Written by Bella | October 26th, 2016

Sejak kebelakangan ini, gosip percintaan Neelofa dan Fattah Amin memang menjadi bualan ramai bukan? Malah, ia mendapat perhatian bekas penyampai radio popular, Fara Fauzana ketika menghadiri program MeleTOP semalam.

Fafau ada mengeluarkan kenyataan yang berbunyi “ Saya kenal Neelofa dan Fattah bukan taste dia” dan kemudian berpelukan dengan Neelofa.

Rata-rata netizen yang menonton rancangan itu semalam merasa kurang senang dengan kenyataan Fafau apatah lagi ia menerusi program yang disiarkan secara langsung.

Menurut netizen, Fafau seakan memalukan dan mempersendakan Fattah.

Ada juga yang menyarankan agar Fafau membuat permohonan maaf terhadap Fattah.

Mungkin Fafau tidak berniat untuk memalukan Fattah Amin. Apa-apa pun, harap ini dapat memberikan pengajaran buat Fafau di masa hadapan agar tidak menimbulkan salah faham.

125 responses to Fara Fauzana Dikecam Netizen Kerana Didakwa Malukan Fattah Amin

  1. anon says:

    si fafau ni pikir org nya taste ? diri dia sendiri pun non ado utk sesiapa ” berkenan ” dia sedor tak ? kahkahkahakah
    yg dia sebok hal org pehal? silap2 fatah tengok dia pun ” no taste ” kahkahkahkahkaha

    43

    16
    • kak nam says:

      fafau sesuai bercinta dgn pian cecupak…heheehhe

      38

      3
      • abc says:

        kak nam jugak haha

        10

        0
        • Anonymous says:

          alah..netizen menggelupur!
          bajet baek sgt..suka sgt nak jodoh2 kan org dh kenape.
          nanti jd macam shaharul rizuan tu ngn mia ahmad. tgk kwen ngn sape..lepas tu meroyan dorg xjadi kwen..xke bodo mentaliti penonton camtu. padahal dorg xde ape2.

          gedik la weh penonton pun.

          sebok nak jodoh2kan org..get a life la.

          15

          0
      • lily says:

        fafau ckp “bukan taste” neelofa.. bukan “x layak” utk lofa.. oh please ppl.. get a life.. yg korg sentap sgt apasal.. tang mana yg hina pn aku x tahu la.. hari tu kes elly mazlein.. tuan empunya badan okay, org luar yg lebih2.. now fattah plak.. aduhai, kesian aku tgk perempuan2 yg komen mempertahankan fattah tu.. over react btol

        291

        0
        • Mr Byk-lg-bnda-penting-kt-dunia-ni says:

          Betol cakap Lily. Pasal “bukan taste” pon nak sentap. Everyone got their own preferences. Macam korang la nak yg tall-dark-handsome *mata ke atas*

          Over sangat, urghh..

          104

          0
        • kurma says:

          betul tu.sy semakin tak paham ngn fanataik2 artis ni..mende weyy korang duk pertahankan artis ni..artis tu kenal korang pon tak..
          rilek2 sudah..
          sikit2 sentap…

          95

          0
        • Anonymous says:

          setuju.. entah ape2 lah korng nie.
          ckp mcm tu pun dh sentap.

          35

          1
        • mimi says:

          btol…aku pon sokong…mana la tau neelofa tu x suka org bermisai or janggut mcm fattah ke..kolot btol pemikiran fanatik si fattah tu…LOL

          23

          0
        • Wrong Turn says:

          Betul! I sokong cakap Lily.. fafau just cakap je bukan taste lofa.. tu pun nak kecoh, nak sentap bagai.. please la people… GET A LIFE!

