Written by AbangNara | July 9th, 2010

gambar fasha sandha

Ayu gila ~~ Patutlah Abang Jejai terpikat ~~ Hidup Fasha Sandha

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

195 responses to Fasha Sandha Ayu, Cantik, Bergaya Untuk Majalah Media Hiburan Sempena Hari Raya

  1. miss_pinky says:

    ayu la sgt,huh.
    menyampah.

  2. BlackBerry00 says:

    huh….~~~> ayu kew..???

  3. basshunter says:

    biar betul BN ni…puji melambung??? huhu..

  4. bebo says:

    wahhh!!
    ayunya!!
    kompem jejai ajk kawen trus pas ni…
    hahahahahaha..

  5. bebo says:

    btw,tahniah miss pinky.. :)

  6. FEWIIIIT~ says:

    NI BUKAN LAWA .. NI LAWASSS…
    LAWAS BUANG AIR BESAR …

    • x kenal maka x cinta says:

      hahahahahahahahahahahahahaha………… lawak ar komen ko fewiiiit
      nasib la lawas kn, kalo x lawas, kn da kne beli ubat plak…
      n nasib baik jugak abg jejai byk duit..

      • x kenal maka x cinta says:

        tp kn, korang pasan x…….fasha kalo dilihat dr jauh (dlm gambar la) nmpk boleh tahan.. tp kalo tgk pic yg di close up mcm ni., lain macam je….. dgn mekap nye…. nth la, mata lain2.. mgkn di mata abg jejai die yg terbaik….

        • dee says:

          yer, aku pon prasan gak.. mmber aku yg slalu tgk die live mase kat club ngn jejai, mmg lain sgt la..

  7. cili says:

    x dinafikan dia mmg lawa. i like her.

  8. BlackBerry00 says:

    boleh tak kuarkan citer terbaru erra fazira ngn anaknyer..???
    asyik2 citer minah nie….

    • miss_pinky says:

      haaha.
      betol tol.
      da muak kod.

    • secret says:

      btl2.. wt lh cite lain plk.. hari2 pasal dia..boringlh.. x dinafikan dia mmamng cntik.. tp LISA SURIHANI TETAP YG TERBAEK!!!!!!

      • Blackberry00 says:

        oh secret..
        aku sokong komen ko 100000%
        LISA SURIHANI IS THE MOST TALENTED FEMALE ARTIST SO FAR…
        boleh dikatakan stakat nie, dye blh dijadikan contoh terbaik..with GOOD BRAIN..

        LISA SURIHANI, DEAR..
        KEEP UP YOUR CLEAN IMAGE AND GOOD WORK!!
        LUV U..MUAAAHHHHHHHHHHHHHHH

        • tontonjua says:

          betui3… lisa is the most talented artis now….die pn… x seksi laa sgt… ak sk 2..
          otak pn bijak dr org kt ats nie…
          die pn ak rs.. lg cntk dr kt ats nie..
          make up tebal je nmpk….

        • secret says:

          HAH TW PN.. kte same2 sokong lisa surihani.. harap2 dia x jd seperti manusia di atas ni.. amin

  9. elya says:

    ayu2 pn tp mrokok minum arak..hilang ayu dia trus.. Ko kwin je trus fasha..

  10. cik_Epal says:

    perlu ke? huhuhuhuhu

  11. lyn says:

    bese je….x ayu pon!

  12. cik panadol says:

    tetap tak suke die…hipokrit!

  13. manis says:

    ayu ke gile? mcm kokok belok ade ler…

  14. merduwaty says:

    nampak tau ayu pun.muka macam garang sedikit…kalau senyum mungkin akan nampak ayu…huhuhu

  15. gosipgurl_fea says:

    oi…….muka mcm tepong gomak- makeup 6 inci kau…..camna tak ayu..~~~~

  16. mawar berduri says:

    larrrr…lau aku solek cm dye rsnye aku lg ayu..hahahahaha,fasha oh fasha…kui3..

  17. SAYA says:

    ayu??? oh plssss…………

  18. Ryta says:

    Ayu ker? Lain macam jek bila aku tengok tang kening dia tu ha!! 1 lagi, bulu mata palsu tu….nak lawan Rozita ke?

  19. mizz purple says:

    muka anak mamak original…
    dah mekap tebal2 camni mmg la cantik, tengok dekat2 muka berlubang2…tambah gediks lg…erkkk

  20. yana says:

    ayu ke? trip ayu ada ar.. urmz.. what ever.. malaz nk ambil tau sal dya lg ar.. tada artis len ka?

