Written by serenity | April 15th, 2016

Beberapa jam lepas tersebar berita berbentuk spekulasi bahawa isteri Fahrin Ahmad telah hamil kerana kapsyen yang ditulis oleh Fahrin di Instagram.

Sebentar tadi, melalui Utusan Online, Fahrin telah mengesahkan bahawa isterinya yang bernama Elena Hani Eleas sememangnya berbadan dua.
 photo fahrin1.jpg.transformed_1.jpg

Katanya, Elena sedang hamil 15 minggu dan berada dalam keadaan sihat.

Fahrin, 37, mengenali Elena, 38, ketika menuntut di Matrikulasi Undang-Undang dan Fakulti Undang-Undang di Universiti Teknologi Mara, Shah Alam.

Pasangan ini telah melangsungkan pernikahan mereka pada 9 Mei tahun lepas. Tahniah diucapkan kepada mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Fahrin Ahmad Sahkan Isteri Hamil 15 Minggu

  1. Anonymous says:

    hot daddy la..

    0

    0
  2. anonymous says:

    kecohnya la artis…

    0

    0
  3. Kiah says:

    kita suka dia tau. abang sado yg kacak lagi x berangan…

    0

    0
  4. intan says:

    Hanya yg kenal Fahrin jer tahu dia sgt baik dan budi bahasa yg tggi. Dia pernah jd imam so ada basic agama. Takla mcm sesetengah artis lelaki yg menjadi rebutan gadis tapi zero agama.. semoga dpt baby yg sihat dan sado.haha

    0

    0
  5. ami says:

    Bini dia 38???? Nampak mcm 28 jer. Mesti good looking anak nye nanti

    0

    0
  6. mrs pip says:

    congrats fahrin & elena …. mcm ni la bagus, tak kecoh kecoh sangat ….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Tahniah fahrin & elena

    0

    0
  8. Anonymous says:

    best nya. murah rezeki. baru couple of months ago wife dia quit jadi stewardess untuk duduk sekali, now dah pregnant. Alhamdullilah. Semoga semuanya dipermudahkan :-)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tahniah fahrin & wife

    0

    0