Written by serenity | October 26th, 2011

Nampaknya Yuri dari kumpulan all-girls K-pop SNSD sudah memakai gaun Bottega Veneta untuk Cosmopolitan isu Korea September 2011 seperti yang dipakai oleh Fasha Sandha untuk majalah Glam isu November 2011.


Apa pun, dua-dua tetap nampak elegan gitu. Yuri menggayakan gaun tersebut dengan mood ‘berani’ manakala Fasha menggayakannya dengan mood ‘santai’. Biarpun gaun yang sama, tetapi membangkitkan mood yang berbeza, jadi kedua-dua model telah berjaya dengan gaya masing-masing. Kredit pada komentator manja momok yang memberitahu mengenai persamaan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

140 responses to Fasha Sandha Dan Yuri SNSD: Macam Kembar Tak?

  1. ghettosnog says:

    hell noooo!..puhleasss dont disgrace her. I mean kwon yuri.:P

    0

    0
    • hahaha says:

      fasha sandha nie lawa gler..

      0

      0
    • zzz says:

      takyah nk hell2 sgt. mungkin muka diorang tak same tapi masing2 ade kelebihan tersendiri. n fasha sandha dah tentu2 nye lawa. beauty with brain lagi ok. n yuri tu belum tentu muka ori. dgr citer org korea suke wt plastic surgery.

      0

      0
      • =_= says:

        beauty with brain??? what the!!! brain la sgt..if she really have the brain, she won’t go after other’s husband smpi org bercerai berai la weyh!…ceittt!

        0

        0
        • zzz says:

          ko ade bukti ke yg FS betul2 rampas husband org ? meh sini tunjuk aku nk tgk ! yelah. tang aurat tu mmg lah. kite doa2 kan la dye berubah. –‘

          0

          0
        • rocker says:

          aku rase ko yg xde brain. budak kecik pun leh tau minah ni rampas laki org

          0

          0
        • jebon says:

          ala mmg betol rampas husband owg…sian kte pnya artiis ‘kita enjoy’ kn xd husband skrg…lg pn FS pndaii blakun menangis2 je…..Boring……watak same je lau dia ad msti nangis…hssss….Fs x best….yuri aku xknl so xnk coment….

          0

          0
      • adeeq says:

        beauty with brain la sgt…….kalau ada brain sgt..knapa dia x boleh fikir yg seorg muslim x boley pakai pakaian sebegitu…

        0

        0
        • aq pemusnah says:

          klu qo ada brain qo x kan kutuk org n kata org…seburuk2 fasha kan dia x lah kata n kutuk2 org mcm korang yg hanya tau nak comment n kritik org & hnya pandai cri kesalahan org lain…n korang x pula nak cri korang pnya kesalahan sndiri..nobody perfect ok!korang tu pun bkan betul sngat..nak ckp kat org mcm diri sndiri x pernah buat dosa kan…mentang2 dia public figure korang snang2lah nak kutuk dia..dia pun ciptaan dari tuhan yg sama lah..allah sentiasa memberi hidayah kepada org yg mcm dorang ni drpda org yg mcm korang ni..BERLAGAK ALIM TAPI HAPRAK! PUIHHHHH…

          0

          0
      • rocker says:

        beauty with brain? ade brain ke, perangai cam org xde otak jer hahaahhaha. muka pun bukannye cun mane. please lahhh

        0

        0
      • gigiputihberseri says:

        Erk.!! Ala…dgr cter artis msia pn dh rmai muka plastik cuma x berani nk ngaku jek…(eh,aku x kata fs yek??.) B-)

        0

        0
      • YuNi Jjang says:

        first of all, for sure la YURI n FASHA xmcm kembar langsung…n the issue is right now about the dress, right?…so just comment about the dress la, not the person, especially YURI ok…YES, i’m BIAS to YURI…but i’m not hate fasha, just she is not my fav artist…it’s true that MOST of the korean artists undergone for plastic surgery…i repeat, MOST not ALL ok…so, u have to provide the evidence first, b4 u say something about others (YURI)…but i do agree with u, both of them have their own uniqueness…n to all, if u hate someone, don’t say bad things about that person la…just keep it to yourselves la…think first b4 saying something…1of the ways to know about one’s personality is based on what n how he or she talking…

        0

        0
    • Lulu says:

      tolonglah jgn kaitkan dgn Yuri. Yuri lg lawa kot.