  21. anabobo says:

    serius xayu lngsg..
    tgk mata dia pon trus cancel ayu tu !hahahha

  22. arra says:

    x lawa pun,
    makin make-up makin x lawa jdnyer…
    HAHA

  23. miey says:

    perasannye minah suara itik ni.uih…aku lg cun

  24. sex and the city says:

    hmmm…muka fasha ni berlambak kat penang :P muka anak mami original…biasa je…takdelah ayu and special sgt…

    • memey says:

      hehehe…bukan org UTARA mmg ramai giler glemer ker???? hehehe…..tengok pelakon ramai yg muka utara…mcm rita rudaini….ntah ramai lah lg…..org kedah…

      • gosipgurl_fea says:

        hamboi….utara people sini bebeh jgn perli sgt no….mana da tak semua camtu..cam hang gakla org mana? selatan?timur?barat?erk wateverlah suma sama

        • jane says:

          ha’ah komen kat sendat tu sudah la … toksah dok kait ngan org utara lain….. depa semua tak kena mengena dlm hal ni… jgn start masalah kenegerian ok…. kita satu msia…… ni masalah attitude perseorangan….

        • dee says:

          ye, btol 2.. aku dulu pon study kat utara tau.. toksah la sbb minah kat atas ni, kome sume gado ye x?

  25. bazooka penaka says:

    kecantikan stakat luaran jer takder maknanye..tu pun puas kene tonyoh mekap..:P

  26. miss annur says:

    mekap je tebal,dah mcm badut plak aku tgk..

  27. Leo says:

    hakikatnye dia memang lawa pon bile pakai bulu mata pelsu n makeup tebal…haha.. tapi hanye luaran je..tu sebab mase dulu ramai org suke dia, minat dia.. terpikat pada luarannye…terutamanye si jejai nye tu.. Bile dah tau sebenar dia punye perangai.. habis sume rase nk maki je…

    Kalau abang nara pakai bulu mata mcm tu pon, abg nara pon akan kelihatan ayu jgk…huh..haha…

  28. adik nara says:

    haritu nampak mcm makin tembam..ni kurus balik la pulak..

  29. alfablue7 says:

    mmg santek si fasha ni. kalau tak sape nak amek belakon

  30. mawar_berduri88 says:

    biasa jea…………………
    aku lgi cun ^_^

  31. kak kiah says:

    dosa dosa org yang kutuk ni semua dapat kat nara .Apa pasal kau siarkan gambar si fasha ni .Bukannya ada cerita pun .. tak pasal pasal dapat dosa .Berhati hatilah ..

  32. ku says:

    tak nampak pun ayu.. cam biasa je…. mcm biasa2.. kan dia slalu pose mcm tu utk majalah.. so aku x nmpak mana istemewanya dia ni pada pic ni.. mata je buat aku geli…. ingatkan ulat bulu lekat dmata

  33. aku tengok dia biasa ja..anak normala lg cun gilerr..

  34. lg2 fasha..tak de org lain ke..dia mekap lawa la..tak mekap cm hampeh jugak..

  35. sakit mata says:

    plastikkkkkk…cantik plak…nnek ak lg cun tau x…uwekkk
    muntah darah r camnie…

  36. hari2 fasha-jejai rimas baca paper

  37. eiman says:

    ayunyer.. fuhh!

  38. bz says:

    ayu ke menda nyer…biasa je…walaupun dia pakai mcm ni, imej seksi dia gak yg terbayang kat mata…

  39. speku says:

    serius lawa….

  40. speku says:

    lawa laaaaa…cantik……

  41. pink27 says:

    Saya tak nampak langsung di mana keayuan dlm gambar ni. Usually, ‘ayu’ hanya nampak if wajah perempuan tu bersih,ada ‘nur’… Saya tak nampak semua tu bila tengok muka FS apatah lagi dlm GAMBAR DI ATAS..Yg saya nampak ialah muka yg tidak tenang,niat-niat yg tak suci dan hati yg tidak bersih *wpun saya tak nampak hati atau niat dia*

  42. Jackal says:

    Ayu? Muka kering tanpa seri. macam tak pernah kena wuduk je dia ni.

  43. jimmy says:

    Nara perli Fasha tuuu Haha

  44. anak sedara samdoool says:

    dia kaki boool ke, kaki ape pun … awat la hang nak marah dia … dia ade jentik teluk hang atau bijik hang ke!

