Written by AbangNara | June 30th, 2010

facebook aizdean

Yeah ~~ Semalam kami dah berjaya contact kawan sekolah rendah kami Aizdean ini untuk buat satu interview khas buat pembaca BeautifulNara. Hujung minggu ini kami akan terjahkan Aizdean untuk anda semua. Kalau ada soalan, boleh tulis kat komen nanti kami akan tanyakan.

Buat mereka yang berminat untuk mengenali Aizdean dengan lebih lanjut, boleh add Aizdean di Facebooknya. Kalau nak ushar-ushar video dan lagu-lagu Aizdean, boleh pergi ke website rasmi Aizdean. Jangan risau sebab website dia dalam bahasa omputih, bukannya bahasa Jepun.

Kami tinggalkan anda dengan sebuah video nyanyian Aizdean. Mantap gak suara dia. Nanti kalau ada MP3 lagu Aizdean, akan kami kongsikan bersama. Enjoy ~~

Baca Yang Ini Pulak:-

51 responses to Facebook, Website Dan Video Aizdean

  1. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    muda lgi ja muka..
    kta umr sma babg nara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. huhu says:

    1st….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. miyya says:

    erkk..die ni dulu sekolah kat jepun ekss ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jmr says:

    bro jumpa dia, kem salam sama dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jue says:

    tak dak soalan lah, tunggu abg nara tanya kan je lah..jgn lupa up exclusive interview ;) saya tinggal selayang..so dpt tempias bangga skali lah :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aizthedon says:

    tanya kat dia, kenapa blaja tinggi2 pandai2 jadi penyanyi. xnak jadi pelakon plak ke. haa tanya2x. kekeke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hmm.. says:

      yela….belajar tu kan bagus utk ilmu pengetahuan…walaupun jd penyanyi tp ada ilmu yg tinggi…kalo dia balik m’sia pun bukan ada keje yg betul2 utk dia wat duit…papepun, sokong dia 100%!! x mcm sesetengah penyanyi/pelakon tu..harap muka jek lebih tp IQ rendah!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. oren84 says:

    bang nara.. tlg tanyakan.. bapa lama dia blajar bhs jepun.. smpai org jepun pun ckp dia fasih menyanyi jeun.. bijok arr mamat neh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jemapoh says:

    gigi jongang mcm org jepun gak..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aKUn0e says:

      ishh..ishh…ishh…cam tol je pe ko cakap..hehe..tapi,macam penah aku jpe mamat nie,tapi kata mane yek…???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. yaya_yumi says:

    umur die bpa yerk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. baby face says:

    what ever r kome…tp berbange r ade anak seni kite yang berjaya megembangkan bakat ke persada antarabangsa…chayok2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. budaq_baek says:

    dy stay kt jepun bape lame dah? sampai leh terer ckp jepung
    mak bapak dy asal mne?
    amik kos pape kt jepun?
    mntk dy kem salam kt yamapi..hehehe ;P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. norsharina says:

    ade masters electronic engineering kan die ni?
    respect lah !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Reena says:

    Leh layan ah gak..congrats! Tak payah kecoh2 nak g international cam some artis. Penyudahnya..adoo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. bobo says:

    Semoga sukses selalu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. FTN says:

    hebat..dia satu universiti ngan member aku ni.
    bahasa jepun dia power gile..kagum aku.

    rugi aku tak blajor bahasa jepun sungguh-sungguh dulu..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Takyah balik malaysia le,..duduk jepun je la, macam Dato Shaike, balik msia bukan ade keje pun untuk engineer,…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. acik says:

    Tanyakan … kalau nak kawin nanti nak carik pompuan jepun ker pompuan malaysia … mana lebih menarik kat mata dia….sekian terima kasih :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. syik05 says:

    abg nara tolong tanye vc yang abg nara letak kat atas nun ape ke name tajuknyer..tulisan jepunla..bestla lagu tu.boleh minx lirik die x.teringin gak nak nyanyi sambil2 belajar nyebut perkataan jepun seketui dua..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nobody says:

    Saya ada soalan utk Aizdean bang nara:

    1) Adakah dia plan utk bertapak di Hollywood plak pasni?
    2) Ada ura2 tak nk nyanyi kat Malaysia pas terkenal di Jepun.

