Written by serenity | October 26th, 2015

Artis hot Fara Mendoza baru mendapat satu job sebagai model video muzik penyanyi Zwenstar. Klip video tersebut ialah untuk lagu Zwen yang berjudul “Ku Tahu”. Walaupun baru mengalami kemalangan, Fara yang masih belum sembuh tetap meneruskan tugasnya beraksi untuk klip video tersebut.
 photo 12142461_1512766092369436_555024755_n.jpg

Memang di Instagram Fara, banyak gambar dari penggambaran klip video tersebut dimuat naik olehnya. Bagaiamanapun, Instagram Miss Kepoh telah mengeluarkan satu imej gambar yang memberi gambaran seolah-olah Fara dan Zwenstar sedang berkucupan di lokasi penggambaran klip tersebut.
 photo 12071120_458951610956406_96200240_n.jpg
Tak tahulah kalau-kalau ia trik kamera ke apa. Tapi apa yang digambarkan memang nampak seolah-olah pasangan itu sedang comolot.

Adakah satu jalan cerita lain juga sedang berlangsung di lokasi penggambaran itu? Tak best macam tu bukan, kan Fara kata dia bukan wanita murahan?

Mungkinkah ini sekadar gimik? Hanya mereka yang berada di lokasi tahu jawapannya.

Panggung Seni Tradisional 2015 kini kembali lagi dengan tujuh (7) kesenian tradisional yang akan diketengahkan pada kali…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 22 March 2015

53 responses to Fara Mendoza Comolot Dengan Zwenstar Di Lokasi Penggambaran Video Muzik?

  1. Anonymous says:

    slut!

    0

    0
    • ... says:

      who?

      0

      0
      • YUCKS!!!! says:

        please nara, stop making an ugly bitch famous!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          nanti keluar melodi- saya hanya buang habuk di matanya.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Adoi apsl la bg glamer minah sun,bodo,desperate dn xlawa ni. Ckup pakej.
          Pls la jgn bg industri terasa low class dgn kehadirannya.

          0

          0
        • Austin Wolf says:

          she doesn’t deserves to have her own thread. ignore this bitch la. so cheap and desperate. embarrassing ..

          0

          0
        • rooney says:

          eee..please. ingat awak tu cantik sgt? pendatang mynmar pun lebih cun drp awak yg hidung kembang mcm jambu air tu wey. pathetic!

          0

          0
        • Rita says:

          Maaf…ada sesiapa yg nk sedekah spender tak? Teruk benar lubang kt spender aku ni! Hubungi saya…

          0

          0
      • Pekerja Gomen says:

        Ini aje modal yang dia ada…
        Clubbing, bogel, goda laki orang, skang cemolot..
        What do u expect from a sl*t like her?

        0

        0
        • Anonymous says:

          kenapa promote retis2 yg bermasaalah. itu aku x paham. byk lagi artis2 yg berkerja keras dgn bakat x dapat diperhatian. klau cmni main hempeh la kualiti kita.

          0

          0
        • Anonymous says:

          jAWi- sila standby please!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Haaa betul!! Bermasalah dan murahan dan tiada kualiti yg bagus itu yang sibuk di up kan. Seperti kita mengutip taik di tepi jalan dan dijual sebagai hiasan sedangkan semasa kutip taik tu, ditepi jalan itu juga banyak bunga2 dan benda2 lain yg lebih bagus dan berkualiti. Yang paling otak udang, yg mengutip tu lah.

          0

          0
      • LOL says:

        adoi, minah muka boyan ni. tersedak nk femes jgn lah sampai lacurkan maruah sebgini teruk. dh sgt kronik ni. people are laughing at you not with u.

        0

        0
      • Wh0000ppp says:

        Jdi GRO je minah ni. Dah alang-alang kan?

        0

        0
    • Wateva says:

      Jenis ni mmg sanggup buat APA SAJA janji followers instagram meningkat dan jadi ‘famous’! Pfftttt….

      0

      0
    • Kiah Kongo says:

      status sbg selebriti masih dipertikaikan.

      0

      0
    • minah jambu says:

      elehhh bukan Nye dia ciom betol2 itu cuma gimik aje macm emma ngan kamal..korang ni sikit2 nk melenting macm monyet jubor berasap huh !

      0

      0
  2. Anonymous says:

    attention whore sungguh.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    retis murahan…shooooh!

    0

    0
  4. aku says:

    hahhh romen2

    0

    0
  5. Ayahnda Kulop says:

    akhirnya…dpt job.

    jadilah pada xde langsung.

    hehehehe

    0

    0
  6. Anonymous says:

    dia bkn murah.. cuma xde nilai.. so apa nk heran.. kwn emma spesis pun sama!! buat drama pastu nafi last gimik.. bosan..