      0

      0
    • mia says:

      abg nara , please jgn buat statement yg bole buat SONE mengamuk..i mean it..please !!

      0

      0
    • astaga says:

      pembetulan ayat yg betoi-
      “”fs pakai baju (bekas) yg same dgn yuri”.tapi yuri pkai dulu bru fs…kui kui kui
      apeplk kembar?mepek le abg nara ni..

      0

      0
    • mawar berduri says:

      bukan mcm kembar tapi mcm anak haram…

      0

      0
    • Boneka says:

      kepada abang nara yang budiman

      you know pretty well that this dress is meant to be paraded by the most beautiful in chosen countries and yet that s all you could say about it??

      are you so narrow minded as usual???

      0

      0
  2. aaa says:

    celaka bangsat si fasha sundal ni.
    tak habis2 lagi nak menyeksi.
    dasar betina jalang.
    semua org boleh menikmati tubuh kau bangsat

    0

    0
    • .... says:

      takot2..grrr…

      0

      0
    • bird says:

      macam jeles jew ko nie

      0

      0
      • aaa says:

        ….xde maknanya jeles kl betina sundal ni dok telanjang tayang body dekat semua org…apa yg nk dijeleskan…itu tak masuk lagi body yg di bagi dkt jejai dulu…segala lobang pun dah longgar la…kereta api pun boleh pusing gamaknya……….

        0

        0
        • Donna says:

          Berfikir dulu sebelum bercakap.. Dok sibuk menghina org terkena btg hidung srndiri! Skarang ni tuhan bayar cash tak yah tggu kiamat!

          0

          0
        • Donna says:

          Ko sundal sundal kan org, anak ko nanti org buat mcm touch & go baru tau!!!

          0

          0
        • luv fs says:

          ni sepupu sepapat ND la ni.ko tgh ckp psl mak ko ye aaa?pesal mak ko main dgn keretapi ke dulu??ish2 desperate gile mak ko.ke bpk ko penah buat kt ko mcm tu??haha

          0

          0
        • Insan yg serba kekurangan says:

          aaa kalu x suka juz keep it to urself…jgn wat statement mcm ni…aku pun x suka fasha… tp kalu ko org islam (kalu ko bukan islam juz ignore my comment) wajib utk aku tegur ko..quote “itu tak masuk lagi body yg dia bagi dkt jejai dulu…segala lobang pun dah longgar la”…ini ialah ayat memfitnah seseorg muslim itu berzina…sila rujuk dgn alim ulama yek hukumnyer tuh….nauzubillah…aku hanya menjalankan tanggungjawab aku sebagai org islam…maaf kalu kata2 aku menyinggung perasaan ko…

          0

          0
    • Suri says:

      Aku tgk gmbr fasha ni ok lg dr gmbr miera liyana yg abg Nara kata galak tu…Adakah ko akan ckp benda yg sama?

      0

      0
  3. Nini Mohd says:

    gaun yang sama??

    0

    0
  4. tiffany SNSD says:

    abang nara..tolong jgan compare ahhh !!!!nightmare dah ni ..kesian kat kwon yuri…fasha sandha ??? oh tidak!

    0

    0
    • si mulut .... says:

      elleh..Yu ri tu ori ke mukanye? sure x wat bedah? jgn la rendah diri sgt..kah3..

      0

      0
      • mnaia says:

        apa ko kesah dgn si yuri tu..dia bkn org islam pun….

        fasha sandha tu yg patut ko kesah…nama je ber binti kan islam tapi perangai…..jgn nak “sudah jelas lagi bersuluh ” la…

        0

        0
      • syomot says:

        x kesah la yu ri buat plastic surgery ke x, for sure bukan islam. no hal punye. yang fasha sandha pegi dedah2 tu xde pulak org nk komplen. adei.

        by the way, YURI LAGI CANTEK LAAA…

        p/s: fasha juga cantek, tp dikotorkan oleh sikap dan keperibadian.

        sekian. =)

        0

        0
      • tiffany SNSD says:

        rendah diri ? x paham2..

        0

        0
      • bujang says:

        Fasha lawa lagi…..mana bolih lawan aura penggoda dia.