    Papepun saya bangga dengan Aizdean sebagai anak Malaysia berbangsa Melayu mampu pergi jauh dan diterima masyarakat luar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nobody says:

    dah tgk website dia, just menu jer BI info2 dlm masih ada yg guna tulisan jepun..tak paham.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. nobody says:

    Ada gambar dia wat persembahan utk Tourism Malaysia di jepun.pakai baju melayu hitam..hmm smart seh..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Ade konsert jelajah M’sia Aizdean…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ringo says:

    syik05, lagu ni tajuk die Moichido (once more)…sy pun suke lagu ni..bes kan…kalo bang nara dpt mp3 lagu ni bes gile la..bole dgr hari2..bf sy kat jepun dh try search utk mp3 lagu ni, tp kne beli la..xdak yg free dwnld..huk2..ape2 pun ganbatte AizDean-san!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bunga says:

    saya dah dgr lagu dia satu persatu . bes kualiti made in japan. hait. tahniahlah boleh idup dinegara org dgn menyanyi. siti norhaliza pon takleh jual album kat luar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aku xkenal pon die ni….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. kami says:

    nama sebenar dia apa?aizuddin?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • rulles says:

      ye…nama betul aizuddin. budak baik..bekas kolej islam.
      pi jepun amik engineering. tak sangka jadi penyanyi..

      ehehe..aizuddin..ammpuuunn!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. ringo says:

    bunga: awak stay kat nihon ke? beli album die ek?besnyeee…stakat ni sy dgr yg ade utube jek…sume bes2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. ringo says:

    http://www.youtube.com/watch?v=J7bGOQ6PQsU yg ni interview Bernama with AizDean recently…nsb baik BM die ok lagik..hihi..time ckp nihon-go, serius, fluent gile..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. kukuri says:

    buat abg aizdean,lagu anda sedap, tapi jangan la promote kat mesia sbb org2 kt sini mmg memilih sikit kalau bab artis2,jgnlah membazir duit anda melabur untuk kembangkan bakat anda disini,teruskan la muzik anda dekat jepun sbb org sana memam appreciate artis2. its good to know ada org mesia cm awk y berjaya kt jepun,tahniah,don come to mesia,moral org mesia n jepun mmg jauh beza. kalau tak caya tenguk drama pun dah leh agak org jepun cmne, so don waste time in mesia klu pasal nk kembangkan bakat nyanyian ni, tahniah aizdean, semoga anda berjaya dekat negara2 lain pulak. :D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. ryo2x0 says:

    tanya dia camna boleh dpt debut
    kikkake wa…???

    hantar demo tape kt recording company ee?
    pegi audition??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ryo2x0 says:

      dah tau dh
      dia pegi tgk live pastu kenal org muzik pastu kena offer..lucky nya senpai aku nih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. rasanya umur die same dengan aku 24 thn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Mouichido says:

    Die nih dah dapat dah ijazah Masters in Electrics & Electronics Engineering dari Tokyo. Jangan pandai komen-komen sebarangan. Aku kenal dia nih. Best Malaysian student kat Jepun tuh. Tak penah fail ataupun repeat paper. Arituh die dinner semeja ngan PM mase lawatan beliau ke Jepun. Ini bukan calang-calang orang. Gua respek sama dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rulles says:

      yes…u r right. mase high school dulu..dia mmg badan pemimpin. ada ketrampilan. genius…kalau tak, takkan tembus market jepun tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. SAMI VELLU says:

    budu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. cemp says:

    beb,dia ni macam junior aku kat smka simpang lima jekkk??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. tsukasa says:

    nak ladu aizdean..
    bg la free kat warga tanah air

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tsukasa says:

    *lagu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. eito says:

    dia ni senior masa sekolah menengah..tak top student sgt kt skolah tu sbb skolah tu ramai sgt top student (excluding me! ahaks)..tapi ape2hal pun, proud of his achievement.. masa sekolah dulu trainer nasyid..mmg best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rulles says:

      senior ko ke? ehehe. aku sebaya dgn dia. glamer la dia ni..sebab nasyid..ehehe…

      lucu tang rambut tu..wahahah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. porno izle says:

    Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. Alegro.pl says:

    Iím impressed, I must say. Actually hardly ever do I encounter a blog thatís both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the problem is one thing that not enough people are speaking intelligently about. I’m very completely happy that I stumbled throughout this in my seek for something referring to this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. I got definitely pleased to found this incredible movie site.Needed for you to appreciate you this excellent info!! Document surely taking pleasure in any kind of compact spot of this process together with I’ve a person reserve and also to notice a new challenge suitable for you content.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0