          32

          0
        • yatt says:

          agree. “bukan taste” mean fattah tu xde ciri2 yg lofa suka. xsemestinye pasal duit ke hape. yg kt luar yg sentsentap lelebih apsal. Ai yg bkn bff lofa pon rsa fattah tu bkn taste lofa. mostly yg sentap lebih sbb terbawa bawa suwitt dlm drama tu mmbawa keluar. HELLO they are doing tht just for sake of rating and tranding LOL. tp klu dorg kawen pon xsalah. uols2 jgn la over react sgt.. aiyoooo

          22

          0
        • Datuk KLM says:

          Kan lofa pernah cakap taste dia lelaki yang berumur.. so might be fattah bukan dalam list dia la kan. Tak payah sentap u ols dorang belakon je pun. Tapi kalau ada jodoh tak ke mana

          5

          0
        • another lili says:

          hahaha lawak gila baca komen2 negatif yg fafau dapat. sbgai kawan of coz la fafau tau siapa dan bagaimana ciri yg mana yg Lofa suka.. bukan taste means bukan someone yang lofa akan jatuh cinta ok..

          drama tu drama la buat pe kaitkan dgn real life. move on pls..

          3

          0
      • Anonymous says:

        HAHAHAH.. terbaik kak nam..

        0

        0
    • Shhhh says:

      Over macam fara mendoza laa korq nie .. Itu pun nk jdi isu . Mcm korg xprnah bergurau ..

      20

      0
    • kak mah says:

      Wahai unta2 sekelian…byk2 bersabor yek…heheh…

      2

      1
    • minah jambu say no to DRUG says:

      fafau ni dh gatal ngan fatah gak nye lah babtu dia cakap macm gitu fatah bukan nlofa punye taste huh ! bis mungkin fafau nak kasitau nlofa punye taste jantan yg macm Abam Bocey gak nye ! belom ape2 lagi fafau macm dah tau semua nye pasal nlofa huh !! dh la batal kan perkahwinan pandai2 aje nak kasitau semua orang yg fatah hensem tu bukan taste nlofa gatal betol si fafau ni huh ! bertudung la sangattt podah .. campak kan fatah kt fafau pon mungkin fafau tadah tangan aje cakap banyak konon huh !!

      1

      32
      • Anonymous says:

        Amboiiii mulut ko mcm bangang.. Ikut sdap je.. Kpala hotak senget cm ko tu mmg snang2 ckp si fafau tu gatal.. Ingat mcm ko ke? Bongok x bley nak ckp

        1

        0
  2. dahlia says:

    please la get a life fara fauzana! u shouldn’t said like that! kalau bukan taste nelofa sekalipun then perlu ke u nak ckp mcm tu dlm LIVE program???? such an OVER! berhati hati bila berkata fara fauzana! mind your own words!!

    9

    86
    • bbycumil says:

      yg sentap ni netizen2 yg mengharapkan cite dlm tv tu jd reality..nak fattah n lofa kapel..come on laaa..kembali ke dunia nyata..bende simple pon nak sentap

      48

      0
    • Tilapia says:

      Ni mesti peminat fanataik fattah yg ari2 ngadap drama bodo n dungu tu n perasan ko la heroinnye kan? Kukuku

      30

      0
    • bosan says:

      such an over? kakakaka..

      kesian ko dik english berterabur.

      11

      0
      • Anonymous says:

        jangan la cakap kesian dekat dia. dia dah berjaya hiburkan aku dengan english wicet dia. Hahahaha

        2

        0
  3. aku says:

    ape masalah korang semua ni?? semua nak terasa beria.?? hahaha klaka la..yg empunya diri rilex je gaknyer..org luar yg menyebok

    67

    0
  4. Anonymous says:

    Minah minah menggeletis pantang kalau “PILOT” diorang kena tiaw…….ptuikkkk

    77

    0
  5. Anonymous says:

    “Not her taste” pun kira dimalukan ke?

    #apapuntakboleh

    Fattah Amin tu mulia sangat ke sampai benda mcm ni pun tak boleh nak kata?