        0

        0
        • tiffany SNSD says:

          aura penggoda? kahkah..ak x paham la org laki nie.pelik betul
          adeyyy..fasha? ??hahahahahhahahahahah….
          ooo…org laki mesti nk yg seksi, gedikk..dan macam2 lagi kan kan kan?
          at least yuri x rampas suami org..hahahaha…

          0

          0
        • bujang says:

          Aku sokong dia sebab barangan buatan malaysia.
          Cuba tengok drama dia….eg. cinta elysa….aku baru tengok satu episod….pakai tongkat jalan hencut2…besar peha dia…dah gemok sekarang.
          Tengok betui2 rupa dia memang lawa anak Melayu ni….
          Siapa bilang gadis melayu tak menawan
          tak memikat
          Aduhai hitam pekat rambutnya, anggun sungguh sidia…….
          bibirnya terbelah…
          kira lawalah tu..x ada mix ngan mat salleh.
          Yuri tu muka panjang macam kuda…opps….apa ni muluttt sibuk je ko….
          Renungan mata tu siapa artis lelaki yg. rapat ngan dia cair…….

          0

          0
        • bujang says:

          Yuri baru duduk, Fasha dah siap baring kat katil…..kihkihkihhhh.

          0

          0
        • tiffany SNSD says:

          bengom..

          0

          0
        • tiffany SNSD says:

          sbb dia blakon drama 2 la ..ak x tgok drama tu …ha3…

          0

          0
      • CL says:

        peduli apa klo si yuri tu nak wt plastic surgery ke hapa ke… yang penting ATTITUDE dia jauh lebih baik drpd si fasha ni……,

        tolong laa jgn nk compare kn minah ni dgn YURI..,totally different….!!!

        0

        0
  5. mizgulz19 says:

    oh noooooo…jgn samekn yuri ngan fasha sanda…

    0

    0
  6. yoona snsd says:

    oh nooooo….tlg jgn samekn kwon yuri dgn fasha….

    0

    0
  7. nama aku DY a.k.a diwai says:

    Gwang Soo..ambil Fasha ni..ganti Yuri..kah3

    0

    0
  8. nicky anne says:

    eish…nyampah tgk.si fasha.gedik tgk.mana ada same. kwon yuri lagi lawa drpd.si gedik fasha…

    0

    0
    • huhuhu says:

      yuri cnx c0z wat p’bedahan laa 2 ye ? ? ?

      bagi aq , , ,

      fasha ag cntikk :D

      Dye pnye hal 2 blkang cter laa yeee . . .

      0

      0
      • wekk says:

        kalau muka cantek tp perangai busuk pun x guna la weyhh tetap hodoh gakkk, compare dgn yuri mmg different gila2 la…wt lawak je entri ni

        0

        0
  9. Hamba Allah says:

    Dieorg tak samakan fasha dgn yuri. It just about the dress jeee. I love yuri but plis jgn la kutuk artis kite sendiri. If not us supporting our artist, who else? Pikir2 la :) Papepun kpop pon best jugakkk

    0

    0
    • iu says:

      artis kite sendiri??? hahaha…aku tak mengaku kot, wat malu ada la..LOL

      if it about the dress, YURI wore it better, fasha sesuai pki yg tutup2 mcm kebaya baru la nampak MACAM ORG KITA kn..haha

      0

      0
  10. aaa says:

    xde maknanya jeles kl betina sundal ni dok telanjang tayang body dekat semua org…apa yg nk dijeleskan…itu tak masuk lagi body yg di bagi dkt jejai dulu…segala lobang pun dah longgar la…kereta api pun boleh pusing gamaknya

    0

    0
  11. MamaPop says:

    Yuri – cantik & hot…
    Fasha – cantik jugak… hot jugak…

    Korang ade???

    0

    0
  12. moon says:

    nasib baik Yuri ada! FS? yuckss sundal bolong

    0

    0
  13. ati2 says:

    JAUH PANGGANG DARI API…..TOLONGLAH JANGAN NAK SAMA2KAN NGAN YURI..YURI SEMULAJADI KECOMELANNYA..

