Written by serenity | October 25th, 2011

Tak tahulah korang setuju ke tak tapi bagi kami Fasha Sandha adalah antara pelakon wanita paling jelita di Malaysia ni. Betul tak? Ini ialah gambar-gambar Fasha sebagai gadis cover majalah Glam untuk isu perkahwinan November 2011.  Khabarnya Fasha memakai gaun Bottega Veneta dan gelang Yves St Laurent. Sesi fotografi ini dilaksanakan di rumah pereka fesyen terkenal, Rizalman Ibrahim.

Lagi dua gambar dari isu ini dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit foto pada We Love Fasha Sandha. Cantiknya gambar-gambar ini, kami sendiri akan membelinya nanti.



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to Fasha Sandha Cun Meletup Dalam Glam Isu November 2011

    • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

      Kalau aku gambarkan kecantikkan dia nie dengan slogan: ‘Sedap hingga menjilat jari’… karang ramai plak yang salah anggap dengan aku, Kata aku gila s*ks… dan pelbagai…

      So…

      Biarlah aku katakan, kecantikkan Fasha seperti: TRANSFORMASI BERJAYA, RAKYAT SEJAHTERA.

      0

      0
    • !@#$%^&* says:

      cantik mmg cantik…tapi serius aku ckp kat luar sana lagi ramai perempuan cantik dari dia…..x caya gi la Universiti mana2 kat malaysia ni….korang bleh jumpe lagi ramai yg lagi cantik2..cuma tak exposed jer…

      0

      0
      • toblerone says:

        Betul…sy sokong awak.

        0

        0
        • aku tengok muka fasha cam hanjing je says:

          ada ke patut si fasha sandah sundal sendal tu duk puji2 kata cantik.ntah tgk tang mana x tau..nak kata burit yg yg cantik dah bolong dah kena sondol, sampai kan lubang duk tbukak x tutup2 dah..kepala lrt pun bleh masuk dah

          0

          0
        • nama aku DY a.k.a diwai says:

          er..ade gambit plak kt cni…*laariiii*

          0

          0
    • yg ade mulut says:

      biase jer..sume org pon cntik..cume yg trsembunyi tu lg istimewa dri jelas..cntik kite exposed kat Allah je..Dia je yg thu na mnilai kite mcm mane..

      0

      0
    • chik june says:

      fasha sandha memang netural beauty..perfect….chik doakan moga dia x terikut ikut setengah artis yang terlebih mencantikkan wajah masing masing…secara tidak berhemah…….

      0

      0
  1. kamariah says:

    glam lah sgt abg nara oiii……..

    0

    0
  2. DinDa says:

    bese jek

    0

    0
    • Suci says:

      Cantik laa.. jgn nk tipuu… majalah lain mana mampu buat seglamer ni…

      0

      0
    • comot says:

      gambar edit,tu yg nmpk cantik….

      0

      0
      • akuss says:

        aku tak benci dia tpi aku pelik apa yg orang taksub sgt kata Fasha ni cantik….come on lah kat luar sana berlambak lagi pompuan cantik….kalau tak jadi artis aku rasa dia ni kategori biasa2 jer…..ramai kawan2 aku yg lagi cantik kulit putih mulus, muka bujur sirih, pinggang ramping….dan paling penting berilmu n tak SOSIAL….

        hehe jangan marah….

        0

        0
        • pendapat jer.. says:

          mmgla kat luar berlambak2 yg cantik dr dia.. tapi.. yg cantik2 semua tu bkn artis.. ini cerita artis bkn cerita pilih wanita tercantik.. abg nara buh cerita fs nampak cantik jd cover majalah ni.. tp dlm yg dok kutuk xcantik pon ttp ambil peduli cerita dia.. hakkkk2 tu namanya manusia………………..

          0

          0
        • qaseh says:

          yepss agree.. entah akuss ni tgk gmbar, then refer la title entry… kalau nk kate ramai yang cntik2.. mmg la kat luar sane pun ramai cantik2. mak aku pun cantik gak. mix chinese lagi.. tapi fasha ni salah sorang dari orang yang cantik gak ape.. tibe lak nak pop-out bab sosial.. janganlah nak ukur sgt bnda tu kat die.. pakai kopiah tudung labuh pun belum tentu tak sosial zaman sekarang ni..

