Written by serenity | October 20th, 2011

Johan As’ari, 25, atau Botak Juvana menyatakan Fasha Sandha ibarat J.Lo (Jennifer Lopez) bagi dirinya manakala Izreen Azminda hanya kawan baiknya saja. MalaysianDigest melaporkan yang Johan juga berkawan baik dengan seorang pelakon wanita lain dan dia tidak memahami mengapa Izreen cemburu ketika ditemui di di Hotel Double Tree, Kuala Lumpur:-

Saya sebenarnya tak faham macam mana boleh timbul gosip macam ni. Sebab saya pun pernah juga berlakon dengan pelakon wanita lain macam Wan Sharmila. Selama 20 hari kitorang kat set, kami juga kawan baik.

Dengan Izreen pun, kami memang baik dan akrab. Kalau hanya sebab gambar saya dengan Fasha, saya tak tahu kenapa dia mesti nak jealous. Saya ada juga mesej dia, tapi dia tak balas. Call pun tak angkat. 

Johan seterusnya memuji-muji pelakon jelita Fasha tetapi menafikan yang hubungan mereka lebih dari sekadar kawan biasa dan mereka hanya bercinta di set penggambaran Cinta Elysa:-

Pembawakan diri dia tu, saya boleh kata yang Fasha ni macam ‘J.LO Malaysia’ lah. Saya hormati dia sebagai senior saya. Dia banyak ajar saya dalam dunia lakonan. Dia seorang yang komited dan profesional. Dia seorang yang punctual. Sepanjang shooting, 2 kali jer saya datang awal dari dia. 

Saya ingat lagi hari pertama kat set, masa tu saya tengah berbincang dengan direktor, Along. Lepas tu tiba-tiba dia datang. Terus saya rasa diri saya kecik jer… Tapi dia bagus sebab dia bagi semangat kat saya. Dia suruh saya anggap kami sama level.

Saya dan Fasha, kami memang berkawan. Saya hero  dia, dia heroin saya. Dan hubungan itu setakat hanya kat set ‘Cinta Elysa’. Kitorang tak pernah jumpa kat luar. Cuma setiap malam Selasa tu, kitorang ada lah mesej-mesej  ingatkan sesama  sendiri pasal drama tu. Itu jer.

Hangat juga kisah Johan dan Izreen ini. Di entri kami berkenaan perasaan terkilan Izreen yang lepas, kami menerima bermacam-macam-macam komen mengenai hubungan Izreen dan Johan yang khabarnya sampai ke pengetahuan keluarga Izreen di Jitra. Betul ke tidak kami tidak pasti, melainkan Izreen mengeluarkan kenyataan lain pula. Kredit foto Twitter Johan As’ari.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Fasha Ibarat J.Lo, Izreen Hanya Kawan Baik – Johan As’ari

  1. da princess says:

    bukan mika berdua ini ade hubungan serius ke dulu…ntah le, jangn mengikut jejak si Mawi and Khairul Fahmi je la yer…nati boleh tubuhkan group ngan diorang, name group bang bang bumm…:)

    0

    0
    • Selitone Cold says:

      Kalau Fasha seperti J.Lo, siapa BOZO THE CLOWN?

      0

      0
    • DAP & PKR PEMUSNAH MELAYU !!!!!!

      Ni lah dia anak muda remaja skrg kacang lupa kan kulit susah payah nenek moyang kita perjuangkan kemerdekaan kita anak muda remaja skrg hidup dlm suasana aman dgn makmur dah ada mcm2 kemudahan zaman skrg tk tahu kesusahan org2 dulu nak nikmati kesenangan hidup skrg…..aku nak tanya korang klu korang tengok kat tanah melayu ni berapa byk bisnes2 rumah2 kedai..syarikat2 besar…..rumah2 teres kereta mewah yg dkuasai oleh bangsa melayu…….apa korang nak bangga sangat dgn keadaan skrg…ekonomi bangsa melayu…ni kuat sangat ke korang nak megah sgt ……mat rempit, minah2 mat2 kilang pengangur, despatch, penagih dadah, remaja2 melayu yg trlibat dgn seks bebas arak judi buang anak merata2….mcm2 lagi yg melibatkan bangsa melayu..cuba korang tengok bangsa cina peringkat remaja golongan belia cina brapa ramai buka kedai sendiri kat pertama kompleks, sungai wang merata2 tempat semuanya rata2 anak muda cina…..dari situ lah kita boleh lihat bertapa hebatnya ekonomi bangsa cina ini nasib baik bangsa2 ini tidak kuasai kerajaan kita skrg klu tk jgn mimpi org melayu kita pegang jawatan tinggi dlm gov…..sbb tu la syarikat besar cina terpaksa ambil pekerja bumi bekerja dgn mereka utk dpt kan projek gov….klu tk jgn harap syarikat2 besar cina ni nk ambil org melayu kita sedarlah wahai melayu… sbb tu la klu DAP PKR menang besar dlm malaysia ni org melayu akan risau…