    0

    0
  14. fara says:

    fasha dgn yuri??puhlisss laa..yuri with such a perfect figure,nk compare dgn si SENDAT tu?omaigad..ko tu SENDAT mcm kuman je nk compare dgn yuri..ngehngehngeh *tgh menatap kecantikan yuri*

    0

    0
  15. entahler says:

    aku rasa fasha punyer pic lagi perfect n kemas coz yuri punya pemakaian cam x kemas nak cepat bukak pi mandi jer..
    fasha nampa lebih santai and sweet but yuri pulak more daring, sensual and nakal.
    both cantik

    0

    0
  16. zicts says:

    macam mana xkutuk..
    kalau dh artis tuh islam tapi perangai, pkaian mngalahkan org kristian..smbut perayaan yg terang2 haram.. apa mau cakap??
    dh di akhir zaman..artis dibangga-banggakn..ish2..

    0

    0
  17. hehehe says:

    tu pasal la aku x sk kat fs nih…kalo dia islam tau ape yg halal n haram…mesti x bt benda2 haram sesuka hati…atau islam ikut2 jer…coz dlm agama islam sendiri ada 73 golongan (menurut rasullulah) diri sendiri la memilih 1 golongan yg akan msk syurga bersama rasullulah…harap2 aku tergolong dlm golongan yg satu nih…org lain fikir sendiri lar ape yg korang nak bt dgn diri sendiri…kata lebih2 nanti dikatakan ustazah atau pembangkang pulak…penat mengomen dan di komplen nih

    0

    0
  18. Airil says:

    u kidding me???? x sme lgsung

    0

    0
  19. sandra says:

    jauh sangat bezanya…..macam syurga dan neraka…….
    yuri tu mmg sah bukan islam….
    fasha ni nak kata islam tp dressing cam bukan islam nak kata bukan islam ISLAMlah pulak……
    ingatlah Tuhan x pandang betapa cantiknya seorang wanita itu……mudahan fasha btaubat…amin…

    0

    0
  20. anti fasha says:

    abg nara ni rabun ke ape??
    jauh langit ngan bumi perbandingan nye…yuri 2 memg terang tang tang lawa….
    fasha??? idok lerr…
    kalo yuri 2 x wat plastic surgery pon tetap jauh lg lawa dri fasha…wpon compared dress tp rasenye viewers know sape lg cantik……:P

    0

    0
  21. die hard fan kpop says:

    yuri = fasha sanda? no way!!!
    yuri is much more pretty than that ‘ahjumma.’

    0

    0
  22. soshifan says:

    Urghh please..jgn samakan si fasha sendat ni dgn yuri..
    Our girl is 1000times better than her..

    Ble lah soshi nak dtg mesia..

    0

    0
  23. Adik Menyampah says:

    Langsung TAK SAMA…wekkk

    0

    0
  24. borneo girl says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  25. Adam Hawa says:

    Siapa sewa baju siapa ni? :)

    0

    0
  26. hohoho says:

    bnde gnih pom nk gaduh..

    0

    0
  27. kau ader? says:

    ewwwwwwwwwwwwwwwwri plastic!hate her seohyun is better..

    0

    0
    • minyul says:

      seohyun ? die buat plastic gak =P Yuri is the most beautiful girl in SNSD. Doctor yang tentukan . Seohyun buat plastic surgery kat mata and etc. mata die kecik sangat .. nak besarkan konon ? huuu

      0

      0
  28. kudabelang says:

    pasah sundel ni siang mlm mnyeksi..xtahan aku tgk la…open house raya pun duk pulun tayang ketiak berbulu…

    0

    0
  29. brain la sgt says:

    beauty with brain???

    0

    0
  30. adik YURI says:

    auww pehlissssss!!! cakap je lah gaun je yg sama… x yah ar ckp fasha sendat kembar Yuri…eeeuuuwwww

    0

    0
  31. Khairaoul says:

    WTF..???? Yuri kembar Fasha for god sake Fasha is the most Sundal ever kat Malaysia ni nak compare ngan Goddes SNSD?????? WTF, WTH…. By the way YURI is originally no plastic surgery from the start lah… Lain kali buat kajian dulu okay sebelum nak keluar statement plastic Surgery tu… maybe yg lain buat but nit YURI… She is so naturally born like that… And please ek Nara, don’t ever compare Fasha with anyone she is total bitch… Plus YURI to be compared with what a joke….

    0

    0
  32. Me Gusta says:

    Fuyoooo … Nara ? Jgn wehhh .. Jgn samekan Yuri ngan Fasha .. ? jauh sungguh wehhh .. inilah mendatang marah nieh .. haha ..

