ko pakai ms Tu tetap slh..Sbb ko bertudung,silap ko pilih kwn Yg baru Nak up…

    0

    0
  20. kelilawau says:

    Perangai standard iblis, alasan standard ustaz…
    Cara bijak utk cover line….bodoh2 kan org…
    mmg drama artis Malaysia…

    0

    0
  21. Insan says:

    Kalo betul tu bkn fathia dah lama dia heret yg “pelanduk 2 serupa” tu n buat pc…tp sebab org itu mmg dia, tpksa la cover line n guna nama Allah je la smpai ke sudah..

    0

    0
  22. fathia mabuk ketum says:

    Artis2 apa nk heran?
    Kalu pakai hijab tu ke alamak kecoh! 7 hari 7 malam upload gambar2 berhijab dlm IG. Tak cukup tu Twitter. Facebook tu adatlah. Tak puas hati… Tumblr. Macam menang Miss Universe …cumanya baru tutup kepala je pon.
    Kelakor tengok perangai masing2!

    0

    0

Leave a Comment

Optional