    129

    0
  6. Pomss says:

    What’s wrong with rakyat Malaysia. Cepat benauu sentapnya. Come on la, yg tuan punya badan takde cakap apa-apa pun. Yg lain pulak cepat melatahnya. Takkan semua benda nak kena justify ianya gurauan semata-mata? Get a life laa wei

    62

    0
  7. tibatibataksukafafau says:

    get a life FARA FAUZANA!! kalau bukan taste lofa sekalipun perlu ke u nk ckp mcm tu dlm LIFE program???? mind your own words CIK FARA FAUZANA! such a rude! pity with you! org tengok you pun ingat ada taste?????

    3

    92
  8. NEEBUKAN says:

    Bukannya fafau menghina pun. Adoi la. Dia just cakap Fattah bukan taste neelofa je pon. Wey please differentiate between drama and reality. Ntah2 neelofa pun bukan taste Fattah. Kecoh la.

    69

    0
  9. Aku tak sangka.. says:

    Wah…hebat betullah “percintaan” si lopa dgn fattah…
    Ada yg kecam kenyataan Fafau…..
    Tetapi……
    Itu lah Kenyataannya hampir semua org setuju!!

    24

    0
  10. bodolakau says:

    Fattah Amin taste aku, who the hell cares about the rest.

    10

    5
  11. Anonymous says:

    hekeleh peminat2 fattah ni. emosi giler. ‘fattah bukan taste neelofa’ je kot. bukan dia cakap fattah laki low class or fattah tak padan dengan si lofa. klu taste neelofa tu laki boroi & hodoh, betoi apa si fafau cakap psl fattah bukan taste lofa sbb si fattah tu sado & ensem.

    58

    0
  12. Anonymous says:

    fafau gurau je la wei..korang yang nak hangin pesal..yg fattah cakap kat program YEKE? tv3 pasal sherry x de plak org nk hentam..ooo sebab tu bukan live.. dan tak perlu la nk kutuk2 fafau sebab dia cakap mcm tu kat fattah main..haduiiii…elok je pg ni tengok si lofa n fatah kat KLIA.

    23

    0
  13. kayupatah says:

    mcm la fattah amin tu bagus and baik sgt.entah2 dalam hati Fattah amin pun dulu berkata kata.sherry tu bukan taste aku ok.

    17

    0
  14. Anonymous says:

    What the ffff*** menda cam tu pon nk meroyan keeee…. kamon la netizennn

    9

    0
  15. jemahsss says:

    BODOH BETINE2 YG MINAT FATTAH NI…BAJET BGS…FATTAH AND LOFA ELAX JE..KORG YG LELEBIH PUIIIIII

    14

    0
  16. cik kiah says:

    enough!
    fafau dah minta maafkan?

    get a life peeps.

    next!

    3

    3
  17. Hani says:

    Kelakarnya makcik2 kaki drama ni…takkan tak nampak lagi permainan production house yg sengaja timbulkan gossip utk naikkan rating.Dah selalu pun camni…ntt abih drama keluarlah statement…”kami hanya berkawan”
    Korg korg ni yg kene “get a life”.Move on la weh…bangkit dari khayalan tu.Drama jer kut…

    21

    0
  18. Mak Jem says:

    Alamak, yang meroyan tu mokcik mokcik yang ajek ajek suci…
    Please la, get a LIFE!!

    Anyway padan MUKA ko Fattah..

    17

    0
  19. ghadisk says:

    alaaa..bile fafau ckp cmtu bkn mksud dia nk kate si fattah tu low class ke hape..kan setiap org taste xsame..mknenye si fattah tu xbape de ciri2 yg si lopa tu nk..tu je..pe la korg2 yg dok meroyan ni..

    16

    0
  20. Mr Anonymous says:

    Peminat drama tu jangan obses sangat boleh tak? Rasa menyampah pulak.