          0

          0
        • Suri says:

          Mmm, abg Nara cuma ckp antara yg cantik.. Cover tuh mmg cantik..jinjangnyer leher..mmg la rmai lawa kat luar sana tp x jd cover, betul ckp qaseh, tgk kes ustazah lahir anak luar nikah baru2 nih, kes budak sekolah agama mati keguguran kat resort tuh…sape la kita nak judge org, klu mmg dia kurang baik doa2 la dia jd baik…dok ngutuk takut2 kiri kanan kaum kerabat awak besok lebih drpd tuh lg..siap ckp muka mcm hanjeng? Muka tuh ciptaan siapa?

          0

          0
        • ..........!! says:

          “Perempuan bertudung TIDAK semestinya BAIK… tapi perempuan BAIK semestinya bertudung…..”

          “Ingatlah sesungguhnya di dalam jasad manusia itu ada seketul darah, jika ia baik,? maka baiklah jasad. Jika ia rosak, maka rosaklah seluruh jasad. Itulah dia hati.” (Riwayat Bukhari – 2/49)..
          .”aku seksi tp hati aku baik”-salah 1 ayat dusta-

          *credit to the owner of this comment…

          0

          0
        • yg ade mulut says:

          skong weh!!!

          0

          0
  3. sweet says:

    kat mana yang cntik sgt si fasha ni cm abg nara ckp ni ek…nk tenung2 jap…confiuss @_@

    0

    0
    • huhuhu says:

      Siyezz aq ckp , , dye mmg cantikk

      Tpy sbb prangai dye 2 yang x bpe nak cantikk , ,

      So,,kowg rmai2 laa dislikee

      Kannnn XD

      0

      0
      • dahlia says:

        huhuhu… tapi aku tetap suke die.. perangai die tu aku tolak tepi.. as long die dengan fan die tetap baik. peramah… sosial life die, tu aku tak nak amik tau.. then..kalau die je berlakon .. mmg aku akan ngadap tv..

        0

        0
        • Y says:

          buruk2 perangai dia pon, tu kisah peribadi dia, lantak dia la….dia nak clubbing ke, pakai seksi2 ke, etc….at least bab keje, dia professional, byk producer/director yg puas hati dgn disiplin dia bile time shooting, dtg awal/punctual, bg kerjasama, sampaikan ade sorang pelakon veteran pon puji sikap disiplin dia bile time kerja….sebab tulah dia selalu laku, byk org amik dia berlakon….dan tak dinafikan, dia mmg berbakat dlm lakonan….

          0

          0
  4. aku diam aje. says:

    Cantik. Moga FS boleh mengubah diri menjadi cantik segala2nya….dalaman n luaran…………sayang Fasha.

    0

    0
  5. fashandet says:

    cantiklah jugak..tp kalau xamik laki org lg cantikkkkkkkkkk

    0

    0
  6. Nana Lawyer says:

    mak aiih… Amerika sungguh ni!

    0

    0
  7. fashandet says:

    CANTTIKKLAHHH JUGAKKKKK…TAPI FASHA LAGI CANTIK KALAU TAK AMBIK LAKI ORANGGGGGGGGGGG!!!

    0

    0
  8. Tisya says:

    Kepala hotak berjambul la..

    0

    0
  9. akuler says:

    cun meletop la sgt..time tgh popular sume org snjung..esok2
    dh tua kuar paper n tv sakit tu ini mntak bntuan..pelik sgt ngn artis mesia ni..mse tgah kaya n popular x beringat..plih la kje lain yg mnjamin mse depan..

    0

    0
    • -ss- says:

      Lorh kan fasha dh ade salon chinta. dpt sambutan hangat kot. ok la tu boleh la support dye time dye tua nanti

      0

      0
    • koler says:

      mcm keje ko mjamin masa depan sgt! jgn dihina org keje apepon, wat nye satu ari ko cacat ke ape aku nak jugak tgk sape yg jamin masa depan ko.

      0

      0
    • jenab says:

      kalau dia jd engineer xdpt la ko nk gosip diaaa ….

      0

      0
    • saje says:

      cuba tanya ustaz mana yg awak kenal… rezeki yg dapat dr jd artis ni.. mana yg kekal???? ader ka yg jd artis ni kaya raya??? kebanyakan yg senang pun hasil dr perniagaan atau kerja lain selain jd pelakon or penyanyi….

