Written by AbangNara | June 27th, 2011

fasha iqram

Hebat sungguh tulisan Zubir di atas sehingga Fasha Sandha mengamuk di dalam Twitternya kepada Iqram Dinzly. Abang Nara pun ingat kes ini dah setel minggu lepas, tetapi rupanya dibangkitkan kembali oleh Zubir. Siapa benar siapa salah? Abang Nara tak tahu dan tak berminat nak tahu tetapi yang penting hal ini memang memalukan kesemua pihak yang terlibat.

Berikut ialah beberapa luahan hati Fasha Sandha yang telah ditulis di Twitternya.

fasha iqram

fasha iqram

fasha iqram

Dan Iqram Dinzly hanya berkata begini di Twitternya. Satu langkah yang baik untuk berdiam diri.

fasha iqram

Siapa yang anda rasa tengah tersenyum sinis melihat pergaduhan antara 2 orang ini? Ce teka ce teka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

187 responses to Fasha Sandha Mengamuk Dengan Iqram Dinzly Angkara Tulisan Zubir

  1. aslann as says:

    mestilah yg baca ni yg tengah tersenyum.muahaha.

    0

    0
    • me says:

      xminat dua2..but i think ikram, u should sorry when u r late!..everybody should!

      0

      0
    • Kika says:

      ohhhh…kamonlah Zubir …mulut ko memang tak leh cover..orang-orang macam ko ni la yang memecah belah kan masyarakat….dasar wartawan bapok!!!!….

      0

      0
      • PRU says:

        setuju… batu api si zubir ni…

        0

        0
        • marie says:

          agree wrtwn ni kecah nak mampos….kdg2 tu bnda sket jd melart sbb sesetgh wrtwn y nth ape2..mle2 tu da ok…p hangin2 kn tu wt pe…loser la…dua2 salah..si ikram lmbt hrs la mntk maaf/fasha plak over hemoglobin btw drama ni xbes pn xpyh la nk tgk..HONESTLY..

          0

          0
        • syura says:

          nanti si zubir ni bagi alasan “wartawan yang naikkan nama artis,so siapalah artis tu kalau wartawan takde”

          nyampah dengar alasan ni selalu keluar kat melodi,,tu yg malas nengok melodi tu,,keluar2 je muka zubir neh..ewwww….tgok melodi sebab zizan je…haha..puihhh

          0

          0
        • cella says:

          zubir sial ni tolong lah ko xyah jd batu api… tu pasal perot ko boroi gedempol byk dosa yg menternak dlm perot ko tuh… bajet wartawan diva senior lah ko? tolong lah.. muke ko tuh patot kne hempuk ngn tumit kaki artis je..xyah ko nk cakap sbb wartawan artis naik… xde wrtawan pon artis boleh up ,boleh femes lah… tgk yuna, xyah nk harap wartawan gondeng2 cerite die… die sendri boleh femeskan dri die… wartawan bangsa cam c zubir ni lah yg yg mjahanam kan org…sial ko zubir..bagi ank bini mkn duit haram hasil menjatuhkan org dan batu api org…

          0

          0
      • Eqin89 says:

        btul3x….ntah ape nk jdnye……suke ati nk nk pecahbelahkan org…..taubatlah zubir oiiiii……..tibe2 allah tarik nikmat kau nnt jd bisu br tau…..insaflah…..=)

        0

        0
    • --""""" says:

      aku tak tahu nak ckp apa pasal ini.. tapi cuba korang pikirkan… fasha ni selalu je buat masalah.. masatu dengan nora sekarang dengan org lain.. twitter tempat artis bertengkar ke? memang semua org tahu iqram salah, semua manusia membuat kesalahan semua manusia tidak sempurna, fasha tu sempurna ke? buka lah mata kmu semua, pertama kali aku baca twitter dia hari tu, saya terus je terfikir fasha ne cari pasal sama org… kalau ada masalah tu biarkan saja pendam, tak lah payah suruh org baca.. kisah dia dengan kekasih dia tidak pun dia heboh kn kenapa kisah dia dngn artis lain di beasr2 kan… dia ckp tidak mahu di besarkan tapi suruh org baca pulak. come on lah!

      0

      0
      • Leo says:

        Semalam ade tengok Pak Nil pon ade tweet kat Iqram: “Pompuan tu meroyan lagi kat Twitter”
        Tak sangka Aznil tweet mcm ni…
        Sebenarnya Paknil cakap dia sedey sbb benda tu dah abis2.. sudah2 la kan…

        0

        0
        • qaseh says:

          zubir ni dengki sangat dengan fasha kenape.. aku pun takdelah minat gile2 dengan fasha ni, tapi suke la tengok die berlakon…suke talent die…
          tapi si zubir ni tak habis2..die syok fasha ke ape?

          0

          0
    • youngman says:

      tapi tak semua yang baca ni senyum..

      semua ni kontroversi murahan..

      betul tak?

      jom baca… perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur untuk peringatan bersama

      0

      0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0

      0
  2. haiqal says:

    Dalam hal ini,aku rasa Iqram yang salah.Kalau kita lambat pun,sure kita akan malu,akan tak nak pandang muka orang.

    Ingatkan da habis hal ini sebab Fasha ada kata,dia da lupakan benda itu and aku pun tak tahu siapa yang buat.Tiba-tiba ikram bkk pekung didada sendiri.Macam err..

    Apa pun,kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi,Assalamualaikum.:)

    0

    0
    • senduk kayu says:

      ZUBIR JUBIR JUBUR YANG SALAH..WARTAWAN HIBURAN BAPOK LAYU DI TASIK MADU MEMANG PERANGAI HARAMJAD

      0

      0
    • senduk kayu says:

      YANG TERSENYUM MESTILAH SI ZUBIR JUBIR JUBUR TU…WARTAWAN HIBURAN BAPOK LAYU DI TASIK MADU MEMANG PERANGAI HARAMJAD..

      0

      0
  3. amie says:

    apa-apa aje lah korang ni artis2 oiiii naik menyampah pulak tengok artis sesama melayu berbalah.facebook dan twitter telah digunakan untuk menghentam orang.Hentikanlah isu ni semuanya ,kami para peminat artis dimalaysia mahukan cerita2 yang baik sama ada bidang nyanyian atau lakonan.Tolonglah.

    0

    0
  4. hoii says:

    aku x suka fasha, tp aku rs iqram salah dlm hal ni. lg 1, iqram ni mmg panas baran orgnya. aku pnh tgk bang bang boom, dia pnye gabra sampai nk bergaduh baling2 kerusi. artis lain pn xde la nk tnjuk DIVA cm dia. bodo punye iqram. pdn muka kau cari pasal dgn DIVA kecoh malaya, iaitu si fasha sendal (pintu), kau rasakanlahh penangan miss ex-jejaiiii

    0

    0
  5. unaz says:

    honestly saya tak suke fasha but anyway , i agree with haiqal . kenapa mesti ungkit balik cerita tu sedangkan semuanya dah settle . haishh . manusia manusia ..

    0

    0
  6. Azura says:

    Aaron Aziz have to be carefull from that ‘Perempuan’. Jgn sampai rumahtangga yg bahagia runtuh kerana ‘perempuan’ perosak seperti itu….

    0

    0
    • wawa says:

      SAYA SOKONG…’PEREMPUAN’ SEPERTI DIA SANGGUP BUAT APA SAJA UNTUK APE YANG DIA MAHUKAN…BILA RUMAHTGGA ORANG MULA TERGOYAH,TERCERAI-BERAI,BILA DA DAPAT MESTI DI TIGGALKAN…TGK SAJA JEJAI & NORA DANISH.. SAYA TIDAK MAU LA AARON BERLAKON DGN DIA…SAYA SUKE AARON & SUKA MELIHAT KEBAHAGIAAN MEREKA SEKELUARGA….

