Written by AbangNara | December 14th, 2011

Hohoho. Peluang untuk kita semua melihat Fasha Sandha menamatkan zaman daranya pada tahun 2012 nampaknya semakin cerah. Terbaru, Fasha Sandha dilihat sedang memperagakan gaun pengantin di sebuah kedai. Adakah tarikh perkahwinan Fasha Sandha sudah semakin hampir? Jeng jeng jeng.

fasha sandha kahwin

Mengikut info rakan kami di RotiKaya, kemungkinan besar majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Rizal Ashram (Jejai) bakal jatuh pada bulan Mac 2012 kelak. Hari jadi Fasha Sandha ialah pada 28 Mac 2012, mungkinkah ini bakal menjadi hadiah paling hebat buat Fasha? Sama-sama kita nantikan.

P.S: Serious Fasha nampak anggun sangat di dalam gaun pengantin di atas. Betul tak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Fasha Sandha Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

  1. PuteriSukaKentut says:

    Aku 1st!!!!! yiihaaaaa!!

    0

    0
    • Hikayat Terong 7.5" says:

      aku 2nd!!! yaribba yaribbaa!!!

      0

      0
    • sendat says:

      Bgusla kawen..masing2 da mngenyamm..so wajib kawen..!!dr buat dosa..bek mhalalkn sst yg x mdtgkn mudharat…hehe

      0

      0
      • cik hijau says:

        honestly aku rase fasha sandha ni antara pelakon pompuan mlayu yg pling cantik kat mlysia ni.cuba ingat balik dlm cter natasha sweett je.tp masa dlam cter elysa, die macam ilang seri sikit,kusam aku tgok.cantik tu ade, tp mcm kurang manisnya.nak kata faktor umur, zila bakarin yg jadi mak die tu lg cantik bg aku.bukan nak kata apela, fasha ni best sgt ble blakon, tp kehidupan sosial tu harap2 dpt kurangkanla.kalau betul la die nak kawen, smoga mnjadi wanita yg lbih baik.tu je doa aku.

        0

        0
      • lesson says:

        xder mkna nyer lau kwin pon ngn laki yg xtau bmbing bini…ksian btl ngn org nk kwin pompuan ni…dpt sepah!!!!

        0

        0
    • zr318 says:

      alar..aku yg kebaper da ni..aduiyai..lambat2

      0

      0
    • Lipstick Hijau says:

      Entah2 mcm kes c marsha 2…tp if betl pun apesal bangang sgt c jejai 2 nkkn c pusat sendat ne.

      0

      0
    • papa says:

      urrmmm..dia ni memang cantik , dulu2 masa muda sket lagi lah jambu..tak heran lah naper jejai tak boleh lepas.. dia ni posing jer kot pakai gown kawen. anyway, love u fasha..all d best.

      0

      0
    • Suri says:

      Yeke bang Nara oi..dulu pon buat utk majalah EH! Pakai gaun pengantin jgak, sbb tajuk wedding…mcmane nak kawen klu mak kedua2 nya x suka

      0

      0
    • oha says:

      serius ke masih ada dara?pirah… pasti sudah koyak rabak!!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        sekarang minah tudong pn banyak yg dh bolongggggggggggggg dh rabakkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!! cuma pasal dia bertudong boleh lah cover lineeeeeeeeeeeeee………macm minah baik baik …sori ye minah tudongggggggggggggggg gomenasai neeeeeeeeeeeeeee !!

        0

        0
        • aku hantu TV says:

          mulut longkong dooh minah jamban busuk neh!!
          seyes semua komen ko sial doh..

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          PUNDEK LAH !!!! BWEK !!!

          0

          0
        • Whatever says:

          Kurang2nye..yg bertudung tu jaga la gak akhlak depan org..even hipokrit pon tp kurg la cket dosa..kalo da x bertudung pon da dosa..pastu wat g kije berdosa..depan org pon wat dosa..belakang g la byk wat dosa..cmno nk kiro da…

          0

          0
        • alamaya says:

          Sial la ayat ko ni pukimak ko ni dulu menyudal kat howkit kut.. sebab tu la komen ko sume macam haram jadah! puiihhhh!