    • milixs says:

      hahahahha

    • tan tin tun says:

      weh anak sedara samdoooll, komen ko mmg komen samdol..kalo camtu ko jgn lak anti bush or israel sume..diorang x penah jentik telo hang atau bijik hang ok..

      kalo org rampas bini/gf/suami/bf ko pun jgn mrh tau..diorang cume jentik bijik/telo psgn ko..bkn ko nyer kan?hahahahaha..

  45. HOHO says:

    setakat muka ayu, prgai mcm sampah wtpe

  46. merwin says:

    ayu kaya gini? wakakaka

  47. irsya says:

    ayu ape ke benda…nyampah tgk dia ni…

  48. lawak. says:

    takda kasi impact apa pun si fasha ni.

    next story abg nara! hehe

  49. R says:

    ayu??? kayu adalah……..
    betina giler ni…..x tau lah kat mana jejai suka betina ni….
    insaf lah…..

  50. sakit says:

    plastik…memang le cantik…..

  51. Rin says:

    lawa la jgk, muka komersial..
    laku d filem n laku d drama
    cuma pose cmni agak teruk cket

  52. strwbery_ijau says:

    macam hanto jerangkung jew

  53. so what says:

    ayu?sori sket.. layu ada lar..
    layu sblm mekar..heee…

  54. fairuz says:

    aku tgk x ayu pun… klu tgk malam2 blh takut nie.. mcm hantu dah..

  55. iban says:

    tak ayu lgsg….kayu ade la…

  56. Blackberry00 says:

    sayang seribu kali sayang
    FS ni datang sbg sorg artis wanita yg hebat
    pernah dpt gelaran ‘Pelakon Air Mata’ dek krn
    lakonan yg hebat di dalam drama terbitan TV3 dulu
    sorg yg blh dikatakan sbg memiliki ‘Full Package’ dlm industri
    mungkin ‘cultural shock’ yg mmbuatkan dye lupa diri
    terlibat dgn pelbagai skandal
    mengaibkan diri sendiri dgn memaparkan kegiatan sosial
    minum, merokok dan bpeluk2an dgn bkn muhrim
    seolah2 dye lupa dye sorg MUSLIM
    diboikot reporter akibat kelancangan mulut
    dan sekarang timbul dgn pelbagai isu
    teringat lagi dlm slh satu siaran ASTRO
    “Cerita Artis Malaysia”~~>Fasha Sanda
    dye berjanji untuk melupakan apa yg tlh mnjadi titik hitam dlm hidupnya
    ingin memperbaiki semula kariernya
    membersihkan namanya
    tp sekarang….
    FS…kembalilah seperti dulu
    usahlah terus dibuai mimpi

    (aku personally meminati bakat yg ada pada FS…
    mmg bakatnya jarang ada pada org lain…
    tp, kealpaan FS dan keterbabitannya dgn skandal2
    mmbuatkan bkn stkat aku, tp majoritinya..
    merasakan FS ni sekadar meramaikankan artis dunia
    hiburan dan beliau bukannya benar2 berusaha untuk berjaya..)

    TO FS…
    UDAH2LAH TU
    KEMBALILAH KE PANGKAL JALAN….

    • INSAN says:

      RAMAI LAGI ARTIS YG KAKI CLUBBING MABUK HISAP ROKOK X KIRA ARTIS JANTAN ATAU ARTIS BETINA. SEMUA SAMA JE. BEGITU JUGA SI NORA TU SAMA JUGA PERANGAI. ARTISKAN NAMANYAAAAAAA.

  57. heroinemelayu says:

    blackberry
    saya pun boleh terharu baca komen awak ni
    mintak2 ler si fasha ni baca komen awak
    mudah2 mudahan dia tergerak hati untuk berubah

    …..peace no war…..

    • Blackberry00 says:

      kite sbg org luar mampu bagi nasihat je
      yg selebihnya adalah dtg dari diri sendiri..

      anyway, thanks heroinemelayu!!!

  58. tasha says:

    abang nara yg sengaja letak pasal Fasha sandha…hehe…dah tahu ramai org meluat dgn FS…untuk mengundang kutukan dari rakyat malaysia….abg nara mmg suke fasha kena kutuk….tak mustahil suatu hari nanti abg nara pon kena kutuk…uhuhuhuh….

  59. gee says:

    love u fasha

  60. pete says:

    sweet…. you are sexy Fasha!