      0

      0
      • Suhaila Abidin says:

        alahai fasha, berangan jg ya nk aaron jd hero lu minah.. tak sesuai lah.. wa rsa lbh baik lah aaron jauhkan diri dari berlakon dengan perempuan ni, nanti mengundang malapetaka pula dlm rumah tangga bahagia aaron tu. lu ni minah, nak berangan jd nora elena ke? nk jd kan diri lu pun fenomena ke bila berlakon dgn aaron? sikit pun ;un tak sesuai dan layak berlakon dgn aaron lah minah.. cermin2 sikit muka lu tu.. jgn sekali kali lu berangan minah nak ganggu kebahgiaan aazron dan diyana serta anak2 dia.. mau makan penerajang dan rejam samapi mampos dengan kami2 yang menyampah melihat keruntuhan kebahgiaan org, ingat tu linah senduk!!

        0

        0
    • deevaker? says:

      x bleh blah biler nak Aaron Aziz jd hero…apesal? ko dh x laku nk dgn hero yg tgh hot skang nk naikkan balik nama ko?? or nak test market ker?? try laa kalo berani nk ditentang satu malaya yg akan back-up kak diana halik and the kidz~

      0

      0
    • ima says:

      dua2 sama bangang sebenarnya termasuklah si batu api tu…

      0

      0
  7. tanjat boboy ..!! says:

    pada pendapat saya … si jubir yg salah .Jubir batu api ..

    0

    0
  8. smh says:

    Zubir Hannjjjj yang salah. Tolong lah professional sikit.

    0

    0
  9. Izza says:

    Err orang dah berdamai kenapa dibangktkan semula isu tuuuuu

    0

    0
  10. saya says:

    mende dh setel, apesal nk dibangkitkan lg?? nmpk sgt disini ZUBIR tu cuba nk kecoh3 hal yg dh setel.. byk lagi la mende yg berfaedah nk ditulis.. mmg la wartawan, mende basi cmni, org dh setel pun sibuk3 nk pertikaikan lg,, nmpk sgt dia cuba nk wat org bepecah belah.. tah pape ZUBIR ni, kije nye nk down org je.. hape pun x leh pakai.. act, TIADA 1 CERITA YG DITULIS ZUBIR MEMBAWA KEBAIKAN KPD PEMBACANYA… tah pape la zubir ni.. kesian !! terlalu negatif cara pemikirannya.. tQ

    0

    0
  11. emi says:

    haha..ape kehalnya smpai ek rumahtangga aaron aziz tuh?
    ape2 pon yg salah adalah iqram..xrespek rakan2 setugas..tp dorang dh settle cara baik kan?
    mungkin jubir jubur nih yg cucuk si iqram ittew???

    0

    0
  12. comei says:

    dalam hal ni, iqram yang salah.memang la fasha tweet dulu marahkan iqram tanpa usul periksa. tapi, keesokan hari nya,kan fasha dah minta maaf?so, kira setel la.tapi, iqram saje wat onar lagi

    0

    0
  13. mia says:

    Aku x ske posha sonda ni…Dah2la posha sonda ….ada aku kesah…..nasibla aaron x belakon ngan ko sbb busy ngan drama lain ataupun dia mmg xnk blakon ngan ko pun haha….

    0

    0
  14. Aida Bte Abdullah says:

    Padanb ngan muka Iqram…go head Fasha….berani kerana benar,,,,,pda Iqram jangan keret lebeh…pada saya….dia memang tak brapa sesuai nak jadi hero Fasha…bak kata pepatah…kena cakap benar walaupun pahit…dan bcakap jagan suka putar belit mcam citer India lak…

    0

    0
    • APPLE GREEN says:

      Kalau pelakon x reti nak berdisiplin
      Baik jgn jadi pelakon kerana ini akan
      menyusahkan org lain dan membangkitkan
      kemarahan
      Memang Fasha seorang pelakon yg berdisiplin
      tidak menyusahkan org lain
      suruh dtg pukul 8.00 pukul 7.45 dah terpacak kat set
      Macam meeting di opis ler suruh dtg kul 8.30 pagi
      tetapi dtg pukul 8.45 pagi
      sampai kena marah oleh Boss

      0

      0
  15. gyulee gyuri says:

    yang tersenyum mesti lah SYAITAN..dan manusia bertopengkan syaitan…hahahaha…waaa…aaron aziz mmg dh laku skrg…sapa yg taknak belakon dgn org hensem cmtu kan….memang selain Iqram xde pelakon laki lain ke..?macam tak sesuai je lah…macam dah ketandusan pelakon dah ni sampai cerita baru TAHAJJUD CINTA pun SJ belakon lagi…..aku ingat dah abes ASMARA tu xde dh la muka dia tu….last2 ada lagi…..asyik2 muka yang sama ja tv3 ni..dah boring la tengok tv~!!!tapi kalo bg AARON AZIZ belakon byk cerita pun aku tak kisah…hahahha…I MISSSSSS SETH TAN & NORA ELENA….

    0

    0
    • momoe says:

      manusia bertopengkan syaitan??? bukan syaitan bertopengkan manusia ke??? confident betul engkau ni

      0

      0
  16. fantagiro says:

    zubir la yg tersenyum..aku rase si zubir ni xsuka fasha la..tu sebab dia wat camni..saje nk palitkan lumpur kt fasha.sebab ader wartawan mcm ni la..public selalu pandang serong kt artis..

    0

    0
    • mawar biru says:

      mestilah reporter hancing zubir …..ingat dah pencen..idup lagi….

      0

      0
      • mama bosan says:

        sial punya zubir….entah2 dia yg tokok tambah n nk membatu api kan si fasha dgn si iqram tu….pastu siap masukkan nama aaron aziz a.k.a seth tan yg tgh popular tu….kesian aaron tak pasal2 tesedak2 kat umah…..jahanam la ko zubir ooiiii….

        0

        0
  17. aku xminat fasha tp bg aku dlm hal ni iqram mmg xpro…
    dah tau fasha mmg punchtual kt set..hang
    buat maen2 ngan dia…
    mmg la dia angin 1 bdn..dah bjam2 tunggu…
    lagi 1 aku mmg xminat kalo iqram jd hero…
    xtau la nape tp kalo die blakon aku alih tv lain..ha ha..
    dlm tv kalo nk tgk aku suke heronye aaron, remy, fahrin,adi putra,
    sory iqram…xminat..
    fasha wlau xminat tp lakonan bagus…
    utk zubir..dah2 la dok laga org tu..
    lagi 1 aku baru prasan zubir ni mmg anti fasha
    ada jek yg fasha buat xkena kt mata dia…

    0

    0
    • betul betul betul says:

      Confirm! Zubir anti fasha… xpenah nmpk yg baik pon…nmpk yg buruk2 belake…wpon aku x suke fasha tp aku x nafikan dia belakon mmg ok~ lagi 1, aku mmg x minat Iqram Dinzly pon….dia seswai bawak watak pelakon pembantu jek…xsuke…x suke… xsuke!

      0

      0
      • APPLE GREEN says:

        Akupun setuju x sesuai Iqram jadi hero
        sebab airmuka dia keras dan garang
        jadi pelakon jahat memang sesuai
        atau second hero

        0

        0
  18. yoyo says:

    aku rasa yg tgh senyum skrg ni kompem aaron aziz wakakakakaka

    0

    0
  19. Aien says:

    apelaaa…tak puas hati pun settle sendri jelah..nk publish kn wtpe..? perlu ke?? publisiti?? motif??

    0

    0
  20. umi takde faeda says:

    sudah! sudahlah

    yang si wartawan sampah ZUBIR mengalahkan cik kiah dok jadi batu api pasal pe….?? dia kan minat si FASHA dulu lagi .. FASHA tak layan dia… sorry… le sape nak layan si ZUBIR tu,,, over mengalahkan auwww… tak kuasa NYAH!!….. ni yang si Ikram ni pi layan buat pe… ko ni mcm pondan le… dok layan benda yang remeh mcm ni…. ke memang sah ko adik adik…. ? adoi… noksss… jangan le perangai mcm adik adik nyah oooiii nak gaduh-gaduh dengan perempuan tak malu ke….??? aku bukan le sokong FASHA tapi dia kan perempuan yang lemah … ni si jantan gemuk si zubir ni …takde kerja ke…. ? pi kasi batu api kat adik adik… ni… sepatutnya kasi le nasihat bagi baik bukan kasi panas……… apa pun i like abg NARA!!!

