Written by Bella | April 24th, 2015

Fasha Sandha antara aktres yang mempunyai mutu dan gaya tersendiri didalam lakonannya, dengan bakat semulajadi beliau khabarnya produksi Filem Anak Mami Nasi Kandar telah menawarkan bayaran RM150,000 kepada Fasha untuk membintangi filem tersebut.

Namun, Fasha nampaknya tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara itu dan memberitahu beliau lebih mengutamakan susunan jadual dan komitment dalam sesebuah tawaran berbanding bayaran.

Maaf, mengenai bayaran adalah perkara sulit antara pihak produksi dan pengurusan artis. Saya tidak mahu komen panjang isu bayaran (lakonan) dan jadual saya serahkan kepada pengurus saya, Nik Yasmin yang sudah 11 tahun bekerja dengan saya.

Saya lebih mengutamakan isu jadual dan komitmen dalam sesebuah tawaran berbanding bayaran.

Buat masa ini, Fasha sedang sibuk dengan perniagaannya sendiri dan bakal memperkenalkan jenama pakaian kanak-kanak cetusan inspirasi dari anak lelakinya Putra Rayfal dan anak tirinya Putra Rayqal.

Kami tidak terkejut sekiranya seseorang artis itu menerima tawaran yang tinggi untuk menjayakan sebuah filem kerana skop kerja mereka lebih berat. Berbicara soal Fasha Sandha yang bakal mengeluarkan jenama pakaian kanak-kanak sendiri, pada kami ia satu langkah yang bagus untuk menjamin masa depan beliau, rezeki dalam bidang lakonan tidak menentu, kata orang sediakan payung sebelum hujan.

 

 

16 responses to Fasha Sandha Enggan Komen Dibayar Enam Angka Untuk Bintangi Filem

  1. nok gebuzzz says:

    kalau fasha terima bayaran mcm tu,itu rezeki dia dan anak2,mungkin fasha ada sebab tolak,btw saya suka fasha mmg humble orgnya

    0

    0
  2. Corse 848 says:

    Salah seorg artis yg mempunyai disiplin dan komitmen yg tinggi pada kerja..walaupun dah ada nama..pada yg baru..belajar dan rasa segan la pada artis yg mcm ni..

    0

    0
  3. Corse 848 says:

    Salah seorg artis yg mempunyai disiplin dan komitmen yg tinggi pada kerja..walaupun dah ada nama..mmg patut produksi tawarkan harga mcm tu..

    0

    0
  4. Dap bapak segala racist! says:

    dlm beautifulnara nie knp asik org yg sama jer jd first komen?? mmg keje mghadap tenet je kot. tukar2 nama plk tu. boring siottttttt

    0

    0
  5. jawapan aku says:

    Taniah, Fasha Sanda..suka dgn attitude kamu..sangat displin.peramah..saya suka sangat

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ok la tu. artis malaysia ada kualiti.
    lakonan & komitmen fsha mmg tak diragui pon.

    0

    0
  7. akulaaku says:

    llove you fasha..caring..loving and good attitude person.

    0

    0
  8. crew says:

    ye lah… part disiplin tu aku setuju… memudahkan kerja semua org… tp x yah nk puji sgtlah part humble, loving bagai2 tu… bkn korg duduk satu rmh dgn dia! klu dh pelakun, kluar je rmh mmg kena berlakun, bnyk mata memandang! mulut dia blh tahan babe! hati dia hnya Tuhan and dia jer yg tahu. smpi hr ni fmly in law mkn hati! jgn lupa dia ni pun terer juga control laki! and terer rampas laki org! itu sbb kena kerja keras berusaha nmpk baik utk bersihkan perbuatan yg lepas.. mmg melayu mudah lupa bak kata Tun M. laki dia pun smpi skrng berusaha gigih nk menunjukkn kebaikan bini dia utk membersihkn nama bini yg dh tercalar dn menutup perbuatan lalu… jgn tnya mana aku tau, jgn tnya samada aku tdo sekatil ke dgn dia! yg penting aku tau! aku x pernah lupa…

    0

    0
    • Katarina says:

      Kesian u crew, tak move on. Nora and fasha pun dah berdamai, u still sick. Dia ok, kau sakit. Sakit mental. Fasha sanda pun dah nafi dia dapat bayaran begitu. Seluruh Malaysia tau komitmen kerjaya dia macam mana ???? love you nora and fasha

      0

      0
    • blah la lu says:

      Err ‘Demeroyan crew’ ke nih? Fyi,klu dia rampas jejai sekalipun,ko sakit kt mana? Dh halal kan??Dia dah happy dgn laki n anak2 dia ..buang2 le sakit PHD tu bak kata Tun M jugak haha (???????????? sakitnya tuh disini, di dlm hati ‘crew’)..go fashram!

      0

      0
  9. Anne says:

    Keja berat?? please la.. banyak lagi org keje lebih berat tapi dapat gaji put put. No way im going to respect this so called ” kerja berat “.

    0

    0
  10. fasha dah memiliki kredibiliti sebagai pelakon,maka dia mampu utk meletak harga yang tinggi…

    0

    0