          0

          0
  2. Hitam Manis says:

    eh fasha dengan jejai lagi ke??

    0

    0
  3. saya ok jer! says:

    pulok? last=last dengan JEJAI jugok? fasha. hari tu. kau dah la nak mengorat JOHAN ASHAARI kononnyaaaaa. sampai dia dah putus dengan izreen. kau ni otak letak kat mana?

    0

    0
    • KK vogue says:

      botak budak2 ag.. kata fasha sendat..saje suke2 nak wat kontroversi nak naik kan rating cinta elysa…huhuhuhuhuhu

      0

      0
      • eleh eleh says:

        Botak tu dah ada tunang la wehh..korang je tak tawu…hua3

        anw, FS ni lawa, displin pun bagus. cuma dari segi sosial K.O. Poor her..

        0

        0
    • along says:

      kahwin jelah fasha oiiii, dr ko buat dosa… cuma senang aku nk kata, mesti tak berapa best meskipun dah kahwin, maklumlah sebelum kahwin pun dah peluk2, pegang sana sini, yg lebih2 tu aku tak berani tuduh sebab tak nampak… cuma bg pendapat aku, kalau diri tu kurang pengetahuan agama, carilah org yg lbh baik supaya dapat bimbing ko, ni carinya org yg duk ‘menunggang botol’ kt club. kalau dah mcm gitu, takde perubahan pula hidup ko nnti, tp apa nk buat, wanita yg baik hanya unt lelaki yg baik, nk dapat yg baik, kena baiki dirilah dulu…

      0

      0
  4. Wah…!!!

    Tak heran pun dia kahwin.. baik layan nara kahwin “lagi”

    0

    0
  5. Alex says:

    Fasha Sendat nak kawen ? ish3 . x habis2 dengan dia ni .

    0

    0
  6. awk dok comel says:

    auta ke ni?
    kearge jejai dah leh time pasha ke?

    0

    0
    • ketua kampung says:

      dalam islam, tak perlu restu keluarga lelaki untuk kahwin. cukup dengan restu keluarga perempuan kerana perlu wali. Itu yang wajibnya. Tapi, yang sunatnya, dapat restu kedua-dua keluarga lagi afdhal… Wallahualam..

      0

      0
  7. 123 says:

    botak ape cite pasah?

    0

    0
  8. Budak Nakal says:

    huhu mestilah besar kot majlisnyer klau die bebetul akan menamatkan zaman bujangnya^ ^

    ” Sinopsis dan Trailer Filem Papa I Love You ”
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/sinopsis-dan-trailer-filem-papa-i-love.html

    0

    0
  9. sue says:

    bukan aritu dah putus ke? sampai masuk paper bagai..sekejap bcinta sekejap putus..pastu kecoh lak sampai satu mesia tau..ni ape cer ni? masuk paper tajuk DAH LUDAH JILAT BALIK KE JEJAI N FASHA OI?

    0

    0
    • Err says:

      Lak weyy, stahu ak jejai yg duk t’hegeh2 kt fasha time dye break 2. Ko xbace paper eh? Yg jejai duk hntr bunga tiap2 hari kt fasha. N jam tgn mhl. Spe jilat spe tu? N sory to say la pd org kt ats yg kate fasha ngorat johan 2. Izreen yg over sgt, asyik die je yg bgi statement. Ad ko tgk fasha bgi statement ape2 psl die n johan? takde kan. Wakluu. Spatutnye org nk khwin, kite doa la kbahagiaan mrk bkn duk kutuk2. Arggh so malaysian !

      0

      0
      • maaf ya says:

        what’s wrong with being so ‘malaysian’? so sokong sangat ke kelaku pasha tu..pakaian dedah-dedah, rosakkan rumahtangga orang, kacau relationship orang…i don’t like fasha..i always switched off the tv or turned to other channels if she was on air….