    0

    0
  21. lily says:

    plslah..pihak producer pun pilihlah artis jantan berlakon bkn gay lembik yg berlagak diva….
    adakah hero malaysia kebanyakan gay….
    mana pelapis eman, rosyam, aaron, sam etc…
    aiyo…

    0

    0
  22. mysara says:

    emmm..x yah nak kaitkan pulak umah tangga..aorannn dlm hal nieee…biasanya terjadi skandal..klau dua2…mmg gatal….bak kata bertepuk sebelah tangan x kan berbunyi….

    0

    0
    • sempoi says:

      memang ar bertepuk sebelah tgn x berbunyi..tp nk bertepuk tu msti kena ada yg start dlu..fikir logik la beb..so baik hindar dari terjadi

      0

      0
  23. basshunter says:

    zubir ni mmg batu api btl laa…rasenya bnde ni da lama da…gi korek blk nape?byk dosa ko kne tanggung ni zubir.. suka sgt melaga2kan org..
    aku ni mmg x minat pn si sendat tu tp sape2 pn kat tmpt dia mst mrh gak..
    iqram ni pn ego melangit..susah sgt ke MAAF tu??? da lmbt tu leh wat bodo je…kalo aku pn hangen gak bai.

    0

    0
  24. amy says:

    sokong faSHA.

    0

    0
  25. sha says:

    fasha mmg pnctual lah.

    0

    0
  26. aku plak says:

    haiyakk..gado lps ‘dewa centa’ abes xbole ke? xde selera plak nak tgk ptg nih..(tp mmg tak best pon..huhuu)

    0

    0
  27. kepoooo says:

    jubir tu cinta kt Fasha tp Fasha tak balsa tu yg jd mcm tu..hikhikhikkkk…..

    0

    0
  28. sharipah says:

    zubir lu mulut macam taik .perut boroi manyak cacing lalam.. FUCK off u jubir.. ai pun x minat fasha tapi u iqram lagi ai tak suka gaya pon dah macam gay..ko mmg x layak jadi hero..engko elok sggt kapel gan zubir dua-dua gila buntut..

    0

    0
  29. isma says:

    ape2 je lah korang ni….benda mcm ni pon bwk gadoh… settle lh cara profesional ker??? adoila msg2 umor dh tua tp perangai mcm budak2! mencik tol aku..

    0

    0
  30. Kacang Soya says:

    lepas drama dah kuar baru nak kecoh. sblm drama kuar x der plak korang kecoh. carik publisiti ker…??? propa betul la. jantan betina sama jer!

    0

    0
  31. zubir says:

    zubir is jubor

    0

    0
  32. LOLCATS says:

    syaitan lah yang tengah tersenyum …la ni!

    0

    0
  33. Kacang Soya says:

    sebelum drama kuar x nak plak korang kecoh. drama dah kuar baru nak kecoh. carik publisiti murah ker..?? propa betul la. jantan betina sama jer!

    0

    0
  34. LOLCATS says:

    where is my comment??

    0

    0
  35. dayang says:

    paling penting aaron aziz must 2 jauh kn diri dr fasha sandha..,dia pikir dengan pakej yang dia ada boleh tawan semua lelaki2 kat malaysia ni,,kalo setakat cantik tapi perangai hampehh n suka jadi perosak,,buat apa??bawa2 bertaubat lah ya fasha!!!

    0

    0
  36. yuyul says:

    artis oh artis.

    0

    0
  37. dayang says:

    confirm orang tak nak tengok DEWA CINTA lagi pas ni,,,,adakah patut nak bergaduh..pelakon utama lagi 2,,,,buat malu je lah!!!!!

    0

    0
  38. insan says:

    ala wartawan nampak sgt batu api ……apa salahnya damaikan mereka…..perkara yg nampak mudah di selesaikan…..sama juga kisah adik ct….buka gerai pun nak di jadikan cerita….menyapa ngan wartawan satu ini

    0

    0
  39. nina says:

    WAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (syaitan ketawa beguling-guling melihat anak-anak adam tgh bgaduh)

    0

    0
  40. yume says:

    aku tak suka fasha.. tapi soal ni fasha ada betul tapi yang tak betulnya gunakan medium twitter begini.. dan kaitkan nama aaron aziz pulak… biarpun iqram itu pilihan ke dua.. diam2 sudah. pada iqram dinzly, fasha tak kata kalau anda tak buat salah… diam itu memang caranya tapi x salah anda meminta maaf. kalau iqram jadi hero memang aku kurang sikit tapi dah rezeki dia dan dia patutlah ambil peluang tu untuk memperbaiki diri. sekali dua lambat orang mesti tak kisah kalau dah selalu… semua orang akan bengang.

    apa pun aku memang tak layan dewa cinta nih.. citer stereotype macam yang pernah fasha belakon sebelum ni.. yg ada ayu raudhah dan ngan faezah elai tuh.. jalan cerita jer lain… dan aku rasa ramai yang tak akan layan citer ni lagi bila isu ni terjadi. tak ada feel nak tgk hero ngan heroin dlam realiti bergaduh .

    0

    0
  41. redcarpet says:

    yg slh dlm hal ni ialh wartawan a.k.a zubir..mcm nk melaga2kn org jer..xbek berdosa taulh kje ko wrtwan tp jgn la jd BATU API..hahaha

    0

    0
  42. yume says:

    satu lagi… si zubir ni pun bangang.. kalau pun iqram keluar statement macam tu.. ko tak payahlah nak simbah minyak dalam api lagi… simpan jer la…

    0

    0
  43. sharifah jubor al-cipap says:

    mamposs korang pasal benda ni pun nk gaduh2 otak bingai..DEWA CINTA bunyi pun dah mcm sampah!

    kerana sikap mcm ni filem malaysia x maju ..sikit2 gaduh2 x tahan jadi artis blah lh korang.

    0

    0
  44. yuyui says:

    ni semua lebih arr..

    0

    0
  45. misz malay says:

    terus malas nak layan citer dewi cinta….hilangkan mmod jerk..pashahhhh nih..!!

    0

    0
  46. jr says:

    gadoh lah….hero ke..heroin ke…wartawan ke…..bkn best pun cerita dewa cinta ni….
    aaron aziz xsesuai pun dgn watak iqram tu..ape ntah lg dgn fasha…..hahaha..berangan jer lebih!

    0

    0
  47. makan cili says:

    dua2 pun slh ga..skit punya hal nak kecoh kat twitter. mcm la sorg tu bdisplin sgt smpai nak komen kat twitter yg org lain x bdisplin.lain kali periksa dulu tanya knapa lewat ke ape.xyah nak update status twitter dl.sorg tu plak ptt minta maaf dan jelas awal2 situasi. p sbgai manusia sbr je la,k

    0

    0
  48. izz says:

    aku rs fasha brenti jerlah berlakon…tumpu bahgian bisnes je ler…xde lah si kaki kritik ni dapat dosa percume…Die kaitkan ngan aaron aziz tu sbb tu hero pertama yg disuggest oleh producer.. iqram ke2…tu jer…maksudy die lebih prefer aaron sbb aaron xpenah wat hal disiplin…tu pun pengkritik xleh fk..asyik fk -ve sampai ckp nak hancurkan rumah tangga aaron..ape hal ler…xfham aku…

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Korang ni jgn la nak tuduh fasha tergila-gilakan sgt berlakon dgn aaron tu…aku x rasa pun fasha ni jenis yg memilih hero…tgok la,fasha eja nama aaron pun salah..dia x kisah berlakon dgn sapa pon la asalkan punctual..sbb tu la apek pun leh jd hero dia…
    Camon la..fasha 5 kali mng abp beb…pelakon2 lelaki lain yg nak sgt berlakon dgn fasha aku rasa…

    0

    0
    • hang says:

      hg nie fasha ke??xyah r nk bertopeng…yg suka kt dia tue dok jantan2 yg suke rumh tangga mreka dihncurkn jek….

