Written by AbangNara | February 18th, 2010

facebook beautifulnara

Balik-balik kerja semalam kami terus bukak Facebook BeautifulNara dan agak terkejut beruk apabila melihat jumlah fans BeautifulNara kini dah mencecah 4,000 orang. Sungguh kami terharu. Nasib baik tak terkeluar air mata. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menerus menyokong kami. Kalau anda belum menjadi fans Facebook BeautifulNara, segeralah berbuat demikian. Bak kata omputeh the more the merrier. Banyak topik-topik santai kitorang borakkan kat situ.

butiknara

Untuk awek-awek, akak-akak dan makcik-makcik cun yang gilekan shopping tudung, anak tudung, perfume dan apa-apa jer lagi, ButikNarakini telah berwajah baru dan lebih mantap dari sebelum ini. Terima kasih kepada NiagaKit yang telah sponsor kit niaga ButikNara. Kalau rasa-rasa berminat untuk mencuba online shopping, silalah layari ButikNara. Kepuasan dijamin 100%.

amazingnara

Buat anda yang selalu tertekan dengan workload di tempat kerja ataupun perlukan tempat untuk bergelak ketawa sehingga hampir boleh memecahkan perut, AmazingNara adalah tempat terbaik untuk anda. Dengan kesudian anda semua yang menghantar email kelakar kepada kami, AmazingNara adalah tempat terbaik untuk anda merehatkan otak anda yang tensen tue.

Jika tiada aral melintang, berkemungkinan besar bulan depan kami akan mengadakan sesuatu untuk menghargai sokongan anda semua kepada kami. Apakah sesuatu itu? Nantikanlah ajer ~~~ Sekali lagi, thank you for all the support you guys have given us. Kami sangat-sangat menghargainya.

Baca Yang Ini Pulak:-

49 responses to Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda

  1. Geli Hati says:

    TAHNIAH BEAUTIFUL NARA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Jojio says:

    Meh joint ramai2……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. no name says:

    me 1st..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. MamaBlack00 says:

    tetap sokong beautiful nara
    selagi nyawa dikandung badan…
    huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. fifie says:

    YEAHH TAHNIAH BN!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. MamaBlack00 says:

    ajak geng ramai2 join bn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      hye mama black..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • MamaBlack00 says:

        salam anne…
        bn skrg ni dh sepi
        krg jarang join
        pet, aries, bb, violet, put, poco
        dan yg swaktu dengannya lame dh mhilang…

        UUUUUUU AKU RINDU
        KATAKAN PADANYA (DIORG)
        AKU RINDU
        OH BURUNG NYANYIKANLAH
        KATAKAN PADANYA (DIORG)
        AKU RINDU

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. AnneDeSilva says:

    Congrats to BN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      lamenye xnmpak anne..g mane ilang?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        ha ah la… sumer nama2 yg bru jer muncul… pastu ade yg carut2, lucah2… yg lama2 sumer ilang…mana pi?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          yeke bee??
          dorg sume kuat mencarot??
          haiiyaaa dh nk ganti OH BULAN ke blog nie??
          what to do bee..
          ni public punya blog..
          kita tak leh nk halau suka2..
          terpaksa dengar,lihat dan baca jekla walaupon kita tak suka…huhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        hahaha..
        menghilang dan membawa diri…
        cari ketenangan…huhuhu
        bz sketla lately nie..
        chinese company..
        so CNY time mang bz sgtla..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. AnneDeSilva says:

    mana yg len ekk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. hek says:

    i’m de 1 over 4000…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. eyriqazz says:

    tahniah abang nara yang hensem…hik3…tak sabar menanti kejutan bang nara ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. MamaBlack00 says:

    @ home rite now…
    bangga bl citer kat anak2
    BN dah ade 4000 fans…
    biar dorg faham sikit
    mama dorg dlm landasan yg betol..
    heheheh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      aiii tak balik lg????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • MamaBlack00 says:

        @ home rite now…
        dh kat umah la anne sayang…
        windu kat anne..
        lame menghilang…
        mengapa sepi tanpa berita..??
        (wah! mcm lagu retro plak.)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          huhuhuhu..
          sepi tak bermakna hilang…
          cume melihat dr jarak yg agak jauh….
          mencari ketenangan dan melihat sahabat2 dr kadar jauh tetapi dekat dihati..
          anne nk pulang dh nie..
          take care sis..
          will see u tomorrow,..insyAllah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. MamaBlack00 says:

    ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. azharramli says:

    Hebat bro..tahniah..lepas ni lu kena sediakan sekurang-kurangnya 4000 kad jemputan kahwen..ahaks3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. nic@pet says:

    RAMAI LAK YANG KOMEN KAT CNI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. F I T says:

    wah congrats…lepas ni nak target berapa lak?? 1juta? tak mustahil kan..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. sharinginfoz says:

    tahniah.. ni dah mengalahkan artis ni.. bagus…. teruskan share kisah terkini mengenai artis.. cepat dan pantas.. yang penting tepat….

    Gangguan Seksual

    Nak Jadi Penjamin????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. salam..nk berkongsi page ni..mengalahkan artis si saiful bukhari..sbb liwat je.. layan :

    http://www.facebook.com/pages/I-Hate-Saiful-Bukhari/288365028157

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. [...] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (44) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. [...] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (45) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. [...] Fans BeautifulNara Di Facebook Kini 4,000 Orang, Terima Kasih Atas Sokongan Anda (46) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0