Written by AbangNara | September 8th, 2014

Jeng jeng jeng. Kemesraan Fahrin Ahmad dan Zara Zya di Instagram akhirnya dapat dihidu oleh pihak media. Mereka berdua dilihat sering berbalas komen di gambar masing-masing sehingga menimbulkan persoalan mengenai status hubungan mereka. Adakah bibit-bibit cinta sudah mula mekar antara kedua-dua pelakon ini? Atau mereka memang sudah bercinta cuma masih enggan berkongsi dengan khalayak ramai? Jeng jeng jeng.

zara zya

Secara jujur, sesuai juga Fahrin Ahmad dan Zara Zya ini. Dua-dua masih ‘single’. Tak ada istilah rampas merampas akan berlaku. Dua-dua pun pelakon. Comel juga apabila melihat mereka berdua saling berbalas komen. Antara komen-komen yang telah ditulis oleh Fahrin dan Zara.

zara zya

Zara Zya yang diminta memberi ulasan mengenai gosip ini enggan memberikan sebarang komen dan menganggap ia adalah sekadar gosip biasa sahaja. Hmmmm. Kadangkala dari gosip boleh bertukar jadi benar. Mana tahu ada jodoh kan?

zara zya

Apa kata anda? Sesuai ke tak sesuai Fahrin Ahmad dan Zara Zya bercinta? Atau anda sendiri ada menyimpan hati terhadap salah seorang daripada mereka? Hehehe. Kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

P.S: Perbincangan menarik mengenai petrol vs diesel

40 responses to Fahrin Ahmad & Zara Zya Bercinta? Apa Kata Anda?

  1. hi says:

    whatever

    0

    0
  2. mia says:

    Tak setuju sebab Fahrin sepatutnya dengan saya.

    0

    0
  3. 55 says:

    Kalau betul bercinta sekalipun takpa :)

    0

    0
  4. zara says:

    yeah they both suit each other :) its okay at least ada nama zara kah!

    0

    0
  5. hj amir says:

    auuuuuu..

    su ka fahrin dgn zara…secocok…..

    0

    0
  6. vee says:

    kalau bercinta pon agak2 tahan smpai bila?

    0

    0
  7. LISA SURIRUMAH says:

    BOLEH LAAAA.. -.-

    0

    0
  8. hpmurah2u says:

    ok..hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  9. Hifzi says:

    Minat dua2.. Tp x restu diorg bercinta..buleh???

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sepadan ap dia org…klau btl pn ap salahnya…

    0

    0
  11. USTAJAH says:

    BODO PUNYA ARTIKEL. ZARA ZYA NI MASIH MUDA TAK SESUAI LANGSUNG DENGAN SI FAHRIN YANG DAH TUA. FAHRIN NI PATUT DENGAN RITA RUDAINI KE BARU SESUAI KOT. HAHA.

    0

    0
  12. anne says:

    X setuju.fahrin hensem kot.zara ni mcm x cntik j.i mean biasa2 je rupa die.

    0

    0
  13. minah jambu idop umno ! merah biru says:

    minah jambu setuju kalau fahrin ngan zara zya bermateair dorang dua memang sepadan sama cantek eh memang sepadan betol lah ! lov uuuuuu..

    0

    0
  14. shaz says:

    sy skg tgh follow ig syarul ridzwan…dlm ig tu, ada jgk dia berbalas2 komen dgn nad zainal & cristina suzanne…duk usik mengusik jgk sesama dorg…sama je mcm komen2 fahrin dgn zara zya nih…based pd komen2 dorg tu, xde plak nmpk mcm bercinta…sekadar komen2 biasa je pun…haish, kdg2 wartawan plak yg nampak mcm over excited, padahal retis2 tu xde pape pun….hmmm…

    0

    0
    • AA vammm says:

      Tau xpe..
      Padahal kt IG retis lain pon ade je menempel,
      Rwply2 komen bagai.

      Tgk dr screenshot tu…
      Reply komen ala ala je.
      Celah mana tah sweet nye?

      0

      0
    • Anonymous says:

      wartawan mmg selalu over. meluat dgn wartawan hiburan yg sendu!

      0

      0
    • Anon says:

      dah takda cerita buat la cerita..nti bila org tu nafi katanya sorok2..bila org tu dh xbrgurau senda katanya dh break up.

      0

      0
  15. Krios says:

    wah, abang katang dah tukar taste, dulu tastenya mcm muka2 linda onn dgn scha. kalau betul toksah tangguh2 la haha

    0

    0
  16. nyah meletop says:

    olga…mana kau tahu si fahrin ni gay…kau dah try dia ke?

    0

    0
  17. AA vammm says:

    Komen biasa je tu.
    Apebende yg sweet nye?

    Gitu katanya sw33t?

    Hek elehhhh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    jgn dh kapel nnt ade isu pukul sana sini plk

    0

    0
  19. Mek Ti says:

    Kalau pukul bontot xpe hihi

    0

    0
  20. ilya says:

    aku rasa olga ni kalau dia mati…byk betul org yg dia tak sempat nak minta maaf

    0

    0
  21. Girlfren FA says:

    tak sesuai, FA lebih sesuai dgn I.. I Love U FA…

    0

    0
  22. aku says:

    tak suka! tak sesuai.
    a. ntah la ku Nampak di zya ni budak ‘liar’ jgk.
    kan bagus kalu fahrin dpt cari yang baik2 skit.

    0

    0
  23. […] Fahrin Ahmad & Zara Zya Bercinta? Apa Kata Anda? (37) […]

    0

    0
  24. Anonymous says:

    zarazya cantik kot fahrin x kacak kahahahahhahahah….

    0

    0
  25. ayu says:

    Sesuai la tuh..

    0

    0