      0

      0
    • teddycomey says:

      wakakakaka!!geli ketiak aku dgr..ko ni msti pasha kn..xpn adik dia.. :p

      0

      0
      • tomey says:

        betul tue teddycomey…pent fasha nk reply byk2 yg kutuk die…kahkahakhakahakha….pompuan xde maruah lh ktekn…jaje crite diri kt org ramai…amik kooo……silp2 ko xkawen smpai bile2….gile kontroversi….

        0

        0
    • panggggg says:

      aku rse org slh faham dgn istilah anugerah berita harian n anugerah2 len cm anugerah skrin…klu ko bce surt kabo, abp tue org yg vote n klu anugrh skrin tue de juri2 profesional yg tentukn….xfhm2 lg ke????…yg org ramai suke x smestunye yg terbaik tp just popular jek…klu angrh skrin tue bru r leh trime lakonan terbaik…pelah…aq yg xbce surt kabo pun tau….lgpun xpyh r nk nunjuk sgt dpt anugerh…setkt muke cntik perngai xcntik wat per???..geli arrggg

      0

      0
  50. team fasha says:

    Korang ni jgn la nak tuduh fasha tergila-gilakan sgt berlakon dgn aaron tu…aku x rasa pun fasha ni jenis yg memilih hero…tgok la,fasha eja nama aaron pun salah..dia x kisah berlakon dgn sapa pon la asalkan punctual..sbb tu la apek pun leh jd hero dia…
    Camon la..fasha 5 kali mng abp beb…pelakon2 lelaki lain yg nak sgt berlakon dgn fasha aku rasa…

    0

    0
  51. kid says:

    “Demi Masa.. sesungguhnya manusia itu dalam kerugian..”
    berbaik2 laa semua.. yang salah tu, mintak maaf dan betulkan.. :)

    0

    0
  52. syura says:

    AAK..bukan best pun cite dewa cinta ni,aku tgok skali terus tukar channel lain…dialog skema gila,,dialog novel..tukar ah sket..

    0

    0
  53. Anonymous says:

    aaron aziz la tenyummmmm

    0

    0
  54. bro macho says:

    aku tak sokong kedua2nya cz aq memg xmint diorg pn….tp pd pendpt aq, 1stly>>>>for fasha sendat>>>>kau tak payahlah buat baik pulak tunjuk diri kau displin sgt..nak tegur xslah tp cermin lh dulu diri kau…mgkin sebb kau pun mcm tue so org xbleh terime klu kau yg tegur…kalau aq pun, aq memg xterima klu org yg 2kali lebih teruk dr aq tegur aq…sedarlah diri tue skit…xtau r nape org suke kt kau…kalau kau fikir kau lawo wat sume laki leh trime ko ckp , aq terus terg aq xteringin pun kt ko…aq tgok gk ko berlakon crite tue, xlah best pon…konon tmboi tp eye shadow duk melekap jek kt mata..tue blum eye lid…aq tau sebb awek aq pun slu pkai….klu rse iqram xlayak berlkon ngn ko, ko 10xkali x layak berlakon ngan aaron aziz…xpasal2 plak rumh tangga aaron aziz ko belash….wake up lah….satu malaysia dh tau perangai ko….>>>>for zubir>>>>>keje ko nie xubah nk porak perandakan keamanan malaysia…kau rse dh selmt sgt ke hidup kt dunia nie??/xingat hukum akhirat????…ko dh de kluarge kn….xkn nk bg anak bini ko mkn rezki duit yg ko dpt dr jaj crite org…ari tue adik siti, nie org len plak….cbe aq crite buruk pasal ko, kau nak????

    0

    0
    • az says:

      tau x knpa org suka dkt fasha sandha? mgkn sosial life dia terok. tp x pernah effect hasil kerja dia. teruk2 dia..lakonan dia superb babe. menang award abp tahun lepas. so..nk buktikan apa lg? rmi produser nk amik dia berlakon.sbb komitment kerja dia x sama mcm org lain.

      x payah nk dok pertikai la watak dia dlm cerita dewa chinta tuu..dia bkn berlakon jd pengkid atau tomboi. kalau dia berlakon jd pengkid atau tomboi..pejadah ye tiba2 ada ex bf? nmpk sgt yg ko x thu jln cite.

      0

      0
      • aiman xkesah says:

        crite pe yg dia tere sgt berlakon tu woi???aq xpernh tgok pun…kahkahakhakahkah….aq memg xsuke tgok crite org yg xbermoral…dlm crite pkai tudung, baju tutup abis…kat luar clubbing, baju nmpak tuttt(mlas nk ckp)..geli arrgghh…mesti kau angau ngan minah nie…ko follow twitter die ke???…aq xpernh nak amik tau pasal die…biarlh….aiman xkesah….fasha boleh bla….

        0

        0
        • tak yah sengal sangat... says:

          lolzz….bukan dia sorang je yang berlakon dalam citer pakai tudung, tapi Kat luar g clubbing bagai…ada ramai gak artis camtu….

          0

          0
      • deevaker? says:

        menang ABP sebab lakonan superb atau sebab popular?? dah nama pun anugerah bintang ‘popular’ …bukan diukur dr segi lakonan yg bagus utk ko claim ‘superb’ tu dek oii…

        apelaa ko ni…maya karin yg diiktiraf terbaek lakonannyer kt international pun rilekss jer peminat dier x claim lelebeh…

        0

        0
  55. farabella says:

    aaron aziz tersenyum sbb nama dia pun masuk line..anyway i love aaron aziz, yg bergaduh dua org ni, well, settle masalah anda berdua baik2..kasi komen kt paper ke, twitter ke atau fb sebenarnya bukan 1 jalan yang baik, sebab apa? menonjolkan keaiban sendiri dan keaiban orang lain..Subahanallah..

    0

    0
  56. kahkah says:

    iqram2. dah2 la tu iqram oi. dont be such a fag la

    0

    0
  57. Kulit Buku says:

    What the fck both FS and ID quarrelling abt ???

    Dont u guys think that its better that u guys cooperate and? work together to improve the industry instead of pointless DUMB arguments .

    Iqram wutsoever! be a gentlemen bro!!!

    0

    0
    • From Kualo Pilah says:

      mak aih…bahasa inggeris ko berterabur…apo ko bondo yg ekau mengarut nie jang…baek ekau tuleh dlm bahaso melayu jo..lobih baek…xdo malu kan diri ko…sodih aku tgk ekau ni ha..

      0

      0
  58. smashinglabu says:

    2 2 xprofessional…professional actors will not expressed their anger through facebook/ twitter. these two are just plain stupid and childish.

    0

    0
  59. panashot says:

    FS 2 saja ja nak tunjuk hebat n bagga lah konon dapat membidas kenyataan dr IQRAM….please lah hal2 mcm ni pun nak gaduh!!!pdahal FS 2 bukan bagus sangat pun,,disiplin pun hampeh…so tak payah lah nak tunjuk baik….,walaupun 1 dunia tak tahu siapa FS,tapi 1 malaysia tahu kan!!!sapa yang selalu bikin kecoh??kontroversi??FS kan??so tak payah lah nak menidakkan sesuatu perkara,,dulu pun masa becinta ngan jejai,,mula2 tak ngaku,,,last2ly baru ngaku!!!!so,,lu pikir lah sendri ya FS!!!!

    0

    0
  60. lia says:

    Aikk yg korang ni asal nk salahkan fs plak? Wey klau korang nk taw die mmg satu2nya artis ppuan yg on-time taw x?? Korang x taw psl die jgn nk ckp bagus! Pasal aaron tu klau ak jadi fs pun ak bengang, last minit tiba2 je tuka dgn aktor lain! lg1 x pyh la ckp smpi msuk dlm kain hal rumahtangga sume tu! Tiba2 je ckp fs perampas! die x layan la jejai tu, jejai yg gila kat die n before this mmg dorang kwn kan! Bg la komen membina ni smpi fitnah2 n kutuk org! Iqram tu pun be a gentleman la dgn lady pun nak gaduh! X phm ak! Now asal die sibuk2 sebut nama fs dlm twitter die! So propa + plastik! Nmpk sgt yg die bersalah!!

