Written by AbangNara | May 9th, 2015

Alhamdulillah. Dengan hanya sekali lafaz, Fahrin Ahmad dan Elena Hani kini telah sah menjadi suami isteri sebentar tadi. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara. Elena Hani telah dinikahkan dengan mas kahwin sebanyak RM80.

elena hani

Ikuti video di bawah ihsan H!Live:-

Alhamdulillah.. Dengan sekli lafaz. @fahrinahmad_fa sah bergelar suami kepada Elena Hani Eleas. #hlive #hliveupdate #hliveeksklusif #fahrinahmadnikah #fahrinahmad

Posted by HLive on Friday, May 8, 2015

 

Sebelum ini wajah bakal isteri Fahrin Ahmad menjadi tanda tanya dan persoalan orang ramai. Kini semuanya telah terjawab. Tahniah buat Fahrin dan Elena. Semoga pernikahan ini berkekalan sehingga ke syurga. Amin.

Dengan sekali lafaz, Elena Hani sah bergelar isteri kepada Fahrin Ahmad. Tahniah kedua mempelai.
elana hani

Dikatakan Elena Hani bekerja sebagai seorang pramugari.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (TAHNIAH)Fahrin Ahmad & Elena Hani Kini Sah Suami Isteri

  1. Anonymous says:

    Alhamdulillah..Tahniah fahrin!!!

    0

    0
    • Betty says:

      Suka Fahrin. Artis lelaki yg sopan, peramah, takde gossip2 murahan dan terhindar skandal. Tahniah semoga kekal ke jannah.

      0

      0
      • che z says:

        tahniah…walau sekadar mawar pudar warna…hehe…teringat dulu kawan suka main main nyanyi lagu “kita insan biasa”…tak merasa lah nak upacara pecah tanah malam pertama. hehehee…

        0

        0
        • Sahdo says:

          sori, nampak comot makeup bini dia. mak adam tu haruslah ditamatkan perkhidmatannya. tak naik seri. harap ambil perhatian.

          0

          0
        • Bedah says:

          muka bini penat barangkali ya, maklumlah pramugari.

          0

          0
      • Gina says:

        mcm pinang dibelah 3….besok2 kalau dah jemu, ambil lah saya sebagai nombor dua ya. :(

        0

        0
      • Fizah says:

        alah Abang Fahrin.. kenapa tak ckap Abang Fahrin nak cari teman hidup, Fizah sanggup tau kawen dengan Abang Fahrin. Tak pe lah dah bukan jodoh kita. Fizah doakan Abang Fahrin bahagia sehingga ke jannah.

        0

        0
    • Olga says:

      abang nara bila nak tambah satu lagi?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Gst 1 hari dapat kutip 80 juta. Huhuhu

      0

      0
    • bijan says:

      pramugari je ke?? hari tu tengok kat hlive fahrin gigih dok kata bakal isterinya bijak, ingatkan keja cikgu ke, pensyarah ke, tak pun ingatkan bisneswoman cam quputeh ke.

      0

      0
      • #fact says:

        bijak x semestinya dlm akademik dan karier je joyah hoi. bijak menguruskan jadual, kewangan, bergaul, percakapan, pembawakan diri dan sbg nya.

        0

        0
        • qu belang says:

          kelakarnya, sejak bila bijak diukur ikut cara percakapan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bijak seseorang diukur drp komen nya. Kan bijan kan? Bijan komen pun mcm x pass SPM je! Opssss

          0

          0
      • bijirin says:

        @bijan
        kau ingat cikgu tu cerdik sangat ke ?
        kalau cerdik sangat tak kan lah end up jadi cikgu.

        0

        0
        • Anonymous says:

          “kalau cerdik sangat tak kan lah end up jadi cikgu.” maksudnya?? br hari ini pula tau yg cikgu2 ni tak cerdik sgt. hairan jg yg besusah payah mengajar, bagi ilmu bagai tu org yg tak cerdik sgt rupanya. mesti bijirin ni org yg sgt cerdik sejak azalinya, sejak dlm prt ibu lg.mesti tak pergi sklh sbb takut jd tak cerdik sgt diajar oleh org yg tak cerdik sgt…hehehe

          0

          0
      • Me says:

        Isterinya adalah Ketua Pramugari Emirates Airlines dan lepasan Ijazah Sarjana Muda Undang-undang di UiTM. Harap maklum.