      0

      0
  10. suria says:

    gojes…cantik… like..like..

    0

    0
  11. lalala~ says:

    cantiknyer baju dia.. dia nie bila pulak nak kawen??

    0

    0
  12. -ss- says:

    cantik sangat2. mmg glam. perfect gojes stunning sume ade. we <3 fasha sandha

    0

    0
  13. nora danish says:

    fs tklawa! perangai hudoh!

    0

    0
    • Dnq says:

      ..hmmm mcm kau kot kan nora.. lawa kau sebab genit je… berlakon tah pape~ tergedik2.. control.. puiiii. sosial life kau sama level gak dgn fasha..

      0

      0
    • EF says:

      haah kan..die hudoh.. same macam kau kot hudohnye nora….puiii! tapi hudoh die pun berlakon superb. sbb kerja die mmg pelakon.
      kau berlakon okay?
      “kite enjoy”
      watak gedik2 je la kau mampu bawak….
      hahh sudahla..duduk diam2 jelah nora. sosial life kau sama level je dengan fasha..~

      0

      0
      • antiperempuansundal says:

        korang dpt gelajaran J and ibu tunggal tahu lah! camana life tkda suami time bawa perut! bodoh punya manusia kalau korang sokong dia!

        0

        0
        • minah kl says:

          i agree! si FS ni mmg sundal! without make up, nampak sngt muka dia mcm mamak kening lebat and muka berlubang-lubang mcm buah nangka busuk! so tak payah nak admire sangat lah si FSundal ni! bodoh

          0

          0
  14. tipah dangdut says:

    yg buat fasha cantik dlm pic ni sbb make up dan seni fotografi je…kudos to the photog…fasha tanpa semua2 ni masih lagi dikategori sebagai cantik tp melambak lagi wanita yg lagi cantik dari dia…..

    0

    0
  15. nani says:

    Fasha Sandha artis paling cantik dan cun kat malaysia + sangat berbakat… harap fasha tak sia siakan package yang fasha ada dengan kontroversi yg tak best. Fasha you still the best.. walaupun bermacam tohmahan dan ujian. fasha tetap tabah.

    0

    0
  16. KESARUNGAN says:

    RABA-RABA RM2..PANDANG-PANDANG RM0.50..BASAH-BASAH RM5..

    0

    0
  17. Lady says:

    fasha mmg sgt cantik. dan dicemburui ramai.

    0

    0
  18. ahkak puaka says:

    CAMNELA JEJAI X T’GODA & SAMPAI SANGGUP TGGLKN SI KATIK NORA DANISH TU EH!

    TGKLA SI FAHSA NI 100000000X CANTIK + JELITA DR SI ND TU..

    LAU DIA XNK JEJAI PUN AKU RS DIA BLH DPT LAKI YG JAUH LBH HENSEM + KAYA DR JENGLOT TU. LOL

    ALL D BEST FASHA SYG! I ALWAYS SUPPORT U !!

    0

    0
    • nora danish says:

      sengal! kalau benda ni jadi kat kau, baru kau tahu rasanya! kimak ahka puaka! bodoh otak kau macam ba alif ba ya

      0

      0
    • vogue says:

      ahkak puaka memang mulut longkang macam taik babi! kalau benda ni jadi kat kau, rasalah jadi janda! bodoh+sundal+babi kau ahkak puaka

      0

      0
    • jue says:

      betina, kau mmg sundal bolong! benda ni jadi kat kau, tahu r jadi janda camne! ba alif ba ya!

      0

      0
      • antifashasendat says:

        mulut longkang kau ahkak puaka! mesti ANDARTU! thats y mulut mcm babi! andartu, kau mmg tktahu org jadi janda/ibu tunggal even aku tkahwin lagi! BODOHH

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        G MAMPOS LA MUKA KO! ADE AKU KISAH?? MMG KENYATAAN PER!

        SI ND TU YG RAMPAS JEJAI DR FASHA. FYI JEJAI-FASHA DH KNL DLU B4 SI JEJAI NI KAWIN NGN ND. SO WUT??

        KO XTAU CITER PSL DIORG KO DIAM LA.. BODOH!

