Written by AbangNara | April 17th, 2013

Selepas Abang Nara menjadi ayah, salah satu perkara yang sering dibuat ialah shopping baju anak. Namun pilihan pakaian untuk anak lelaki adalah amat terhad. Pening kepala jugak dibuatnya nak mencari baju yang lawa-lawa dengan harga berpatutan.

fashion valet

Akhirnya setelah lama menanti, permasalahan Abang Nara ini selesai jua. Ini kerana rakan Abang Nara, Fashion Valet telah melancarkan FV Kids. Oho ~~~ Kiranya mereka sudah ada satu bahagian untuk pakaian kanak-kanak sahaja. Excited diri ini dibuatnya.

fashion valet

Cantik-cantik kan baju dia? Mesti anak Abang Nara akan bertambah hensem apabila memakai baju daripada FV Kids ini. Wife Abang Nara pulak tak sabar nak ada anak perempuan sebab geram dengan kecomelan baju FV Kids untuk gegirl. Memang lagi comel lah dibuatnya.

fashion valet

Selepas ini akan ada lebih banyak koleksi baju-baju untuk anak-anak yang akan dikongsikan di FV Kids. Tak sabar Abang Nara nak menanti. Sekarang pun dah rambang mata nak buat pilihan. Fuh ~~ Korang pun silalah pergi ushar Fashion Valet sekarang jugak. Takut sold out pulak nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to Fashion Valet Lancarkan FV Kids, Comel Gila Baju-Bajunya ~~

  1. bedah tong gas says:

    first!!!

    0

    0
    • tacacila says:

      tahniah bedah tong gas, hadiahnye tunggu la baucer dari FV mcm tunggu buah tak gugur yer

      0

      0
  2. Mirai Suenaga says:

    Murah sangattt~ pui~

    0

    0
  3. miss s says:

    mmg comel..

    0

    0
  4. bijak memilih says:

    baju bundle kanak2 pn cantik2…dulu akk beli baju anak kt butik kanak2, tapi bila adanya baju2 bundle import yg masuk kt mesia, mak aii, cantik2, harga murah rm10, rm5, rm2, xsepadan harga, berkualiti & berjenama, mmg kelas !..skang dah xbeli dah kt butik fashion kanak2, coz mmg xblh lawan dgn kualiti & harga bundle..wpn namanya ‘bundle’ tp mmg xblh lawan kualiti kain serta fesyennya…hmm…berjenama mahal, fesyen uptodate & murah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kak,,kt mner yer nk cri baju bundle tuk kanak2 ni…interested la dgr..

      0

      0
    • siti tanjung perak says:

      aah baik beli kat bundle da la murah lawa berkualiti..kadang bole dpt 10 inggit 4 helai pilih je kan seronok..xpayahla nak mahal sgttt oiiii fv bdk ni membesar kejap je pakai

      0

      0
  5. like says:

    Abg nara,pesal hrge dye ni murh sgt..xder yg lbeh mhl ke….

    0

    0
  6. spark plug says:

    x cantik mana pun nara???
    biase2 jer…
    tapi harga x de yg lagi mahal ke???
    kualiti kalau kene api jenis yg x terbakar agaknye….
    adessss..

    0

    0
  7. lala` says:

    takde la lawa sgt.. lagi cantik online2 yg jual kat FB tu

    0

    0
  8. ahkak puaka says:

    EVEN AKU BYK DUIT PUN, XDENYE AKU NK BELI BAJU ANAK SELAI SMPI 150-180. NAK MAMPOS! SERUPA AKU G GUESS KE APE. CEKIK DARAH SBNRNYE BAJU2 KT FV NI. BAIK BAJU DEWASA OR KIDS. BAJU BABY KIKO 1000X LG CANTIK. SIYES CKP!

    0

    0
    • Anonymous says:

      aah kan.. kiko brand ke kikilala ke.. ok je. kain dia pun sejuk. cotton 100%.. ni ntah ape brand tah.. colour pun dull je.. x menarik langsung.. baik aku gi beli baju brand kiko yg mahal tapi kain elok..

      0

      0
  9. hairan, mmg lumrah dunia fesyen eh baju yang lagi xcukop kain lg mahal daripada yg cukop kain?
    skirt perempuan RM180?
    baju long sleeve laki2 xsampai RM60?
    yissssslamik dari kecik.
    tp tgk lah founders FV ni cmne, no wonderlah.

    0

    0
  10. tasya says:

    murahhh le sgt bju2nyer…dh le fesyen x ckup kain bju2 pompuan tuh…xpelah, org cam aku shopping bju ank2 kt giant n tesco jer…lagipun Prof Muhaya ader ckp sape yg manjekan ank2 ngn bju2 n lifestyle yg branded sedang mendidik ank2 menjadi Abu Jahal…renung2kan n selamat beramal….

    0

    0
  11. mek klate says:

    tgk kt website die sume mahal2 giler je n xcntik sgt pun.. abg nara printscreen kt gmbr yg hrganya yg bwh 100 bleh la tp tgk kt website die yg lain sume ratus…

    0

    0
  12. mek klate says:

    tgk kt website die mahal gile.. berpatutan amendenye.. printscreen kt hrga yg murah bleh la… tp tgk yg lain beratus … baju pun bkan lawa sgt pun.. baju melayu baby pun bleh cecah sampai 1lebih.. xrelevance langsung hrga.. baik pi bli kt kdai hari2 je bju mlayu lg comel n murah

    0

    0
  13. Pengacau says:

    Ala… Dia saja “promote” belum tentu dia beli juga… Tolong “promote” tue kan “side income” juga… Ehehe…

    0

    0
  14. mak says:

    mak aiii gile mahal. ade org nak beli ke nih? cotton on sale online lagi murah.

    0

    0