    0

    0
  33. love yuri says:

    yuri cantik lagi :)

    0

    0
  34. peah bujang says:

    hak tuih!!!!fasha senduk ni x lyak d bandingkan ngan yuri yg berjuta juta kali ganda dri si senduk ni…at least,yuri tu bkn Islam nk b’gaya mcm tu

    0

    0
  35. sujobi says:

    patut la cam pnah tengok je gaun yg fasha pakai tu…

    0

    0
  36. deycha says:

    im pretty sure, kalau yuri tahu pasal article ni mesti dia tergelak2 guling2 dgn member SNSD yg lain… hahaha, abg nara pun satu compare kn dorg ni mmg satu kesalahan yg besar, bkn org pndg dress ni tp kne la standard skit orang nyer, SNSD ni BIG STAR smua kenal, sones (fan SNSD) gila2..spe2 kacau SNSD ni mesti de surat ugut2 mati..tp naseb bek la si fasha ni dok sini, klo dok korea mesti dia kne BANG BANG BOOM dgn korean sones,LOL

    0

    0
  37. kembar fasha says:

    fasha sejuta kali lebih cun ok….nampak sangat korang jeles

    0

    0
  38. currlaaaassss says:

    guys out there! jgn trtipu la..girl2 korea ni sume plastic…tang sne tang situ plastic surgery…kdi plastic surgery kat sne cam kdi2 saloon kat cni..wakaka…brsepah2…aku xkte plih fasha sanda ni..sorry xmnat kat dia…
    BUT…the different between them is KEASLIAN..
    fasha – ori
    yuri – plastic…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    know wut??? aku xske kedue2 mnah ni…
    both gedik!!! mmg trgelak guling2 when someone said dat yuri ni xbuat pon surgery…heyyy!! org gilaa xkan ngaku dia gilaa…sooo xkan la yuri nk ngaku die buat plstic surgery..bodoh ke hapee….the fact is yuri xde la cute mn pon! hrap body jer lawa..klu die gemokkk ader korrang nk kte die cute?? cantekkk??? yaarrrkkkk!!!!

    0

    0
    • lol says:

      plastic2 pn Yuri’s attitude is sooooo much better. Fasha ade bagi hadiah mahal kat fan die even fan tu dtg bg support kt airport mcm Yuri? Fasha ade hormat org tua mcm Yuri? Fasha ade pegi masuk kampung, urut org2 tua dlm pedalaman mcm Yuri? xde kan?

      0

      0
      • lololo says:

        halo, go back to school finish ur spm dulu la.. so kiddo!

        0

        0
      • Anonymous says:

        GOD! pls la…sume 2 rncangan smata2..hahaha..ko hengat pe yg ko tgk kat tv tuh sume real thing ke? jgn jd bodoh ok…it’s like org trnama donate n bsar2kan dlm paper & tv…klu btol Yuri or sape2 la nk msuk kg ke..nk urut2 org tua2 ke wat pe nk heboh2??? pk laaa..jgn jd bodoh!

        0

        0
  40. haha..tak agak2 nak cmpare dengan yuri…Kau ni pun satu bodoh..Mana kau tahu dia buat plastic surgery..padahal gambar yang diaorang bandingkan dengan rpa sekarang gmbr semasa kecik..memang lah jauh beza lol..jangan main ckp je..Jepun yang banyak buat plastic surgery sebab diaorang gelap lorr..Fasha tu aku nak tanya islam ke bukan..yang pergi sambut hari christmas tu knp?tak ke bdoh…sume laki org dia nk rampas! Lagipun Fasha ni tak terkenal sampai ke seluruh negara..

