Written by AbangNara | December 21st, 2010

fasha sandha

Walaupun gayat dengan ketinggian, sesungguhnya kami jeles melihat gambar Fasha Sandha menaiki helikopter meronda-ronda sekitar Kuala Lumpur. Mesti best gila. Teruja beb tengok bandar raya Kuala Lumpur dari atas langit. Mesti nampak kecik semacam je. Bila time nie terasa beruntung pulak menjadi seseorang yang bernama Fasha Sandha.

Untuk tahu maklumat lanjut mengenai Fasha Sandha, sila join Facebook We Love Fasha Sandha. Setakat ini hanya 28,743 orang je yang like FB dia. Meh pakat tolong dia cecah 1 juta fans macam Facebook Lisa Surihani.

Lagi gambar-gambar Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

154 responses to Fasha Sandha Naik Helikopter, Kami Jeles

  1. anum says:

    i like fasha

  2. yuyu says:

    bertuahnya dia….

    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      x baik tau abang nara perli fasha cam gitu…. dia pun manusia biasa x terlepas dari bencian orang…. jangan panaskan lagi ya abang nara =)

      • mamanyabudi says:

        yg suke sgt pasha sandat dlm komen ni mmg kerabat pasha ataupun dia sndri yg bagi komen tapi pakai nama len…hahaha…………

  3. Puteri Sejinjang says:

    Loh…kalo setakat naik heli watpe nk jeles…

    lainla kalo nek roket ker, jet ker pegi bulan baru la jeles… :)

  4. arena says:

    ada aku kisah!!!

  5. anie88 says:

    xmati pn..klu aku xnaik heli nih…bru naik tu..da nk bangge2 ngn c sundal nih…

  6. wateva says:

    x bnyak pun yg like fan page dia…bnyak lagi fan dekat page nora danish…lols

  7. AKU says:

    TAKAT NAIK HELIKOPTER PON BRADER NARA NI NAK JELES…APALAH….KALAU DIA NAIK KE LANGIT PON KAMI X KESAH HAHAHA….ADA AKU KESAH KO NAK NAIK APA…..

  8. Iipstick says:

    Gambar paling atas tu sekali tgk mcm fazura la……cantiknyer fasha

  9. http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

    fasha Sandha ni cantik…. cuma bila berlaku kontroversi orang memandang serong pada dia….

  10. marshmallow says:

    ntah2 dia saje je propa konon2 naik heli.. tp takde naik pon, amik gambar je.. saje nak bikin havock.. hmmm.. pasha, pasha..

  11. mimiloofa says:

    biasalar tu…tak heran pon…

  12. dieya says:

    ade aku kesah??

  13. kakchubby says:

    buruk bebenor pic yg no. 4 tu la. x sesuwai….!

  14. Reena says:

    Alah..org yg keje kat pelantar minyak tu slalu naik heli.. tak kecoh pun..kuikuikui..

    • Kasih says:

      reena, btl tu…kwn2 aku yg keje pelantar mnyk tu lg ramai naik heli xde kecoh pun… further more ni pic luar heli, cub aletak pic yg cam siti naik heli tu, br lah bole kata dia naik heli bkn ambik gmbr dpn heli cam ni…

  15. BlackBerry00 says:

    28,743 orang je yang like FB fasha

    36,977 people like BeautifulNara.com.

    camna tue…??? BN ni dh mngalahkan artis… ;)

  16. Ain says:

    BERLAGAK LEBIH JE FASHA NIH ! ! !

  17. acai... says:

    org yg perangai cam ‘taik’ ni gak yg bruntung ek…

  18. naaj says:

    bertuah badan Fasha…….jaga dan hiasi diri dgn nilai nilai murni………….
    apa yg dah terjadi tu biarkan ia berlalu …jadikan tauladan dan sempadan ….ap yg penting lalui hari mendatang dengan lebih bijak……..

  19. lia says:

    die mmg cantek pun yg ppuan duk mengata tu jealous..mmg la bertuah die naik heli yg korang tu jgn kata heli bdn heli pun x pernah touch pun! Nseb ak pernah naek..die baik la wey ak snap gmbr ngn die lg, mmg peramah la..ala x yah la nympah ngn die..bkn die kaco laki korang pun..ngeh2..

    • martha says:

      bukan jeles..orang menyampah la. gedik tahap DEWA!banyak lg yg cantik…org x mengata,,sebab pandai jaga diri..macam lisa surihani tu, brapa juta org suka, wpun dia cantek berpuluh ganda dari fasha ni..THINK la!

