Written by AbangNara | February 18th, 2010

facebook beautifulnara

Balik-balik kerja semalam kami terus bukak Facebook BeautifulNara dan agak terkejut beruk apabila melihat jumlah fans BeautifulNara kini dah mencecah 4,000 orang. Sungguh kami terharu. Nasib baik tak terkeluar air mata. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menerus menyokong kami. Kalau anda belum menjadi fans Facebook BeautifulNara, segeralah berbuat demikian. Bak kata omputeh the more the merrier. Banyak topik-topik santai kitorang borakkan kat situ.

butiknara

Untuk awek-awek, akak-akak dan makcik-makcik cun yang gilekan shopping tudung, anak tudung, perfume dan apa-apa jer lagi, ButikNarakini telah berwajah baru dan lebih mantap dari sebelum ini. Terima kasih kepada NiagaKit yang telah sponsor kit niaga ButikNara. Kalau rasa-rasa berminat untuk mencuba online shopping, silalah layari ButikNara. Kepuasan dijamin 100%.

amazingnara

Buat anda yang selalu tertekan dengan workload di tempat kerja ataupun perlukan tempat untuk bergelak ketawa sehingga hampir boleh memecahkan perut, AmazingNara adalah tempat terbaik untuk anda. Dengan kesudian anda semua yang menghantar email kelakar kepada kami, AmazingNara adalah tempat terbaik untuk anda merehatkan otak anda yang tensen tue.

Jika tiada aral melintang, berkemungkinan besar bulan depan kami akan mengadakan sesuatu untuk menghargai sokongan anda semua kepada kami. Apakah sesuatu itu? Nantikanlah ajer ~~~ Sekali lagi, thank you for all the support you guys have given us. Kami sangat-sangat menghargainya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda

  1. Geli Hati says:

    TAHNIAH BEAUTIFUL NARA

    0
    0
  2. Jojio says:

    Meh joint ramai2……..

    0
    0
  3. no name says:

    me 1st..hehe

    0
    0
  4. MamaBlack00 says:

    tetap sokong beautiful nara
    selagi nyawa dikandung badan…
    huhuhu….

    0
    0
  5. fifie says:

    YEAHH TAHNIAH BN!!!

    0
    0
  6. MamaBlack00 says:

    ajak geng ramai2 join bn..

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      hye mama black..

      0
      0
      • MamaBlack00 says:

        salam anne…
        bn skrg ni dh sepi
        krg jarang join
        pet, aries, bb, violet, put, poco
        dan yg swaktu dengannya lame dh mhilang…

        UUUUUUU AKU RINDU
        KATAKAN PADANYA (DIORG)
        AKU RINDU
        OH BURUNG NYANYIKANLAH
        KATAKAN PADANYA (DIORG)
        AKU RINDU

        0
        0
  7. AnneDeSilva says:

    Congrats to BN…

    0
    0
  8. AnneDeSilva says:

    mana yg len ekk?

    0
    0
  9. hek says:

    i’m de 1 over 4000…

    0
    0
  10. eyriqazz says:

    tahniah abang nara yang hensem…hik3…tak sabar menanti kejutan bang nara ni

    0
    0
  11. MamaBlack00 says:

    @ home rite now…
    bangga bl citer kat anak2
    BN dah ade 4000 fans…
    biar dorg faham sikit
    mama dorg dlm landasan yg betol..
    heheheh….

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      aiii tak balik lg????

      0
      0
      • MamaBlack00 says:

        @ home rite now…
        dh kat umah la anne sayang…
        windu kat anne..
        lame menghilang…
        mengapa sepi tanpa berita..??
        (wah! mcm lagu retro plak.)

        0
        0
        • AnneDeSilva says:

          huhuhuhu..
          sepi tak bermakna hilang…
          cume melihat dr jarak yg agak jauh….
          mencari ketenangan dan melihat sahabat2 dr kadar jauh tetapi dekat dihati..
          anne nk pulang dh nie..
          take care sis..
          will see u tomorrow,..insyAllah..

          0
          0
  12. MamaBlack00 says:

    ^_^

    0
    0
  13. azharramli says:

    Hebat bro..tahniah..lepas ni lu kena sediakan sekurang-kurangnya 4000 kad jemputan kahwen..ahaks3

    0
    0
  14. F I T says:

    wah congrats…lepas ni nak target berapa lak?? 1juta? tak mustahil kan..hehe

    0
    0
  15. sharinginfoz says:

    tahniah.. ni dah mengalahkan artis ni.. bagus…. teruskan share kisah terkini mengenai artis.. cepat dan pantas.. yang penting tepat….

    Gangguan Seksual

    Nak Jadi Penjamin????

    0
    0
  16. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    0
    0
  17. salam..nk berkongsi page ni..mengalahkan artis si saiful bukhari..sbb liwat je.. layan :

    http://www.facebook.com/pages/I-Hate-Saiful-Bukhari/288365028157

    0
    0
  18. […] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (44) […]

    0
    0
  19. […] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (45) […]

    0
    0
  20. […] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (46) […]

    0
    0
  21. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  22. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0