    13

    0
  21. melati says:

    Fafau bakal ikut jejak Neelofa ….mereka2 ini jenis Pompuan perasan konon nk tunggu Jantan2 macam Dato Sani kew Dato Sheikh Muzaafar kew..!!… Fafau kalau awak terbaca lah …Jantan2 yg Handsome & kaya selalu nya Pompuan yg Cantik segala2 nya dh Kebas..!!! so Fikir2 kan lah..!!! nanti dh bercakap dgn Kucing bila tua nanti baru korang Tau….wakakakakakakaa..!!! Contohi Mizz Nina wang ringgit takder pedah janji dia tak bercakap dgn Kucing bila tua nanti..!! wakakakkakakakakaa…

    4

    14
    • bosan says:

      ler..mana tau ni? awk neelofa ke?
      We will never know apa yang dicari dalam pasangan.
      Manala tau agama yg diorang cari..ustaz ke..
      ataupun cikgu ke..
      mentang2 org kawen lambat terus label nak yang kaye aje..
      kalo betul pon bior la..diorang punya life
      aku hangin betul kalo orang komplen pasal ciri2 pasangan ni..sbb nk idup sampai ke mati ni wey, ape la salahnya memilih dari merana salah pilih

      13

      0
  22. Kiah pekasam says:

    Fafau bukan tes patah
    Nelopah pon bukan tes patah
    Tapi patah bole jadi anak ikan aku kalau die nak

    11

    0
  23. Anonymous says:

    farah x leh cpp cam tu wlpn gurauan…sb ap..sb lopa y empunya bdn pn sonyap je dia plk y melebih..thu le dia bff lofa..cuba klau ad lelaki ckp..ohhh..farah tu bukan taste sy..ko rase..

    0

    13
    • gogo says:

      Ok je..mcm heliza helmi cakap hafiz hamidun tu bkn taste dia…xda pun hafiz tu sentap.. korang je emo napa..lawak

      18

      0
  24. apa apa je la says:

    Haha…lawak gila apabila peminat drama tu n peminat lofattah sentap. Emotional sgt tu knp? ‘Bukan taste lofa’ so xda masalh pun dgn statement tu. Mayb lofa suka org putih ke..suka yg pendek ke..yg tua ke..yg mcm ustaz ke..yg hitam ke..sentap tu knp..fafau x ckp pun fattah tu x kaya so bkn taste lofa tp peminat diaorg yg memberi kesimpulan mcm tu..lawak gila. Drama je kot. Diaorh bcinta ke x ke itu bukan korg punya hal. Anyway aku x layan pun crita tu n x minat fattah..coz fattah budget bagus..time yeke dekat tv3 dulu bkn main lg dia ckp sherry pikat dia la..sherry yg nak kan dia la. No wonder kawan sherry pulaukan dia. Dah up skrg sherry dia lupakan sbb dia tau nak try org lagi cantik..pidah.

    9

    0
  25. alia says:

    diri sendiri pun dah ANDARTU masih nk komen hal org….hish apa la nk jadi

    4

    10
  26. katak says:

    masa mula2 dgr gosip lofa bercinta dgn fattah pn sy rase x percaya..
    sebabnye mmg betol rase fattah tu bkn taste lofa..
    tapi cakap dlm hati je la..
    x perlu la luah secara live ..

    7

    2
  27. Noni says:

    tetiba sekali mmg berjodohan neelofa dgn fatah ni…time tu terbukti la taste neelofa mcm mana…tkt neelofa malu plak nk mengaku sbb fafau dah ckp camtu.

    2

    5
  28. mira says:

    sapa yang mulekan topik bodoh ni.=?? kecik punye hal lah…aiyoooo sedey!!! dah neelofa tu memang gedik…biaq p je lah dgn si fattah bajet macho tuh..puiii la

    1

    3
  29. Ros says:

    stupid malays. you can’t take kampung out of people.

    8

    0
    • lols says:

      kesian org kg. tak bersalah pun kena juga. kadang2 bila korg ckp camtuh aku jadi pelik, hina sgt ke jd org kg. sikit sikit kg. sikikit kg. hurm~

      8

      0
  30. susher says:

    ala abg nara nih, dia nye TASTE NEELOFA tu yg sibok upload cter nih….mcm xde citer lain je…kucing beranak ke, mak semah jemur kain digigit semut ke, rambut pendek dipotong panjang ke

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Ala… Rilek la..si Fattah ni memalukan Sherry masa kena interview kat Yeke dulu tu, rileks je.. Xde plak netizen meroyan backup si Sherry tu.. Ni terkena kat dia plak kira adil la tu..huhuhu ????????

