Written by serenity | October 19th, 2015

Artis hot Fara Mendoza yang sebelum ini menimbulkan kontroversi setelah mendedahkan perbualannya dengan Fizz Fairuz di WeChat telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya semalam.
 photo 12081137_188145544854277_1553758584_n.jpg
Namun begitu, Fara menulis di akaun Instagram miliknya yang dia hanya mengalami kecederaan dalaman walaupun mengalami kesakitan.


 photo Screen Shot 2015-10-19 at 9.57.25 AM.png
Ada juga yang memberi komen bahawa Fara perlu muhasabah diri dan menganggap kejadian yang berlaku ialah satu teguran dari Allah SWT.


 photo Screen Shot 2015-10-19 at 10.02.07 AM.png
Apa pun, mari kita bersama doakan Fara sembuh segera. Semoga Fara dapat lebih banyak job selepas ini supaya kami boleh menonton lakonannya. Good luck!

Jom bersama-sama kami menyelusuri keindahan seni dan budaya orang asli dan pribumi dari Malaysia dan negara-negara…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 13 October 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Fara Mendoza Terlibat Dalam Kemalangan, Hanya Alami Kecederaan Dalaman

  1. Kiah says:

    Petunjuk drp Allah SWT…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      mabuk???

      0

      0
      • Anonymous says:

        Artis hot? Jauh di bawah par..Perli la tu..Semoga cepat sembuh la ye mendoza, lepas ni perbaiki diri dn jgn la suka sakitkan hati org, klu hari2 kena maki kena sumpah mmg payah ckt…

        0

        0
      • Anonymous says:

        dari tak igt langsung kat Allah, at least biar kono cenggini..igt sikit..tau ko sakit

        0

        0
        • Really ??? says:

          Agaknya balasan pompuan tak ingat kat allah…jenis suka ke kelab malam… pakai baju tak cukup kain…accident sama lah macam Tasha Shila…. Bila dah sakit barulah nak ingat kat allah…barulah sebut “Ya Allah” pandai pulak sebut “alhamdulillah”…. masa enjoy kat kelab malam…cium sesama betina…pakai baju nampak lurah bedah macam kafir lahanat…

          Apa-apa pun aku sungguh kesian kat kereta tu…kemek kereta tu…isyh..isyh isyh…kesian sungguh kereta tu ***SINIS****

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hanya Tuhan yg tahu…Ada hikmah, baik tak baik, kemalangan camni pernah je berlaku kat semua orang tak mengira orangnya baik atau tidak…Aku tak suka kat Mendoza ni, meluat menyampah semua ada, tapi pasal kemalangan macam ni tak baik persendakan orang…Kemalangan macam ni tak boleh dibuat bergurau…Ini perkara amat serius….

          0

          0
      • Shamil says:

        tetibe teringat kes tasha shila accident mcm nie and diorang kutuk TS mabuk keling. adakah sama punca?

        0

        0
      • Fara Mendoza Betina Sundal says:

        aku pon rasa dia mabuk! kaki minum!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Peringatan dari Allah tu so fikir fikirkan lah. Internal injury bahaya tau jaga jaga…………

        0

        0
  2. melati says:

    allah jentik supaya bertakwa…huhuhu.

    0

    0
  3. Zass says:

    Aku lagi risau kalau kecederaan dalaman. Buatnya concussion ke, darah beku ke lagi bahaya. Semoga ada hikmah diatas semua yg jadi

    0

    0
    • azreen says:

      Tu yang aku pelik…orang lebih takut kecederaan dalaman…dia lebih risau kecederaan luaran kot…ontahla labu. Anyway…alhamdulillah masih bisa bernafas.