        0

        0
        • Love Fasha says:

          Setuju sangat dengan Ahkak Puaka..Mulut macam puakanje yang benci fasha..Lihat diri tu sendiri Nora Danish sebelum nak menilai Fasha.Ko tu baik sangat ke dan masuk surat akhbar minta simpati..

          0

          0
        • Qaseh says:

          .. aku sokong sgt kau kak! yang 4 orang dok kata-kata kau ni boo layan kan aje… konon nak kate kau babi la ape la, kate kau mulot longkang.. kau tgk ayat diorang. puii same loji gak..~

          regard fasha, fasha to cool..die diam je. takde la die nak kecoh pun bile pakwe die kene ambik..dah tak suke fasha. tak payah komen kat sini.. meluat lak aku. . title tajuk entry ni lain. yang dok komen hentam die pehal??
          alahai ND tu berlakon tak tara mana pun aih.. gedik ja lebih..same gak gediknye.. tak de baik mane pun si ND ni. kenal jejai tu pun kat kelab.. tak payah drama la ND.. choiiiii!

          0

          0
        • Fasha gegeh says:

          ahkak puaka memang sial dan mulut mcm longkang babi! santau kau baru tahu ahkak puaka! tkguna puna betina! mesti ahkak puaka ni gemuk muka jerawat batu!

          0

          0
      • lolas says:

        ala bukan teruk sangat kalau jadik janda pun, yang penting tak meroyan talak macam sesetengah artis yang tak suka tengok orang lain bahagia, dah cerai baut cara dah cerai, jangan putus asa, move on with life, tak payah nak mintak simpati sana-sini… orang kita ni DRAMA je lebih! benci!

        0

        0
        • ahkak tak puaka says:

          ahkak puaka sesuai sgt kawan ngn fs nie.dua2 sama je.heh

          0

          0
        • adik ahkak puaka says:

          sokong ahkak puaka!!..ND puaka yg rampas jejai dr FS. FS is super duper hot n gojesss!!!superb bebeh FS!!yg dok dislike FS n kutok2 ni sume2 sah2 prmpuan murahan yg muke huduh pastu jeles dgn FS. we luv FS!!hidup ahkak puakaaa!!!!

          0

          0
        • kawan ahkak puaka says:

          jgn jadi mcm ahkak puaka.. mulut mcm puaka..
          berubah anda sebelum anda diberubahkan..

          0

          0
    • SENDAT BABI says:

      ahkak puaka! kau mmg puaka dan longkang mcm najis babi! atleat ND kawin jugak dgn jejai! ORG BODOH MCM KAU JE AHKAK PUAKA YG TK TAHU MENILAI! DASAR SIAL+SUNDAL

      0

      0
    • FS?? please lah! says:

      babi ahkak puaka! tktahu perasan org! and ND married jugak dgn si jejai! FS? g mampus lah ke laut! muka mcm mamak, kening lebat muka berlobang sana sini! sial ahkak puaka! santau kau baru bagus

      0

      0
      • nama aku DY a.k.a diwai says:

        haish..aku rasa org yg sama dok komen2 yg sebut b-a-b-i ni dari tadi..tukar nick name je kan? sama je level emo ayat tu

        0

        0
    • Hate FS says:

      MCM SIAL JE MLUT KO!

      0

      0
  19. singgah sebentar says:

    xnak kisah dengan kontroversi die… sy kisah dengan bakat die.. die memang superb dalam lakonan.. n die memang cantikkk… :)

    0

    0
  20. hazamon says:

    cantik kt mana?hmmmm….

    0

    0
  21. tipah says:

    fasha mmg cantik….sape yg kata xcantik tu mesti peminat neelofa ngan meera liyana tu……buweekkk!!!

    0

    0
  22. shibo says:

    gamba 1st da mcm fazura plak.

    0

    0
  23. ulalala.. says:

    cantik la daripada aku. hehehe. honestly dia mmg cantik. tp tu la, org tak suka dia sbb kontroversi. tp dia kan antara pelakon yg sgt berdisiplin. life privasi dia, biaq pi dia la… huhuhu.

    0

    0
  24. syg fasha says:

    dlu aq xbrapa minat fasha tp skg semnjak tgk cinta elisya aq minat plak aq ske bler dye xover….fasha best…love u..