    0

    0
    • Anonymous says:

      hengkauu ni pminat yuri ke?? ko ni msti pmnat korea kan?? or else SNSD yg gediks2 tuh…no wonder la coz skang ni malaysian dah gilaaa with k-pop…the fact is diorang tuh wat plastic surgery lol….ble dah mnat yg buruk pon korang stuju jer…tul x? pe kte ko tye c fasha 2 islam ke x..sorry 2 say aku xmnat pon c fasha neh…yarkkk!! b4 dat nk tye la ko ckup x solat 5 wktu?? klu ckup bgus la…klu xckup sme la ngan kafir…hahaha…

      0

      0
  41. student bandung says:

    yg aku tau n apa yg aku nmpk, antara dua ni takleh beza yg mana satu islam yg mana satu bukan

    0

    0
  42. yang korang anti Fasha sangat ni kenapa?? Seriously Malays??? Tak habis2 nak kutuk bangsa sendiri,bila nak berkembang kalau asyik bodoh macam ni.. Aku antara peminat gila2 SNSD kat sini..tak sangka yang peminat SNSD kat Malaysia ni tak bertamadun macam ni.I thought Sones is always a respectful fandom, please dont disgrace SONE name..

    Kalau Fasha salah, ok, itu salah dia.If you go around and bitching about Fasha being a bitch, you’re just not different than her..So,behave please..

    Bosan aku hidup dalam manusia yang tahu benci dan benci..Kutuk2 Fasha pun, minat Yuri. Fasha dan Yuri tu, memang nampak sama..
    Tapi, reality thinking, kalau dorang mati, kalau Fasha tu masih lagi muslim, dia tetap akan masuk syurga selepas dihukum dengan dosanya..while Yuri?

    Ok,aku dah merepek..pemberi komen kat sini yang buat aku bengang…I’m a sone and I’m also love Fasha as an actress..lakonan dia best walaupun perangai dia agak. ______ sikit..

    Berbalik pada tujuan artikel ni, gaun tu cantik…

    0

    0
  43. mia_zzz says:

    hy, juz nk share.. emma watson pun ada pakai gaun ni. for harry potter premier.

    0

    0
  44. hati tisu says:

    xusah la nk bnding2kan yuri dgn fasha ni.both of them mmg cantik. if yuri buat plastic surgery pon,biaq pi la kt dia. dia tu bukan islam, agama dia xmelarang buat bnda2 mcm tu. nk skong fasha pun xjgk,sbb beliau ni islam,tp mndedahkan aurat sana sini, bukan la nk jd ustazah kt cni,tp drp kita dok kutuk fasha ni,baik kita doa byk2 supaya beliau sedar &dpt jd muslimah yg sejati.dpt hidayah dri ALLAH TAALA. :))))

    0

    0
  45. JongangItuBukanAku says:

    klakar la korang….korang kutuk dia x tutup aurat segala,,,tp korang sedar x dosa mgumpat n mnfitnah tu lg besar dr dosa mmbunuh?? mulut macam korang yg sbuk mgutuk org sna sni lbih baik brjaga2…tkt nti kna kt adik bradik sndiri baru la korang tahu taik ayam tu wangi ke tdak….wth

    0

    0
  46. aku tak kenal pun yuri ni sapa. bkn zaman aku agaknye.

    0

    0
  47. Seohyun SNSD says:

    Yuri is Yuri & Fasha still is Fasha…xpyh nak kecoh2 lah wei~~ Yuri kalau tau bhs melayu ni kompom tegelak tgk komen korang ni…Haha

    0

    0
  48. dina says:

    kesiannya orang2 yang bagi komen2 kat sini yang tak berfikir dulu selalu bercakap da macam meroyan macam lembu ada pengomen2 kat sini yang men lepas cakap jeeeeee

    0

    0
  49. yanzz says:

    lorrr…psl baju retis pun nak gadoh jugak ker….kui..kui..kui..klakar la korang nih…

    0

    0
    • bujang says:

      ko jangan ambik serious….ruangan gosip org. dok santai….seronok2 diumah x adaman org. nk. diusik dan melawak …..hiburan jugak.
      Biarlah sapa2 pun bolih beri pendapat…..aku seronok baca, bila masa free..
      Jika sibuk pc ni pun jadi pekasam…x ada masa nk. bukak.
      Ko org. jadi teman….janganlah rigid bro……
      Bujang suka ko orang…….

      0

      0
  50. peace says:

    i luv yuri than that stupid fasha sandha.

    0

    0
  51. kau ader? says:

    saper panggil geng2 kapir korea tu god or goddess..bawak2lah mengucap..betulkan balik akidah..jangan tak pasal2 kaorang satu jalan dengan dorang masuk neraka ..nauzubillah..

    0

    0
  52. doriyako says:

    agak2 kalo fasha tgok gambar ni, die cakap x??