    • mak merah says:

      AKU SOKONG KO 500%…

      • lia says:

        martha, ak ni as fan die mesty support fav artis.. Nk ingatkan skit gmbr tu hny published kat fb fanpage die je k bkn die pergi send kat mjlh or newspaper..ok la wey sng ckp org cntek ni mmg mudah nak dpt fitnah org cube ko tgk, jihan raja lwk or ayu oiam ada ke org nk ckp psl die? Cube cntek mcm fasha setiap hari org nk ckp.. Bia la die..die ok la klau gedik mcm maria farida tu! Byk dh org komplen psl die..k tu je x yah nk gaduh2 ak pun tukang komen gak..bkn nk berlgk or menipu coz ak ada member wrtwn k..wslm

        • martha says:

          tiba2 mo cakap jihan ngan ayu pahal..?nak cakap orang burok..?klu cantek, x nak org mengata, tutup aurat la..!kalo x cantek tp bersyukur kpd Tuhan, cantik ja org tengok, sejuk mata..ayu pun pernah kena gosip gak dulu..itu memang sapa2 yg jd artis, memang la org nampak pa ko buat.burok perangai, org pun tengok mcm dot dot dot…faham2 la. k la, mlas mo baca komen yg sengal..chow!

        • MuJE says:

          martha sayang , sabar2…

        • martha says:

          hahahaa…ok muje ^^.. tengah kewl la ni

        • Kasih says:

          lia, setakat kawan u sj yg wartawan nya xguna… lain lah kalo u sndr yg jd wartawan, berada sndr dlm kasut wartawan tu, br u tlis dan bgtau ttg true calour si fasha nie….jgn nk kata kwn u yg watawan tu bgtau u yg si fasha ni baik lak, sbb i lbh tau dunia wartawan tu lbh dr u…. dan lbh kenal fasha luar dlm dr sblm dia bergelar artis smp lah skarang….

    • wanida says:

      setuju2 lia..fasha sanda..i likee..

    • Lynn says:

      mmg pun fasha cantik. jauh lebih cantik dr nora danish. mulut muncung muka pelik.

      • sharp shooter says:

        cantik tp kalo prangai buruk watper..
        jgn suke tengok manusia hanye dr luaran aje.. kalo prangai mcm slut nih sori lar nk nmpk cantik..

    • Hairan says:

      what if dia kacau laki ko?hrm….

  20. teDi says:

    saya naik beskal je pergi kerja!! Pinjam heli boleh fasha?

  21. Fedzmy says:

    lakonan fasha mmg baik tpi krg minat nga org nya… maaf ya

  22. lylyezora says:

    alahai…naik heli pn kira btuah ke???
    sempit nyer minda!!!!

  23. hehek says:

    poyo habes..!!

  24. moh says:

    FASHA RAMPAS PAKWE ORG

  25. amba manusia jg says:

    eleh org vip nek elikopter x bising2 pun..takat tumpang fasha tgk kl bek xyah nak bising2…..

  26. Tonto says:

    Kalau btol die naik elikopter nape x der pun gambo? Setakat bergambo kt tepi elikopter, nenek aku pun leh buat..Bengongggg………!!!

    • gilo says:

      wuii…dahsat bebeno nenek ko..meh sini no tel dia..
      mesti dia kibas2kan rambut dia jugak kan…
      i like….keh keh…

      • Puteri Sejinjang says:

        gilo……………….!!!
        aku kenal ko tp ko takkan kenal kat akuuuuuuuu…!!!

      • Tonto says:

        nenek aku mmg dasat n mmg dabommm.. kalau ko nk no tepon dier kol no 014 tekan2 haram nk dapat… muaahhhhahahhahaha……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        p/s : nenek aku nama pashau panda atuk aku lak nama binjai… lalalalalala

  27. tranzer says:

    hahaha..klaka le plakkkssss..lolz

  28. sebokmama says:

    ha ha dulu suka sngat dgn dia,cantik,lembut dan semua cukup boleh kata ciri2 wanita melayu terakhir la tp semenjak dikata perampas laki org n nafikan n terus bercintan plak dah tak suka la dia….cerita diapun malas nak tengok…sori

  29. risya says:

    erk~~

    cam pelik jer bile org nak jeles fasha naik heli

    bkn heli die pun..lalalala~~

    org kerabat diraja naik heli sendiri pun x kecoh cam die

    baru jd artis tu, klu jd permaisuri xth ar cmner kan

    huhuhu~~~

  30. anie88 says:

    ape ad hal setakat dok kt DEPAN heli je…;p….kitorg x heran klu die dok kt heli…cbe dok kt dalam kerande ke…dalam liang lahad ke…bia die tu..rse nk TAUBAT sket…sblm telambat….asyik nk lupe daratan je c sundal nih…mmbe aku ckp..die ni dlu BOSIA KERAMAT…;]

  31. badukang says:

    pict ke-5 dah mcm muke jejai je..hehehehe

  32. Puteri Sejinjang says:

    x terpeleot ke pakai tumit tinggi nek heli…?