      DEB DHAPUSKAN …KLU KORANG TENGOK DLM MALAY MAIL JAWATAN KOSONG RATA2 SYARIKAT CINA MAHUKAN ORG CINA YG FASIH BAHASA MANDARIN DAN KANTONIS ITULAH SYARAT2 KERJA YG DKENA SYARIKAT2 CINA..DARI SITU KITA BOLEH TAHU BRAPA RAMAI BANGSA MELAYU YG TAHU BAHASA CINA ITULAH DINAMAKAN DISKRIMINASI…..

      DAP SOKONG KOMUNIS..PKR SOKONG PRO-MURTAD…PIKIRKANLAH REMAJA2 BEAUTIFUL NARA!

      0

      0
      • bird says:

        i know that, but komunis adalah salah satu cara sistem pemerintahan, n kita lak demokrasi, btw kita nie demokrasi sngt ke,.. kita boleh tengak dari aspek baik dan buruknya sesuatu pemerintahan itu, cuba tengok negara2x yang mengamalkan kmunisme maju jew jan elok jew kan, aku di sini bukanye nak sokong c komunis yang sokong kita.. coz cuba ko baca baik dan buruknya sistem pemerintahan, kan kita ad demokrasi, komunisme. just pandangan aku lah.. aku bukannye parti pembngkng. aku nie BN. but apa yg DAP ckp 2 bukan sokong komunis yg dtg ke tanah melayu dlu, but cara sistem pemerintahn.. btw sowry aku lah kalau aku slh ok, coz aku pun student lagi, and belajat kuga sal politik nie, dan lagi pun lec aku 2 penganalisis politik.

        0

        0
        • zarif says:

          Bengong la citer bab fasha sandha ngn johan nie..tiba2 masuk bab politik..xpaham tol ngn otak diorg nih….nnti pilihanraya ko undi la parti ko papa gomo sengal..menyampah aku ngn ko nie..g tempat politik ko duk kutuk org dtg sini pon ko duk kutuk org…mmg sah2 ko yg kena gomo …

          0

          0
      • ntah says:

        boleh tak kalau tak masuk bab politik?

        0

        0
        • bird says:

          2 lah tetibe mamat tersebut semak politik kat sini, so aku ceramah lik.. saje jew nk berkempen di sini hohoho

          0

          0
        • politik semak says:

          buat semak jela komen politik ni..tetiba je web hiburan ade malaun yang wat semak ckp pasal politik!xde kne mgene lgsg…pegi web politik la..ni bukan web utk ko!SEMAK!!!

          0

          0
        • Jemah Ronggeng says:

          yang izreen ni pn satu hal……………………….
          memalukan kaum perempuan..

          jgn la kita t’kinja2 dkat org lelaki,malu la..
          hubungan tu bkn hubungan yg pasti..

          mawi dgn khairul fahmi tu kes lain la psl dieorg dah bertunang mse kes tu jadik…izreen oh izreen ! adeh !

          btw johan..ko ckp fasha sandha mcm J.lo?????

          speechless……………………………………………………………………….

          0

          0
      • mi says:

        eh datang mana pulak cite DAP ngn PKR neyh ?? johan neyh de blakon cte komunis ke? ishh3 konpius2

        0

        0
    • kamariah says:

      kdg2 artis ni bl x glam ok jer bl dh glam sikit jer x yah byk mule le hidung tggi….

      0

      0
    • kamariah says:

      kdg2 artis ni bl blm glam bkn main lg..tp bl dh glam byk buat hal…

      0

      0
  2. massive says:

    aduhai..izreen tu yang feeling dgn johan ni la??

    0

    0
  3. aku lahir bulan 12 says:

    bukannya hensem benor pon si Johan ni. itu pon nak direbut2kan. uweeeeek….

    0

    0
    • katak itam says:

      tak hemsemmm tapi dia anak datok, tu yg si izreen tu terkejar2 kot..huhuh

      0

      0
      • aku lahir bulan 12 says:

        yg ‘datuk’ tu bapak si johan. baik si izreen tu kejar bapak si johan tu je. si johan tu belum tentu berduit mcm bapak dia :P

        0

        0
  4. KK vogue says:

    jlo ke? kalo x sbb elysa…mmg aku benci si fasha nie

    0

    0
  5. KK vogue says:

    hrmmmmmmmm 2 laa……. dulu baik sgt ngn izreen culture shock le 2…

    0

    0
  6. mr world and miss world 2013 says:

    si johan nie tak kacak pun, macam mamat pecah rumah jew, tak pun geng mat rempit, nape lah si izreen tergila2xkan… si fasha tue macam lah nak sangat kat si johan, fasha kan high taste… si johan jew kowt.. muka xseberapa pun.. izreen berlambak lagi lelaki yang berguna dan kacak kat luar. tak payah makan hati sangat, johan bukan kacak pun.