    0

    0
  25. HoNeY bEe says:

    bolehla kira cantik tapi jgnla seksi sgt…

    x sesuai…

    0

    0
  26. weenyy nick says:

    FS mmg cntk :) setiap umat ade buat silap..xde yg sempurna :)>

    0

    0
  27. zass says:

    Gorgeous Fasha. Great photoshoot. Meletop photographer!

    0

    0
  28. Mak Jemah says:

    Tak mengapa kalau MELAYU mudah LUPA tp jgn kita LUPA apa AGAMA kita

    0

    0
  29. norshareena says:

    cantik..comel

    0

    0
  30. FASHA SANDHA says:

    HELLO semuaa…..! BEST kan story story pasal i.. :D

    0

    0
  31. beta draconis says:

    sape yg amik gmbr fasha ni jgnla buat tersadung kaki pulak ek haha har har harmoni

    0

    0
  32. MIAZARRA says:

    INILAH YG DIKATAKAN CANTIK HANYA DIMATA LUARAN….TAPI HAKIKATNYA TUAN BADAN YG LEBIH TAHU….EN,NARA SUKA PADA YG CANTIK2 JEEEEEE…..

    0

    0
  33. anis says:

    fs tu photogenik…..cantik sbb makeup….badan msh slim so pakai apa pun orait….cuting blm brubah sbb blm branak lgi…apa pun aku mmg tk suka dia…tgk drama sbb ada plakon lain yg aku minat…suaranye mbingit kan tlinga aku…maaf ye pminatnye sbb aku mmg tk suka dia…

    0

    0
  34. aliesya says:

    macam muka adi putra la gmbar yang 1st tu. huhu

    0

    0
  35. Harraz Rifqi says:

    U mmg cantik fasha..lemah lembut mnambat hati..tapi keseksian u mbuatkan I x nk kat u.I cancel la nak meminang u.ahahahak..panas panas neraka!!

    0

    0
  36. ndz_an says:

    Fasha mmg cantik.. Tapi x minat dia sbb bnyk sgt kontroversi…

    0

    0
  37. lynda says:

    Nie bukan ayat jeles yer …

    Fasha Sandha taklah secantik mana … setakat amik gambar guna kamera beribu2 or berpuluh ribu .. and then kena edit lagi, mmg nmpk lain .. kalu org muka berparut dan berjerawat pun boleh dihilangkan, apatah lagi dgn teknologi photography yg ade … tp mcm mana pun, bila dh di edit pun tk nmpk cantik langsung … tk tau di mana kecantikan yg dikatakan tuh …

    Tapi seperti biasa, setiap org berlainan pendapat……

    0

    0
    • zad says:

      betul tu….coursemate aku lagi ramai yg cantik…kulit putih mulus oroginal x payah edit2…huhuhu…

      0

      0
  38. bakawali girls says:

    setuju dengan lynda tu….kalau kita nie diambil guna camera beribu2 pun n di edit mana yg patut memang 1000x ganda cantik…semua nie permainan peralatan media jew…
    tp kalau fasha pakai tudung confirm2 kecantikan asli dia terselah….

    0

    0
  39. just my 2 cents says:

    perempuan cantik + perangai hodoh = hodoh
    perempuan cantik + perangai cantik = cantik
    Perempuan hodoh + perangai hodoh = sgt2 la hodoh
    perempuan hodoh + perangai cantik = cantik
    perempuan cantik + patuh suruhan agama + perangai cantik = lg la bertambah cantik

    agak2 FS kategori yg mana?

    0

    0
  40. hehehe says:

    pd mata aku lar…
    1. kalo org yg jg bdn n muka dgn mkn supplement mmg akan nampak kesan dlm masa setahun kulit dah nampak cantik…
    2. kalo pelakon/penyanyi mesti akan nampak cantik coz muka mereka sentiasa akan bermeak up n sentiasa jg penampilan…

    tp dia nie pd mata aku bdn dia semakin mengembang jer dah x solid sgt lgpun pd mata aku lar body dia dah nampak barai…lakonan dia pon aku dah x tgk akhir pun aku tgk cite chinta jer coz ms tu dia kt nak berubah alih2 lg teruk…so tu jer lar…kpd fans fs jgn mara…wakakaka

