Written by AbangNara | May 4th, 2015

Fahrin Ahmad adalah antara jejaka kacak yang perkahwinannya dinanti-nanti banyak pihak. Sudah pun berusia 36 tahun, Fahrin Ahmad sering tidak bernasib baik dalam percintaan. Ramai gadis-gadis yang sering dikaitkan dengannya, namun sehingga ke hari ini tiada seorang pun yang berjaya benar-benar mencuri hatinya untuk dijadikan seorang isteri.

fahrin ahmad

Esok Fahrin Ahmad akan mengadakan satu sidang media. Ramai yang tertanya-tanya isi kandungan sidang media tersebut. Nak kata untuk promosi filem Pilot Cafe lakonannya, sudah agak terlambat untuk itu. Kalau untuk perlantikan jadi duta produk, tak ada pula dengar sebarang ura-ura tentang itu. Ada desas-desus bertiup kencang yang Fahrin Ahmad bakal mengumumkan tarikh pernikahannya di sidang media tersebut. Jeng, jeng, jeng.

fahrin ahmad

Sekiranya benar Fahrin Ahmad akan mengumumkan berita gembira tersebut, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Pasti ramai yang berdebar menunggu sidang media esok. Kalau benar tentang perkahwinan, siapakah gadis yang berjaya mencuri hatinya? Selebriti juga ke? Berapa umur? Bila tarikh nikah? Fuh!!! Macam-macam persoalan bermain di minda. Apa apa pun, sama-samalah kita nantikan esok.

33 responses to Fahrin Ahmad Bakal Umumkan Perkahwinan Di Sidang Media Esok?

  1. cik piNgu says:

    btl ke abg nara ni? ke speku sendiri aje? tp takkan pokok bergoyang kalau xde angin. speku cepat!

    0

    0
  2. FahrinAhmad says:

    Ya betul saya akan kahwin. Bila, Siapa & Di mana akn saya beritahu bila sampai waktunya.. Sekian laporan utk Sidang Media saya…

    0

    0
  3. kiah kokdiang says:

    OMGGG!!! Hot sgt ni gossip ni..biaq betoi..sapala yg mnjadi pilihan FA..curious sgt kak kiah nk tahu klau betoi…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    fahrin nie saje ke ea nak cukur bulu kening…mmg nk nmpk macho ea…emmm xphmmmlaaa…yg asli lbih better..

    0

    0
    • hahaha says:

      Dia cukur ke? Bukan kening dia mcm tu sbb cedera main rugby zmn die muda ke?

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Fahrin memang sengaja ea cukup bulu kening kt tengah tu ea…mmg nk nmpk macho ea…hmm yg asli lbih better…

    0

    0
  6. anon says:

    Hensem dia ni, dulu nasib baik dia tak jadi kawin dgn linda onn sb linda tak lawa. Tapi dah jodoh linda dgn org hensem, dpt laki yg lbh hensem drp fahrin…
    Anyway congrats fahrin, hrp berkekalan..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    hmm mungkin fahrin slalu maenkan perasaan perempuann…tu yang xkawen tu kot…

    0

    0
  8. ankel sikers says:

    Ankel rasa fahrin nk umum dia nk kawin ngan neelofa sbb lofa ada ckp dia mimpi kawin ngan fahrin dlm meletop minggu lepas…harap2 betul la sangkaan ankel…

    0

    0
  9. cpb88 says:

    Baru lepas tgk ig izreen azminda,..Ada majlis doa selamat penghijrahan izreen azminda n majlis sambutan hari lahir fahrin ahmad…ad kaitan x ngan PC esok?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Betul lah tu klu suke mainkan perasaan pempuan pasti lambat kawin

    0

    0
  11. Thenijanija says:

    Frust frust i!! sobs

    0

    0
  12. diva says:

    Fahrin bakal umumkan perkahwinan beliau dengan izreen izminda esok

    0

    0
  13. spek says:

    izreen ke???!!

    0

    0
  14. jawapan aku says:

    advance congrazztttt fahrin ahmad :)

    0

    0
  15. i love FA says:

    oh abang fahrin, betul ke dah nak kahwin??? Frust ni…..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Top sangat ke sampai buat pc nak umum perkahwinan… verangan x sudah2 artis Malaysia ni…..

    0

    0
    • Jebat says:

      Tau takpe! Tgk ramona zamzam kawin rilek je tak kecoh pun nak buat press conference sgala bagai

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Top sangat ke sampai nak buat PC umum nak kahwin… verangan x sudah2 artis2 Malaysia ni….

    0

    0
  18. TakPelikPun says:

    Kisah pulak haku? Kwang kwang kwang

    0

    0
  19. anonymous says:

    Andwae!!!(ikut cara lee gwangsoo dlm running man)

    Melepas aku…huhuhu…apapun doakan yg tbaik…

    0

    0
  20. jemah says:

    please fahrin.jgn mention lagi kat org.. i blom ready lagi..cincin u bagi tu still dlm kotak lagi….i xckp pon i accept…klu u bgtau org arini i takot i xdpt tahan tekanan dr sume org utk accept u..pliz…i baru buat 32x istikharah..i blom yakin..tggu smpai yg ke 45x boleh x?

    0

    0
  21. bluberry says:

    pukul brapa sidang media tue????? ada live ka???
    hik3… kepoh jer aku nie kan.

    0

    0
  22. Kak Nab bunga melati says:

    Eh betul ke IZREEN ???
    Kata ZARA ZYA .. Aku suka kalau zara zya yg dapat fahrin

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Mcm umum cerita eksperimen cinta je…

    0

    0