Written by AbangNara | December 5th, 2011

Nampaknya tahun 2011 bukan sahaja wajah Fasha Sandha penuh menghiasi drama-drama di televisyen, tetapi turut sama menghiasi majalah-majalah. Itu tandanya populariti Fasha sandha tetap maintain walaupun dirundung pelbagai kontroversi.

fasha sandha

Abang Nara berdoa pada tahun 2012, Fasha Sandha akan bertemu jodohnya. Sudah tentu ramai peminat-peminat Fasha Sandha yang tak sabar untuk melihat Fasha naik pelamin. Rasa-rasanya boleh jadi wedding of the year. Tak gitu?

Dapatkan Cosmopolitan Disember 2011 untuk cerita lebih lanjut tentang Fasha Sandha.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Fasha Sandha Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan Disember 2011

  1. love says:

    x secantik fazura..huh!

    0

    0
    • selitone cold says:

      Ada 2 perkataan yang menarik minat aku… kena plak perkataan itu di’emboss… perkataan 1. SEKS dan 2. PARTY… hati-hati…

      0

      0
    • Suri says:

      Rupa sama je cantik dua2…fazura tu cute, fasha nih anggun…klu bab sosial xder beza pon…gugel la sundri, klu fasha kat Bali, fazura kat thailand…nan ado…but I hope this two pretty and talented will change one day.. Syg sgt rupa lawa, tp klu Diana Amir yg ada kontroversi pun boleh berubah, mudah2an

      0

      0
  2. saya ok jer! says:

    fasha cantik. i like :)

    0

    0
  3. menciknye... says:

    aku bukan pertama tp aku nak komen yang popuan nih memang xcantik pon…

    0

    0
  4. peminatFASHA says:

    love yu fashaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  5. wee says:

    shomelss!!

    0

    0
  6. no name says:

    yesss 1st!!!lantaklah kau fasha….!hahahaha

    0

    0
  7. aku diam aje.... says:

    Fasha cantikk…..memang cantik. Antara artis wanita melayu yg cantik kat Mesia ni. I loike…

    P/S : Fasha, moga suksess selalu. Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi. Actually U ni satu nama yg besar, talented, sayangnya U kena jaga tingkah laku :-)

    0

    0
  8. aik says:

    nmpk tua dah….fazura cute!!!

    0

    0
  9. orkid says:

    cantik baju

    0

    0
  10. anne says:

    Abg nara, betul ke adik lelaki KFCM meninggal dunia??

    0

    0
  11. Nana says:

    cincin dan gelang cantek

    0

    0
  12. angelicious says:

    fazura cantik..fasha pown cantik..both cantik..c:

    0

    0
  13. Budak Nakal says:

    Fasha memang cantik…

    Suka tgok gaya lakonannya…

    memang terbaik…

    “Adik Khairul Fahmi Che Mat Meninggal Dunia”
    Al-Fatihah
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/adik-khairul-fahmi-che-mat-meninggal.html

    0

    0
  14. cik mek says:

    so photoshop… bukan minah ni gemukss ke? ahakss

    0

    0
  15. huny says:

    cntikk la :) perfect

    0

    0
  16. su says:

    fasha mmg cantik….i like..

    0

    0
  17. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka fasha pakai baju ni cantek ..kena ngan kulit fasha semakin ayu pulak minah jambu tengok muka fasha ni …lov uuuuuuuuuu

    0

    0
  18. nara sengal says:

    montoknyer fasha sandha nie…geram tul tgk body dia. nyum2….

    0

    0
  19. ApekNgok... says:

    Fasha ni dah montok…sedappp taste gua tuh…

    0

    0
  20. Has says:

    Boredlah fasal dia ni..konterversi jer maklumlah tak lama lagi kan ada anugerah bintang popular… Macam2 stamentlah kuar… I think this year org lain gantikan tempat dia kot sebab banyak lagi artis baru yg cantik dati segala hal dan berbakat yg tak kekwat mcm dia………

    0

    0
  21. hunny says:

    perot buncit!

    0

    0
  22. hehehe says:

    mmg la dah gemuk fs nie dah nak msk umur 30 thn jd hormon pun makin menurun la…kalo x kawin gak lar lama2 tua jd gemuk tp tak nikah2…tak ke kesian tu…

    0

    0
    • Suri says:

      Mmm, klu mcm eja tuh, dah dekat 40…beranak pun dah, gitu jugak..fasha nih mmg nmpk chubby tp x pnah nmpk dia kurus sgt pon..kadang2 bkn hormon jer tp keturunan

      0

      0
  23. wat eber says:

    xkisah la pe jua yang melanda dia..
    aku tatap suke ngan fasha sandha…

    0

    0
  24. aku saje nak komen says:

    breast fs dah jatuh..cer tgk!!!

    0

    0
  25. minat sikit je dgn fs. neelofa tp pujaan hati.. :)

    0

    0
  26. lalola says:

    xkesa la korang nk ckp pazura ker lopa ker yg cantik (dorang pon mmg cntik)…. FS adalah pilihan aku antara artis yg cantik…sape yg ckp xcantik mmg buta or jeles…

    0

    0
  27. na says:

    nak bg pendapat ckit pasal lakonan fasha ni. aku ni tak la tau sgt pasal berlakon2 ni.. tp just bg pendapat.. mntk maaf kalau salah…
    bg aku, fasha ni ok la kalau berlakon, tp kalau berlakon bab nangis2, sedih2, mcm tak kene la.. tak real mcm org nangis. cume setakat buat muke sedih, muke jebik.. buat tersedu2.. tak suke.. tak suke…
    tgk nora danish berlakon dlm tentang dhia tu, lg real die menangis drpd fasha menangis… bl tgk2 blk, pandai jgk nora danish berlakon. slalunye watak simple2 je, watak ceria2. ni watak berat, best jgk tgk die berlakon.

    ** aku ni bkn peminat setia nora danish, tp tgk tentang dhia ni, suke plk tgk die berlakon..
    ** aku ni mmg tak suke kat fasha sandha sejak tgk explore race kot kalau tak silap. yg artis berpasangan dgn org awam, yg ade fafau skali tu. tgk si fasha ni suke2 je dok marah2 pasangan die (lelaki).. dok ckp lelaki tu lembab la, tak blh harap la… mcm tu la lbh krg.. huhu, terus tak minat… sian kat mamat tu. dah la satu malaysia tgk… kalau aku jd mamat tu pun malu……

    0

    0