    0

    0
  41. seriously fasha cantik..logik la kalo laki org berebut nak kat dia..name pun cantik kan..kalo tgok dekat2, fasha lagi cantik you all..amazed..anyway gud luck for fasha
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  42. kimi says:

    ala cantik make up buat ape….fasha ni klau tak make up jerawat batu melambak….menggerutu jugak muka tu…

    0

    0
  43. Tisya says:

    wei pernah aku jumpa pasha sendat nie..muka die banyak lubang mcm ciken pop tue…

    0

    0
    • pop pop says:

      chicken’pox’ dear.. bukan pop..

      anyway, sy agree.. tengok kat tv boleh nampak kulit dia tak licin mcm dlm magazine ni.. tak dinafikan dia boleh la masuk dalam ketegori cantik.. tapi tang suara memang out.. klu suara lunak merdu, memang package dah tip top..

      pesanan untuk fasha, jaga badan coz lately body cam dah out sikit..

      0

      0
  44. battygnie says:

    Jauh beza photoshot ni compared to Miera Liyana’s.

    0

    0
  45. fuck fasha says:

    pegi mampos la ko fasha,meluat den nengok muke gedik lo,rase nk mual….wlpun aku laki,aku x terliur tgk muke ko,,, rase nak berak jer atas muke ko,

    0

    0
    • waka waka says:

      mesti kau pondan kan sbb xde nfsu tgok fasha yg cntik mcm ni…. aku rasa fasha lg xde nfsu klu tgok kau…. siap terberak cair lg kat mulut kau…. hahaha….

      0

      0
  46. jagalah ahlak ahkak puaka.jahanam r/tangga org kalau perangai macam fs ni.makan sumpah hari2 takut mati jadi hantu puaka pulak,berubahlah sebelum senja ye.

    0

    0
  47. me says:

    perfect photography.. stylo..
    the make ups, the angle, the editing.. perfecto.. suka! :)

    0

    0
  48. pop pop says:

    chicken’pox’ dear.. bukan pop..

    anyway, sy agree.. tengok kat tv boleh nampak kulit dia tak licin mcm dlm magazine ni.. tak dinafikan dia boleh la masuk dalam ketegori cantik.. tapi tang suara memang out.. klu suara lunak merdu, memang package dah tip top.. pesanan untuk fasha, jaga badan coz lately body cam dah out sikit..

    0

    0
  49. Tisya says:

    pop pop aku sajer jer la tulis ciken pop…jgn risau aku bukan akak normiang..hahahhaha

    0

    0
  50. tumpang sekaki says:

    make up dah nampak mcm pontianak harum sundal malam la plak…kat malaysia nie susah nak tengok artis wanita yang cantik cantik x mcm indon,filiphine,thailand..jgn mare pndapat peribadi saja.

    0

    0
  51. simah hussin says:

    akak rasa fasha mmg cantik.tu je.boley ke tideeekk??!!!

    0

    0
  52. Fasha Sundal says:

    sedih tau i baca bila i kena kutuk… sepatutnya u nilai bakat lakonan i tp peribadi i yg korang nilai dulu..(sambil mengesat air mata )…ok dah lah Abg Nara upload pasal citer i..nnt at last i kena kutuk. i dh x mau semua ni… n i bleh cakap saper yg kutuk i sebenarnya korang jeles sbb muka tak sekiyut i…. i ni kiyut miyut tau..xde pelakon msia bleh challenge i tau lg… Tiq Zaqiah ke, Nora Elena ke, Neelopak tu lbh2 lg…Miya Lyana??? eeeee..dgr nama dh benci…. sekian, wabillah hitaufik wa hidayah..askum w b t….

    0

    0
  53. peminat artis korea je says:

    cantik tu subjektif…tapi die mmg cntik drpd aku!kire cntikla tu kot…

    0

    0
  54. LOLA says:

    Fasha Sandha mmg cantik wehh! penah jumpa dia face-to-face. Psl perangai n kontroversi dia tu lain cite la. Ak panah baca magazine GLAM ni. Ni magazine org2 atasan, bnyk cite pasal mak2 datin

    0

    0
  55. panthera says:

    inilah manusia, nie ke yg di katakan cntik? berpakaian mendedah aurat..cntik sekadar rupa? di tmbah dgn bntuan teknik kamera,bla3..prangai? gosh!

