Written by Bella | February 11th, 2015

Sekitar minggu lepas, aktres Fathia Latiff telah mendedahkan hubungan percintaan beliau bersama Aiman Hakim Redza sudah berakhir kira-kira sebulan yang lalu.

Walaubagaimanapun, cinta masih berputik dan Fathia mengakui sudah berbaik dan kembali bersama Aiman kerana kasih sayang selama dua tahun masih mekar dalam hati dan mereka tidak sanggup untuk berpisah lama.

Fathia akui amat menyayangi Aiman. Jadi apabila berlaku salah faham di antara kami, tak boleh nak merajuk lama-lama.

Dua minggu itu pun dah rasa macam lama. Bukan senang untuk Fathia lupakan Aiman begitu sahaja. Fathia ni seorang yang sangat setia. Hubungan kami bukannya main-main. Dua tahun kami bercinta.

Menyedari ramai yang membuat andaian mereka sendiri semasa hubungan Fathia dan Aiman putus, aktres jelita ini enggan memberikan komen lebih lanjut dan menyifatkan perpisahan mereka adalah kerana salah faham kecil semata-mata.

Ada salah faham sikit. Tak payahlah cerita ya.

Tidak salah sebenarnya untuk Fathia berkongsi cerita mengapa hubungan beliau dan Aiman retak untuk seketika. Ini kerana kalian berdua mempunyai peminat yang ramai. Apa-apapun syukurlah jodoh kalian masih ada dan peliharalah hubungan ini dengan baik.

Sumber Berita: Mangga Online

25 responses to Fathia Latiff Dan Aiman Hakim Redza Sudah Kembali Bersama

  1. mutiara says:

    jodoh masih ada? hello belum nikah lagi…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    hurmmm zizang & ema kembong version 2… bo bo bosannnnnn

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    x payah la abg nara update pasal org putus pas tu sambung balik….mcm budak sekolah pulak!

    0

    0
  4. Anon says:

    kdg2 artis ni gunakan media supya si dia rujuk kembali.

    0

    0
  5. dimpleyana says:

    elleh ..dh xlaku ler tu. inilah contoh undi Awal ABBH tu…
    kakakakakaka

    0

    0
  6. ANON says:

    MELEPAS AKU! huwaaaaaaaa.. AIMAN!! :(

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ala, setakat dua tahun pun nak bangga ke

    0

    0
  8. Mat K says:

    2 thn je. Org bercinta 10 thn rilek je?

    0

    0
  9. badang says:

    kau rasa pempuan ni dh kena spedo ke x…..kalau artis memang x pempuan simpanan ke GRO..dh kena spedo punya

    0

    0
  10. sal?xpuas hati? says:

    mana abg nara?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    klon emma n zizan..bercinta n putus mcm xde ape2…setakat slh faham yg ko sibuk putus bagai buat ape..sok lusa kawin,ade slh faham cerai kejap..pastu rujuk balik…otak masing2 ltk kat bwh kaki….nmpk sgt bile slh faham masing2 x matang….kalo konfem putus baru la declare kat media…media pun pusing2 cite mcm sampah…phui…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Kompang dipalu kekasih baru duduk bersanding kekasih lama

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Like like like

    0

    0
  14. disgusted says:

    Dahulu aku suka juga Fathia ni…berlakon dalam Nur Kasih dan Marhabah…tapi sekarang aku meluat sebab terlalu over.

    0

    0
  15. top says:

    Derang ni putus msti sebab fathia curang.. few months ago time hubungan derang hot lagi, masa tgah pusing2 cari parking, aku n kawan2 nampak fathia berdating dgn lelaki lain kat caffe kaffe damansara.kawan2 aku menjerit dari dlm kereta and she noticed us and lambai2 balik. elok kitorang masuk kafe tu, trus derang blah, sedangkan air banyak lagi..

    0

    0
  16. MINAH TUDUNG says:

    SIN KAF YA = SAKAI

    0

    0
  17. cilimanis says:

    kahwin cepat…
    pasni mesti tak gaduh2 lg…
    i dgn hubby dulu selalu gaduh masa bercinta…
    bila dah kawin…elok je..dah masuk anniversary ke 5..

    0

    0
  18. hmm says:

    putus sebab jelouse dgn emma maembong lahh tuuu kn elok emma and aiman together hehe

    0

    0