    18

    -1
  32. Sabr says:

    Lol.. sabar ye hakak2.. even if indeed fattah bkn taste lofa and vice versa.. kalo tuhan dah ttp kan mrk tu berjodoh.. kahwin gak kan.. and same goes kalo pon dorg sama2 mmg each others taste.. kalo takda jodoh.. tak kahwin gak kn.. so chill je.. doa kan je yg terbaik utk lofa n fattah.. they deserve the best..

    1

    0
  33. ZZ says:

    Tuan punya badan tak apa2 orang lain yang terasa. Berfikiran positif jangan sentiasa negatif dan terlalu fanatik. Hal yang remeh tak peru diperbesarkan. Banyak lagi perkara besar yang perlu difikirkan. Dunia telah hampir ke penghujungnya…itu yang sepatutnya amat2 dirisaukan. Peace no war!

    3

    0
  34. Ivy says:

    Bodoh nye acik2 kepam bbnu semua ni. Korang ingat dorang bercinta betul2 ke?? Lol so funny kesian

    3

    0
  35. cintra says:

    tuela ..walaupun fafau tahu yang fatah tue bukan taste lofa. perlu ke bgtau live mcm tue. lofa pun bukan perfect sgt.. cuma rezeki dia tuhan bagi lebih .lofa yang lawa… kaya ..pandai..segala galanya cukup. bila fafau ckp mcm tue, sedikit sebanyak menjatuhkan maruah fattah. lagipun lofa tue belum tentu taste fattah.

    1

    4
  36. muka lawa tapi jangan hati berulat says:

    kalau aku pun bukan taste aku.hihi… keli aku tengok lelaki macam fattah tu. menggunakan orang lain nak melompat naik… poyo…

    2

    0
  37. producer meletop says:

    dah tak payah nak komen sgt la farah oii.. dah la hitam legam x de seri. bercakap pun terkepit2 dek kerana bakal host program islamik. jaga diri sendiri dan promosikan program yg bakal ko host kan dah le..buang karen tgk ko. Fatah amin bukan taste lopa..tp kau taste sgt kat fatah kan? hahah

    1

    8
  38. cinta says:

    walau iols bukan peminat pelakon2 buget2 ni dan pengaca buget2 ni…FF kene jage mulut..pakai tudung dh elok…mulut kene jage sikit. meme le lopak ni taste tinggi..kita tak tahu jodoh tu Allah dh tetapkan..mane tau mereka bersatu nanti..kan dah malu ko FF..mulut kene kawal sket FF..

    1

    4
  39. orgtua says:

    Maksud “taste”.
    Ada suka lelaki bermisai / ada suka yg takde misai.
    Ada suka Chinese look / ada suka muka mix / ada suka muka melayu jati
    Ada suka lelaki yg hobinya bersukan / ada suka lelaki yg hobinya bermain muzik.
    Ada ghairah lelaki berbulu dada / ada geli dgn lelaki berbulu dada.

    13

    0
  40. Kak marr says:

    Plsla..aku sbnrnye meluat da tgk rncgn kt astro yg xabs2 promote SHMP tu..n come onla peminat fanatik #wardaerina n #ejazfakhri yg overact sgt nk si lopa n fattah jd couple btul2..hello,aku xrse pn fafau slh dlm meletop smlm..abs tu si fafau nk kne lynkn jela cte konon romantik si lopa n fattah tu slme 3mgu bturut2?n btul lily kt ats tu ckp yg fafau ckp bkn taste je,bkn XLAYAK..yg si lopa peluk fafau tu pehal?de yg kte knon nk stopkn fafau dr condemn si fattah(tu kte peminat lopala)..tp aku rse die peluk fafau sb tkt fafau ckp lbh yg taste die nk yg cane..tlgla,yg peminat2 kipas mati SHMP ni xyhla nk beria kutuk fafau kt ig,meluat plak aku bc..yg peminat ni pn poyo sgt xnk tgk da drama sb hero n heroin xbcnta..cm bongok je..n astro pls,stop promoting dis rubbish drama in all ur programmes!!tv3 pn byk drama best2 tp xde plak stp rncgn nk promote..huh

