Written by Bella | April 7th, 2017

Baru-baru ini, kenyataan Aiman Hakim Ridza yang mengakui masih lagi menyayangi bekas kekasihnya, Fathia Latiff membuat beberapa peminat fanatik mereka seakan “berharap” agar pasangan ini mungkin ada peluang untuk bersatu kembali sebagai pasangan kekasih.

Berbicara mengenai kenyataan Aiman, Fathia bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenainya dan hanya menyerahkan soal jodoh kepada Tuhan.

Ya, saya ada dengar mengenai cerita itu. Pada saya, apa yang sudah berlaku, biarlah ia berlalu. Cuma saya faham, kadang-kadang hati dan perasaan tidak boleh dikawal.

Saya juga tidak mahu berkata apa-apa. Manalah tahu, satu hari nanti pintu hati ini terbuka untuknya? Bagaimanapun, buat masa ini saya hanya ingin memfokuskan pada lakonan dan perniagaan, selain mahu menjadi contoh terbaik kepada remaja sekarang.

Kalau ada jodoh tidak kemana, walaupun berpisah pasti satu hari akan bersatu. Namun, jika sebaliknya, doakan sahaja mereka berdua boleh mengekalkan hubungan yang baik sebagai rakan.

Sumber Berita : BH ONLINE

14 responses to Fathia Latiff Enggan Komen Kenyataan Aiman Hakim Ridza Yang Masih Sayangkannya

  1. Shedahpuaka says:

    Kalau sudah jodoh tak kemana

    4

    0
  2. Mizie fizie says:

    Aiman hhensem,fathia cantik…sesuai sgt

    7

    0
    • Kentut lendir tahi says:

      Kentut keluar tahi susu anmum essentiall? ??

      0

      5
    • y says:

      ya betul…setuju sangat…sama cantik sama padan.

      tapi yang kenal hati budi, sikap, kelebihan dan kekurangan mereka hanya mereka berdua dan Allah yang mengetahui. maybe ada sesuatu yang mereka tak serasi.

      kalau ada jodoh insyaallah bersatu. Amin.
      kalau tak ada jodoh sayang dan cinta macamana pun tak kan bersatu.

      3

      0
  3. Ros says:

    Once dah break up and lalu pahit maung, the rule of thumb is never ever ever go back to your ex. Sebab kemeroyanan kegilaan ketalakan lelaki ni akan terserlah lepas 6 bulan ke atas. So be strong and move on mcm amyra rosli (bayangkan kalau dia trus kawen sebab malu wedding preparation lagi 3 hari bagai?). Tu pun nak kene cakap ke.

    4

    0
  4. Anonymous says:

    Suka tengok muka aiman…hensem giler..fathia pun cantik…buka la pintu hati ko fahtia buat aiman…peduli apa org kata janji bahagia…

    0

    0
  5. move on says:

    Nasihat makcik la, move on…or in other words, RUNNNNN

    2

    0
    • Anonymous says:

      I love u aiman …..suka giler gua sama lu….kalau aku jd gf aiman mmg siang malam fuck ngan aiman

      0

      0

Leave a Comment

Optional