    0

    0
  56. sandra says:

    kat mana ntah cantiknya….kalu dah dedah sumenya dah x ada makna cantik lg dah……failed…
    sebenarnya isteri abg nara seratus kali ganda lg cantik dari si fasha nie…….

    0

    0
  57. bimbo says:

    Cantiknya gambar nih. Sapa photographer yg amek gambar nih? Ade sesape tahu?

    0

    0
  58. mimi says:

    NUR FATHIA LAGI CANTIK + HIGH CLASS. TAKDA. PUBLISITI MURAHAN!.

    0

    0
  59. student bandung says:

    apa laayg cantik nye..yg aku tau, gmbr2 artis melayu ni semua boleh buat org sangap..tak reti nk cover aurat

    0

    0
  60. yaya says:

    isteri abg NARA lg cantik dr FS… fasha suara xsedap, mcm ada benda tsekat kat tekak (ada sesuatu abg jejai punya kut dlm tekak dia)…hahaahahahha… fasha mcm gampang!!!!

    0

    0
  61. no more love says:

    cntik sbb seni fotografi yg kreatif je kot.. o.O

    0

    0
  62. noriz says:

    suka org yg tak hipokrit….kalau nampak sungguh. bukan macam sesetengah artis……… tunjuk mulia ajee….. meluat. Suka fasha. tak pernah miss semua drama dia…terutamanya yang tengah keudara di tv3 la nie..

    0

    0
  63. mamalokman says:

    pernah tengok dia ni live n tak meakup sangat dengan jejai lagi…memang cantik..memang …..

    0

    0
  64. vanine says:

    Suke tgk gambar-gambar ni coz ade class, ade style.. Cam majalah Vogue dari Amerika.. Hehe.. =p

    0

    0
    • bukan minat fs says:

      eleh korang kutuk2 fs ni tapi bila time cinta elysa korang mengadap gak tengok tv. tapi fs ni memang pandai berlakon – pasal attitude tu aku tak nafi la kan, tp la pada aku lakonan die memang bagus.

      p/s aku suke pic ni sebab memang fashion editorial

      0

      0
  65. nuryn says:

    superb photography!

    0

    0
  66. bucutt says:

    fasha sandha memang cantik!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  67. lola says:

    hi semua….saya dari spore…..saya hanya ingin menyatakn sesuatu….fasha ni sebenarnya cantik…lakonan dia pun sgt2 brkesan….tang suara tu memang anugerah tuhan…tk patut dipertikaikn….dari segi kontroversi plak….semua org pernah melakukn kesilapan….ape yg dibuat di luar tu antara dia dan tuhan….kita manusia tk sepatutnye menghukum beliau…kerana tiada manusia yg sempurna…klau nk komen tu biarlah yg membangun….yg mengutuk tu…anda tu cantik dan sempurna sgt ke….??….

    0

    0
  68. lola says:

    lupa plak nk komen abt d pix….u look stunning fasha…d camera luvs u n alot of ppl in spore luvs u too….take care dear….continue to giv us ur superb acting talent…..muakz!!

    0

    0
  69. Sakit Mata Tengok says:

    Dah nampak tua dia ni kan? dah tak sesuai pegang watak remaja..dalam cinta elyssa tu tak sesuai diganding dengan Johan tu..nampak beza umur ketara…kesian tak perasan dah berumur..

    0

    0
  70. macam2 says:

    walau aku xberapa suka dengan dia kerana kontroversi , tp aku suka dengan lakonan dan disiplin dia sebagai seorang pelakon..

    she gives her very best.

    0

    0
  71. Town girl says:

    fasha manusia juga, ada perasaan. Kita sepatutny jaga hati sesama manusia, jgn sesekali cuba menyakiti pula. Berilah kata2 semangat utk dia

    0

    0
  72. mekcha says:

    tgk fasha pkai gaun ni sme dgn yuri n emma watson tu rs sedih plak, seolah2 xde beza org islam n bukan islam punyer pemakaian kn… sedih plak… btw, hope fasha dikurniakan hidayahNYA… naluri sy rskan fasha tu org baik kite je yg xkenal dye dr dekat…..moga fasha brubah jd contoh yg baik utk adik2 yg admire beliau…. huuhuu

    0

    0