    8

    1
  41. Dee aZz says:

    Tak patut fafau cakap macam tu masa cerita ni tengah running.. deep inside all of us tau yang ada possibility semua ni gimmick je utk naikkan rating…tapi we enjoy looking at the sweetness of this couple.. on and off screen.. tapi bila fafau ckp macam tu and lofa punya reaction pun mcm agree.. ade perasaan hilang mood sikit.. sbb dah kurang sweet…and apa salahnya peminat tegur and comment and show support.. dah nama pun artis..that’s the dynamic between fans and celebrities.. and rasanya most people takdela fanatic sampai nak cari artist dorang dok mana and nk stalk… stakat stalk dkt ig and twitter.. that’s normal… kerja lain jalan je…
    Lastly life is full of bitterness so occasionally looking at sweetness like lofattah is a therapy for most of us..so janganla sabotage..

    2

    6
  42. Bukan netizen says:

    untung fafau dapat pahala free.. ehehe.. peace

    1

    1
  43. KakChik says:

    Maybe fafau nak tlong cover lofa supaya x kena usik lg. But take it positive la. Fafau xmaksudkan Tu tp words yg digunakan not nice la. “Not taste” mcm Fattah x mampu capai faham piawaian lofa. ???? Mmgla tuan badan x cakap apa2 dlm hati Allah jee tahu. Doa jer lah yg baik2.

    5

    0
  44. duh says:

    lerrr…..sentap lagi ummah nabi muhammad ni…
    betul lah tu not her taste…..neelofa dah cakap dulu dia minat orang yang lebih berusia lah ngok!!!
    kuat berangan sangat lah korang ni….misai pun baru nak tumbuh budak tu…..

    4

    0
  45. Yana says:

    Peminat lagi over dari artis tu.. kuat sangat sentapnye,, artis tu heran pon tak pasal korang la.. emosi tak stabil cam orang meroyan je.. xpndai nk bergurau tol korang,, g dok dalam gua la cmtu..

    4

    0
  46. Anonymous says:

    Hahahahaha.. lawak la weh. Ada gak yg layan citer bodo ni..meroyan2 plak la dgn ape yg fafau ckp..hoi jemah…pleaseee lah..hahaha
    Fattah tu da la suara mcm itik serati..aku pn xtau dia ckp ikut mulut ke ikot idong..hahahaha

    5

    0
  47. johnny bravo says:

    Fafau dah kurus……dia & lopa nampak mcm adek beradek je. Anyway ape yg dia kata tu betol. Lopa ni tak pandang sesama artis, dia mengidam org berpangkat je….vip & vvip. …wlpn dia katek & average looking….& gedik giler

    1

    1
  48. anon says:

    Fafau and Neelofa could be sisters…

    0

    0
  49. AKU says:

    orang tu bergurau korang plak over…..kecoh….bongok2 jer korang ni

    2

    0
  50. maisarah says:

    x kesah la korg..setakat fattah ni. Bek tengok Aiman Hakim yg berlakon lagi best. Semua watak die bwk semua bagus. Setakat pilot jadian ni tak payah le korg nk backing sgt. Die downkan makwe sendiri live kt tv boleh plak kan? Now his turn la dimalukan.

    6

    0
  51. Just said says:

    kadang pelik orang malaysia netizens ni, suka over, suka melebih, suka melatah, hmmmmmmm boring betul.. just take it easy, bertenang, bersabar sudahlah..pastu mostly yang suka komen kat ig tu cuma budak-budak je..pastu takde 0 post, takde followers…hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..sedih!

    4

    0
  52. Anonymous says:

    hahaha lawak betul orang malaysia ni (dan bodoh). neelofa dan patah amin tu pun bukan nya bercinta. kamu saja yang lebih2, nak tengok dorang bersama2. itu hanya lah cara mereka publisi mereka punya drama lah.