    “wahh..tersembul jugak BUAH aku.. tu y nak tayang tu”

    0

    0
  53. momoko says:

    Yuri Vs Fasha?Dua-dua pakai tak cantik pun…tapi kan?awat yang Fasha pakai baju ni nampak mcm ditutup dengan kain langsir rumah bapak sedara kawan makcik blakang rumah saye ajer?Tema warna gini jugak langsir umah depa tu..ala-ala coklat emas tahun nie…ishhh..x sesuaiii..cer tukor cer tukor!

    0

    0
  54. manja momok says:

    tho i am not a fan of both but by looking from the pictures i should say yuri looks better with the dress.elegant and sophisticated.oh before i forget expensive too.

    0

    0
  55. justinhaeyoong says:

    HEWW , mule2 mase first time nampak Fasha tuh , minat je aku kat dia , bile dia perangai tak elok .. Terus buang dia .. Tak suka lah lakonan dia .. MMG tak best ..

    Yuri lagi cantiklah brader , muka plastic surgery ke , whatsoeverlah .. Fasha yang tonjol2 tuh *facepalm*

    Setahu aku , Yuri tu bukan kembar Fasha , .. Salah entry niiiii… XD

    “Tepuk dada , tanyalah selera.”

    0

    0
  56. jerawat says:

    honestly dua-dua pun cantik kn ke dua2 pn Allah yg cipta..fasha cantik mcm melayu, yuri cantik macm plastik..tp baju tu tk nmpk sgt kecantikannya sbb dua2 model ddk n baring kalo diorg berdiri maybe nmpk laa seni kat baju tu

    0

    0
  57. noradriana says:

    kenapa semua orang nak cakap yuri tu plastic? ada bukti ke yuri tu plastic? fasha tu, ingat tak plastic? kalau nak check balik. pipi FS dulu tak naik. tapi sekarang naik yang kat tulang pipi. nampak sangat cucuk. and, tak kisah lah yuri tu bedah apa sekalipun, dia tu kafir. dia tak tahu pun apa hukum bedah bedah and seksi seksi ni. tapi FS yang ISLAM tu sepatutnya dia tahu aurat dia. ni tak baju kalau boleh nak buat betul betul ikut bentuk badan. sampai orang lain boleh tahu saiz badan dia. elok sangat ke muslim macam tu?

    0

    0
  58. peah bujang says:

    for jerawat….yuri x pernah wat plastic surgery….klu x tahu menahu jgn men tuduh2

    0

    0
  59. Alisha-hijab says:

    Glam ye fasha nie, tapi vote yuri lagi. hehe

    Jom beli tudung. Ada promosi
    http://alisha-hijab.blogspot.com/

    0

    0
  60. nyah sepi says:

    teringin nak pakai dress diorang ni hehehe
    fasha is pretty as usual..

    0

    0
  61. diduluburu says:

    banga kan orng luar knpe! semua bodh!

    0

    0
  62. parappa says:

    korang kata yuri plastik. tapi aku nampak fasha yg plastik. yuri nampak fresh dan muda. fasha nampak tua dan kusam. mungkin mekap tebal sgt

    0

    0
  63. kecik says:

    wth!!! pasl bnda ni pown nk bsarkn ke? masing2 ada klebihan…

    0

    0
  64. hangjebat says:

    nampak perbezaan photographer/editor cosmopolitan n glam…gambar fasha nampak murah…x de impak sangat…cam beginner amik gambo jek

    0

    0
  65. soshi says:

    ..jgnla nk smakan c kkap yul ngn c fasha ney..

    0

    0
  66. alep says:

    owh, all malaysian SONE will be mad about this..

    0

    0
  67. A4X says:

    melayu2 suka sangat bergaduh.. nanti terjadi skali lagi tragedi 13 mei.. barulah nak terhegeh2 nak bersatu.. nasib baik Allah dah kurniakan anugerah iaitu agama “Islam” kepada org melayu…. melayu2.. sememangnya melayu mudah lupa..

    0

    0
  68. mama mea says:

    yuri x knal la..tapi fasha sandha aku knal..kui kui..gadis paling famous dgn gossipnya yg hots! kui kui

    0

    0
  69. fasha sayang nora says:

    yuri= gaya berani
    fasha sendat= gaya ready to game

    0

    0