    0

    0
    • budak nakal says:

      takde makna nye fasha nak kat si johan ni..bang jejai tu kan cinta hati dia…saja je gosip ni nak buat promote citer elisya tu.

      0

      0
  7. cons fs says:

    amendelah yg ade kt si fasah senah tu xphm aku -.-

    0

    0
    • cayang says:

      dia saja suka sonok2 nk bagi laki “cair” je..yg johan ni je yg tak “kenal” n paham lg peel ppuan tu….dia tu saja suka laki puji2 dia…plsssssss la!!!!!

      0

      0
      • malaysia libreal says:

        BTW …ad jga perangai fasha yg ley di jadikan contoh.. macam die begitu berdisiplin menjalankan kerja, n fokus, dtg awal ke set… n ad jga perangai yg ley xley dijadikan contoh.. so fasha nie ad beak ad buruk juga… korang yg kutuk2x nie ad bagus dari segi kerja, dtg lambat ke tempat kerja adalah, kul 10am pun g melantak ag.. n studen lak. kerja suka tanguh2x (xsemua coz aku pun student jga)

        0

        0
  8. elia says:

    sye suka fasha n johan….

    0

    0
  9. propa je lebeyyy... says:

    alololo…..ciannye izreen..gue harap lo tidak menjawab la yer..klu idak, kompom diorang ni sumer letak lu punyer otak tahap D…silent is better la….dah johan ckp kawan baik, maknanyer~ kawan baik la..not more than that..

    we love FS!

    0

    0
  10. langkah mayatnya dulu!!! says:

    mamat ni handsome??? bolehlah….tp serius x padan mamat ni n fasha couple (dlm cinta elysa) sbb fasha nmpk tua la & lagi satu, fasha nmpak gemuk dlm drama ni, muka dia pn nmpak lebar.

    0

    0
  11. cahaya says:

    botak oo botak…. tgok link ni ..

    http://aimarforever.blogspot.com/2011/01/jlo-malaysia-ziana-zain.html ..

    ni barulah dikatakan Jlo malaysia botakkk

    0

    0
  12. tipah dangdut says:

    c izreen tu pun ble kata lama gak berlakon drama tp xdela top cm fasha sbb dia xpenah jd lead..yg aritu pun dia kata dia AKRAB je ngn c botak ni..abih tu nape dok sibuk2 c botak tu rapat ngn sape2..yg c botak tu pun tau le bdk baru..awatnya puji melambung2 c fasha tu….para pelakon juvana dlu sume x de disiplin ke…xde ajar awak berlakon ke…..semacam je puji…..

    0

    0
  13. anne says:

    muka tak kacak, tak hensem tu kan ciptaan Allah…!!! bakat yg dia pertaruhkan pun pinjaman Allah…!!!

    0

    0
  14. delailaG6 says:

    agak2 ler nk si fasha tue mampu ker nk beli beg tgn dia???

    0

    0
    • cat says:

      kan dia kata dia anggap jlo..means kalo nak pun tak dapat punya…

      tapi yang kelakar izreen la, sapa suruh keluar statement..kan dah malu botak cakap kawan baik jer..

      syok sendiri la izreen..lelaki biase la aweks dia layan baik je …

      0

      0
  15. Only CT (In The World) says:

    Sape Izreen ni? Aku x kenal pun…..kali ni dah banyak kali aku dengar org puji Fasha ni punctual…….nampaknya memang betullah pujian tu…..itulah sebab die masih relevan dan bertahan dlm industri……

    0

    0
    • cayang says:

      budak2 production dok cite, dia antara artis yg org nyampah n tak berapa nk punctual la…dtg lambat, berlenggang2, trus nk mintak mekap…sori pun tak brp nk terkeluar la kat mulut dia tu…plsssssssssss la FSendat ni…

      0

      0
      • cat says:

        betolla dia memang punctual la…sapa pernah berlakon ngan dia taula..