  33. marilyn monreo says:

    naik heli pon kecoh ker???? hhaha….tak heran langsung! setakat bgambr cmatu, nenek aku pon boleeeeeeee,….

  34. Wak Luuu says:

    Buruknye Helicopter Jijai macam muka jijai jugak..lagi lawa heli bomba beb…..

  35. jeanie says:

    kau nak naik heli dengan kasut tumit tinggi ke, kau nak terjun macam komando dari heli ke..gasak kau lah Fasha…

  36. Merpati Putih says:

    i like pacat sendat

  37. Rocker says:

    Dmana anggunya fasha? :S NeeLofa i Like… :D

  38. i am xoxo says:

    pasha poyo ronos

  39. Azreeny says:

    berbangga la nek heli tu cik pasha…berbangga la meruntuhkan masjid org….berbangga la dgn jejai jejaka bertopi tuh…berbangga la dgn kete spot plat JEJ41 tuh….berbangga la smpai kembang lubang idung tuh…seksok mati cuma berkain putih dan amal jariah je yg dibawak ke kubur…sume yg dibangga2 kan tuh xde pun org nak letak dlm kubur…dunia2….apalah cik chinta chanduri nih….

    • aku.dia.dan kamu says:

      orang dengki pon,mengumpat org pon,esok mati,tuhan hukum jugak kak oit…

      • azreeny says:

        ini bukan mengumpat tp peringatan utk diri sendiri spya jgn la kita ada sifat2 cm dia…berpijak dibumi tp mendongak ke langit…sdgkan akhirnya pada tanah juga kita kembali…huhuhu…InsyaAllah moga dijauhkan dari sifat riak itu….. >_<

        • aku.dia.dan kamu says:

          Sabda Rasulullah S.A.W. “wahai orang beriman dengan lidahnya tetapi belum beriman dengan hatinya! Janganlah kamu mengumpat kaum muslim, dan jangan lah kamu mengintip-intip keaibannya. Sesungguhnya, sesiapa yang mengintip keaiban saudaranya, maka Allah akan mengintip keaibannya,dan dia akan mendedahkannya, meskipun dia berada dalam rumahnya sendiri” (Hadis riwayat Abu Daud)

        • Azreeny says:

          tp kan bukan ke kalo kita baca ruangan gosip ni bermakna kita mengintip keaiban dia?huhu…tp begitulah sifat manusia ingin mengambil tahu keaiban org lain hingga keaiban sendiri terbuka…sedangkan kita spatutnya menjadikan ianya satu iktibar pada diri sendiri bukan sbg buah umpatan yg mana akhirnya ibarat menepuk air di dulang terpercik ke muka sendiri.Allahualam…

  40. mary says:

    dah tua fasha… tp masih terkontang kanting. sian… dalam hati ada ribut

  41. she says:

    errr. so ? nk kne WOW ke ni ? TAK WOW lgsg. lg WOW kalau ckp ko pky tudung ke. ehe. lantak la nk naik ape pon.

  42. cantik la sluar n kasut dia..huhu..

  43. Kak Long says:

    Tu baru naik heli – kalau naik private jet tak tau la macamana anak Mami yang sorang niii……

  44. izat says:

    Nara,,ini berbentuk sarcasm ke?pandai betul ko bermain kata2..hahahaha +1 good!

  45. biskut says:

    hahaha klaka la abg nara ni.nk tlg die cecah 1 juta..ai perli ke pe tu?haha..aku pn kesian kt fasha ni fan ada 20k je..tupun dh naik sket dlu belas k je..

  46. gurly says:

    adehh..rmainya yg benci ngan fasha ni..huhuhu. bg aku xmustahil die naek chopper tu..sbb bkn jejai pnh dtg kat set jmp die naek chopper ke?n one more thing die xde mentioned pon yg she own that thing..bia la die nk naek ape pon…benci2 kat fasha pon, rmai gak yg komen..huhuh!

  47. ROKOK_surya says:

    ala helicopter ni pun sewa je..,.sama satu compeni helicopter yg siti nurhaliza naek……tak caya tgk le gambar siti tu sama disign helicopter tu….huhuuhhuuu bukan dia punya pun…….adik aku siap lahir dlm helicopter lg……HELICOPTER TUDM hahahahahah credit to TUDM :)

  48. wanida says:

    pic -3 si pasha ni yang amik gamba heli ni masa dah terbang..haha..