      0

      0
    • stingray says:

      otak yang beku tu……

      0

      0
    • Lola says:

      Bimbo, mcm ni lah! Kecederaan dalaman tue lg bahaya dr yg luar. Sian, dr dulu otak si mendoza nie cedera. bila la nak baik!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Fara Bulldozer said hanya mengalami kecederaan dalaman, eh eh bodoh rupanya tak sudah sudah cuma pandai henjut ajer….Allah masih sayang tu berubah lah

      0

      0
    • ffffffff says:

      hahaha…ak start die ckp luka dalaman tu ok..ak da start ketawe..die tahu kex ni…bodo piang ko ni…sbnye dh lame ak nk tnye die artis belakon cite ape….ak x penah tngok pon..yg ak taw sikit2 tayang tetek kt ig..x kan artis tetek lak…

      0

      0
  4. Tobaikk says:

    Allah dh bri ptunjuk..brsyukur lh msih brnywa lg.pasni klu xde org pnggil dlm lkon..pgi lh jual nsi lmak tpi jln dr expose sgt gmbr2 muka plastik dn lurah dndam tu.

    0

    0
  5. GWS says:

    aku pun dgr kalau kecedaraan dalaman ni bahaya. arwah makcik aku dlu pun eksiden tapi tak ada patah apa2. elok je luarannya. tak lama lepastu meninggal sbb cedera dalaman. semoga fara mendoza ni cepat sembuh..igtlah, kesakitan itu kifarah dosa..

    0

    0
  6. Mak jenab says:

    SeB baik sempat selfie n maintain bulu mata

    0

    0
  7. Anonymous says:

    wake up call babe.
    tanda Allah tu sayang.

    0

    0
  8. almy says:

    hahahahaha padan muka ko..

    0

    0
  9. Corse 848 says:

    Ingatkan pakai bmw ke..merz ke..vios second je rupanya..eerrmm

    0

    0
    • memang says:

      laaa..ko bru tau ke?ngat artis ni loaded ke?dlm drama je berdato-datin tengku puteri bagai..pakai bmw..kt luaq secondhand pn x mampu nk bayaq..aku tau la aku pnh tarik kete artis maaa

      0

      0
    • Benci Fara Mendoza! says:

      Minah ni mana la ada pendapatan tetap! harap caras duit jantan jer (call girl!). tue yg minta ehsan dkt jejantan utk sponsor. hahaha.. blagak jer lbh minah ni, acah2 hidup mewah tp sebenornya nan hado. Sian!!

      0

      0
      • Lets tampo bjemaah betina sundal says:

        Kan!! blagak ya amat! konon2 hidup mewah, pakai brg branded. Pada hal!! bgs klu dpt tampo betina sundal ni. Sudahnya semua org tau, SENGKEK rupanya betina ni.

        0

        0
        • anti betina jalang says:

          stok betina sundal n jalang perampas laki org ni mmg patot di tampor bramai2..lagi2 yg tak sedorr muke macam keldai. ehhh keldai lg cantiklahhhhhhh

          0

          0
  10. nur kaseh says:

    Hanya kecederaan dalaman? I prefer luar dari dalaman.. bahaya kecederaan yg tak dpt dilihat ni.

    0

    0
  11. ... says:

    no komen..

    cuma nak Tanya kereta apa tu ?

    0

    0
  12. acik says:

    semoga dapat muhasabah diri selepas ini..

    0

    0
  13. aina says:

    Cedera dalaman la org risau. aduiiiii

    0

    0
  14. mendoza x bijak says:

    dier ngat cedera dalaman tu perkare sempoy?btoi punye ngok artis ni..cedera dalaman la yg pling truk..cer bayangkan kalu perut pecah kt dalam?hahaha..kalu boti la..xlama lg le minah ni..cpat la tobat..tobat dr jd lesbian..

    0

    0
  15. kupu2 kecik says:

    memang dasar bimbo.. org takut cedera yg x nampak sbb bahaya & x tau tahap keseriusannya.. yg dia lak ok cedera x nampak.. memang terang2 bongok

    0

    0
  16. ninie says:

    Biar betik aku rasa kecederaan dalaman lagi teruk dari luaran…

    0

    0
  17. bujang says:

    baca komen2 gak yg best. kelakor gila babeng sorg2 comment. hahaha

    0

    0
  18. ayah anda kulup says:

    time sakit bru ingat Allah..
    kalo x tu ko sibuk ingat kelab tu kelab ni..
    mudah2an jadi peringatan

    0

    0
  19. emy says:

    ahahaha, maintain bulu mata tu x tahan

    0

    0
  20. semah says:

    islam ke budak nih??? nama mendoza2…. ingatkan filipin..