    0

    0
    • hang says:

      nie lg sorg…hg kalau nk tunjuk baik tak yah kat sni…satu malaysia tahu fasha tue cm mana…hg dpat pa puji dia???…enth2 hg fasha….kahkahkahakah

      0

      0
    • Shu Ming says:

      dia tgiler kan jejai? ayat hang pun agak2 lah weiii. mmg dh betina ni yg dok giler2 kat mamat tu, apa lg kikis smp botak lah. bila dh kena tendang dengan jejai bgtau pula yang dia tinggalkan jejai sebab mak dia tak suka, choiiii.

      0

      0
    • teddycomey says:

      hahahaa..klakar tol statement ko dohh…xlyn jejai kpala bapak ko..yg dia dok upload gmbr2 dia pluk2 jejai tu pebenda..smpai org tu b’cerai berai..pegi sni sna dok b’kepit ngan jejai…dh clash ngan jejai hbis meroyan kt twitter..cm bodoh je ko…

      0

      0
      • sendat says:

        bapak pula yang berbikini fasha pulak yang berjubah…huhuhuhuhu lawak ayat tu tak bleh blah.

        0

        0
  61. lelaki says:

    ap2 je lah..

    0

    0
  62. atikah says:

    weh korang percaya ke si fasha sendat ni> dia ni ntah2 nak ngorat si iqram tak dpt.terus nak jatuhkan iqram gegile mcm ni.pls la..ngan kawan bf aku pun fasha sendat sibuk nak kenal.

    mmg betul la semua cerita pasal dia selama ni..suka memecahbelahkan relationship org. pompan bodoh.pi mampus cepat fasha sendat.

    iqram sgt baik and sopan orgnye. aku dah jumpe dah dia time kat nilai college dulu. he is professional and kind w everybody. fasha sendat je yg babi and diva.

    0

    0
    • az says:

      err..hello.mind your language okay betina. bagus sgt ke “kawan bf” ko tu? bukan ye dia nk dekat “bf” kau. so..whats the problem?
      fasha sandha diva? hahaha.klu betul dia “diva” dia x kn sampai set pkul 7.45 pagi. she is very punctual. selalu on time. x pernah pulak aku dengar pengarah membebel kata fasha sandha datang set lambat.

      0

      0
      • yume says:

        adeh… udah2 ler… si Fasha ke si Iqram ke sama jer… tapi dua2 ni tak lah teruk sangat berbanding zubir tu… zubir yang jadi batu api. aku dalam hal lakonan si fasha ni walaupun aku tak berkenan sangat dengan lakonan dia tapi aku respek sebab artis berdisiplin. reality life dia memang aku langsung tak respek. iqram pulak aku tak tahu nak cakap apa sebab kat luar dia memang tak menyombong. kat twitter ke @ luar dia okey… cuma dia panas baran lah… salah dialah kalau dah FS kata dia selalu datang set lambat / FS datang awal dan ID terlambat beberapa minit…

        zubir yang nak cari pasal.. seronok dia dapat lagakan dua pelakon. nak bagi laku surat kabar dia.. @ entah2 dia ni jaki je ngan si FS ngan ID ni hah… ada can apa lagi simpah lah minyak dalam api…

        0

        0
  63. dmok says:

    erm syaitan dgn zubir lah gelak..bodoh punya zubir..laknat lah ko..same je masa kes amar dgn putri sara..si zubir ni yg over buat orh bergaduh..jahat jahat jahat

    0

    0
  64. mysara says:

    3 3, fasha, iqram, jubirrrrr..semua poyossss

    0

    0
  65. ed says:

    zubir la tersenyum..sebab dia boleh tulis jadi bahan dia

    0

    0
  66. boyot says:

    korng pon xyah terpengaruh la dgn dorng ni..
    artis2 ni bkn btl sgt pon.yg btl pon ssh nk dpt. kalu kite beria hentam2 dorg, xde beza nye dorng ngn kita.. kita tgk jela artis2 ni bile nk matang.

    0

    0
  67. antu kom kom says:

    zubir hampeh tu mmg suka jdi batu api. tak beretika la zubir yg zubittttttttttttttttttt! bangang thp cipan reporter ni

    0

    0
  68. antu kom kom says:

    zubir hampeh tu mmg suka jdi batu api. tak beretika la zubir

    0

    0
  69. insan says:

    tak abis3 ….apa salahnya cari jalan damaikan mereka bukannya masalah bsar sangat…zubbur oiii zubbur..ala betul ke eja nama dia ini hahahaha

    0

    0
  70. Beautiful Maria says:

    Mak aiiii….ada hati nk aim Aaron plak dahh..abiss la aaronn…nmpaknya bini Aaron dah kena siap sedia dr skrg,sediakan apa2 senjata utk nk lawan dgn si sendat nih..sendat,kalo dah dia start nk kat org tu..kut mana2 pun dia mesti dptkan jgk.1st step,dia dah create kntroversi dgn ikram.next step,besarkan this story agar Aaron terpaksa cmpurtangan sbb kaitkan namanya skali.haaaa…time tu la dia akan pancing Aaron dgn sinetron ciptaan dia sendiri…sat lg hari2 la kuar muka dia kat paper.pastu si zubir yg dah lama tggu saat2 ni,terus masuk jarum,gegarkan kontroversi dgn letak muka aaron jgk kat tepi gambar fasha.alih2 nti,ikram dah tak masuk paper,yg meletop kat paper nti,si sendat dgn Aaron plak jdnya.senangnya bace jalan cerita sinetron pasa sendat!

    0

    0
  71. politik says:

    boooooring…

    0

    0
  72. lia says:

    aaron tu lelaki baik..kan die ckp die letak ank2 n isteri sbg no 1 dlm hidup die…so i guess it IMPOSSIBLE utk aaron pasang lain k…kak diyana pun cantek! to abg zubir: x elok bsr2kan hal ni..kan iqram n fs dh ok kan..so x payah write up story ni kat news. u should BURN the story! kesian la kat fasha, die pun x nak kisah peribadi die ditulis..tp press yg tercari2 die utk cerita peribadi! bukan die nak!..x kan die nk lari>

    0

    0
  73. ashley says:

    dalam hal ni aq x salahkan wartawan coz mmg keje diorang n ntah2 artis yg terbabit sendiri nk luahkan so cari medium yg plg bagus diorang rase tuk publish pd org ramai..
    for FS..please la FS, x pyh nak cover line..ko dh bnyk kali komen isu ni n terbaru dlm paper last week. intv dlm melodi pun same. benda dh lepas tp ayat ko ttp” dia dah minta maaf so saya pun dah maafkan. saya dah lupakan. cuma tuk artis2 baru tahu n hormati masa org laen. ketepatan masa penting kalo nk bertahan lama dlm bidang mcm ni” *lebih kurang cam tu lah ayat ko* baek dlm paper / intv. kalo betul dh lupakan x yah komen terus lah beb..x payah asyik ulang ckp yg sama/citer yg sama mcm ko PLG TIP TOP PRO. ingt sket ko bkn artis pertama yg PUNCTUAL / TERULUNG PUNCTUAL dlm MALAYSIA, sblm ko ada bnyk lagi artis punctual cuma x canang2 kat org/wrtwn nk tunjuk kononnya WLUPUN ATTITUDE KO X LEH PAKAI TP BAB BERKERJA KO DISIPLIN, TIP TOP.
    lps kes ko mengugut ND ms putus ngan jejai dulu tahu lak ko senyap bila Polis dh bg statement. lama menyepi x cari publisiti..aman dah aq rase.
    TUP2 cari publisiti dgn citer ko dh jadi ANAK MAMA yg mendengar kater..BUNGA BERJAMBANG2 DITERIMA TUP TUP ko teruskan lagi dgn twit pls IQRAM..dr situ aq dah taw dah ko mmg akan berterusan cipta kontroversi lagi tuk bagi org jgn lupa kat ko, tgk drama selenger ko tu..kene sentiasa ada citer baru name sentiasa disebut2..kate ARTIS BARU cam ko tu dah VETERAN gilerr. ko ni MMG MCM BAGUS dr semua sudut lah. ada hati lak nk AARON jadik hero?? kalo ko kater IQRAM x layak jadik HERO ko so ko raser AARON tu rase plak ko layak ke jadik HEROIN die? ko suke lah cinta lokassi kan? dulu ngan ADY PUTRA..laki org gak..skunk nak ngan AARON lak, pun laki org..ko ni mmg PSYCO beb, x salah lah informer aq yg terdekat dgn ko bgtaw psl ko..hmmm..

