Written by AbangNara | January 6th, 2012

Mungkin ramai di antara anda yang sudah mendengar khabar angin tentang pernikahan antara Ally Iskandar dan Farah Lee yang kononnya akan berlangsung pada 20 Januari 2012 ini. Khabar angin tersebut bertiup kencang apabila Ally dikatakan telah menjemput rakan-rakannya di TV3 untuk ke majlis tersebut. Jemputan pula dilakukan secara mulut tanpa memberikan kad undangan perkahwinan.

farah lee dan ally iskandar

Sama cantik sama comel kan pasangan di atas? Selaku senior tempat belajar dengan Farah Lee, Abang Nara cuba mendapatkan komen daripadanya tentang gosip ini. Sayangnya Farah Lee yang memang terkenal dengan sifat kewanitaan yang ayu telah memberikan jawapan no komen. Manakala Ally Iskandar pula memang tidak dapat dihubungi semenjak dua ini oleh media-media lain untuk memberikan pengesahan.

Apa pun, 20 Januari hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Kalau benar, tahniah Abang Nara ucapkan. Walaupun baru berusia 22 tahun, tak salah rasanya untuk Farah Lee menjadi seorang isteri. Ally Iskandar pula rasanya memang sudah bersedia untuk menjadi ketua keluarga. Namun jika berita ini tidak benar, maknanya ada can la lagi untuk anda mengorat Farah Lee ataupun Ally Iskandar. Ahaks~~

58 responses to Farah Lee Enggan Komen Gosip Perkahwinan Dengan Ally Iskandar 20 Januari Ini

  1. qaseh sharel says:

    sama cantik n sma pdan…klu btol dh tibe msa nye utk korang bgus la….ape2 pn cngrat!! ;-)

    0

    0
  2. cik milah says:

    cantek farah lee

    0

    0
  3. peacemaker says:

    muka dorang seiras la..cara senyum pn nampak sama..moga jodoh berpanjangan..:-)

    0

    0
  4. liza says:

    ye sama cantek sama padan… dont wait no more… anyway congrats to both of you.. well suited pair..

    0

    0
  5. mersiq says:

    cantik.. tp tk knl… hehe

    0

    0
  6. amy says:

    Tahniah.. nak lawan fasha ka cepat2 kawen.. hehehe

    0

    0
  7. Mama CoCoy says:

    Dua2 sama pendek, katik macam badut sarkas cina….hahahaha. ade aku kisah ko kwin ke tak….artis bodoh

    0

    0
  8. amy says:

    Tahniah

    0

    0
  9. julia says:

    siape farah lee? artis baru ke?

    0

    0
  10. ayda says:

    Blog farah lee ni tsgt lah mendamaikn jiwa. hihii

    0

    0
  11. nurul says:

    betul la tu kot…coz ari tu sy g wat HIV Test terserempak skali dorg wat test gak kat Klinik Kesihatan Kg Pandan…so means dorg dah nk kawin la tu kan…

    0

    0
  12. mia says:

    memang test ally nak yg cantik n sweet moga b’bahagia la hendaknya dgn pilihan hati.

    0

    0
  13. Datin Maimon MLM. says:

    ….Adik angkat zizang…

    0

    0
  14. aku says:

    si nara ni..tiap kali buat cite pasal farah lee ni, mesti nk kabo dia senior minah tu…tumpang glamer ke..boring daa

    0

    0
  15. putihkaseh says:

    Statement bodoh yg kata x kenal Ally, klau farah tu mungkin lah tapi ally tu boleh katakan setiap hari on air kat TV 3, Kau org ni x tgk tv kot coz suka skodeng org kat taman2 jer kot, tu sebab kau x kisah org kwin ke, klau kau kesah pun ally bukan nak jemput kau pun ….. Taubat2 ler dan buang hasad dengki tu, klau kau buka BN nie tentu kau kenal artis2 kita ……. any way Ally cepat2 kawen ekkk

    0

    0
  16. Skuad Terjah says:

    cepat la kawin Ali oiiii opppsss Ally…..lorat cite kau je nanti, dah bertunang putus pulak, ckp tak sefahaman,…something wrong dgn si Ali ni kot, gaya macam confius identity….jeng jeng jeng…..