    0

    0
  21. luna lamaya says:

    bawa btaubat!! ptunjuk dari Allah! nasib engkau selamat! klu tak selamat nges seksa engkau dlm kubur!! berubahlah ke arah kebaikan! hdup hnya sekali!! sudah2 lah mlacur jual diri dkelab malam!!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ambooiii.. kelas kau fara main dosa. Masuk hospital masih boleh make up dan pakai bula mata palsu. Tangan sebelah sempat lagi selfie.

    0

    0
    • anti betina jalang says:

      selfie.. purak2 konon org lain tolong amekkan gambar tu.. padahal tgn sendiri jeekk.. hakkkkkkkkkkk tuiiiiiii!!!

      0

      0
  23. milah sirus says:

    Islam ghupenyerrr

    0

    0
  24. Anonymous says:

    btine ni elok mampos jer ! dlm ig bukan men lgy , selfie dgn car mewah , bajet rupenye btine ni , pdhal pkai car bdo bdo jer ! harap kau mati cepat lagi bgos dgn kecederaan dlaman kau tu !!!!!!!!!!! bullshit pnye betina jual body boleh la , byk kali kongkek sebab tu bdn makin kembang ! hahahahaaha lgy 1 lips kau tu kalau dh jnis nipis tu , nipis jelaa bahalol ! tya nak acah acah seksi , g cucukkk bg besa!! euwww so fake lah kau ni betina !

    0

    0
  25. faralina aka fM bullshit bitch says:

    btine ni elok mampos jer ! dlm ig bukan men lgy , selfie dgn car mewah , bajet rupenye btine ni , pdhal pkai car bdo bdo jer ! harap kau mati cepat lagi bgos dgn kecederaan dlaman kau tu !!!!!!!!!!! bullshit pnye betina jual body boleh la , byk kali kongkek sebab tu bdn makin kembang ! hahahahaaha lgy 1 lips kau tu kalau dh jnis nipis tu , nipis jelaa bahalol ! tya nak acah acah seksi , g cucukkk bg besa!! euwww so fake lah kau ni betina !

    0

    0
  26. timah says:

    hahahaha!!! masa tasha shila excident, bukan main ko dgn si gigi kuning tu mengata… skrg same je kete ko dgn tasha shila terbalik… tapikannnnn..tasha shila excident kete dia BMW.. ko kete vios je?? dlm ig bukan main ko upload video or gmbr kereta lambo bagai.. semua kete mewah..rupanya nan hadoooo…..hhahaha

    0

    0
  27. anon says:

    Haa….kene beringat2 lah, ni tuhan dah bagi petunjuk. Nasib baik diberi peluang. sempat bertaubat. Kalau tak, tengah duk enjoy, duk sebok melayan laki org, clubbing, tiba2 meninggal mcm mana…
    Manusia ni bila ditimpa musibah baru nak ingt tuhan.

    0

    0
  28. anon says:

    Org mcm dia ni masa sakit & duk hospital je ingat tuhan. Bila dah ok nanti, siap berclubbing & berbalek ke perangai asal…..

    0

    0
  29. Bob says:

    Cedera dalaman lah yang patut dirisaukan…kalau internal bleeding atau apa2 yang berlaku pada organ badan kita…kita tak nampak. Apa2 pun semoga cepat pulih. Belajar dari kesilapan, Allah dah bagi second chance untuk hidup…jangan sia siakan.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Tetek cedera x?!

    0

    0
  31. GRAMMAR NAZI says:

    Accident pon bole pakai eyeshadow dgn upload ke insta..so xde la terok sgt kn

    0

    0
  32. cincinperak says:

    sikit pun tak kesian…padah jd escort girl yg sendu. btw..sadis tgk keta si carmen gigi kuning ni kan? wakaka

    0

    0
  33. Anonymous says:

    ni mcm che ta junior. msh jg smpt make up bagai n selfie. nak aku ckp org ambik gmbr tp nmpk plak tngn tu selfie… maaflah klu slh

    0

    0