        0

        0
        • nokomen says:

          that is ur problem if u dslike FS so much. But still, she is the famous actress among them rite. what can u say then?? Im not a FS fan. But I dont like the way u mention about her just now. If she prosak rmhtngga org, kacau rship org, that is her private life. We as a netizens plez respect her. I bet u pn tak ska org kata u yg bkn2 kn…??? Dia pn ada prasaan jgak la..Once again I tekan kn kat sni…I Bkn suppoter or fan of FS..!! Peace.

          0

          0
        • mist says:

          Private ke tak private ke, dia mesti tau yang dia tu di dalam perhatian khalayak ramai. Kalau dah banyak sgt kontroversi, orang pon boleh fikir mana buruk, baik. So kalau dia banyak buat perkara buruk dan orang pon memburukkan dia, jangan nak salahkan orang lain sebab dia sendiri yang membuka aib diri dan memberikan orang lain peluang untuk mengata.

          Kalau pandai bawak diri, tak jadi lah bende buruk camni.

          Or maybe dia tu spesis macam Neelofa yang mengatakan publisiti buruk tetap publisiti jugak.!!

          0

          0
        • sarah_nina says:

          Simple aje. Aku pun tak suka dia.. Macam mana best cerita tu sekali pun.. Aku akan tukar channel kalau tengok dia yg berlakon. Hilang mood aku kalau ade dia.. Lantak lah orang nak cakap apa.. Selera masing2..

          0

          0
      • puihhh says:

        ko ni pencacai si pasah ape? tukang kutip taik dia ea.bluwekk….

        0

        0
  10. Aku Glemer says:

    dia nk kawin ngan Johan kot..ngeee..

    0

    0
  11. Knp msti jejai. Hoho. Ingtkn dgn aril. Ape2 pn kalau dh jodoh nk wt cmne kan, drpd kite trus duk kutuk2 lbh baik kite mendoakan kebahagiaan die. Btw ending cinta elysa lakonan fasha n johan smalam sgt lah awesome n superb. Masih t’bayang air mata elysa mse aril bagi brg kemas tu. Cantik sgt. Yes, i’m a fanatic fan of her. No matter what, i’ll always support u fasha sandha.

    0

    0
    • mummy piah says:

      Betul tu, ending cinta elysa memang best…..Hopefully Fasha will end up with Johan or somebody else better than Jejai. Kahwin tanpa restu parents memang hidup, susah nak bahagia.

      0

      0
  12. enot says:

    macam tak sanggup jer aku tengok cik fasha kwen ngan jejai …adooi…cik fasha cari la org lain..huhuhu

    0

    0
    • jej41 says:

      masalahnya jejai yang tanak lepaskan dia…jejai memang nak fasha sejak sebelum kawin lagi…tapi nora pulak dah tangkap hati familyy jejai

      nak buat camne

      orang laki memang camtu, kalau dia tak suka jangan paksa…nanti ia memberontak…sebab tu dia tak kisah ceraikan nora masa nora tengah pregnant

      ini jangkaan aku je la sebagai seeorang lelaki, tapi yang part jejai suka fasha sejak sebelum kawin tu memang aku dapat dari sumber yang sah jugak

      nama pun blog gosip, so aku selit la gosip yg aku tau

      0

      0
  13. saya says:

    Alhamdulillah, jika benar, baguslah

    tidak kiralah dengan siapa pun

    dari bergelumang dengan dosa (ber dating2 tu pun dosa besar walaupun takde zina)

    semoga ALLAH memberi dia hidayah untuk berubah menjadi muslimah solehah selepas dia berkahwin..amin

    0

    0
    • jejai says:

      betul ke nak kawin? rasanya cuba baju je utk majalah kot…. kalau betul2 nak kawin, mesti custom make baju, takkan nak cuba baju2 pengantin yg dah siap….