        0

        0
      • Suri says:

        Ye ye je cayang bcerita…Dari dulu seme tau FS nih punctual

        0

        0
      • Suri says:

        Ye ye ajer…Dari dulu org dok citer minah nih punctual, penerbit seme suka, ko nih dari atas td dok menuduh jer.. Bg lelaki cair la apa la, yg puji tuh johan bkn nyer FS masuk bakul sdiri

        0

        0
  16. blacktie says:

    tu diaaa.. JLO.. kakakaka.. dasat hang.. kalau dah suka tu.. kmain lagi la puji kan.. kahkahkah

    0

    0
  17. eliya natasha says:

    btl ckp only ct (in the world

    0

    0
  18. meluat botak says:

    dasar jantan miang kladi,bile dh dpt ofer blakon dgn si betina bnama fasha 2,mule la x mngaku bcinta dgn si izreen,dlu bgmbar sakan,knon mcm owg bcinta, hampeh btol korg ni,,x lma la korg kt industri ni, x abis2 dgn hpokrit, ape2 pun buat fasha i hate u 4ever

    0

    0
  19. hahahaha says:

    hang jgn buat malu org kedah…

    0

    0
  20. kesengalanku terserlah says:

    botak da de plhn len la tu, tu yg ngaku kwn bek jek.. hehe!

    0

    0
  21. kelas kau jah says:

    fasha sendat ( jlo ) omg, prangai cm 2 pn bole jd jlo pls lah, senior mana sngt si sendat 2, best sngt ke klu brlakon nk control sore cm itik serati 2… bnyk lg pelakon wanita yg lbh hebat dr dya klu kta nk bangga kn.. aku ambik contoh umie aida cukup.. umie brlakon lbh hbt dr si sndat nie !!!!! come on la johan jgn bt lawak di siang atau mlm hr lah !!!! klu dh suka 2 ckp terus terang je la !!! x pyh la bg alasan senior bagai !!! yg pling aku x thn jlo malaysia !!!! rasa cm tercekek biji durian kt keronkong aku nie !!!!!!!

    0

    0
  22. aunidyana says:

    urm…johan tue kan penghafaz alquran…ntah nak jerk dgn pompuan2 camtu nak wat bini…tak yah la berebut teruk2 sangat………..

    0

    0
  23. hafis says:

    sedih xleh komen

    0

    0
  24. aunidyana says:

    susah betoi la penghafaz alquran dok berlakon camni…dunia akhir zaman… yang f.s plak…sume laki seolah2 dok jadi hot bila dengan dye…perlu ker camtue…

    0

    0
  25. najibrosmahbodoh says:

    sial la budak2 pencacai politik ni..woi bangang ni BLOG GOSIP BEAUTIFULNARA lah bahlol..bukan blog utk coment bodoh xde otak korang tuh…aduhhh buta mata xreti bace dh blog ape nk coment…bodoh bodoh betul budak2 ni..budak tadika lg cerdik kot pandai baca pandai tulis kt tempat yg betul..mmg bangang tahap cipan tahap mata lembu sampai rabun x kenal huruf dah..pegi mampus la weyyyyyy meluat aku tgk korg dok politik kat sini…!!!! mmg sial budak2 politik ni..pegi politik blog lain lah bodoh sialllllllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  26. OrangJItra says:

    malu jer izreen oi….dah sah sah dia ngaku kaan jer…eeeee tobat malu oiiiii

    0

    0
  27. bukan peminat norman or memey says:

    j lo???????

    0

    0
  28. Cik Ram says:

    Aku ada sekali dua lyn citer Cinta Elysa ni. Kalau aku tengok cara johan ckp mesti teringatkan Lan Pepet :)..Tone sora pun alahai..

    0

    0
  29. fasha 2 says:

    alah….si izreen yg syok sendiri

    0

    0
  30. fasha 2 says:

    x suka izreen……

    0

    0
  31. nora says:

    xde sape komen…ada ke fasha sendat disamakan dgn JLo???!!!logik ke??

    0

    0
  32. choooiii! says:

    weh..izreen org jitra ka???wat malu org jitra ja…x pyh dk tunjuk sgt la kegedikkan hang tu izreen oi..chooiii!!

    0

    0
  33. iziq says:

    jlo????o my….

    0

    0
  34. izreen perasan says:

    awtnye korg ni nak jeles bgai kalo johan sama kn c fasha dgn j lo,ckp perangai x baik la ape la,abes j lo 2 perangai baik sgt ka?nama pun artis barat..yg c izreen ni tbe2 dok melalut,menggeletis nk becite hal dia ngn johan ni sape suh,hah kn da jd bahan.kemon la..profesional la cket jd artis beb,xpun bemaruah cket jd pompuan..bg aku fasha x beslh lnsg dlm hl ni..kemon la izreen..stop la.

    0

    0
  35. lily says:

    baek lyan citer antu dr gossip diorang nih….hmmmm…izreen…julia ziegler…sama2x bengong….
    u go girl fasha

    0

    0