    0

    0
  7. no name says:

    biasalah tu retis tak ada job mana pun,,nilah masanya dia nk cr spekulasi lebih sikit…

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    gimik nak popular dgn kontroversi murahan mcm ni…

    0

    0
  9. mawar says:

    eeee…apsal masa accident aritu nyawa dia x dcabut terus

    0

    0
  10. miss d says:

    kalau pengambaran klip video ada aksi comolot….tolong jgn release klip video dia tk sesuai….

    0

    0
  11. Bunga cengkih says:

    Murahnyaaa.. Tak da harga lagi dah.. Stock geli2 ja dia ni. Stok bini jauh panggang dari api.

    0

    0
  12. minah jambu says:

    biar la dia nk ciom ke ape asalkn dia bahgia sudaaaa kite jangan campur dia punye hal chill la ..

    0

    0
  13. Mak cik says:

    buat CPR tu…

    0

    0
  14. lara alana says:

    siap ada gambar cium mulut lagi ek? teruskan la pasni ada gambar bersama atas katil pulak. murah2 kontroversi nak naikkan nama dia ni kan. kesian !

    0

    0
  15. ain suzana says:

    mgkin tdak comolot tapi besa la attention seeker. dia akan buat sesuatu bg org bcakap ttg dia. then blame ppl sebab judge dia bukan2.

    0

    0
  16. Marie says:

    Sape zwenstar ni?
    Pelik bebenor nmeny….
    Xknl lgsung ni…..ke ak y x up to date…

    0

    0
  17. sue says:

    can the media just stop doing a coverage on her? dah pernah ckp dh dlm 1 of my postings: dia bukannya artis pun. ni pun baru dpt her 1st job. belum apa2 media dh cover merata. kalau dia prefer cheap coverage mcm ni utk semua kontroversinya, dia punya pasal… tapi kami semua x lalu. so no nd lah cheap coverage like that.

    0

    0
  18. FARA MENDOZA BETINA SUNDAL says:

    tak heranlah klu si jalang ni betul2 comolot dgn jantan tu. ni bkn 1st time pon, nak2 lg betina ni call girl. faham2 jer la pekerjaan dia tu mcm mana!

    0

    0
  19. wanita berkalong sorban says:

    laki tu make up artis kan???

    0

    0
  20. Anonymous says:

    dia ni patut keluar malaysia, masuk indonesia berlakon…porn je.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    hoi jalang. sudah2 la dgn gimik bodoh kaw tu.
    nobody is impressed ok…nobody!

    0

    0
  22. ayah anda kulup says:

    dah terang2 mcm ni jabatan agama x kan tumpang tengok jer..

    0

    0
  23. Skywalker says:

    fara ni terkenal dengan perangai player dia di kl , selangor..Dia ni nak rembat org ada supercar je.muka tak encem tak per janji bawak ferrari, mustang…etc..semua ko nak balun..nasib la team aku tak terpedaya dgn helah kau…cukup2 lah ye fara…ubah la skit perangai tu..famous dgn perangai buruk kau buat ape??

    0

    0
  24. Beelaa says:

    Boleh x blog/ media boikot dia ni..tak elok utk remaja zaman skrg ni.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    yes..fara mendoza indeed doing terribly wrong..tp nampak semua org kutuk dia dan melepaskan sorg lagi artist lelaki yg turut x beberapa terkenal tu…both of them doing wrong tp kenapa sorang je yg jd mangsa hinaan kat sni..hurmm..to beautiful nara..stopla post pasal mereka ni…bnyk lagi artist dgn achievement yg lagi menyerlah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ni pun sama bodoh. ada ke org sokong laki tu?? yg org meluat dgn dia ni, dia sama menyundal 2×5 tpi mcm dia plk x bersalah, dn gunakan tiket memori sundal dia kat laki org sebagai jln utk cari publisiti murahan.

      0

      0
  26. Anonymous says:

    korang marayu la mcm mn pon suruh stop cite pasal pompuan ni..nara ni bukannya nak baca komen2 kt sini. bingai!

    0

    0
  27. CIK BUNGA says:

    NI GOSIP KA?? NI SAMPAH

    0

    0
  28. anon says:

    BOHSIA HANYIR

    0

    0
  29. Rasdam Mewangi says:

    Sundalan nombor dua

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Dia ni kalau ada lelaki kerepot yg kaya raya sure rembat je. Kalau org cakap kau jalang, kau marah. Stok pompuan dangdut kelab2 malam je ni.

    0

    0
  31. lola says:

    Stop making stupid people famous.

    0

    0
  32. . says:

    Nielah persatuan para artis suka.nie semua pengalak pembuangan bayi.dah saban hari tak putus2 drama kemaruk bured kat tv ditambah lagi kat panggung wayang..drama filem skg klip video pula dah resapkan aksi pengalak pembuangan bayi.tahniah pengarah bertopengkan seni menjahanamkan generasi Malaysia.

    0

    0
  33. cili cangak says:

    BOSAN

    0

    0