      0

      0
  14. huhuh.... says:

    Baru nak nikah ke? Sapela jejaka yg tak bertuah di syurgawi, bertuah badan di duniawi tu yee…Bukan dulu pasha cakap mak dia tak terima jejai ke?? Huhuh tah2 gimik lagi kot???

    0

    0
  15. CMRatu says:

    lawa2… :p

    0

    0
  16. ???? says:

    uhuhu…bior le cpt2 khwn dr terus buat maksiat…
    skg bdn fasha makin naik mcm di pam2…kuang..kuang..kuang………

    0

    0
  17. boboyot says:

    ye ye je fasha ni….

    0

    0
  18. sukaati akula.. says:

    weh..lantakla fasha nak kapel ngn jejai balek..sebab tu pilihan dia.sebab drg berdua ni pon tau drg bkn jenis alim2..so padanla tuh..da dia rasa tu terbaik tok dia..biarlah,kahwin tu cegah mungkar,biarpon si mamat yg sorg tunggang arak atau apa,itu DOSA dia sendiri..kita kat sini bace blog je pon,xyah nak kutuk sngt..biarkan drg kahwin..LEBIH BAIK.tutup mulut masyarakat.

    kawin jela pasha.pastu pandai2la kau kemudi rumah tangga Allah.aku sbagai umat Islam,aku xnak buruk dan aibkan kau,tapi doakan hidayah sampai pada kau satu masa nanti.amin.

    0

    0
    • liliana says:

      ha aku sokong…dyeorg yg kutuk2 fasha ni agaknye jeles kot dgn fasha..xpayah ar nk kutuk lebih2 sgt t tkene kt btg idung sendiri bru tawwwww…

      0

      0
  19. has says:

    ala konterversi jer.. dia ni kan selalu macam tu.. may be gosip maklumlah sekarang ni kan musim anugerah bintang popular….

    0

    0
  20. mixgirl says:

    laki giler jer nk kan dia nie….sdiri mau ingatlah….klau aku jd laki pn x ingin nk buat bini….carilah wanita yg baik dan pandai jaga maruah di samping cukup ilmu agamanyer wlaupn x sepandai ustazah skurang2nyer mulia utk jd seorg isteri….sbb tempat dan gelaran seorg isteri amat mulia diletak kan dlm agama islam ini…….

    0

    0
    • meluat says:

      perempuan yang pada zahirnya nampak baik dan bertutup , cukup ilmu agama ala ustazah , contohnya Wahidah – pun musnahkan rumahtangga org jugak. Perampas, perosak, ambil laki org, etc. Title tu tetap sama walaupun sorang sexy mexy, sorang tutup2.
      Kalau benarlah lelaki gila aje yg nakkan fasha tu, maknanya berderet2lah lelaki2 malaysia diluar sana yang gila?

      0

      0
  21. kukukaki says:

    smoga berbahagia…..doa kan la yg baik2….org nk bina masjid pon korg nk ptikai ke,,,,ish2,,,,congrates fasha!

    0

    0
  22. student bandung says:

    ni terkejut ni..dgn jejai? haha..ok takpe..nak kawen, kawen la..bkn guna duet aku pon..tahniah ye jejai n FS..

    0

    0
  23. ahkak puaka says:

    SUKENYE LAU BTUL FASHA JD KAWIN.. LAU BLH BIARLA KAWIN NGN ORG LAIN (BKN JEJAI).

    TP LAU DH MMG SUDAH T’SURAT JODOH DIE MMG NGN JEJAI, KITE AS A FANS XLEH NK CKP APELA..

    HANYA MAMPU DOAKN YG T’BAIK JER :)

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau fasha kawin ngan jejai pn kenape? dh jejai suka ngan fasha ha ape lagi sondol aje lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!! lagi korang nk bising2 korang semua jeles kn jejai suka ngan fasha betol tk? jeles kn pasal fasha jambu betol tk?