        0

        0
      • hoii says:

        bini dia amik law la. siap chambering lagi…cuma dah minat jadi stewardess…dah rezeki kat situ…ko ntah2 takat spm je nk kutuk orang…choii sgt

        0

        0
  2. viowhite says:

    Tahniah Fahrin Ahmad, Love all the from Brunei Darussalam

    0

    0
    • menantu wan kembang says:

      tahniah fahrin….untung anak tiri, lepas ni boleh lah fahrin tolong antar g sekolah… eh mana gambar anak si elena ni?

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Alhamdulillilah..tahniah..sweet sgt dieorg nie..

    0

    0
  4. ms bruneian says:

    Alhamdulillah tahniah fahrin ahmad!!!

    0

    0
  5. wati says:

    Tahniah fahrin..semoga berkekalan hingga akhir hayat.

    0

    0
  6. pemuja rahsia says:

    mahligaimu dr air mataku (T_T)..i minat u giler fahrin..moga mnjadi suami mithali n bahgia smpai syurga..cntik pelamin uolss..is3 u pon cntik..

    0

    0
  7. maria elena says:

    i je ke yang rasa pengantin perempuan masuk dewan tu macam mat saleh style. bride akan lalu kat aisle tu untuk sampai ke groom + the background music.

    0

    0
  8. melati says:

    Tahniah Fahrin……sekurang2 nya Fahrin tk pakai Kete Myvi…hehe…byk dlm blog ni pakai Myvi untuk Kete org Low Class……..

    0

    0
    • chempaka says:

      pakai keta myvi pun kalau dapat anak dara malam pertama apadehal…

      0

      0
      • Anonymous says:

        anak dara zmn skrng tak tau lagi masih daranya ke tidak. bkn mau jd tipikal, tp itulah hakikatnya skrng. beruntung bg yg betul2 dpt ank dara yg msh dara. tp seriously, dpt janda lbh baik drpd dpt ank dara tp bkn dara lg pun. 8lis janda tu dah prnh kwin, sah..halal..lbh mulia drpd yg bg tbh free kpd laki yg bkn halal bgnya.

        0

        0
        • teruna says:

          btl tu aku sokong…heboh laa korg ni anak dara bagai….skrg ni aku rs rmai anak dara y dh tak dara..opsss….sori…tp kebanyankkan laaa..klu x,x kan laa bersepah2 bayi di buang kannn….sbg lelaki,lbh baik kawen janda dr anak dara..klu jnda mmg btl tau dh x dara,dr anak dara nme je dara tp dh x dara..kecewa nti mlm pertama….hahahhaha…..

          0

          0
  9. tantekkk says:

    Hmmm…. Tua je isteri si fahrin ni… takpe lah maybe pada mata dia pompan ni chantek.

    0

    0
  10. Lady says:

    Da agak msti taste FA yg freehair…btw,congrats both of u…,smga kekal ke akhir hayat…aamiin

    0

    0
  11. bajet says:

    Bajet ciput btol.mamat ni… maskahwin rm80.00 je . Lah dah buat film berjuta juta ringgit takkan ciput nah maskahwin.. mentang mentang lah 2nd hand.. maskawin pun ciput

    0

    0
    • Anonymous says:

      penting sgt kes nilai mas kwin tu? mesti beratus2, beribu2 ke sbb dia tu artis? yg penting sah dan halal. rm80 mas kwin jg kan. plus, bkn nilai mas kwin yg menentukan kebahagiaan rmhtangga

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      eh helo! yg penting nikah n dh sah..kalau mas kawin 2.50 aje pon boeh janji sah nikah Nye…mentang duit plm berjuta juta ke billion billion ke ape salah Nye mas kawin 80.00..tkan nk kasi mas kawin 1juta ! kalau fahrin kasi mas kawin 1juta ape agak Nye orang 1malaysia akan cakap ?

      0

      0