    0

    0
  74. ohbulang says:

    fasha spenda lah lidah bercabanggg!! hahhaha dlu pasal tiz zakiah dia ckp tiz kacau jejai… pastu suh tnye almy plak psal konon tiz pon penah kaco fiz fairuz mlm2.. skali fiz fairuz ckp tiz xpenah kaco dia mlm2.hahha. then ckp iqram dh mnta maaf kt dia… pdahal iqram ckp xpenah mnta maaf kt dia pon.hahhaha pastu ckp jejai merayu nk dia blik/??? btul ke??? siap kasi bukti itu ini lahhh wakakaka. 2 thun lepas ckp becinta ngn ank sultan johor… skali pihak diraja ckp xpon… ank sultan tu dh ade kekasih…hahhahaahah keciannn ko fasha

    0

    0
  75. ohbulang says:

    fasha spenda lah lidah bercabanggg!! hahhaha dlu pasal tiz zakiah dia ckp tiz kacau jejai… pastu suh tnye almy plak psal konon tiz pon penah kaco fiz fairuz mlm2.. skali fiz fairuz ckp tiz xpenah kaco dia mlm2.hahha. then ckp iqram dh mnta maaf kt dia… pdahal iqram ckp xpenah mnta maaf kt dia pon.hahhaha pastu ckp jejai merayu nk dia blik/??? btul ke??? siap kasi bukti itu ini lahhh wakakaka. 2 thun lepas ckp becinta ngn ank sultan johor… skali pihak diraja ckp xpon… ank sultan tu dh ade kekasih…hahhahaahah keciannn ko fasha =p

    0

    0
  76. ohbulang says:

    fasha spenda lah lidah bercabanggg!! hahhaha dlu pasal tiz zakiah dia ckp tiz kacau jejai… pastu suh tnye almy plak psal konon tiz pon penah kaco fiz fairuz mlm2.. skali fiz fairuz ckp tiz xpenah kaco dia mlm2.hahha. then ckp iqram dh mnta maaf kt dia… pdahal iqram ckp xpenah mnta maaf kt dia pon.hahhaha pastu ckp jejai merayu nk dia blik/??? btul ke??? siap kasi bukti itu ini lahhh wakakaka. 2 thun lepas ckp becinta ngn ank sultan johor… skali pihak diraja ckp xpon… ank sultan tu dh ade kekasih…hahhahaahah keciannn ko fasha,,,,

    0

    0
  77. hagu says:

    aku rase semua slh..tp yg ptt minta maaf mestilah zubir..sbb dia la yg tulis cerita ni…kdg2 wartwan ni suke tokok tambah ape yg artis ckp…manela fasha x hot…kan benda ni diorg ckp da settle,and kalau ye pun iqram ade ckp mcm tu kat zubir,zubir ade hak la nak tulis ke x cerita 2..lao dia rase benda ni x yah la nk dipanjangkan.dia ptt x payah tulis but lao dia nk memecah belahkan hubungan silaturahim antara manusia,silalah buat mcm ni lg…sepatutnye dia kena la pk ape kburukan n kebaikan lepas dia tulis 2..n iqram pulak kena la jd gentleman..berani kerana benar..lao btol dia buat slh,dia kena berani bertanggungjawab atas kesalahan dia 2…da sume org tau yg fasha ni mmg berdisiplin kat set,so kenala menghormati mase org len gak..n fasha plak kena la pandai control rase amarah 2…ble x leh nk control jadi mcm nii.benda ni sume leh jadi pngajaran

    0

    0
  78. ohbulang says:

    fasha spenda lah lidah bercabanggg!! hahhaha dlu pasal tiz zakiah dia ckp tiz kacau jejai… pastu suh tnye almy plak psal konon tiz pon penah kaco fiz fairuz mlm2.. skali fiz fairuz ckp tiz xpenah kaco dia mlm2.hahha. then ckp iqram dh mnta maaf kt dia… pdahal iqram ckp xpenah mnta maaf kt dia pon.hahhaha pastu ckp jejai merayu nk dia blik/??? btul ke??? siap kasi bukti itu ini lahhh wakakaka. 2 thun lepas ckp becinta ngn ank sultan johor… skali pihak diraja ckp xpon… ank sultan tu dh ade kekasih…hahhahaahah keciannn ko fasha,,,,,,,,,,,,

    0

    0
  79. kak nam says:

    what eva…. aku tak suka FS

    0

    0
  80. SURI says:

    HAHA..amik ko, dahlah makcik tuh jenis cepat punctual bagai, klu aku pun hangin wei tgu 4 jam…lg pun klu iqram blakon sorry ler x minat, klu fasha dgn adiputra ada chemistry…ptut la pojiah gous pun blah

    0

    0
  81. ashley says:

    uppss..Fasha Sandar, bukan ke kamu prnh x kamu lupe ke cuba melupakan attend 1 event dgn alasan lucu lagi x masuk di akal tuk org yg dah besar pjg cam kamu iaitu “MAMA X BAGI KELUAR”?? lupe ke cube tuk melupakan?? ms tu pihak yg lagi 1tu x susah ker? punctual betul..bek la alasan xcident lagi FS daripada alasan kamu tu..lebey baek dtg lambat lagi daripada X DATANG LANGSUNG..sgt berdisiplin n PRO..gud job n gud drama series..

    0

    0
  82. eqa says:

    aq xmint tul ngan minah nie…xabis2 wat onar…n zubir plz stop ngan keje haram ko…n iqram plz be punctual after this….dlm hal nie sume salah…tak rase berslh ke kt produser crite tue, sebb korunk crite die x laku….nasib bdn….lain kali jgn amik fasha…..

    0

    0
  83. majun sangkut says:

    semua nak Aaron jadi hero skarang nih…ni yg buat aku bertambah2 yakin, next ABP, mesti Aaron menang tuk pelakon filem lelaki popular, pelakon drama lelaki popular n artis paling popular..haha…maybe statement aku ni x bleh blah..tp ada aku kesah??haha…Aaron mmg superb…belakon best…rupa pun ada….gossip liar xde…n the best thing is, dia ada happy family….setakat rupa Iqram tu, xya nak lawan la ngan Aaron…n Fasha plak, dalam mimpi je la ko dapat belakon ngan Aaron…ada hati nak Aaron jadi hero ngan kau…ptuihhhhh…patut la drama Dewa Cinta tu x sefemes Nora Elena….sbb drama tgh dlm tayangan, pelakon dia dok sebok nak gaduh…ptuihhhhhhhhhhhh

    0

    0
  84. poyo says:

    takyahh kecoh lah korang nih..kalau b/f@g/f@suami ko lmbt satu jam pun korang wat muncung itik inikan pulak 4jamm hangin satu badan beb…. iqram yg bersalahh.. fasha meroyan sbb tak mau org salahkan diri dia(macam pompuan2 lain gak) zubir lak wartawan bole gi jahanam…

    0

    0
    • mail lambung says:

      ko ni mesti peminat Fasha kan…sbb 2 ko ckp cenggitu…

      0

      0
      • poyo la wei says:

        tak peminat pun maybe staff si fs nie.gaduh macam budak2 kecik.relax la.tapikan cita tu dewa cinta tu memang tak best pun

        0

        0
  85. cherrina says:

    Suka lakonan fs tp bab perangai dia luar lakonan x minat nk amek tau!I rasa fs ni btol2 seorg yg serious bila sebut psl kerja (blakon la tu)sbb I x penah lg baca cite psl dia ade mslh disiplin dlm mnjalankn keje as an actress,korg jgn lah asek2 nk salahkan die..kesah die n iqram tu dh setle tp si zubir ni pulak panaskan perkara yg dh sejuk..lgpun I pecya si iqram ni berslh jgk sbb kalau x takkan fs brani nk jual nama the whole ppl yg ade kt lokasi sbgai saksi..korg pun jgnlah termkn sgt dgn tulisan si zubir tu..kite dh tau mmg keje die cari slh org,mmbuka aib sesama islam(jgn ckplah si zubir ni buat smua tu atas dasar utk kebaikan sbb dlm islam pun x kasi kita mghebahkan aib org lain)..tp mcm tak pecy pun ade dgn sikap paknil yg ckp fs meroyan. I expect orgnye lebih matang dr kata2 nya..yelah.mdah nama pun manusia..sntiasa ada salah silapnya..mcm tu lah jgk sy :-(

    0

    0
    • APPLE GREEN says:

      Pelakon dulu2 pun kalau lambat dtg ke set
      kena sound juga oleh pelakon veteran

      0

      0
      • propa says:

        masalahnya fasha ni veteran ke? aku kalau org ckp veteran, aku terbayang ogy ahmad daud ke, azean (mak benjy) ke, ..

        tak pun yg takla se-veteran kak azean, tp yg kira lama juga dlm industri macam jasmin hamid ke, nasha aziz ke.

        stakat fasha bila masanya lah dia jadik veteran. tak paham aku

        0

        0
  86. Bya Al Safar says:

    Inilah masalahnya sekarang. ARTIS BUAT HAL, WARTAWAN TULIS, BETUL TAK BETUL PUN TULIS JUGAK.KALAU WARTAWAN BUAT HAL, SIAPA YANG NAK TULIS???Haissshhh saya sebagai ‘artis’ kecewa.HAHAHAHA

    0

    0
  87. noor says:

    just a small industry, kenapa nak bertelagah each others, 1st of all all of them did the mistake to show their ego. for iqram his already give the explaination why his late, FS why u must voice out to Tweet for what??? doesnt mean anything that human being everybody do the mistake,for ZUBIR and other reporters too pls learn a lesson kenapa suka mengaibkan setiap perilaku manusia (artis) jika benar anda seorang ISLAM jgnlah mengaibkan sesama umat MUHAMMAD, perbetulkan mereka dgn berhikmah buakn sentiasa menjaja cerita artis dan menyiarkan gambar artis yang tidak senonoh tu, sometime reporter x boleh ditegur kerana ada kuasa VETO, to aaron be carefull with whom u be partner

    0

    0
  88. Cullen says:

    klu d lihat berdasarkan ape yg tertulis, fasha x salah..iqram mmg sah² salah..tp paling cinai c ZUBIR la..aku pelik ka c zubir ni..ari tu c saerah die keje kan…die d0k hina saerah bniaga cup cake tepi sungai..skrg nk mlagakan org lain plak..gila la..

    0

    0
  89. manjalara says:

    itulah kan…. melaga-lagakan orang berdosa zubir……
    you sebagai wartawan… sepatutnya lebih bijak untuk
    menulis…. bukan dengan cara begini untuk terkenal….
    awak fikir-fikirkan lah………..
    macam fitnah…. walau pun tidak membunuh tapi
    dosanya adalah sama besar………..

    0

    0
  90. ina says:

    si fasha nie nak jd mcm hero nora elina tu yg mengamuk tak tentu pasal. setakat tunggu 4 jam pe salahnye. dr tunggu 4 thn tp x tak
    kawin2 lg tak pulak bising. memang minah nie gile publisiti. boring tengok muka dia. tak tengok langsung drama n filem yg ada muka dia. kalo
    ikram tu ok lar boleh layan gak lakonan dia. tp sorry la cite nie memang tak akan tengok. nora elina jugak yg best. hero n heroin sama padan..sejuk mata memandan…

    0

    0
  91. Ayin says:

    iqram mmg da terang2 xyah suluh da wat salah.. tp yg sengal nye si fasha ni nk sound org dlm twitter tnpa usul periksa.. apsl xsound direct je, at least blh discuss terus..ta.. n yg plg teruk skali si zubir ni mmg suka m’hangatkn situasi.. elok2 diorg da cool down.. sibuk nk korek citer lg.. klu yer pn nk wat ulasan insiden dlu, xpyh r nk m’overkn cerita..

    ko kne igt zubir,,what u give, u get back…

    0

    0
    • Lin says:

      drama 2 xbest pn.. fasha kekok je action men gitar… si zubir ni kne igt,,what u give, u get back.. fasha ngn iqram mulut laser, 2 2 stok xmkn saman.. silap2 diorg b’gabung smash si zubir ni..lingkuppp ko….

      0

      0
    • pasha sendat says:

      tak kelakar pun?

      0

      0
  92. anai-anai says:

    semua bodoh….nak layan buat ape ?

    0

    0
  93. putih says:

    xabes2 la gosip sal betina ne…

    0

    0
  94. Ash says:

    80% drpd tulisan korang kt atas ni dah same pesen mcm si zubir bangang tu..

    melayu dgn melayu kutuk mcm pape ntah…
    ntah ape korang dpt..

    yg pasti si iqram temperature tantrum tu obviously SALAH cos dtg lambat..

    takde etika langsung! g masuk international court pun pasti dia kalah..

    ingat mase tu mcm beli kt 99 speedmarket ke.. org lain pun ade urusan duniawi and akhirati gak..

    setakat nk kate accident sbg alasan.. org yg ade ETIKA akan bgtau reason dtg lewat and ade emergency case..

    klau dah ETIKA tu tak wujud dlm diri masing2, ni lah padah nye..

    to IQRAM, c’mon la… lu really childish…

    0

    0
    • mail lambung says:

      aku rasa, kalau termasuk ngan tulisan ko, dah jadi 90% peratus sama pesen ngan tulisan zubir…mcm mna ko tau kalau dia masuk international court, dia bleh kalah??ko penah masuk ke? ke ko ni lawyer…haha

      0

      0
    • majun sangkut says:

      abis tu…ko ni bukan kategori mengutuk ke??alahai….mcm ni la manusia yg x sedar diri…kata kat orang, sendiri x sedar….satu telunjuk tunjuk kat org, 4 lagi menunjuk kat diri sendiri…

      0

      0
      • Ash says:

        aku emphasize pd ETIKA.. sila tunjuk, ape kutukan aku..
        mail lambung and majun sangkut are also really childish!

        0

        0
        • majun sangkut says:

          abis tu..ko yang komen2 ala2 zubir tu ko rs ko dah berETIKA sangat la…ko pun sama childish nye…tambah2 lg kebangangannye…

          0

          0
  95. aku Cute says:

    Ntah la….. pelik betul jd manusia…. nak heboh kesalahan orang lain dalam twitter la… Fb la…. setle cara baik dah ler….. menyampah kekadang dngan artis yg perasan cantik n bagussss sngat. Tapi belakon cam tu jgak. Sori… I mmg x suka dngan FS. Suka mengandu damba supaya 1 dunia tau yg awak tu mcm bagusss sngat!!!!

    0

    0
  96. Redgurlz says:

    Ahmad Albab yang Senyummmmm

    x minat fasha but minat bakat lakonan dia
    x minat lgsung kat Iqram, dah la x ensem, idung kembang
    yg slah is iqram

    Tp jauhkan Fasha berlakon dgn Aron yer.. Jauhkan mereka dr jd Hero n Heroin.. BAHAYA

    0

    0
  97. suzlye says:

    bila fasha banyak onar, makin saya minat..napa tu ah?..saya rasa dia ada keistimewaanlah( hahahaha….pembenci fasha semua meludah)..apa-apapun bagi saya hanya tuhan yang tahu semuanya.

    0

    0
  98. sunshine_gurl says:

    Macam bagus2 plak si Fasha nie…. x abis2 provoke controversi… dah2 ler tu. Pe hal plak ler si Mamat tu nak minta maaf kat dia sorang jek… apa class nyer minah nie…??