      0

      0
  24. fashion police says:

    baju tak cantikla..terlalu ringkas and sama style dengan busana hari2 masa pg award show gitu…wedding shud be full of details and memperlihatkan seri wajah pengantin tu…yg penting grand!!!!pada pendapat personal akula…

    entah2 ni baju pg award show tak?hmm

    0

    0
  25. nak pelempang?? says:

    Apelahhhh yang istimewa sgt dgn SI JEJAI tuuuuuuuuuu…..yg pastinya DUIT je pompuan tgk……….alahai JEJAIPASHA….ngko ni mmg nk kne pelempang….

    0

    0
  26. frinses says:

    alah..gempak ja la dia ni..mcm xbiasa ngan statement dia yg ‘atas2 angin’ tu..buat ghamai!

    0

    0
  27. Blog Sensasi says:

    baguslah kalau dah nak kawin..elakkan banyak kontroversi dan cuba2lah jadi kehidupan islamik lak pas ni

    0

    0
  28. indu sempit says:

    sendat and memek samer jer..

    0

    0
  29. LULU says:

    BIARLAH FASHA NAK KAWIN NGN SAPEPUN..KELAM KABUT LA KORANG KOMEN YNAG TAK ELOK…APELAH..ORANG NAK KAWIN DOAKANLAH YANG TERBAIK..AKU SOKONG Jej41 cakap..hahaha..anyway smoga fasha bahgia…

    0

    0
    • wiwi says:

      btol2.. dieorg x kwen pon kena kutuk. nk kawen pon kena kutuk. ni pas kwen pon mesti dok kena kutuk gk. nape la dok tambah dosa ngn kutuk fsha ni. cukup la fasha ni je dok wt dosa. korang xyah nk tambah dosa korg..

      0

      0
  30. hamba allah says:

    tak paham ngan pengomen2 kt sini.. bukannye fasha kate DIA AKAN BERKAHWIN TAUN DEPAN… blog nih yg letak tajuk hangat nih… kalaupon die nak kawen dengan sesiapa pun hak die.. dah jodoh die.. hal die meruntuhkan umahtangga dulu tu pon antara die dgn tuhan.. sape kita nk menghukum & menghina org?…. sebelum nak berkata apa-apa cermin diri kita sendiri..
    ari ni kita berkata buruk pasal fasha ni perampas la ape la.. tak mustahil nnt tuhan duga kita mcm tu juga.. mybe bukan pd diri kita sendiri tp pada keturunan kita.. anak2 kita… renung2kanlah… sempurna sangatkan diri kita nih????

    0

    0
  31. lolok says:

    ngan Johan ke

    0

    0
  32. MAK ANDAM says:

    Lantok ler… tak terjejas pun penguin di Artik…

    0

    0
  33. Ayin says:

    btl ke Fasha nk kawen ngn Jejai? kate da putus.

    org asyik ckp yg Jejai minat kt Fasha b4 kawen ngn Nora Danish g. ke Jejai ni mmg stail sapu bersih, sume nk kaut. time ngn Nora siap ad kuar interview dlm tv g yg Jejai mintak tlg kakak Nora utk knlkn diorg. (kakak Nora yg kene interview). ble nk kt Nora, b’sungguh2 usaha, ble da puas, buang. skng turn Fasha lak. jgn pisang b’buah 2 3 4 +++ kali sdh.

    0

    0
  34. didi says:

    kawen je la,,dh barai dgn ramai jantan pn,,,dari ko buat maksiat sana sini bek kawen,,pas kawen berubah la pangai kaki clubing kaki semua tu..

    0

    0
  35. sendat says:

    xde org sponsored kerrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

    0

    0
  36. LynaLuv says:

    ala.. ntah2 tgh shooting untuk majalah pengantin.. saje je tu..