    3

    0
  53. bosan peminat2 over says:

    fattah amin mmg bukan taste neelofa pun..cuma fara fauzana terlanjur sebut di dalam rancangan tu..ala, benda kecik je pun..apa nak kecoh?

    4

    0
  54. Jiji says:

    btul la tu bukan taste dia..lek la k..fattah bukan pilot pun anyway…of coz neelofa nak cari lelaki yg boleh membimbing dia dunia akhirat,lebih bermotivasi masa depan since she is a business woman…just chill je…jgn terbawa bawa sgt dow…

    6

    0
  55. MAK JEMAH TELAH MEN-NGELAUNCH says:

    KESIAN FAFAU MUNGKIN DISEBABKAN MULUT DIA TU LAA TAK JADI KAWIN !!

    0

    2
  56. Anonymous says:

    aku x rase fattah bkn taste neelofa.kalau tengok dari cara gedik si lopa tu
    mcm die yg teruje tgk si fattah tu

    3

    0
  57. Hujan says:

    Hahahhahaha…aku suka baca komen berjemaah peminat kat Malaysia ni.Peminat tu OK…Tapi betulla fafau tu lebih lebih… Professional la skit.Kesian Fatah.. Cuba one-day artis lelaki lain kata Fafau bukan taste dia..live programme lagi.Malu siot..makcik aku yang anak 5 kalau lelaki lain kata bukan taste dia pun rasa malu ni kan pula retis.Kami sebagai peminat faham fafau cuma memberitahu secara jujur..Tapi kalau boleh kami pun in future tak mahu dekat ngan dia kalau dia jenis cam tu…takut kami yang malu.Jenis terlepas cakap…

    0

    4
  58. Achik jemah says:

    Boring……Whatever.. Rating masih x capai target lg,. Next story plz

    2

    0
  59. GetChoppa says:

    Sudahlah. Kifarah namanya. Kita tak tau silap apa seseorang itu sehinggakan dia yang terkena. Kalau dia dah ‘malukan’ secara spontan psl orang tu on national tv, dia pon terkena skali on national tv. Sudahlah.

    1

    0
  60. Anonymous says:

    ckap bukan taste dia pun menghina ke..bingai..biaq pi laa klu bukan taste dia pun..awat ingt fattah tuh perfect sgt ke sampai nk kena jadi taste semua wanita..

    5

    0
  61. Fattah Sebelah Sayap says:

    Alaaaa…apa nak heran kan…fattah pun pernah memalukan sherry ibrahim dekat Ye Ke tv3 hari tu… Fattah cakap sherry yang nak dia sangat…
    Jadi kena batang hidung sendiri balik la…hahaha…
    #FattahHatiKerrrrr

    4

    0
  62. sara says:

    laaa….orang tak paham maksud taste ye. sukahati la taste cemana pun. Ada yang taste orang puih, taste cina, taste negro, taste sama jantina. Bukannya fattah amin boleh bertukar jadi taste neelofa.

    kalau dia nak kutuk atau jatuhkan taraf fattah amin, dia akan kata ‘she’s out of his league! Maknanya fattah amin tu low class takkan mampu dapat neelofa. Tak sekufu orang melayu kata, tu baru merendahkan orang.

    paham eh.

    1

    0
  63. sam says:

    x yah layan lah si patah ni…..citer tu dah lemau laaa…..
    apa hal ke hulu ke hilir tarik bag jer kerja.
    sebutan pun x jelas….muka blur jer asik…..lol
    side burn tu geli daaaa…mcm anak che ta jer…..bbnu…:)

    1

    0
  64. bodopiang says:

    benda mcm nih pun korang nak meroyan ..???
    teruk bebeno ..
    pegi terjun jambatan pulau pinang la wei
    najis

    0

    0
  65. lantaklah says:

    yang meroyan ni tengok ke pun meletop tu masa fara fauzana cakap macam tu? lol~~ She just said, ” Itu hanya lakonan semata dan Fattah tu bukan taste Neelofa.” Apa yang tak kena dengan ayat tu? Pelik. Even Neelofa pun tak kisah, malahan setuju lagi dengan apa yang Fara cakap pun. Korang yang lebih2, dah kenapa? Defend sangat set2 hero remaja yang tak reti nak berlakon sibuk nak berlakon tu dah kenapa?