  49. eleeeeh stkat naik heli jeeeee….itu pn nk kecohkan….pasha2….jng prsan sngt nntiii blikk umah tngok muka kt cermin….entah2 jerawat pnuh kt muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ramai lgi pompuan yg cantik drp kau….kah…kah…kah…contohnye MAYA KARIM tu lawa gila dan xdela gedik mcam kau pasha3….hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

  50. eleeeeh stkat naik heli jeeeee….itu pn nk kecohkan….pasha2….jng prsan sngt nntiii blikk umah tngok muka kt cermin….entah2 jerawat pnuh kt muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ramai lgi pompuan yg cantik drp kau….kah…kah…kah…contohnye MAYA KARIM tu lawa gila dan xdela gedik mcam kau pasha3….hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

  51. mawar merah says:

    perkara naik helikopter…dah jadi pkara biasa semua orang boleh naik heli…alahai kolotnya fasha sandha….orang lain dah naik heli mcm naik teksi….cthnya doktor udara dan lain2…wek…rasa nak muntah aku dgn fasha ni tersangatlah kolot mcm dari zaman batu cavewoman hehe

  52. antifasha says:

    huh…nak suh aku pi menempek kat fanpage pompuan tu watper…tak koser makk….

  53. ashley says:

    alamak weiii..stkt naik heli..aper heran??bukan BENDASINg @ LUAR BIASE pun nk dimegah2kan..
    klu dia naik ke BULAn (angkasawan) aq heran gak lah sbb nk taw aper MOTIF dier???
    dia ni jenis naik KERANDA jer baru org heran..tu pun sbb nak tau knp??penyakit misteri aper???sian..muda-muda..

  54. risya says:

    gambar yg no.2 tu..

    kononnyer baru lepas turun dari heli

    so, betulkan rambut supaya jd lurus kembali

    huhhu~~

  55. leha says:

    si pasha ni makin lama muka dia dah tak ada seri la… dah bosan tgk.. baik tgk nora dlm putera katak… comey je.. i like…

  56. nana says:

    Tak hingin la aku nak like page Fasha Sundal neh….

  57. Ulat Sutera says:

    smlm aku pun naik heli gak..tpi dlm mmpi..muahahaha,padahal aku x de plak tringin rse nk naik heli tba2 aku leh mmpi naik heli gi spore..jauh skit ar dri pasha hahaha…

  58. ashley says:

    jom create or like (klu dh ader) fanpage…I HATE FASHA SANDHA….

  59. blablabla!!!! says:

    dasar gedikkkkkk!!!

  60. wanida says:

    komen2 u ol byk yg hate fasha sanda ye..tapi nak gak komen, hehe jeles la tu..

    • so what says:

      wanida, correction ok..
      org komen pasha sbb benci n meluat giler kat minah nih..
      takder maknanye nk jeles..wats so great bout her smpai ramai giler org nak jeles?? stkt pandai bersosial n menggedik sori sket org nk minat apatah lg jeles..pasha n peminat dia same jer perasan hebat!!

      • Tak Suke Pasa says:

        sbb blog ni blog anti fasha…lainla kalau kat fb fasha tu, sume minat kat dia…x minat pun buat2 minat jer, kebanyakan budak sekolah rendah lg tu yg like dia kat fb tu…muahaha…

        • wanida says:

          bila masa plak blog ni anti fasha…ni blog beautiful nara ok..korang kalau anti dia jgn la komen, buat tambah dosa je..baik diam je…fasha sanda..i likeeeeee…

      • wanida says:

        “so what”…so what?? dia ada kacau lu punya pakwe ke? keh keh keh..

  61. sebelah jr hantu says:

    i pun slalu je nek heli….x bek riak2

  62. Ain says:

    Fuyoooo !! Gila TAK hebat !!

  63. geli geleman says:

    memang untung jd fasha sandha ni.tapi untung kat dunia je la kot…..

  64. SWEET says:

    Cantik Heli tu
    Sama cantik dgn tuannya

  65. nunin says:

    pd pendapat saya,fasha ni cantik tp kalo sifat n sikap tu diperelokkan,bertambah cantik….
    xpela….akn smpai masa tu nati…

  66. yatt says:

    x de nk jeles pun……………apa klass kalo naik org sponser x de makna nya. lain le….. kalo pakai duit sendiri, baru ada klass. naik free je tau………….

    x heran la……. naik heli kalo beli heli OK gak………….

  67. Qalis says:

    Fasha ni cantik sangat..tapi napa dia pilih jalan hidup yg mcm tu..kesian sangat kat dia..kat family dia lagi3 la kesian..

  68. Lovely says:

    BARU PERASAN FASHA NAIK HELI NI PUN SEBAB PROMOSIKAN LAKONAN ASTRO FIRST

  69. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdk nye ko ni mcm kro je aq tgk.ko ni prpuan ke lki