    0

    0
  99. Peminat says:

    Fasha Sandha,walaupun apa kotroversi,jangan layan..tu semua peminat yang bersikap negatif..Dia ingat pelakon yang dia minat tu baik sangat..

    0

    0
  100. LuLu says:

    TAK PAYAH NAK JADI MISS PERFECT SGT LA FASHA OI….

    0

    0
  101. mia says:

    aku mmg x suka pasha sandha!!tp aku salute dia coz time keje x penah wat masalah..ketepikan hal peribadi dia..yg pnting waktu dia cari mkn dia mmg berdisiplin..ikram pon 1..dh salah mintak maaf jelah..
    si ZUBIR SIAL tu plak apa lg..masa ni la nk jd ‘hero’..
    bengong punya wartawan hiburan..

    0

    0
  102. FASHA SANDHA IS PRETTY SMART TALENTED!!

    IQRAM DINZLY IS PONDAN BODOH BUROK PERASAN BAGUS SETAN JEMBALANG PUAKA NIYANG RAPIK GAY BUSUK MULUT TEMPAYAN MAK NYAH LORONG HAJI TAIB!!

    I LOVE ME AND FASHA SANDHA!! GO GURL!! HEHEHE

    0

    0
    • whoever says:

      you are sooooooooooooo pathetic!! kesin gile tengok ko natrah sandha.. aku rase ko bukan perempuan sbb klau perempuan, dorg jijik kot nak guna nama si sendat tu… mybe ko gay jugak kot… tak pun mak nyah in the making… good luck ye…. haha.. :p

      0

      0
      • “whoever” u r i think ko ni LOSER..

        maknyah gay pondan pengkid janda duda sume pun sama janji kita mesti sebarkan CINTA dan membanteras JENAYAH!!

        I LOVE U ALL!! WAKAKAKAKAKAEHEHEHEHEWAKAKAEHEHE

        0

        0
        • nora says:

          aku xfaham la…org mcm fasha sendat ni pun ada jgak yang minat…eiiii…geeeeliiii….perampas suami orang pun bleh jadi calon utk diminati ke????!!!pelik..pelikk…aiishh memang heran la aku…

          0

          0
  103. isteri mail lambung says:

    klako r korg…watper nk gduh pasal pompaun tue…bace buku lg bgus…lg sebuln nk pose ngumpat abis2 no….pas nie bn sunyi sepi plak cz nk jge pahle pose(kalau ade)

    0

    0
  104. mizz kontroversil says:

    fasha says… “i love kortroversi.. glamer i, harap2 blh menang ABH lagi next year..”

    0

    0
  105. UWEKK says:

    Boikot je Fasha Sundal ni… Menyampah aku nengok muka dia.

    0

    0
  106. mila says:

    Fasha ni bengap la suke gaduh dgn org, ckp kalo kat melodi tu poyo nak mampos berlagak giler.

    Plsss la x payah nak tunjuk ko tu Miss Punctuality, padahal tergedik2 dgn laki org muka tak tahu malu.

    Twitter ko mmg ko punyer pasal la kan, tp kalo org kata ko ni pompuan tak malu suka gaduh dgn org, heboh sana sini nampak sgtlah ko tu gila glamor, gila suka carik gaduh!

    Eiii x pahamla aku pompuan nie dah org tu eksiden ko yg mintak maaf tetiba ko ckp Iqram yg mintak maaf? Org tu ckp berlapik je kat press tapi ko ni terus main game skang padanlah muka dgn ko wahai pompuan murahan no class pada aku.

    0

    0
  107. mila says:

    Fasha sandha smart ke?

    Wakakaka Fasha adalah seorang artis yg BIMBO pada aku. Bodoh, ckp tak pikir dulu, perasan bagus, berlagak & over!

    Muka cantik tapi sayang BODOH NAK MAMPOSSSSSSS!

    0

    0
  108. aku says:

    kalau puntual tp berlakon macam kayu pun nak buat hape…..lakonan fasha dari dulu macam kayu ..kelakar lah tgk dewa cinta …watak tuh dah tak sesuai ngan usia fasha yg berusia …kalau ganti ngan pelakon muda cam siti saleha mesti citer tu best….berlakon ngan aaron? owh pls fasha ur time dah berlalu ……

    0

    0
  109. liana says:

    aku benci kmuuu fasha…i like ikram…fasha yg suke bgduh….

    0

    0
  110. mentari says:

    eleh nak dgn aaron konon..skg br terhegeh2 nk blakon dgn aaron…kl drift dulu ade aaron ko tak heran pon…skg kecoh…erra fazira tak kecoh pown nak blakon dgn saper…diva poyo betol la ko nih..blakon tak sehebat mana,,kontro je lebeyy

    0

    0
  111. nora says:

    ala…menyampah la fasha sendat ni…x abis2 nk wat kecoh…aku xfaham la kenapa la org undi die masa bintang popular tu…kalau peragai mcmtu…iqram mmg xprofesional tp die kn accident pada hari tu…mmg la dtg lmbt…sengal fasha sendat ni…sebelum tweet tu selidik dulu..kn dah kecoh..pahtu marah org lain plak..padahal die yang tekan butang…sengal…

    0

    0
    • me says:

      pasal dia pakat hantar banyak2 undi diri sendiri & siap suruh kelab peminat hantar undi tuk dia ..kelako2… cuba tgk belakang rumah dia gerenti menimbun paper BH tahun lepas punya ….hahahhaha

      0

      0
      • nora says:

        oooo…patut la…ish..ish..muka xmalu la….yang org pergi undi tu pun satu hal….diorg undi habis duit…fasha plak dapat duit…hahah..mmg sama2 sengal macam fasha sendat…

        0

        0
    • Syafiqah Zack says:

      wahahaha XD
      kenapa FASHA SENDAT?
      ya allah.. bhahahahaha.

      0

      0
  112. jenna says:

    sedeh sgt..mcm mane la industri hiburan kta nk berkembang..pasal hal2 remeh temeh ni la..’majukan industri tanah air’..nk majukn ape klau sumenya x professional? tu yg ble org xsokong jgn la baran2,marah2 ye..sorry guys no offence..dis is my personal opinion.

    0

    0
  113. aincute89 says:

    penah like we love fs, then ble komen yg dewa cinta xbest tros die remove,, haha, fs, i xheran la, i like page tu sbb nak bce statement u yg ske mngarot, but xpela, i pon bukan love u, whatever pun, nsht org die xpnh dgr, so after dis, i suggest, sme ignore je kt minah nie,, biar die tau langit tu tggi ke x, lain kali nak jd artis kne la jg attude, bukan ape , berat mata memandang aurat kamu,,

    0

    0
  114. sipenciptairama says:

    xtau spe yg btol n sape yg salah… sape2 yg salah ni, sedar2 la diri tu… Allah Maha Adil… kalau xbalas cash, akhirat sntiasa menanti…

    0

    0
  115. kacak says:

    si zubir wartawan sampah kat Malaysia,suka jadi batu api,celaka punya wartawan.

    0

    0
  116. Syafiqah Zack says:

    LOL.
    ape laa artis zaman skrg…mengamuk aje.
    tak professional langsung. tengok Iqram, cool je :D
    Fasha tak payah la marah marah. nanti cepat tua..
    OH WAIT! memang dah tua pun.
    KAH KAH KAH.
    This Entry buat aku gelak :D

    0

    0
  117. ms maya says:

    suke sgt lakonan fasha,
    korang semua x perlu gadoh2,
    kalau x suke xpayah nak maki hamun orang,
    wat tambah dose jerk…

    0

    0
  118. zubirbapok says:

    zubir bapok ni…kalau pendek umur..aku rasa bumi pun tak hingin terima dia…dosa seluas lautan di bumi…nasihat aku kepada zubir@bapok..teruskan lah dengan kerja hina ko tu…tak perlu lah ko insaf…sebab bumi pun tak akan terima ko …….manusia2 di muka bumi ni pun tak akan maafkan dosa ko…pandai2 lah ko hidup sendiri….

    0

    0