  61. fefe says:

    mak aihhh…ayu pe nyeee…seraamm mak

  62. Fact-oriented Person says:

    Ayu lagi si Ayu OIAM..;-)

  63. hate fasha says:

    betina nie lao da plastik,plastik kt c2 j la,.
    ake up tebal,lawa xkemana pon..
    ape yg c jejai nk kt pompuan nie pon xtao la.
    insaf2 la fasha..
    jgn bila ALLAH da turunkn bala bao nk menyesal..
    dulu ak minat kt ko tp bl skndal2 ko nie mkin byak..
    publisiti smata2 nk naekn dri 2 bblik wat sume owg meluat..smpi owg xtao btol ke x statement yg ko wat..
    ciap nk kaitkn TIZ lg,tgk bila almy n fiz sdri yg sgkal kyataan ko 2 MALU BESAR DOWH!!!!

  64. red170 says:

    ermm…aku rasa la…susah la nak kata ayu…once kitaa tau perangai….cantik mcm mana pun susAH nak admit cantik….cemana ek….dari hati terpamer di wajah….ntah la….

  65. Reena says:

    Mekap kat dahi bercapuk daaa…

  66. nini says:

    haha…jambatan merah sudah roboh sudah roboh….

  67. ikhlas says:

    serius ni…ikhlas dr ht…kalo x knl dia ni sape pon, komen aku ttp sm.serius X CANTIK!!!!!lhuhuhu…

  68. mashita says:

    tapi, dia ni memang mengoda..

  69. mumu says:

    bekarahnyer muka….eeeeuuuuuuwwww….

  70. iza says:

    ayu ke? kening n mata mcm hantu.pipi berparut. mekap tebal berapa inci.cet

  71. mamamila says:

    mcm ni kata ayu.. aku igt nenek aku lg ayu kot.. make up pun tebal 2 inci.. x de makne nyer… hantu ppon lari tgk die..

  72. spongebob says:

    ayu sgt lar 2..memg perampas lah ngko niy..ingt ckit balasan di akhirat”

  73. lantaliban says:

    mmg cun gile aku pon trsa nk gak mintak2 dia nk sgt2 jumpe aku…huh! mmg lumpoh abis..siap goji x tau sape yg lumpoh huhuhuhuhu

  74. mmmm…keayuan fasha ni lah yg membuatkan rumah tgge org berkecai..hik3..

  75. open mind says:

    bagusla .. fans fasha ..
    pd yg anti fasha .. akan spt biasanya ..

  76. didita says:

    =.=

  77. Aida bte Abdullah says:

    Kepada semua pengomen kalangan Neraka Jahanam…
    lebeh baik duduk diam daripada menambah bakul dosa
    yang beratnya akan bertambah…dan takan terhapuskan
    melainkan mendapat keampunan daripada orang yang
    anda kutuk tanpa belas kasihan. Tak semua antara kita
    sempurna…ingat…Allah sentiasa memerhati.

    • AMPUNKAN DOSA KU YA ALLAH KERANA KUTUK INSAN says:

      AKU SETUJU DGN BUDI BICARA AIDA

    • perasan bagus says:

      perasan bgs la ko nie aida oiiiiii ~
      nak tunjuk baik la konon…. haha

      • nini says:

        dah knp dgn ko ni emo sgt???

        • gosipgurl_fea says:

          wat………………………………………. haha
          sapa2 yang tak suka dgn blog ni , blog hiburan, blog papa je yang boleh wat hangpa masuk neraka JGN MAI TGK LOL , TGK PON BERDOSA gak pa DGN KO SEKALI GO DIE TO HELL kan?? aku bukan islam aku taktau sgt tapi kira berdosalah bagi sebuah agama kan? neraka wat dude???? , ???? pi dok masjid, church..tample wteverla oi .dont starting a jerk blog here dude >>>> go die in peace~~~~

          Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

        • nini says:

          eleh…die tu fanatik fasha lah tu…fasha bg die gaji agajnye..

  78. tuperware says:

    kecantikan fizikal fs memang tserlah, tapi sayangnya mental dan juga moralnya tidak secantik wajahnya mahupun auranya..usia muda anda sia2

  79. anak sleepy says:

    cantik? muka karat jer tgk… cam baru nk jadik artis. majalah tu sengaja letak gambar dia huduh atau mmg xder gambar yg cun…

  80. oren says:

    cantik..tp perangai tak secantik org nye…wekkkkkkk

  81. memang says:

    maskulin jer, cantik tang mana. nk tgk jer muka org yg puji fasha ni…

  82. idam says:

    FASHA MEMANG CUN PUN., LAWA LA…

    • nini says:

      tak setuju

      • apa2 ajer says:

        Ala nini… kalau ko nak tau idam tu sebenarnya Fasha Sundal laa.. tu pasal dia kater cun… sbb x der org lain yg kata FS nie cun.. so die terpaksa menyamar daaa… kesiannnnnnnnnnn……….