    1

    0
  66. olinnn says:

    heheheh kalau fafau cakap fatah tu taste si lofa…. korang akan cakp jugak perasan le, x tau malu lah…. sma je… bagi aku ayat tu biasa je…. semua ada taste sendiri…. cuma dapat atau x je. semua berhak memilih. benda kecik sbb artis jadi isu….

    0

    0
  67. pening says:

    yg terase ni sume budak2 nak up yang kaki tgk drama melayu n feeling2…hello bukan taste tu bukan maksudnye tak bagus…die kenal la lofa dr buat nona dlu…maybe die tau taste lofa lelaki camne…berusia kot…sbb tu die ngn hans…fafau tu juz ckp je…bukan taste bukan maknenye tak leh kawen…ramai je ppuan kawen ngn laki bukan taste kot…dh jodoh…over la korg weh…eiuuuwwwww…

    1

    0
  68. kak tipah says:

    bohong la kalau tak taste dik oi…fafau pun mesti tertaste jugak kan,andartu hipokrit

    0

    1
  69. Mengong says:

    tapi kalau cakap camtu seolah-olah fatah amin tak de pluang nak ngorat neloofa.
    Acane???? so fatah amin berusahalah utk jadi teste neloofa..hehe.. K bay…

    0

    0
  70. ms zara says:

    I Think klu Fafau guna ayat “NOT HER TYPE” lg sesuai kot. .. Tak lah ramai org tersinggung kan

    1

    0
  71. kimk says:

    lopa ni berangan nak kawin anak raja dulu, sbb tu lah gaduh dgn kimk. lepas tu timbul cerita dia kawin raja kelantan., tp dinafikan pihak istana hahahahaha… timbul pulak gosip dengan sultan brunei tp sampai sekarang pun tak jumpa anak raja… kalau nak tunggu anak raja datang meminang bila tu lopa oiii.. keturunan raja siam si awie tu…dh jugak kahwin. kawin jerlah dgn org biasa lopa oi. yg penting bahagia.

    0

    0
  72. Anonymous says:

    tp memang taste lopa bkn cam Fattah.
    that is the fact.
    so to big fans of lopa, please accept that

    0

    0
  73. Nk RATAH AMIN says:

    Yg penting bila bukak Mulot Penuh tu yg sedap !!!!

    0

    0
  74. Sayabanyakrahsia says:

    Fafau was neelofa bff. . memang betul tu fafau ckp. . fattah bukan taste neelofa. .fafau bukan ckp tak elok ataw pandang rendah pasal fattah .fattah pon macho cuma ini benda betul sbb neelofa mmg masih still in love dengan si hans isaac. Cuma si hans tu banyak sgt nau alasan nye nak convert.. Doakan lah yg terbaik utk fafau n neelofa. Sian pulak fafau.try to stand for her bff last last kena kecam.korangggg ni.. .

    0

    0
  75. Jadi dewasa la sikit.... says:

    Aku xfaham btu la budak2 zaman skarang nir…ini pon jd isu ke…pekara kecik je kot…nk dibesar2kn ape kes….nmpk sgt blm matang…..ke xfaham ape maksud taste…adoii…cetek btol mentality yg fanatik sgt2 tu….

    0

    0
  76. Insan biasa says:

    Org kata….ape yg pernah kita ckp kat org lain dlu…akn kena jgk pd dri kita….cm karma….mcm tu la…lau sape2 yg tgk program YEKE? kat tv3 tu msti taw ape yg jd kn..fattah ckp ape….so ini pengajaran la….jgn buat org…nanty org lain plak bt kita….

    0

    0