Written by Bella | September 5th, 2016

Semalam rakyat Malaysia khususnya peminat industri hiburan tempatakan dikejutkan dengan berita pembatalan perkahwinan peyampai radio popular Fara Fauzana yang  pada awalnya telah ditetapkan  berlangsung pada 17 September ini.

Susulan pengumuman berkenaan, lelaki yang sepatutnya bergelar suami kepada Fafau iaitu Mohamed Hafiz enggan memberikan sebarang komen sekarang dan bakal menjelaskan perkara sebenar didalam masa beberapa hari lagi.

Setakat ini, saya tidak ada sebarang komen. Tunggulah sehari dua nanti. Saya pun baru tahu mengenai kenyataan media itu daripada pemberita yang menghubungi saya.

Tambah Hafiz, sebelum ini beliau berdiam diri dan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan atas sebab peribadi.

Berita pembatalan perkahwinan  itu disampaikan oleh Fafau sendiri yang mengatakan keputusan itu dibuat atas beberapa alasan peribadi yang  sukar untuk dikongsikan kepada umum.

Sama-sama kita nantikan kenyataan daripada Hafiz, apakah yang sebenarnya menjadi punca perkahwinan beliau dan Fara Fauzana dibatalkan pada saat akhir.

Sumber Berita : BH ONLINE

29 responses to Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan : Hafiz Akan Jelaskan Perkara Sebenar Tidak Lama Lagi

  1. biarlah rahsia says:

    first lah

    0

    0
  2. nobody is my name says:

    kesian sekali fafau. dah happy nak khawin tetiba cancel.=(

    0

    0
  3. sentap says:

    la….x jd la plak…xpa fafau…biar skrg jgn ti dah jd laki bini baru tau mcm2..

    0

    0
  4. puteri mawar biru says:

    harapnya tidak ada lahh statement yg m’aibkan mana2 pihakk, sb dr fafau sendiri p0n dia tidak mengeluarkan kenyataan yg myalahkan
    mana2 pihakk, bilaa dahh slh s0rang bukak aib pasangan nya, nak menampakkn se0lah2 diaa je btul n xbsalahh, rasaNya kita p0n dahh lehh agak siapa punca nya, apa2 pn ini semuaa ketentuan allah, mungkin allah nk hadirkan sese0rang yg lebih baik utk kedua2nya, jaga aib masing2, inshaallah kebahagian akan menanti d kemudian hari..

    0

    0
  5. Manusia biasa says:

    Knp si hafiz ni tiba tiba muncul. Mesti dia takut mcm nampak dia yg salah sbb pkahwinan dbatalkan. Bukankah lg baik dia duk diam je. Kalo dia x muncul pun kebanyakkan x tau siapa si hafiz tu sbb time fafau buat pengumuman nk kahwin haritu pun dia ni xda.

    Jgn dibuka aib siapa salah siapa betul ye hafiz takut nnt aib sendr yg tkeluar.

    0

    0
    • Mama miya says:

      Bukan die nk muncul.. da wartawan yg cari and cucuk2 soh bg statement..

      0

      0
      • Koko lee says:

        Dia boleh ckp “Tiada jodoh antara kami. Kata putus dibuat bersama.” Tak payah panjangkan isu ni. Full stop. Habis cerita tak payah tunggu esok lusa tak payah tunggu nk buat pc plak.

        0

        0
  6. Anonymous says:

    Just let it go n move on…. Anggap je dah xde jodoh.
    Segala sebab musabab tu xperlu lah nak kongsi bagai.
    Cukuplah keluarga terdekat yg tahu.
    Setiap yg berlaku, pasti ada hikmah utk kedua2 pihak.
    Tawakal n redho saja lah….

    0

    0
  7. hafiz says:

    sebenarnya fafau nak wedding of the year hotel 6 bintang….i x mampu beb..i bkn org kaya..itu je…sekian

    0

    0
  8. minah jambu says:

    okok cepat2 hafiz cakap ape sebenar nye yg berlaku sampai fafau batal kan perkahwinan dia ngan u..kite2 semua tk sabar nak dengar cerita dari u..kalau taaaaaaaaaak semua nanti salah kan u aje…jangan lambat2 ok..

    0

    0
  9. lily hepburn says:

    Dari awal lagi i tgk diorang ni mcm takde chemistry..fara cantik..elegan and she desrves better than this chap…mmm..mmg tk padan langsung..sorry ya…

    0

    0
    • lololol says:

      tak padan kepala jimbit kau , ko igt fafau drumstick gajah tu megan fox ??? eh helooo mamat macam hafiz besepah pmpuan nak , si fafau yg mcm makcik2 tu entah ler , duit byk pi la pasang body kalo nk memilih ,

      0

      0
  10. aih says:

    cepat2 kahwin fafau.. .sementara ada lelaki yang sudi mahukan anda… sementara masih ada value…. ramai perempuan dia luar sana yang nak kawin, tapi x dapat2…

    0

    0
  11. minah jambu - safety first says:

    tk payah kawin lagi bagos lah kalau dapt laki yg tkde hasil nak buat happe menyusah kan idop aje..! idop sendiri lagi bagos senang hati nak kemana tkde yg larang jaga mak bapak senang kan mak bapak yg dh jaga kite dari kecik lagiii bagos..asal kan jangan berhutang idop kite akan senang…cuma satu aje yg minah jambu exclusive nak kasi ingat jangan berjubbah sambil berbowling..pakai pakaian yg sewaktu dengan nye ok..!

    0

    0
  12. sai says:

    fara, kawin je la dengan aku..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kesian kn fafau…masa sidang media hri tu si hafiz ni pn x nk tunjuk muka..kn bagus klau dua2 y bgithu kat media pasal dia org nk kawin hri tu..sb d batalkn perkawinan ni aku rasa la mesti ad sesuatu y x leh d maafkn y telah d wat oleh hafiz smpi fafau cancel nk kawin ngan dia..slama ni pn fafau orgnya x suka kontrovesi n x ad mengaibkn sesiapa..

    0

    0
  14. anon says:

    hmm…..jadi anak dara tua lah. fafau pn dah nampak tua, mcm 40an.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Biar la. Dh xda jodo

    0

    0
  16. Mak farah says:

    Cakap sukahati je. Mentang2 dia oakai tudung jadi dia baik ke? Puikkkkk. Dia lesbo kot dulu dgn linda af tu. Semua irg tahu. Lain kali kalau confuse, jangan menyusahkan org lain. Pg jilat kerang sana. Bodoh ounya ppuan

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Gi khuouh oh gi cas aixuqsxyaqstwyqsgsuzuauususssysuqsu

    0

    0
  18. Hafiz hamidun says:

    Rilex2 sudah.lagi bagos xjd kawen.aku tgk muka mamat ni pun muka licik.sib baek tak jd.kalo tak..lg mkn hati lps kawen.baik kau hidup dgn mak ayah kau jer pojana oiii…pastu g travel around the world.

    0

    0