  83. n0n0 says:

    xla cantek mana pun minah nie….
    meluat tgk…kalau tgk depan2 rasa nak meludah je kat muka dia nie….

  84. TOK WAN says:

    Ayu lagi Ayu OIAM. Seri wajah Fasha dah gone with the wind.

  85. betul says:

    mmg xcun, xterfikir langsung ada org nk kata dia cantik masa tgk cerita amy mastura klon dgn penyanyi dulu.
    masa tu fasha pelakon sampingan

  86. babyyoung says:

    yeke…..? mcm tak caye………..?!!!!!!!!!

  87. nasimanis says:

    ayu? nak muntah tengok….macam hantu jerangkong….

  88. korg benci fasha ke,korg meluat fasha ke,die ttp mcm tu..xkan ade perubahan..duit msok beribu2,kite yg dok kutok die dpt ape ek?? hik3..

    • nini says:

      mane ko tau die maso ribu2?? tah2 kuar ribu2 ade ar…tu pasal kene cari publisiti lebih tu

      • apa2 ajer says:

        Betul3x…. Die kan dh x laku… pasal tu ler terpaksa cari publisiti murah n bodoh… Itu pasal ler dia nakkan si jejai tur… kalau c jejai tur x der duit.. ingat die nk sangat ke jejai tur… muka dah la x ensem langsung… mcm cipan…

  89. miya says:

    fasha memang lawa dan ramai org yg jealous dgn rupa dia. kalau fasha baca ruangan ini harap fasha kurang2kan kontroversi. kalau dah jumpa yang sesuai kahwin je lah. dan jaga rumahtangga sebaiknya.

    • nini says:

      nop…ko sorg je yg rs die lawa..lau die lawa nape die tak laku smpi skg….Saedin pekak belakang umh diepon dah laku…..dah beranak pinak…tp die tepakse rampas hak org…pasal tak laku lah tu….”maknenye tak lawalah”…

      • entah lar.. says:

        aku jeles fasha? sori sket.. aku x jelez kat pompuan xder moral..gedik n gatal jer lebih… xder maknanye jelez kat pesakit mental camtu

  90. fefe says:

    seram gila

  91. Halimah Jongang says:

    celah bedah chantik….muke aku kalau make-up lg chantik dr tu…hahaha

  92. lusia.dewi says:

    ayu ke mcm tu????!! dah mcm hantu jek aku tgok.. over make up…

  93. lusia.dewi says:

    kepada Aida bte Abdullah:
    helo2 ni ruang nk coment so suke ati la nk coment pe.. yg ko klw baik sgt jgn masuk blog ne… oh ye trime kasih byk2 atas peringatn yg diberi.. sume diri ko tu “yg bgus sgt” jauh dr neraka jahanam… amin….

  94. apa2 ajer says:

    Ayu ker…?? Cam Kayu jer…!!!

  95. hate fasha says:

    burok muka fasha sendat….tak cantik langsung,,,,make up tebal satu inci,,,,weksssssd,,,,,dahi berkerut mcm berkudis pn da…fasha bila lg ko nk bersara dr dunia hiburan ne? x sbr aku tuggu,.,,,, ko tu palesitt,,,,tmpang glamor dgn konterversi murahan ko tuh…hahaha

  96. ubi says:

    fasha kalo kaw bace komen haku ni aku harap kaw kawin bebetol ngn jejai..jgn memain lagi…

    • hana konda says:

      tp kalo kene rampas ngn org laen..jgn nak tergolek golek plak ye…what goes around come around

  97. Reena Shah says:

    OMG cam hantu

  98. amdy says:

    bosan ar tgk muka betina ni,belahlarrrr…..

  99. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  100. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

  101. pwences mumu says:

    ayu ke??? haha!! senak perot aku dengar korang cakap cem uh. . !!!

  102. fasha sandha cantik,ayu,comel,bergaya tetapi jahat sikit lah……tapi fasha sandha tetap ayu jelita!!! you so sexy Fasha Sandha!!