    0

    0
  37. casper says:

    fasha ni klau tgk dia bertudung…mmg cun…nampak sgt ayunyer…dgn kesopanan dia bila bercakap…aku asa kalau imej dia mcm tu…siyes gamai mak2 kat lua sna nk bermenantukan dia…aku harap fasha sandha akn berubah satu ari nanti…:)

    0

    0
  38. MIAZARRA says:

    ALA……MINAH PROPA…..MCM2 HAL…..

    0

    0
  39. nurulis86 says:

    aik??? bkn dah putus ke dgn jejai tu???

    0

    0
  40. waitandsee says:

    Bagi aku walaupun si fasha ni ada mcm2 gosip….tapi aku tengok dia berlakon bagus juga….jadi tak yah campur adukkan private life dia dgn bakat yg ada…mudah2an dia akan diberi taufik dan hidayah sebelum terlambat……

    0

    0
  41. awek selseme says:

    huyo…….pasha sanda tu!!!!!!!!!
    lelaki mane leh kasi lepas

    0

    0
    • O...TAKK says:

      Lelaki yang tak sewel je yang rela tak dapat Fasha. Lelaki otak kero pulak sanggup merusuh nak dapatkan Fasha ni.

      0

      0
  42. budakJB says:

    1 jenis persamaan memek n fasa sandat nie PERAMPAS LAKI ORANG.. geli aku tengok korang…
    Ape pun aku doakan korang akan dapat balasannye nanti..

    0

    0
  43. lalalulu says:

    arghhh..bosan aku psl hal die nih..wlupepon ttp xbg pe2 faedah dlm hdup aku..huhu..

    0

    0
  44. Nik says:

    Biase je ..x nmpk anggun pun..mybe dh terbiase pkai bju lawa2

    0

    0
  45. allid says:

    mak jejai dh restu kah?

    0

    0
  46. teropong says:

    bln lepas nmpak fasha & jejai nk beli umah hampir 4juta kt area ampang…emmm…maybe betul kot dorang nk kawin tuh…

    0

    0
  47. what the? says:

    aku minat kau, tapi kesian kan, hanya kau sorang je yang tahu kisah cinta kau, kesian kat kau jugak sebab kena kutuk kat blog ni, tapi kau memang aktres terbaik antara yang terbaik ..

    0

    0
  48. luvfy says:

    abang nara nape tak de gambar2 perkahwinan vanessa chong dan lead singer pop shuvit tuuu. alaaa ktarg ingat blog nie paling updated skali.

    0

    0
  49. muhasabah diri says:

    saya rasa kita takde hak menghukum dengan menentukan sapa baik sapa tidak..sedangkan satu jari menuding ke arah orang lain walhal 4 jari menuding ke diri sendiri..perhatikan la diri sendiri sebelum mengata orang lain..saya hanya pemerhati sahaja..maaf klu anda semua marah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Saya setuju dengan anda,,,siapalah kita nk mempertikai,kita hamba allah setiap org allah dah tentukan baik buruknya…sorry

      0

      0
  50. Reena says:

    Baguslah kalau ko nak menamatkan zaman anak dara.. err..dara ker..jgn pas ni propa cam marsha sudah..

    0

    0
  51. kak li says:

    akan berlakula lagi perkhawinan raflesia mewahhhhh tajaan bagi orang-orang yang berjaya ambil laki orang.lepas ni siapa pulakkkkk .
    Nora , good luck. Jaga anak elok-elok.

    0

    0
  52. klebar says:

    biarlah diorg nak kawen…. err agak2 brp juta? ngalah tak 15 juta tu…. heheh!

    0

    0
  53. suka cinta elysa tp bukan fasha says:

    biar la dia kawen..bak kata org, bercinta tue indah segala..tp bila dh kawen baru tau langit tinggi ker rendah…cuma takutnyer masa bercinta kecoh..masa putus pn kecoh….masa dh kawen karang tk tau la kecoh diorg tue camner nanti..apa2 pn jodoh dan mati tue kan kt tangan Allah….