    0

    1
  17. dina says:

    shes so pretty..natural beauty, tgk blog dia mmg rse peaceful and proof that shes really educated person,

    0

    0
  18. icha says:

    muka farah ada iras sheera iskandar an?

    0

    0
  19. sakura says:

    farah lee ni mmg budak baik..zaman skolah pun dia sangat beradab dan tertib dgn guru2.sbb kwn2 dia sume lawa2 gituu..cam dia jgk.pandai2 lak tu..

    0

    0
  20. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    farah lee ni memang jambuuuu dari mula minah jambu tengok gambar dia sememamang nye dia jambu n sememang nye dia nampak macm minah baik2 n terpelajar n educated girl n very sweet n comel ….lov u farahhhhhhhhh

    0

    0
  21. Reena says:

    Kawin je lah Ally…tunggu lelama pun tak elok..nanti lemau..

    0

    0
  22. tukang ajar budak says:

    minah, ko terpelajar eh..hebat..lame dah akak ni nk kenal ko..glamer sgt ko kt blog nara nih….nara, nanti ko wat ler satu post tok fan bog ko yg paling top nih..ape2 jer…

    0

    0
  23. itek gambo gambo says:

    i mean dato minah jambu 24jam mengadap computer

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni sape ni itek gambo gambo? minah jambu kenal kau tk? dh nama pn itekkkkkkk tonggek nk mampos ! gua booooooooooooooo layannnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!

      0

      0
  24. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Ally, Dengan, enggan, Farah, gosip, Iskandar, […]

    0

    0
  25. yy says:

    opss. err. aku lambat ni.. sape farah lee ni.. story skit cter dia ngan ally..

    0

    0
  26. xinchan says:

    da dpt jemputan.. =)

    0

    0
  27. ahsfantasy24 says:

    Comel farah!
    hehe tahniah, semoga bahagia :)

    Latest post: sayang sambil lewa?

    0

    0
  28. Selamat pengantin baru Ally & Farah. :-)

    0

    0
  29. hehehe says:

    mungkin btl kot ally nak kawin…kan dl ms bertunang bl heboh jd pts jd mungkin dia tak nak pts lagi jd dia urskan secara diam2…tengok2 nanti nikah jer…apa2 pun tahniah n selamat pengantin baru..

    0

    0
  30. SARAA says:

    Yes mmg farah lee dlu free-hair. tp dia slow2 mdekati ilmu islam dgn lbih mdalam. dan akhirnye btudung shingga skarang. farah lee byk mlakukan kerja2 amal bkaitan dgn islam di Korea. dan dia sangat disayangi teman2 dan family.pray for your happiness mek Farah

    0

    0
  31. aku says:

    muke dorang ni ade iras…orang kate kalo muke seiras ni kuat jodohnya…insyaallah…semoga kali ni jadi la…

    0

    0
  32. tarakkisah says:

    wahai adik2..Xyah ler nk dengki2, kutuk2… tmbah dosa je. Doakan yg tbaik untuk dia org n moga kita pun baik2 aje.. InsyaAllah

    0

    0
  33. saralee says:

    lee adakah keturunan cina? nampak seiras. semuga majlis dan rumahtangga diberkati.

    0

    0
  34. orangganu says:

    yer mmg nk kahwin dh. buat dkt taman tamadun islam. nikah di masjid kristal n resepsi di pusat konvesyen. tahniah :)

    0

    0
  35. orang ganu jugok{":"] says:

    YE KE,,,mesti bagai pinang dbelah dua kan,,,mmg sesuai la diorang ni…ape ape pun tahniah yeee,,,

    0

    0
  36. PRINCES JELLyTA says:

    Cnfirm 20hb dowg kwen..td,live mhi c fetri usik ally.ayatnye “debaran 9 hr lg utk mghitung hr”..

    0

    0
  37. senyumm says:

    btl lh kot..mhi td fedtri ngusik ally ‘9hari lg nk nikah’

    0

    0