    0

    0
  54. armandasophia says:

    pd aku biarlah fasha nak kawen dgn sape2 pun..walauapapun perangai dia yg x elok selama ni,sekurang2nya dia x hipokrit dan tak kacau org len..dan klau si fasha ni jer yg syok sendiri benda mcmni xkan jd..betul x????aku mmg mnat dgn dia dr dulu lg..cuma aku hrp dia dpt berubah satu hari nt..kt x patutla nk mgumpat2 dia sbb msg2 ada kelemahan dan x sempurna dan kt pun sendiri pun xtahu apa sebenarnya mslah rumahtgga nora danish dgn jejai tu..apa2 pun all the best fasha…

    0

    0
  55. no name says:

    Jgn mengata org,knpe mesti pertikai dara ke x,korang tahu ke die xdara,sampai koyak rabak bagai katenyer,takut nnt balik kene kat kite,kate2 anda itu satu doa,baik doakan yg baik2,,,,,
    Ini bagi sape yg mengata
    Xelokkk
    Wlaupun saye xdelah elok sangat

    0

    0
  56. zoe says:

    fasha dah nak kahwin ke?bguslh, smoga bkekalan.suka tngok fasha ngan johan dlm cinta elysa,nape x kahwin je ngan aril tu?

    0

    0
  57. Doakan yang terbaik untuk Fasha Sandha . Semoga bahagia hendak ny . Tak perlu ulangi kisah silam yg mungkin bule menjatuhkan popuriti sendiri ;) Amin .

    0

    0
  58. eika says:

    alhmdllh…….elokla kawen,smoga segala cacat cela, gosip2 buruk tu tertutup….

    0

    0
  59. peminatFASHA says:

    Tahniah Fasha, semoga kekal sampai akhir hayat..

    Nora Danish ko bole ngurat laki org sebab da takder org bujang nak kan ko..Neelofa lagi cun kekekek

    0

    0
  60. saya says:

    ooo..ni kot ramalan uncle seekers.fasha sandha akan buat kejutan.nk kawen ghupenyer

    0

    0
  61. iloveislam says:

    minah jambu 24jam mengadap computer ko ni memang takde agama ek?cakap macam takde otak

    0

    0
  62. aktress jiwa karat says:

    dari dulu sampai skrg takde laa hebat sgt die berlakon…sama mcm maya karin gak…dua dua belakon tak hebat mana…harap muke je lawa…

    0

    0
  63. i'm women says:

    bukan nak cakap ape2 la.. tapi fasha ni mmg ramai kot org x suke… to fasha… ubahla perangai… muka dah cantik…. kalau muka cantik… akhlak cantik… kan bagus…~

    0

    0
    • Leesa says:

      yang ko sibuk2 suruh dia ubah perangai, perangai ko sendiri tu baik sangat ke? Aku tengok ramai lagi pelakon lain lagi buruk perangai dari Fasha.. Contohnya Siti Saleha (Nora Elena) yang sakan berpeluk ngan mat salleh.. Adira dan Sharifah Sofia yang pegang anjing… macam tak tau halal haram.. Kalau nak hentam pun, adil lah sikit..

      0

      0
  64. cik rara says:

    Fasha Sandha menamatkan zaman daranya ?? ada dara ke diaa?

    0

    0
    • Erin says:

      Tak payah la ko nak sibuk2 hal dia ada dara ke tak? Baik ko jaga keluarga sendiri, adik… kakak… anak perempuan ko… make sure dia org ada dara sebelum kahwin.. Jangan esok jadi macam “mengata dulang paku serpih”… Tak faham aku orang2 yang ingat diri sendiri perfect sangat nih.. Kalau diri sendiri pun belum tahu masuk syurga ke tak, baik duduk diam2 dan banyakkan beramal..

      0

      0
  65. URL says:

    … [Trackback]…

    […] Find More Informations here: beautifulnara.com/fasha-sandha-bakal-berkahwin-tidak-lama-lagi/ […]…

    0

    0